Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kısacık bilgi vermek istedim iyi akşamlar herkese
sony bi dünya devidir amerikan malıdır tartışmasız ilk sıralarda gelir bi de samsung vardır tartışmasız o da ilk sıralardadır
sony bi atak yapar bi tık üstü samsungdan gelir hatta en son adım samsungtan gelince sonynin panik yaptığı ortaya çıktı

samsung ne malıdır bunu çoğu insan bilmez samsung kore malıdır

marks and spencer çoğu kadının tercihidir ve daha bi çok marka artık üzerinde çin malı yazar halbuki ana madde avrupa ve amerikadan gider çine çünkü orda işçilik çok ucuzdur
çin artık dünya devi ülkelerine kafa tutan bi ekonomiye sahiptir olan şudur meyve veren ağaç taşlanır
asıl korkulması gereken çin malı olan şeylerin taklidini almaktır

çok fazla ince eleyip sık dokuyayım derken hata yapılır insanın sevmediği ot burnunda biter ya o hesap çok ayrıntıya girdikçe seçim yaparken hata yaparsınız diye yazıyorum hem vakit hem para kaybı olur

birileri bu işin evde yapılmasını tabi ki istemiyor bunun nedenini azıcık kafa yoran çözer zaten

son bi şey daha titanyum metaller içinde en sağlıklı metallerdendir vücuduna metal takılması gereken insanların amelyatlarında titanyum en başta tercih edilen metaldir
kimsenin kafası karışmasın

zaten ernesto che guevara bence son noktayı koymuş hala soru işaretleri olan sanırım hatanın en büyüğünü yapar stresin her türlüsü saç için zehirdir bence

allaha emanet olun

arkadaşım ben sadece yaptığım görüşmeyi aktarmak istedim insanların bişeyleri araştırması ve endişe duyması çok doğaldır ayrıca ben yapı olarak bir şeyi kafama taktıysam yaparım sadece sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim dermarolleri en kısa zamanda edinicem yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.

taklitte olsa burda amaç önemli canım bence. önemli olan ne için uyguladığın önceki sayfalara bakarsan rolleri yapma sebebimiz yazıyor. ben bir ara çin malı olmasamı diye araştırdım hatta aldığım 540 kore malıydı. kullanamadım. öenmli olan kıl kökü mesafesine kadar delik açacaksın o bölgeye hem kan gelsin hem büyüme faktörleri. olay bından ibarate. bunu ister rollerle yap ister başka şeyle(sanspasnın roller başlama sebebini okursan ) farketmez. bu arada dermatolağa rollerin maliyeti bir uygulama için en fazla taş çatlasın 40 50 l sizden talep edilen para 200 300 tl iyid üşünmek gerel bence. sevgiler bu arada eğer priorin 1. kutu bitti ama halen dökülmede azalma yapmadıysa(kesme demiyorum azalma) işe yaramıyor demektir. aklında olsun. benim kaşıntımı elma sirkeli ısırgan kesti bu arada. belki işine yarar.

sevgili peri1 yaptığın açıklamalar için gerçekten çok teşekkür ederim tüm sayfaları hiç üşenmeden okudum zaten kararımı verdim dermarolleri kullanma konusunda benim yapıtığım bir araştırmaydı kafamdaki acabaları gidermek için size sormak istedim.priorin azalma yaptı eskiye oranla ama hala çok dökülüyorlar yaptığım iş çok stresli zaten dökülmelere neden olan en büyük etken bu oldu ama umudumu kaybetmedim sizinle burda gelişmeleri takip edicem umarım roller işe yarar en kısa zamanda elmasirkesini denicem ısırgan suyuyla karıştırıp kullanıcam inşi. kaşıntıyı keser sevgiler :)

arkadaşım ben sadece yaptığım görüşmeyi aktarmak istedim insanların bişeyleri araştırması ve endişe duyması çok doğaldır ayrıca ben yapı olarak bir şeyi kafama taktıysam yaparım sadece sizinde fikirlerinizi öğrenmek istedim dermarolleri en kısa zamanda edinicem yaptığınız açıklamalar için teşekkür ederim.

