Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Canım saçların şu anki hali bile çok iyi .Kaşın ,gözünde çok güzel maşallah sana
Ya ben neler neler gördüm nazım şükredelim halimize.

Kızlar siz arkadaki saçlarınıza nasıl yapıyorsunuz ,bir de kaç kez geçiyorsunuz üstünden :26: ben her zaman sayamıyorum

Bir de benim kanamalarım eskisi kadar olmuyor ,sizde durumlar nasıl ?

canımcım inşallah bu haplar iyi gelir zira 15 yıldır kullanıp dökülmesi durmayan da çok var, hep kötü tablolar düzelenlerin biri de çıkıp böyle yaptım düzeldi demiyor, eşim sen bu işi çözersen Allah rızası için her yere yaz diyor belki de nazardan korkuyor insanlar bilmiyorum belki de düzelince unutup gidiyorlar. bizim ailede hiç dökülme problemli kişi yok canım en seyrek saçlı dedem bile kel değil annem babam da saçlı. minoxili eğer erkek tipi dökülmeyse kesin kullanmayı kafama koymuştum ben, gittiği yere kadar kullanacaktım zamanla haftada iki güne indirecektim hatta hala öyle yapmayı düşünüyorum. kafamdaki saçları tutmak için başka çare yok dökülmesini izlemektense bırakınca döküleceğini bilsem de minoxile devam etmek daha doğru geldi bana. drum arkadaşların da kullansın minoxil damarları açacak ki kullandıkları vitamin oraya gitsin dedi. sen de kullan istersen hamilelikte bırakacaksın ama sonuçta hamileyken saçlar muhteşem oluyor benim öyle olmuştu. teknoloji ilerleyene kadar minoxili kullanmak zorundayız gibi hissediyorum ben, yan etkilerini de yaşamıyor değilim iki kere burnum kanadı örneğin. vitamin yeni çıkmış yanlış hatırlamıyorsam 90 çeşit şey var içinde dedi, şampuan da östrojenliymiş hatta bazı kadınlar şampuanlarının içine doğum kontrol hapı eziyorlar ya aynı mantık heralde. isimlerine gelince reçeteyi okuyamadım dr yazısı malum :) bugün onları almak için eczaneye gittim drun tahmin ettiği gibi eczanede bulamadım, depodan isteyecekler p.tesi gelecek, gelince üstünden bakar yazarım. minoxili rollerdan hemen sonra sıkınca mı etkisi artar?

Sevgili peri birsey sormak istiyorum.ust mesajda "sevsevil"arkadasimiz pco dogumdan sonra oldu yazmis ya boyle birseyin dogumdan sonra olusmasi mumkun mudur?yoksa altinda genetik yatkinlikta mutlaka varmidir?

jollyrose merhaba,
doğum sonrası olur diye bir kural yok işin gerçeği. ama doğum sonrası istirahate çekilen yumurtalıkların birden çalışmaya başlamasıyla kafaları karışabiliyor özetle. sadece bu dönemde ani değişimler olduğu için belki daha kolay pcos oluşur. ama böyle bir kural yok canım. zaten pcos denilen şey sadece ultrasonda çok kist görünmesine denmiyor. hormon dengesizliği, adet dengesizliği, kilo artışı kıllanma vs birçok şeyin bir araya gelmesine denir. benim bildiğim pcosta genetik yatkınlık diye bişey yok canım. umarı açıklayıcı olmuşumdur. iyi geceler öptümmmm

tamam canım çok haklısın 200 lük 1,5 mm olanı alayım hemen elime geçse hergün yapıcam.

