kısacık bilgi vermek istedim iyi akşamlar herkese
sony bi dünya devidir amerikan malıdır tartışmasız ilk sıralarda gelir bi de samsung vardır tartışmasız o da ilk sıralardadır
sony bi atak yapar bi tık üstü samsungdan gelir hatta en son adım samsungtan gelince sonynin panik yaptığı ortaya çıktı
samsung ne malıdır bunu çoğu insan bilmez samsung kore malıdır
marks and spencer çoğu kadının tercihidir ve daha bi çok marka artık üzerinde çin malı yazar halbuki ana madde avrupa ve amerikadan gider çine çünkü orda işçilik çok ucuzdur
çin artık dünya devi ülkelerine kafa tutan bi ekonomiye sahiptir olan şudur meyve veren ağaç taşlanır
asıl korkulması gereken çin malı olan şeylerin taklidini almaktır
çok fazla ince eleyip sık dokuyayım derken hata yapılır insanın sevmediği ot burnunda biter ya o hesap çok ayrıntıya girdikçe seçim yaparken hata yaparsınız diye yazıyorum hem vakit hem para kaybı olur
birileri bu işin evde yapılmasını tabi ki istemiyor bunun nedenini azıcık kafa yoran çözer zaten
son bi şey daha titanyum metaller içinde en sağlıklı metallerdendir vücuduna metal takılması gereken insanların amelyatlarında titanyum en başta tercih edilen metaldir
kimsenin kafası karışmasın
zaten ernesto che guevara bence son noktayı koymuş hala soru işaretleri olan sanırım hatanın en büyüğünü yapar stresin her türlüsü saç için zehirdir bence
allaha emanet olun
arkadaşım ben sadece yaptığım görüşmeyi aktarmak istedim insanların bişeyleri araştırması ve endişe duyması çok doğaldır ayrıca ben yapı olarak bir şeyi kafama taktıysam yaparım sadece sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim dermarolleri en kısa zamanda edinicem yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.