QUOTE=milkshakem;26517718]selamlar sürekli takip edip yazdıklarınızı okuyorum. hakikaten çok çok çok teşekkür ederim. yazma uslübunuz dobra oluşunuz açık sözlerinizle ayrı bi yeriniz var :)
bi yazınızda sirkenin içinde ısırganı iki hafta bekleterek tarif yazmıştınız onun içine sarımsakda atsak olur mu roller sırasında uygulayıp yarım saate yıkasak..?
size bir danışmak istedim deneyelim görelim derseniz ben deneyebilirim
canım benim her türlü tahlilim normal. dermatoskopik muayene ile konuldu tanı. sana konulan tanı ne peki merak ettim şimdi.???????
Tanrım hepinizin yüzünüzü hep güldürsün ,ben de hepinizi çok ama çok seviyorum ,iyi ki varsınız .
Canım harika haberler bunlar, çok çok sevindim ,demek cevredekilerde farkında,ne güzel :) bol bol fot cek olur mu ,eskisi ile karsılastırırsın .
Nazım periyede yazdım ,acaba 1.5lık alsak mı ne dersin ,sanspasa 1.5 kullanıyordu :26:
Tatlı pericim ; sanspanan kullandığı dermaroller 1.5 du :26:acaba bizde mi yola onunla devam etsek bilemedim ,sen ne düşünüyorsun ?
Bence direkt uygulamayalım canım ,dedigin gibi gözenekleri tıkayabilir.
Canım iyice inceliyor musun saçlarını ,belki senin göremediğin minik ,ince telli saçların çıkıyordur .Benim şu an ince telli biraz saçım çıktı sanki :26:ama istediğim bu değil ,ondan burada pek bahsetmiyorum. O ince çıkanlar dökülüyor zamanla ,kalın teli saclarımızın cıkmasına daha zaman var tatlım .
2 ay kısa bir süre ,eğer istersen sacının bir bolgesinde sarmısağı deneyebilirisin .bir arkadasımız cok onermiş onu da :) acısını merak ediyorum ,en kısa zamanda ben de uygulayacagım:) hatta bugunde olabilir :) Cok yakmıyorsa ,arada onu yapabiliriz ne dersin ?[ çok sağol maritsam seninki nasıl hala az mı dewam ediyor dökülmen ne durumdasın ? aslında bende düşünüyorum 1.5 roller sen daha alma dın dimi canım ?
nazcım durumum; pasifloraya başladım,4 sene aradan sonra ilk sigaramı içtim, şimdi senin mesajını görünce de duygulandım ağlıyorum. anlayacağın psikolojim hiç iyi değil, stres kontrolümü sağlıyamıyorum. doğum kontrol hapı kullandığımdan da heralde iyice hassaslaştım. bugün eski dermatoluğun istek formunda teşhis olarak diffuz alopsesi yazdığını gördüm oysa bunu bana hiç dile getirmedi. internetten bakayım dedim çok az bilgi var geri dönüşü imkansızdır acilen saç ekimi falan filan bişeyler anlatıyor. bugün o beklediğim dermatologla randevum var akşam ona gidicem. korkuyorum. rollera bu dr a gittikten sonra başlıycam inşallah henüz sipariş etmedim. telogen dökülme diye umut ediyordum hormonlarımı düzenlersem geçecek diye ama bilmiyorum naz inşallah öyledir.
Tanrım hepinizin yüzünüzü hep güldürsün ,ben de hepinizi çok ama çok seviyorum ,iyi ki varsınız .
Canım harika haberler bunlar, çok çok sevindim ,demek cevredekilerde farkında,ne güzel :) bol bol fot cek olur mu ,eskisi ile karsılastırırsın .
Nazım periyede yazdım ,acaba 1.5lık alsak mı ne dersin ,sanspasa 1.5 kullanıyordu :26:
Tatlı pericim ; sanspanan kullandığı dermaroller 1.5 du :26:acaba bizde mi yola onunla devam etsek bilemedim ,sen ne düşünüyorsun ?
Bence direkt uygulamayalım canım ,dedigin gibi gözenekleri tıkayabilir.
Canım iyice inceliyor musun saçlarını ,belki senin göremediğin minik ,ince telli saçların çıkıyordur .Benim şu an ince telli biraz saçım çıktı sanki :26:ama istediğim bu değil ,ondan burada pek bahsetmiyorum. O ince çıkanlar dökülüyor zamanla ,kalın teli saclarımızın cıkmasına daha zaman var tatlım .