sevgili peri bu akşam bi prof la yemek yedik ama kalabalıktı ve çok sıkmakta istemedim

rollera süper dedi ama yanında içinde azelaik adenozin grape bulunan bi losyon şampuan falan kullanırsanız çok daha çabuk sonuç alırsınız dedi

isim hatırlayamadı ne yazık ki roller kullanırken ara ara dökülme fazlalaşıyor dediğimde bunlar yeni oluşumun habercisidir üzülmek yerine sevinmek gerek dedi saç kökü hiç bir zaman ölmez sadece uyur da dedi paylaşmak istedim

ama bu azelaik adenozin ve grape li bi ürünü nasıl bulabiliriz sen bi yardmcı olsan? roller için demek benim de sizden öğreneceklerim varmış da dedi :)) profa da ders verdik

1,5 mm en mantıklısıymış :))

buda normal flassız walla çok yuklemek ıstememıstım yukeleyememıstım sonunda yaptım walla:)

nazcım saçlarımda dökülme problemim var demesen çok rahat dışardan biri olarak saçlarına iltifat ederim, hem sen güzelsin hem de saçların. derecelerden bahsediyorsunuz ya nette de çok sık rastlıyorum ludwing miydi sen 1 diyorsun ya bu zamanla 2 ye 3 e gidiyor mu yoksa hep o formda kalıyor mu?

sevgili naz1215121 fotoğraflarına baktım şunu söylemek istedim saçında hiçbir sorun yok benim saçlarımı görsen halime şükürler olsun dersin bugün eczanede çalışan arkadaşım çok açılmış falan dedi ağlamamak için kendimi zor tuttum dermarolleri yarın sipariş ediyorum ve sizin gibi çok umutluyum umarım eskiye döneriz hepimiz :2::2:

Sevgili peri birsey sormak istiyorum.ust mesajda "sevsevil"arkadasimiz pco dogumdan sonra oldu yazmis ya boyle birseyin dogumdan sonra olusmasi mumkun mudur?yoksa altinda genetik yatkinlikta mutlaka varmidir?

jollyrose merhaba,
doğum sonrası olur diye bir kural yok işin gerçeği. ama doğum sonrası istirahate çekilen yumurtalıkların birden çalışmaya başlamasıyla kafaları karışabiliyor özetle. sadece bu dönemde ani değişimler olduğu için belki daha kolay pcos oluşur. ama böyle bir kural yok canım. zaten pcos denilen şey sadece ultrasonda çok kist görünmesine denmiyor. hormon dengesizliği, adet dengesizliği, kilo artışı kıllanma vs birçok şeyin bir araya gelmesine denir. benim bildiğim pcosta genetik yatkınlık diye bişey yok canım. umarı açıklayıcı olmuşumdur. iyi geceler öptümmmm

pericim fixplant women ve man ayrı mı satılıyor doğaleczanede tek ürün iki cinse de uygulanıyor yazmış ve orada daha ucuz ben özellikle fixplant women diye mi almalıyım şimdi hemen sipariş vericem. rollera eşimle beraber başlıycaz ikimiz de roller üzerine minoxil kullanıcaz bakalım.. o işi de şimdi hallediyorum :)

selam ,
arkadaşlar ben 1 mm lik dermoroller kullanıyorum Ama sanspasa nın yazdığı gibi kızarma v.s etkileri yasayamadım.Bu da uygulamayı tam yapamadığım anlamına geliyor.(Elimden geldiği kadar bastırıyorum )1.5 lik alacağım ama peri 192 yada 200 iğneli olsun diye yazmış.nymanhattan ve baobab sizin rollerleriniz kaç iğneli ?(Sizlerde saç çıkışı başladığı için soruyorum )Yalnış bir ürün almak istemediğim için soruyorum.Bu konuda fikri olanlar da yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

manhattan da benim eşimde 1,5 mm kullanıyor 192 iğne birebir sanspasanın aynısı, kızarıklık yastık batması kabuk bağlama hep sanspasayla aynı belirtiler oluştu

arkadaki saçlar için kızlar arada haftada 1 yada 2 kez sabah föne gittiklerinde kuaföre rica ediyorlar ufak bi ücret karşılığı yaptırıyorlar ben zaten eşime kendim yapıyorum, manhattanın annesi yardımcı oldu, manhattan ağbisine yaptı ama hiç tam olarak arkalara uygulayamayanda var gene de memnunlar