ben size bilgi vermek için yazmadım yanlış anlamışsınız tabi ki herkes araştırıp alıyor tabiki kullanırken bile endişe taşıyor burda kimse bodoslama atlamadı zaten
sizin bu yazınız ayrıca daha önceki sayfalarada defalarca tartışıldı defalarca
yapmak istediğim, roller almak üzere olan insanların, daha eski sayfaları okumadan, sizin yazdıklarınızla vazgeçmelerini önlemekti
tedirgin olmasınlar istedim

ben size bilgi vermek için yazmadım yanlış anlamışsınız tabi ki herkes araştırıp alıyor tabiki kullanırken bile endişe taşıyor burda kimse bodoslama atlamadı zaten
yapmak istediğim, roller almak üzere olan insanların, daha eski sayfaları okumadan, sizin yazdıklarınızla vazgeçmelerini önlemekti

Mrb kızlar :)

Ben de yeni katılan arkadaşların ,15. sayfadan başlayarak okumalarını isterim .
Önceki sayfalarda sordukları cevaplar zaten var .

Kızlar son durumlar nasıl :16:
Pericim bana da aynı cevap geldi :26: şampuanın içine katmayı pek önermiyor. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun ?
En son Johnson's Baby şampuanım içine ,çam terebettin kattım :55: çok memnunum ben.

sanırım yanlış anlaşılma oldu ben tüm topiği okudum zaten başarı hikayelerini okudukça kararımı verdim niyetim kimseyi vazgeçirmek değil sonuçta hepimiz bu dertten muzdarip insanlarız umarım hepimiz eski saçlı günlerimize döneriz en kısa zamanda rollerden edinicem umarım burayada saç çıkma haberlerini yazarım :)

selam kızlar..ben 2 lik minoksil kullanıyorum..yazılanları okuduktan sonra roller almaya karar verdim.. 540 lık,1mm lik ve titanyum alıcam da alan arkadaşlar memnun kaldıkları güvenilir markaları önerebilir mi?minoksile de devam edicem sorun olur mu acaba?hepinize iyi günler..

işyerinde 10 kişi gg dan aldı değişik markalar ama hepsi aynı yerden aldı hepsi ben de dahil memnun bi şikayet yok
herkes en iyisinin kendi aldığı olduğuna inanıyor zaten:)
baobabın kayınbabası oğlu roller alınca bunlar para tuzağı oğlum bu tip oyunlara gelmeyin falan gibi bir sürü laf etmiş baba lafları işte her baba gibi ama konuyu da çaktırmadan güzelce öğrenmiş dün gittiklerinde oğlunun kafasındaki saçları görünce onlar kalkınca gitti gidiyordan bir değil 2 adet roller siparişi vermiş bu sabah ta kayınvalide baobabı arayıp kızım şu işi bana bi güzelce anlat baban böyle böyle yaptı ama çocuklar duymasın diye de tembihledi başına bi iş almasın diye bilgi almış yaşı da 64 bakalım onda sonuç ne olacak:)

ernestocheguevara sizin gibi sanspasayı ben de bulmak istiyorum hatta daha önce yazdım sanki bulduk ama kadın burdan gittiği gün bizim gördüğümüzü sandığımız yerden de kayboldu bu tesadüf mü yoksa yanlış kadın peşindemi koşuyoruz bilmiyorum
ak saçlı ak sakallı bi dede mi diye de düşünmeden edemiyoruz olur ya görevini bitirince ortadan kaybolur :)bi gün girip te okursa ne gülecek bizim şu halimize mucizeler de artık teknolojiye ayak uydurmuş olabilir neden olmasın pc yle gezen bi ak sakallı dede
hikayeniz süperdi ağlamadım dersem yalan olur kocaman kocaman öpüyorum kardeşinizi site sakini hanımlar teşekkür ederim düşünceleriniz ve sevginiz için

Son düzenleme:

Pericim bana da aynı cevap geldi :26: şampuanın içine katmayı pek önermiyor. Sen nasıl uygulamayı düşünüyorsun ?
En son Johnson's Baby şampuanım içine ,çam terebettin kattım :55: çok memnunum ben.

canım maritsacım; çam yağım bugün kargoya verilmiş. elime geçmedi henüz. ama naturwayin içine çam terebentin yağı koyuyorum halen.şimdilik iyi. sanspasa şampuanda kullanmıştı aslında. bide bana direk sürmek korku veriyor. sanki gözenek tıkayacmışım gibi ne yapsakki??????????????* ebru hanım sanırım beni unuttu:))))) kafama takılan 2 aya yaklaştım ama halen çıkan saç yok acaba acelemi ediyorum. saç dökülmesine gelince arada hafif artıyor gibi. arada azalıyor gibi ama önceki dökülmem yok çok şükür Allahıma.