2 ay kısa bir süre ,eğer istersen sacının bir bolgesinde sarmısağı deneyebilirisin .bir arkadasımız cok onermiş onu da :) acısını merak ediyorum ,en kısa zamanda ben de uygulayacagım:) hatta bugunde olabilir :) Cok yakmıyorsa ,arada onu yapabiliriz ne dersin ?
maritsa sarımsak maskesini bize veren kadının saçlarına salıncak yap sallan türü bi kadın
bazı kadınlar sırlarını vermez versede eksik verir kadınsal bi kıskançlık ama benim hastalığımdan dolayı oda sanırım epey söylemekte tereddüt etmiş son zamanlarında verdi:)
örneğin burda karanfil tarifi veren kadın 3.sayfada insanları fırçalamış herkeste sanspasa sabrı yok iyi niyette çok az ah biz kadınlar
sanspasa sarımsağı da önermiş hem acıyor hem kokusu hemde sonra olanları da yazmış
bana izin vermediler ama ağbim de resmen saç fışkırdı moral de önemli ağbim hiç bi şeyi takmaz şu kızı bi alalım sonra gene dökülsün diyor örneğin
z.yağ,1 baş sarımsak diş değil,1 yumurtanın sarısı, bi tatlı kaşığı bal bunların hepsi nivea krem kıvamı gibi olacak rondoda çekiliyor sarımsak iyice küçülecek z.yağı azar azar koycaksın sonra çok akıyor en az 2 saat kafanda tutacaksın rollerdan sonra yapılırsa sonuç çok daha kısa sürüyor ama sonraki günlerde kepeğin şu yediğimiz patates cipsleri kadar büyük olanını düşün kafan o şekilde kabuk bağlıyor kağıt gibi deniz yanığı soyar gibi sonra onları tek tek temizliyorsun sen bu maskeyi yaptıkça bu cipslerde kafanda oluşuyor:)ama asıl olay bu tabi bu kabuklardan bi kaç kez döktükten sonra saçlar çıkmaya başlıyor rollerdan sonra yapın en az haftada 2 kez yapın en geç 1,5 ayda saç çıkmazsa ben gene burda olucam o kadar net bide allah rızası için 1,5 roller biz ağbimde 1 mm kullandık ama boş bi zemin di kremi hazırlayın roller yapın hiç vakit kaybetmeden sürün
annem hergün ağbimin odasını resmen yıkıyor konu komşu kokuyu bizimle birebir yaşıyor mahalle kokuyor ağbim yanımızdan geçerken burnumuzu tıkıyoruz kötü yanları bunlar ve bu koku kafasından bu maskeyi bıraktıktan 1 yıl sonra geçecekmiş saçı kuruyken kokmuyor
acının da tarifi yok diyor ağbim resmen yaptıktan sonra 30 dk falan evde koşuyor oturamıyor
bu tarif zahmetli bide bizim işyerinde cingöz bi kızımız bize hiç söylemeden roller almış ve o sarımsağı limon suyuyla rondoda çekmiş süzmüş fıs fıs şişeye koymuş roller yaparken sıkmış güya bize sürpriz yapmak istemiş kokusundan anladık da yakandı anlattı
oku burdan canım oku dua et adını vermiyim uyanık
bu uyanığın kafasını bu sabah inceledik 1,5 2 cm bi sürü saç çıkmış maşallah kalın kalın
bir an önce mutlu olmak istiyorsunuz sen benden önce davrandın ben akşam periye yazacaktım peri bi de şu sarımsağa başla diye ağzımdan aldın benden çok yaşayacaksın:)
Ah bu kadınlar yok mu devlet sırrı gibi saklıyorlar ,güzellik sırlarını :) Bende de çok ilginç bir durum oluştu ,her saçı dökülenin yanına gidip ,dermaroller uygulayasım var .Dermaroller'a başladığımdan beri ,en az 10 kişiye bu ürünü tavsiye etmişimdir.
