anladım perim kötünün kötüsü var derler tepede tamamı yok bayanlarda gördüm nette hemde bır suru bu kadarını bır bayanın yasıycanı dusunmezdım doğrusu senınkıde çok kötu bır durumda degıl ne guzel :) hersey guzel olucak bol saclı gunler bızı beklıyor canım çok yakında öpuyorum :-*
bu mesajını en son mesajından daha sonra gordum cnm pardon . zaten dedıgım gıbı dogum kontrol hapıda vermıs ınsallah doktorun verdıklerıde ıyı gelır canım bır an once saglıklı saclarına kavusursun.pekı sızın alıde erkeklerde yada bayanlarda sac dokulme sorunu yasyan varmı dedelerın amcaların vs.. ? doktorum banada mınoxıl vermıstı ısrarla kullanmalısın dedı ama halada korkumdan kullanamıyorum mınoxılı malesef :S erkek tıpı sac dokulmesınde bayanlara en etkılı saglık bakanlıgı onaylı olan tek ılaç ama bazı yan etkılerden solayı hala kullanmaya baslamadım sen ne kadar kullanıyorsun mınoxılı cnm? bu arad emın ol roller monoxılın etkısı kat kat arttırıcaktır bır cok forumda bunu okumustum. ıcerıgı zengın vıtamınle sampuanın ısmı ne cnm merak etttım?
Sevgili peri birsey sormak istiyorum.ust mesajda "sevsevil"arkadasimiz pco dogumdan sonra oldu yazmis ya boyle birseyin dogumdan sonra olusmasi mumkun mudur?yoksa altinda genetik yatkinlikta mutlaka varmidir?
sevsevil. belki daha önce okumuşsundur ama ben yinelemek istiyorum. 540 lık olanların iğne arası mesafe çok yakın. tamburun çapı çok küçük( 192 den bile düşün). dolayısı ile iğneler sık olduğu için bence batma işlemi olmuyor. maritsa kullandı gerçi ama. bunu ben şuan benzetiyorum. bazen gösteri yapan kişiler çivi üzerine yatar ya orda da çiviler çok sık döşenmiştir ve adamların sırtına batmaz. sebep ağırlık merkezi çok yayılıyor bence. tek noktaya olmadığı içinde acı çekmiyorlar. nacizane tavsiyem 192 ya da 200 al. öptümm
buda normal flassız walla çok yuklemek ıstememıstım yukeleyememıstım sonunda yaptım walla:)
Sevgili peri birsey sormak istiyorum.ust mesajda "sevsevil"arkadasimiz pco dogumdan sonra oldu yazmis ya boyle birseyin dogumdan sonra olusmasi mumkun mudur?yoksa altinda genetik yatkinlikta mutlaka varmidir?
selam ,
arkadaşlar ben 1 mm lik dermoroller kullanıyorum Ama sanspasa nın yazdığı gibi kızarma v.s etkileri yasayamadım.Bu da uygulamayı tam yapamadığım anlamına geliyor.(Elimden geldiği kadar bastırıyorum )1.5 lik alacağım ama peri 192 yada 200 iğneli olsun diye yazmış.nymanhattan ve baobab sizin rollerleriniz kaç iğneli ?(Sizlerde saç çıkışı başladığı için soruyorum )Yalnış bir ürün almak istemediğim için soruyorum.Bu konuda fikri olanlar da yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Canım saçların şu anki hali bile çok iyi .Kaşın ,gözünde çok güzel maşallah sana
Ya ben neler neler gördüm nazımşükredelim halimize.
Kızlar siz arkadaki saçlarınıza nasıl yapıyorsunuz ,bir de kaç kez geçiyorsunuz üstünden :26: ben her zaman sayamıyorum
Bir de benim kanamalarım eskisi kadar olmuyor ,sizde durumlar nasıl ?
sevsevil canım minoxil gerçekten de işe yarıyor ama kullandığın sürece ,kullanmayı bıraktığın zaman saçlar yine eski haline dönüyor...
arkdslar bende padourun minoxidili var aldım ama kullanmadım cunku nette ılk zmnlar sacları cok doker dıye okumustm korktm cunku hormonlarım cokkk yuksek dgm kont hapı kulananlarda sac dokulmesıde olms korktugumdan ıcemıyorum1 yılı gectı ama minoxidili alalı kulanabılırmıyım dermarollerı aldıktan sora sızce gecmısmıdır kulanılmazmı?
sevgili peri bu akşam bi prof la yemek yedik ama kalabalıktı ve çok sıkmakta istemedim
rollera süper dedi ama yanında içinde azelaik adenozin grape bulunan bi losyon şampuan falan kullanırsanız çok daha çabuk sonuç alırsınız dedi
isim hatırlayamadı ne yazık ki roller kullanırken ara ara dökülme fazlalaşıyor dediğimde bunlar yeni oluşumun habercisidir üzülmek yerine sevinmek gerek dedi saç kökü hiç bir zaman ölmez sadece uyur da dedi paylaşmak istedim
ama bu azelaik adenozin ve grape li bi ürünü nasıl bulabiliriz sen bi yardmcı olsan? roller için demek benim de sizden öğreneceklerim varmış da dedi :)) profa da ders verdik
1,5 mm en mantıklısıymış :))
pericim fixplant women ve man ayrı mı satılıyor doğaleczanede tek ürün iki cinse de uygulanıyor yazmış ve orada daha ucuz ben özellikle fixplant women diye mi almalıyım şimdi hemen sipariş vericem. rollera eşimle beraber başlıycaz ikimiz de roller üzerine minoxil kullanıcaz bakalım.. o işi de şimdi hallediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?