selam kızlar..ben 2 lik minoksil kullanıyorum..yazılanları okuduktan sonra roller almaya karar verdim.. 540 lık,1mm lik ve titanyum alıcam da alan arkadaşlar memnun kaldıkları güvenilir markaları önerebilir mi?minoksile de devam edicem sorun olur mu acaba?hepinize iyi günler..

canım ben 540 lık olanı kullanmıyorum ama minoksille birlikte kullanmanın hiçbir sakıncasının olmadığını söylemek için yazdım buraya. minoksilin etkinliğini %40 artıyor bilesin. sevgiler

Arkadaşlar merhaba,

su an 1,5 aylik hamileyim:49:..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..

Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..:43::43::43::43:
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok:43::43::43:
Dus baslğinin siparisini veriyorum..

ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi:43::43::43::43:
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin

grafiking selam
sarımsaklı tarife ağbim zor dayanıyor valla bravo
ama sonuç almanız diğer yapılanlara göre daha fazla rollerdan sonra yapıyorsanız hele 1-1,5 aya ilk saçları görürsünüz çünkü bu tarif roller yapmadan uygulayanlarda saç çıkaran bi tarif ama işte acısı çok fazla ağbim nerdeyse duvara çıkıyor sürünce:)
bebeğiniz hayırlı olsun analı babalı büyüsün

Son düzenleme:
aşağıda bizim konunun adı yazıyor geçen sene açmışlar konuyu :)
Dermaroller ile saç dökülmesinden kurtulabilirmiyiz? | yazıyor

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,

su an 1,5 aylik hamileyim:49:..tüp bebek tedavisiyle hamile kaldim binbir çeşit hormon ilaci kullandim..

Herneyse günlük dökülmem 150 telden fazladır..:43::43::43::43:
rollerimi aldım 540 iğneli olanindan.. dünden beri yapiyorum henuz bir değişiklik yok:43::43::43:
Dus baslğinin siparisini veriyorum..

ama psikolojim cok bozuluyor her kopan saç içimden parca goturuyor.
Bir de hamlelik psikolojisi:43::43::43::43:
birde burada bi arkadaş tavsiye etmişti (bir kafa sarımsak, badem yagı, bal vs vs diye) onu yaptım .. artık hayırlısı..
umarım hersey iyi olur
herkes güsell saclara kavuşur amin

Hayırlı olsun cnm bebeğin çok sevindim senin adina 6 aydir bende cok istiyorum bebek sahibi olmayi Allhin izniyle birgun senin hayirli haberini bende burda arkadaslarimla paylasirim insallah:) hic korkma sabirli ol lutfen hemen sonuc bekleme emin ol zamanla duzelicektir doktorum hamileliginde saclarinin em saglikli oldugu zaman olucak demisti ve dokulme sorunana hamilelegin bir avantaj demisti gonlunu ferah tut hersey yoluna giricek saci olmayan 3 senesir dokulmesi olan vs arkadaslarimizn hepsinin yuzu guldu sonunda seninde gulucek emin ol sevgiler.

İki gundur yazamiyorum suanda telefonda zar Zor yazmaya calisiyorum :) internetim bir iki gune baglanicak daha cok yazisicamiz icin cok seviniyorum:)) hersy yolunda gidiyor maritsam gunluk dokulmem 50 tele kadar indi kuafor arkadasim saclarin sanki biraz fazlalasmis naptin sacina diye sordu :))) sanspasa peri Size ne desem azdir gercekten usanmadan bikmadan beni dinlediniz bir gun bile sikayetci olmadiniz benden siZleri cok seviyorum Allah herseyi gonlunuze gore verir insallah hepinizi cok seviyorum burda olan herkesi biz birlik olduk burda el ele vererek ve inanarak ustesinden gelmeye calisiyoruz ne mutlu bize iyki varsiniz hepiniz ianiyorum ki birgun biraaraya gelip hep birlikte bu zor gunlerimizi gerde birakarak gule gule anlaticaz..