Evet karanfili tarafi veren arkadaşın yorumlarıma bakmıştım ,sonra şöyle düşündüm karanfilin saça nasıl bir faydası olabilir diye .Tamam kuru mayanın içinde biotin var ,ısırganın da saç için çok faydalı oldugunu biliyorum fakat karanfinin sac cıkartabileceğini aklım almıyor .Sen ne düşünüyorsun bu konuda ?
Ben dermarollera başlamadan çok önce ,zeytinyağının içine 5-6 sarmısak rendeleyip ,2-3 saç saçımda bekletmiştim .O zamanlar iyi gelmişti saçıma ,kokusu da bahsettiğin kadar yogun değildi .Saç için kullandığımız en iğrenç kokan ,kokusu uzun bir süre geçmeyen bir tek bemiks var .Hele de terledin mi ,bittin :) leş gibi kokuyorsun gün boyu :)
Şimdi de senin onerdiğin tarifi baslamayı dusunuyorumama kokusu 1 senede cıkıyor diyince kafam karıstı .Yakınlarım kokusundan çok da yakınmaz ama şirkette burham burham sarmısak kokmak istemem yani laf edip ,canımı sıkabilirler bugun dermaroller sonrası ,ufak bir bölgemde deneyeceğim bakalım acısı nasıl :) burayada yazarım deneyimlerimi .Eğer dayanabilirsem acısına ,buna devam ederim :)
Peri ,naz ve diğer kızlar sarmısağa başlayalımmmmmm :)
nazcım durumum; pasifloraya başladım,4 sene aradan sonra ilk sigaramı içtim, şimdi senin mesajını görünce de duygulandım ağlıyorum. anlayacağın psikolojim hiç iyi değil, stres kontrolümü sağlıyamıyorum. doğum kontrol hapı kullandığımdan da heralde iyice hassaslaştım. bugün eski dermatoluğun istek formunda teşhis olarak diffuz alopsesi yazdığını gördüm oysa bunu bana hiç dile getirmedi. internetten bakayım dedim çok az bilgi var geri dönüşü imkansızdır acilen saç ekimi falan filan bişeyler anlatıyor. bugün o beklediğim dermatologla randevum var akşam ona gidicem. korkuyorum. rollera bu dr a gittikten sonra başlıycam inşallah henüz sipariş etmedim. telogen dökülme diye umut ediyordum hormonlarımı düzenlersem geçecek diye ama bilmiyorum naz inşallah öyledir.
peri aklıma takıldı şimdi sevsevilin yazdığı diffuz alopesi ve benim eşime söylenen alopesia areata da ikisinde de parantez içinde saç kıran yazıyor
ama ne benim eşimde ne sevsevilde öyle para şeklinde tam bi dökülme yok yani bu 2 adı değişik şey nasıl olurda saç kıran diye geçer
bu dr lar bizle dalga mı geçiyor yoksa bunlarda bi şey bilmiyor biz onlardan daha mı iyiyiz
benimde tahlillerim normal çıkıyor.arada bir demir düşüyor.ama demirin düşmediği zamanlarda dökülüyor.
açıkçası benim 10 yılıda geçti.elimi her attığımda saç geliyor.geçen seneye kadar doktorlar çekme yöntemiyle genetik değil dediler.
doktorun biride belki senin büyüme ve dökülme evresi daha hızlı ilerliyordur dedi.ama kaybettiğim saçlarda var bayağı.
dediğim gibi annem aga olduğu için pek inandırıcı gelmedi.daha sonra saçımın arka ve önlerinden saç kesip,boyama yöntemiyle adını hatırlamıyorum bir işlem yaptılar.
saç oranlarına baktılar,yukardaki saç oranım az çıktı ama yine genetik değil stres yapma geçer dediler.dediğim gibi doktorlar çok abarttığımı düşünüp beni gönderiyorlardı.
pantogor,priorin,minoksil,diana 35,revigen ve revigen türevi isimlerini hatırlayamadığım bir çok ürün denedim 10 yılda ama hiçbiri fayda vermedi.bunların hepsini gittiğim doktorlar önerdi.geçen sene bir doktora gittim ve kesin öğrenmemiz için biyopsi yapılması gerekiyor dedi.biyopsi yapıldı telogen efflivium çıktı.
ve ilaç olarakta minoksil %2,telovium kapsül,anaphase şampuan verdi.
emzirdiğim için daha başlayamadım tabi.ama çokta faydasını göreceğimi sanmıyorum.kapsül pantagor türevi bişey.anaphase şampuanın benzerinide kullandım.
