mrb arkdslar bende yenı aranıza katıldım benım 5 yıldır saclrım dokuluyor 24 yasındayım ve ınanırmısınız 5 yıldır bende ne sosyal hayat var ne bısey resmen eve kapandım cok buyuk bunalımlar yasadım neyse kafanzı sısırmek cok ıstemıyorm ama ozetle yaklask 4-5 hastahane gezdım hepsıde hormon bozuklugun yok stresten dokulmustur dıyıp yolladılar benı...en sonunda dermatolog serkıs barıs a gıttım dhea-s hormonum yuksekmıs erkeklık hormonu bu sanırım bana dermozınc ve placenta sampuan verdı sampuan ıdare eder ama drmozınc oldukca doktu sacımı tepe bolgem baya acılmısdı son 6 aydır arkalardan da asırı dokuluyor serkıs barıs bana endokrınolojıye gıt bana ole gel dedı ama okdr kalabalıkkı randevu alma sıstemı yok gıdenler bılırler o yuzden daha gıdemedm kendısıne dogum kontrol hapndan cok korkuyorm daha fazla sacımı doker dıye bu arada dun capa tıp fakultesıne gittim dahılıye bolumu endokrınolojıye sevk ettıgı halde bu bolum 3 yıldır hasta almıomus ne randevu aldm ne bısey sızler hangı bolmlere hangı hastahanelere gıttınız bılgı verebılrımısınız??? bu arada hormon bozuklugu olanlar sızler ne kullanıyorsunuz ılk gıttıgm 4 hastahanedekı 4 doktor da hormn bozuklugum olmadıgını solemıstı ama varmıs
dıane 35 mı kulanıosnz daha cok sac doker dıyolar ılk sorum bu cvplarsanz cok sevınırm dıger sorumda su dermaroller hormon bozklgm oldugu halde kullnsam bı yararını gorebılırmym? kbakmayn cok soru sordm ama ınanın cok sıkıldım bı sonuc alamamaktan bunalmdan![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)