cnm geç oldu ama yeni gördüm mesajını o zamanlar bahçede ısırgan olduğu için ısırgan suyu kullandım ama sonra ısırgan bulamayıncafarklı şeylerde yaptım tabi ama denediklerimin içinde en faydalı olanı ısırgan,saç mezoterapisi(yaptırdığın sürece saçlar kafanda kalıyor yaptırmazsan çoğu dökülüyor),birde geçen sene stresli bir dönemimde çok döküldü dr pantogar vermişti o da iyi gelmişti şimdiyse shenmin diye bir vitamin kullanıyorum ama saçlarım yine çok fazla olmasada dökülüyor zaten saçlarım yanlardan epeyce açılmış durumda olduğu için belki saçı normal çokluktaki biri için normal sayılacak bir dökülme ama bnm gibi saçı seyrek biri için çok sayılır ama buna da şükür geçen sene çok kötüydüm insan zamanla alışıyor galiba inanırmısın 3-4 sene önce saçımda saçkıran çıktığını ilk farkettiğimde dünya başıma yıkılmıştı otobüste sanki herkes saçıma bakıyormuş gibi çok kötü oluyordum hatta 2.gün saçımın orasına yara bandı yapıştırmıştım komşunun kızı da sormuştu "abla başına ne oldu " diye bende ne diyeceğimi şaşırmıştım Allah tan kafamın arka tarafında ve geömediysede çoğalmadı şimdiyse hiç umurumda değil hiç yokmuş gibi keşke saçlarım çok olsaydı cnm seninde başını ağrıtmadım umarım hoşçakal
Ne demek canim hic onemli degil seve seve de dinlerim :) cevabin icin tesekkurler hersey istedigin gibi olur umarim cnm cok gecmis olsun Allah kotusunden korusun. İnsallah eski saglikli saclarina kavusursun canım Allah sifa versin

Arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun ve çözüm yollarına başvururken öncelikle stresten, çok fazla saçlarınızı sorun yapmaktan vazgeçmeniz gerektiğini unutmayın... artık teknoloji o kadar gelişti ki saç ekimi, gerçek gibi duran takma saçlar ve daha bir sürü çözüm yolu bulunmakta... ayrıca ünlülerinde başına bu tür sorunlar geliyor örneğin, Christina Ricci'nin After Life filmini izleyen ve daha sonra ki saç yapısına bakan herkes dumur olur, bahsettiğim filmde saçları çok az ve dökülmüş gibi ama bir sonraki sene o görüntüden eser yok ne yaptıklarını bilemiyorum tabi... sonra Kim Kardashian, Naomi Campbell, Megan Fox Hazal Kaya, Britney Spears vs.. gibi ünlülerde ciddi saç dökülmesi problemi yaşamışlar...
7aLfV.jpg

VLMiM.jpg

oNIFK.jpg
Britney
4Wo38.jpg

K4TCr.jpg

pcAyg.jpg

yfquv.png

BnNuQ.jpg

xdL7N.jpg

Ben basima ilk geldiginde yani dokulmelerim basladiginda bunu benden baska kimsenin yasamadigini sadece ben yasiyomusum gibi dusunurdum ama zamanla artik yolda yururken bile insnlarin saclarina dikket etmeye basladim yolda sokakta otobuste vs ve gordum ki o kdar bu sorunu yasayan bayan varmis ki cevreme dikkat ettikten sonra anladim cok tesekkurler bilgilerin icin canım

SEVSEVİl canım durumun ne nasilsin basladin mi sende bizim uyguladiklarimiza? Basta belki olmiycak gibi gelio gecmiycek ne yaparsam yapiyim diye dusunebilirsin ama inan ki gecicek arkadasim ben 600 700 teli gordum bir gunde ve suan 50 tele kadar indi sac dokulmem lutfen pes etme ve uyguladigimiz seyleri sende dene inan hersey cok guzel olucak birlikte basaricaz

SEVSEVİl canım durumun ne nasilsin basladin mi sende bizim uyguladiklarimiza? Basta belki olmiycak gibi gelio gecmiycek ne yaparsam yapiyim diye dusunebilirsin ama inan ki gecicek arkadasim ben 600 700 teli gordum bir gunde ve suan 50 tele kadar indi sac dokulmem lutfen pes etme ve uyguladigimiz seyleri sende dene inan hersey cok guzel olucak birlikte basaricaz

arkadaşlar bugün aktardan saç için ısırgan tentürünü aldım 2. sorduğum aktarda vardı bu kadar kolay bulacağımı sanmıyordum sevindim

ayrıca ebay dan 540 titanyum iğneli dermaroller sipariş verdim tentürü bugün kullanmaya başladım eğer fayda ederse haber veririm öpüyorum hepinizi

Back