minoksili zaten kullanmıştım.bende durumlar böyle yani.sonuç hala dökülme tam gaz devam ediyor.
bu arada bu 10 yıl içinde 3 kere felanda kortizon iğnesi vuruldum saç için.tek durduran bu iğne oldu ama 1 ay sonra eskiye döndü.
benim sana sorum da dermarollerden memnun kalmışsın sanırım
nereden temin ediyorsun?sahte olup olmadığını nasıl anlıyorsun?son olarakta doktorun önerisi mi?
ağır bir ilaç mı yani?çünkü ben minoksil %5 kullanmaya cesaret edemiyorum.
hem kıllanma hemde bıraktığında dökülme yapıyor.
bu arada bir yerde okumuştum sanırım.benimde dökülme fazla olduğu zaman saçlarımın dipleri kaşınıyor yolacak gibi oluyorum.
Canım ben de 1.5luk olandan sipariş verdim ,540 iğneli olanlardan değil tabii .Ayyy kaç tane rollerımız oldu bizim perimaritsam aynı anda aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım. ben 1. 5 olandan sipariş verdim bile. ama 540 değil. ben malum kullanamadım. çam yağım bugün geldi. bende direk sürmeye cesaret edemiyorum. ayrıca saç kaynağıda hazırmış. ama rollere devam edeceğim için taktırmadım. senin dediğin şeylerden bende devar ama hem az hem çok in ce teller onlar. bence zaten bunlar AGA ya ait kıllar. henüz yeni çıkan yok diyebilirim. bu arada roller yola çıktı. öpüyorum canımmmmmmmm
kızlar bugün saçlarının tamamı dökülmüş. ve 2 yyıldır çözüm bulamayan birine roller ve minoksil aldırdım. sonuçları heyecanla bekliyorum. sarımsağı da desemıydim ki??????????
Canım ben de 1.5luk olandan sipariş verdim ,540 iğneli olanlardan değil tabii .Ayyy kaç tane rollerımız oldu bizim periÇam yağını söyle yap ,böyle kullan diyemıyorum ,karar senin bana kalırsa şimdilik terebettin ile devam et,sonra duruma göre birlikte düşünürüz.
Ben haftada 1 kez dermarollerdan hemen sonra,yağ karışımını sürüp , 30 dk kadar bekletip yıkıyorum saçımı. Kendi çapımda saç mezoterapi yapmaya çalışıyorum, yani o tam olarak böyle mi yapılıyor ,gözenekleri tıkıyor mudur bilemeyeceğim ama şimdilik çok memnunum .
Bu aga saclar ,dökülme eğiliminde olan saçlar mıdırinan ilk kez sizden duydum aga kelimesini .
Ah deseydin keşke ,hatta bizim forumuda söyleseydin :) Ben de gecenlerde bir akrabama rollerden ve bu forumdan bahsettim :)büyük ihtimal almıstır rolleri ve bizi takipliyordur .Buradan öpücüklerimi yollayıp ,ellerinden öpüyorum .
Nazım benim büyük ölçüde azaldı dökülmem :) annem bile önceden yastıgından tomarla sac toplardım ,artık eskisi gibi toplamıyorum dedi .Yalnız benim totalde çok kayıp oldugu için ,saclarımı pek acamıyorum ,hep toplu hepppp .
kızlar bugün saçlarının tamamı dökülmüş. ve 2 yyıldır çözüm bulamayan birine roller ve minoksil aldırdım. sonuçları heyecanla bekliyorum. sarımsağı da desemıydim ki??????????
çok mutlu oldum maritsam inşallah birdaha Allahın izniyle artık yatagından tomarla saç tplamıycaksın :)) canım total neresi oluoyor ? bende sureeklı toplamak zorundayım malesef eger total bolge kafada kı arka ust bolumse bende bu yuzden azlıgından dolayı toplayurum bıde azık olduklarından kotu görunuyolar salınca. 1.5 rollerın siparişleri verılmıs bile bakıoyorumda bende en kısa surede sıparısını verıcem:))canım bıde üçlü ampül yontemini uyggulamada hepsinden bir ampul kırıp karıstırırak mı yapıyorsun ilk defa yapıcamda? perim sende durumlar nasıl, nasıl gidio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?