annen yada kuaförden yada arkadaşından haftada bir rica edebilirsin hiç olmazsa haftada bir kez kafana komple yapmış olursun tek başına yapman baya imkansız ama olmasa bile bunu takma bi önlerde sorunu çöz sonra da arkalarla ilgilenirsin yani bunu takarak moral bozma diye söylüyorum

aynı yerden ortalama herkes en az 25-30 kez geçiyor bu çok önemli

cildin ilk verdiği tepki değişiyor zamanla alışıyor galiba gene de bastırmaya devam

Son düzenleme:
nazcım saçların gerçekten çok güzel görünüyor,hiçbir şey anlaşılmıyor...

sevsevil canım minoxil gerçekten de işe yarıyor ama kullandığın sürece ,kullanmayı bıraktığın zaman saçlar yine eski haline dönüyor...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..hangi markayı ve kaç iğneli v.s özelliklerinide yazarsanız sevinirim...piyasada çeşitleri çok fazla çünkü kafam karıştı..

sevsevil canım minoxil gerçekten de işe yarıyor ama kullandığın sürece ,kullanmayı bıraktığın zaman saçlar yine eski haline dönüyor...

Hormon sorunlarımı çözersem belki çıkanların bir kısmı kalır diye umut ediyorum bir de Dr un dediği minoxil damarları acar yaptığınız hersey daha cok etki eder lafı uzerine kullanacağım şart koştu zaten. Anladığım kadarıyla minoxil denge ısı, sac çıktıktan sonra haftada ikiye düşürmek Yada bıraktın 3 ay sonra dökülmen arttı tekrar kullanmak gibi. Dün fiberi araştırdığımda cok mutlu oldum demek ki cok açılmam olsa bile peruk vs kullanmam gerekmeyecek bu cok iyi haber.

arkdslar bende padourun minoxidili var aldım ama kullanmadım cunku nette ılk zmnlar sacları cok doker dıye okumustm korktm cunku hormonlarım cokkk yuksek dgm kont hapı kulananlarda sac dokulmesıde olms korktugumdan ıcemıyorum 1 yılı gectı ama minoxidili alalı kulanabılırmıyım dermarollerı aldıktan sora sızce gecmısmıdır kulanılmazmı?

Canim sende mı pcolusun? Dogum kontrol hapi kimi ınsanda dökülme yapar ama sen dökülmeyi durdurmak icin kullanacaksın bence sacim dokulur mü diye d kontrol hapi kullanmaman tedavini geciktirmiş. Ben de pcoluyum yeni teşhis edildi hatta suan kolumda 1 tane kıl gördüm once esimin kılı bulaştı sandim ama yok benim artık hormonlar ne hale geldiyse. Benim tedavim diana 35 d kontrol hapi, roller+minoxil, ozel bir sampuan ve tablet olacak. İnşallah iyi gelir. Bence sen de daha fazla bekleme ve minoxilin üzerindeki son kullanma tarihine bak. Roller minoxilin etkisini %40 artırıyor.

canım isimlerin bu olduğundan eminmisin. acaba azeleil asit olabilirmi? çünkü bu ilaç zaten erkek tipi saç dökülmesiznde kullanılıyor. hatta topikal retinoik aistler daha etkili. belki okumuşsunuzdur belki tretin ve acnelise krem kullanımını sitelerden????????? tam ismi öğrenirsen canım gerisini ben hallederim. 1.5 konusunda haklı bencede. türkün aklı sonradan gelir hesabı. bizimkisi de sonradan geldi .. öptümmm

sevsevilim woman dışı beyaz olanı. çok daha konforlu. diğerinde güneşte saçında toz var gibi bir görüntü oluyor. bunda değil. gönül rahatlığı ile alabilirsin. sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…