merhaba kızlar herkes iyidir umarım ki öyle gördüm çok sevindim :) dr a gidicem demiştim gittim erkek tipi dökülme teşhisi koydu. doğum kontrol hapına devam et ve kesinlikle minoxil kullan dedi. bugün kadın doğum doktoruna gittim ve bana polikistik over teşhisi koydu buna bağlı dökülme yaşadığımı söyledi. tekrar dermatoluğu aradım bana pco teşhisi konuldu nasıl yorumlarsınız diye sorduğumda erkeklik hormonları çok yükselir bu da erkek tipi dökülme yapar dedi. en hassas nokta ise pcolu olmam erkek tipi dökülme için tek sebep mi yoksa genetik durumun etkisi nedir diye sorduğumda genetik hassasiyetin olduğu için bu kadar etkilendin dedi. doğum kontrol hapını diana 35 le değiştirdik ve minoxile devam ayrıca yeni bir ilaç çıkmış vitamin takviyesi çok başarılıymış eczanelerde bulamazsanız muhakkak istetin dedi, bir de şampuan verdi içinde östrojen varmış haftanın iki günü bunla yıka dedi, ilgilenirseniz reçeteden bakar yazarım isimlerini. rollerı sordum yani çok etkisi olacağını sanmıyorum dedi fakat mevzuya hakim değil, ben de gayet etkili dedim sonuçta minoksil ve diğer herşey orada kanlanmayı sağlayarak tedavi etmiyor mu. arkadaşların minoxile başlasınlar bence dedi o sayede aldıkları vitamin saça ulaşır yoksa damarlar büzüşük olduğu için ulaşmaz dedi. ben de artık roller ve bu ürünlerle tedavimi olucam inşallah. herkese sevgiler.
bu mesajını en son mesajından daha sonra gordum cnm pardon . zaten dedıgım gıbı dogum kontrol hapıda vermıs ınsallah doktorun verdıklerıde ıyı gelır canım bır an once saglıklı saclarına kavusursun.pekı sızın alıde erkeklerde yada bayanlarda sac dokulme sorunu yasyan varmı dedelerın amcaların vs.. ? doktorum banada mınoxıl vermıstı ısrarla kullanmalısın dedı ama halada korkumdan kullanamıyorum mınoxılı malesef :S erkek tıpı sac dokulmesınde bayanlara en etkılı saglık bakanlıgı onaylı olan tek ılaç ama bazı yan etkılerden solayı hala kullanmaya baslamadım sen ne kadar kullanıyorsun mınoxılı cnm? bu arad emın ol roller monoxılın etkısı kat kat arttırıcaktır bır cok forumda bunu okumustum. ıcerıgı zengın vıtamınle sampuanın ısmı ne cnm merak etttım?