Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bu mesajını en son mesajından daha sonra gordum cnm pardon . zaten dedıgım gıbı dogum kontrol hapıda vermıs ınsallah doktorun verdıklerıde ıyı gelır canım bır an once saglıklı saclarına kavusursun.pekı sızın alıde erkeklerde yada bayanlarda sac dokulme sorunu yasyan varmı dedelerın amcaların vs.. ? doktorum banada mınoxıl vermıstı ısrarla kullanmalısın dedı ama halada korkumdan kullanamıyorum mınoxılı malesef :S erkek tıpı sac dokulmesınde bayanlara en etkılı saglık bakanlıgı onaylı olan tek ılaç ama bazı yan etkılerden solayı hala kullanmaya baslamadım sen ne kadar kullanıyorsun mınoxılı cnm? bu arad emın ol roller monoxılın etkısı kat kat arttırıcaktır bır cok forumda bunu okumustum. ıcerıgı zengın vıtamınle sampuanın ısmı ne cnm merak etttım?

perim sen en zorunu basardın zaten 3 yıldır dokulen sacların artık eskısı gıbı dokulmuyor bu 3 yıl sonunda harıka bır sey :)) saç bu sonuçta zaman ıstıyor sabır ıstıyor yavas yavas etksını gösterıcektır emınm kı )birgun aynaya baktıgında o eskı saclara kavusmus olarak bakıcaksın en zorunu atlattın sen 3 yıl neredeyse aynalara bakmaya doyamıycaksın perim :))) bence ıyıce bır arasyır cam yagını oyle uygyula cnm ben cam yagını denemedım hıc bence sımdılık terebnetınden dewam et

canım bugun eczaneye sordum srdum eczane bız karısım yapmıyoruz olçusunude bılmıyoruz dedı. o zaman evıgenle bepanthenden sadece bır ampul mu koyucam? o zaman bu karısım epey gıdıcektır bende sandım kı hepsınden bırer ampul kırıcam her defasında sacıma surucem yanı tek kullanımlık gıbı dusunmustum boyle oldugunu bılmıyordum dogrusu. bu arada 3 haftayı gectı sanırım saclarım halen az dokuluyor eskıye gore hıc bu kadar uzun sure az dokulen bır zaman yasamamıstım sanırım yaptıgımız uygulamalar sonucunu gösterıyor :) sanspasam perim ve dıger arkadaslar hepınızden Allah razı olsun gonlunuze gore olsun hersey çocuklar gıbı mutluyummmm :))))

kızlar pco ya bağlı erkek tipi dökülme hakkında bilginiz var mı? pericim sen bana pcolu musun diye sormuştun o yüzden gidip tekrar muayene oldum ve evet öyleymişim..

sevsevil merhaba, öncelikle geçmiş olsun. en azından tanı konuldu. bu da bir basamak. yumurtalıkllarında bulunan çok sayıda kist saç dökülmesine sebep olan erkeklik hormonunun artmasına sebep oluyor. bu da eğer pco düzelirse bu hormon dolayısı ile saç dökülmen düzelecek demek canım. her pco lu olan kişi saç dökülmesi yaşamaz. altta genetik yatkınlık olması gerek tatlım. ama bence zaten çok isabetli bir tedavi başlaldın. diane pco yu minoksil ve dermarollerde saçını düzeltecek. sevgiler. eğer aklına takılan bişey olursa elimden geldiğince cevaplarım tatlım.

sevsevil. belki daha önce okumuşsundur ama ben yinelemek istiyorum. 540 lık olanların iğne arası mesafe çok yakın. tamburun çapı çok küçük( 192 den bile düşün). dolayısı ile iğneler sık olduğu için bence batma işlemi olmuyor. maritsa kullandı gerçi ama. bunu ben şuan benzetiyorum. bazen gösteri yapan kişiler çivi üzerine yatar ya orda da çiviler çok sık döşenmiştir ve adamların sırtına batmaz. sebep ağırlık merkezi çok yayılıyor bence. tek noktaya olmadığı içinde acı çekmiyorlar. nacizane tavsiyem 192 ya da 200 al. öptümm

bu benım flaslı telefonumdan cekıldıgım fotofraf sonunda fotografı ekledım sanırım bır turlu becerememıstım :)

Eklentiler

• $IMG_1187ıjo.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 88

canım nazım inşallah hepimiz de aynalara bakmaya doyamaz hale geliriz. sabırla bekliyorum bakalım. çam yağı için halen araştıyorum. ilginçolan kullanan kimse yok en azından şimdilik. seni çokk seviyorummmm

perim bu arada hala haırex ten haber yok mu cok merak edıyorum nasıl bırsey oldugunu?

canım aradılar gelmiş ama benim işten ve yoğunluktan gitmeye fırsatım olmadı. gitsemde zaten şuan kullanmayı düşünmüyorum. en azından 6 ay daha . kullanırsam roller yapmama engel olur çünkü. inşallah gerek te kalmaz . bir yerde hatıra olarak saklarım......

buda normal flassız walla çok yuklemek ıstememıstım yukeleyememıstım sonunda yaptım walla:)

Eklentiler

• $gggg.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 114

nazım hangi eczane biz karışım yapmıyoruz dedi anlamadım. normalde eczana 3 ampülden de 5 er tane koyacak. asit salisileden 3 gr ve badem yağından da 350 cc koyacak. senin evde hassa tartın olmadığına göre adamlar mecburen yapacaklar. ama sen evde yapmak yerine başka ecz görüş. sen bu karışımı bir kağıdanyazarsan onlar hazırlayacklardır tatlım.....

nazım saçın cidden ludwig 1 . sen dert etmesen emin ol kimse saçın az bile demez. bence çok hızlı toparlanacak sakın kendini üzme. öpüyorummmmmm

senın kı ludwıg kaç peki perı çok mu ılerlemıs bır durumda? evet cogu ben demeden farketmıyor hatta o dokulmelere buna sukredıyorum bu kadar sacımın kaldıgınada hayret edıyorum dogrusu o kadar dokulmeye ragmen

alışverıs merkezının ıcınde bır eczaneydı canım bana hastane karsısında eczacıların bu karısı yaptıgını soyledı kendılerının bılmedıgını ve yapmadıgını soyledı hemen not aldım perim sağol :-*

nazım benimkisi 1 ama beraberinde çam ağacı paterni denen dökülme mevcut. saçımın ön çizgisinin hemen ardında orta hatta çam ağacının üçgen tabanını düşün bu kısımda azalma belli. arkalarda daha az özetle. ben halen ön kısımlara fiber kullanıyorum canım. inşallah birgün fiber kullanmadan dışarı çıkacak hale gelirim. eskiden dışarıçıkmak 20 dk idi. şimdi 1 saat oda en az((. bol saçlı ve çok mutlu günler hepimize.....:)))

Sevgili peri birsey sormak istiyorum.ust mesajda "sevsevil"arkadasimiz pco dogumdan sonra oldu yazmis ya boyle birseyin dogumdan sonra olusmasi mumkun mudur?yoksa altinda genetik yatkinlikta mutlaka varmidir?

anladım perim kötünün kötüsü var derler tepede tamamı yok bayanlarda gördüm nette hemde bır suru bu kadarını bır bayanın yasıycanı dusunmezdım doğrusu senınkıde çok kötu bır durumda degıl ne guzel :) hersey guzel olucak bol saclı gunler bızı beklıyor canım çok yakında öpuyorum :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…