sevgili peri-naz-suko-maritsa-nymanhattan ve dermaroller kullanan diger kizlar;
dermaroller kullanmaya basladiktan sonra kafanizda beyaz tuz gibi kepekler olustu mu kafanizda?
cunku benim sacimda dokulme durmustu.nerdeyse hic dokulmuyordu.diyorum aceba bu beyaz kepegimsi seylerden dolayi i dokuluyor sacimiz?daha onceden kepek filan yoktu kafamda.kafami one egiyorum salliyorum yuzlerce beyaz beyaz sey dokuluyor kafamdan.aceba bastiriyoruz yaparken kafa derimizi mi soyuyoruz ne dersiniz?yani bu normal mi?bu kepekler sac derimizi tikayip dermaroller'in saç cikarmasina engel olur mu?nedersiniz?bu durumu yasayan kac kisiyiz?yazarsaniz sevinirim.
jolly merhaba,
rollerden sonra bende de belirgin diyemeyeceğim ama küçük beyaz şeyler oldu. bide malum kaşıntı. ben de rolleri ilk kullandığımda nerdeyse sıfıra inmişti dökülme şuan eskiye göre çok iyi yani eskiye göre belirgin dökülme azaldı diyebilirim. sanırım saçlı deri ilk kanlanmaya başladığında saçlar aniden besleniyor ve birden dökülme duruyor sonrada normale geliyor?. sanspasada günde 20-40 tel döküldüğünü söylemişti hatırlarsan. bu arada ben şu tentürü kullanmaya başladım kepek ondan sonra azaldı desem yeri. bence bir dene. zaten elma sirkesi kepeği azaltıypr biliyorsun. bu arada senin hamileliğinin kaçıncı haftası. 3. aydan sonra saçlarında belirgin bir gürleşme göreceksin canım. belki sadece döngüsel bir dökülmedir. biraz zaman tanı istersen. öptüm canım