Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım benimde kaşıntım halen devam ediyor. ama ben bunun yara iyileşmesine bağlı kaşıntı olabileceğini düşünerek kendimi avutuyorum doğrusu. roller kullanım kılavuzunda kaşıntı yapar yazıyır bu arada. ben 10 kadar yıkamalık şampuanın içine yağ ve ampulleri o-koyuyorum canım bu arada sık sık tükensin diye. ısırgan suyu hep istede kuru ısırgandan ve taze ısırhgandan kaynatmayla elde edilmiş canım. mecitefendiyi bende alşdım ama hiç saça sürülür gibi bişey yazmıyor sadece içilir (yarı yarıt-ya suyla yazıyor) oyüzdende tedirginim işin aslı. şimdi,lerde içiyorum bakalım. sen nasıl uygulyorsun peki ısırgan suyunu? şampuan konusunda bence ne kadar bitkisel olursa o kadar iyi. mecitefendinin içinde sls var bilidiğim. ama naturwayde yok canım ama ben yinde içeriklerine bakayım bir. eğer bebek istiyorsan sakın ola içinde melek otu ve saw palmetto olan şeyler almayasın.selamlar sevgiler

canım benim yazdıkların moral oldu bana teşekkür ederim. ebru hn bugün döndü ama beklediğim cevaplar değildi. dr la görüşün demiş. dr tanısı olmadan size yardımcı olamam demiş. sanırım ben eksik bilgi verdim. bugün tekrardan mesaj attım bakalım. hayırlısı. naz 540 da acı cidden az. keşke saç yolmasaydı emin ol bizimkinin 1/3 ü ancak acı hissediyorsun. acaba markadan mı diye düşünüyourm şimdi. neyse zaten 192 ile devam ediyorum yapmaya. dökülmem eskiye gör eaz tabi çok şükür. inşallah çıktığını da görrürüm size müjdelerim. saç derimi görmüyorum artık diye. rabbim hepimize acil lifa versin. tentür halen duruyor bu arada kutudan bile çıkarmadım. okuduğum her yerde saça direk uyguklaır diyor ama içime kurt düştü bir defa. önce emin olalım sonra denerim. şimdilik. roller çam terebentin yağı ve ısırgan suy(içiyorum) kullanıyorum. diğer kızlardan ses yok ne durumdalar acaba????????

canım ben sabahları uyguluyorum işte artık kaşınmaktan utanıyorum düşün. sanırım saç tipimizle alakalı kaşıntı. senin saçında düz ,nce telli ve yağlıydı sanırım . sanspasada hiç kaşıntı olmamıştı mesela. rollerin tipi ya da cinsiyle alakalı değil bence. öpüyorum seni rollere devam. inş eski günlere merhaba diyecez hep birlikte.

Bazi yerlerde sampuanin icine katinca degisime ugradigi soyleniyor. Saca surup bekletmek daha iyi falan diye okudum ben peri gerci herkes farkli birseyler soyluyor. Ya aslina bakarsan kendi kayanattigin isirgan daha guvenli sanki bugun yaptim haİr isirgan suyunu suyla karistirarak ama cok agirdi kokusu cok farkliydi kaynattiklarimizdan ben taze isirgan bulursam taze isirganla kendim hazirlamak istiyorum.ben dustayken en son isirganla duruluyorum yarim saat bekletiyorum sonra sadece suyla tekrar duruluyorum canım. Birde neobio isirgan sac tonigi var kafeinli acaba kullananlar memnun acaba biyle birseymi denesem yada isirgani kendim haZirlayip isirgan suyunami deewam etsem bilemedim. Ben simdilik sampuanima birsey katmiyorum. Bepanthen bemix evigen uclusunu peki hic sacina sampuanina katmadan denedinmi peri? Sormayi unitmustum gecen cewap vermistin erkeklik hormonunu baskilayan seyler olmasin vitaminin icinde hamile kalmayi istedigin icin demistin cok mu zararli olur ne gibi bi sakincasi varki bunun? Saw palmetto sampuanin icinde var ama sampuanda sonucta sampuandadami kullnamamam gerekio nie ya off (( bebek istiyorum ama suanlik birsey yok bazi tetkikler yapilicak olumsu birsey ciksarsa tedavisini olucaz cikmazsada hamile kalmayi kolylastiricak basit tedavilerden tedavimize basliycaz yani ne zaman olucak ebisim bilmiorum en azindan boyle biseyi ogrenene kadardami kullans olmuo bu tur seyleri pericim. Sanada kocaman sevgiler :)

canım baktım şimdi. ben bir dönem biotin şampuan kullanmıştım. kısmen benziyor içeriği. dikkatimi çeken bir yandan sls içermez demiş. diğer yandan içindekilerde sodyum sülfat yazıyor. bana çok güvenli gelmedi canım açıkcası. bence sade ve öz iöerikli ürünler kullanmalıyız. çok karışıtımadan yani. eğer kullanmadıysan sarımsaklı şamp deneyebilirsin benim gibi. içine amp koyarsan zaten vitaminli oluyor. ikisinin arasında seçim yapdersen bana mecitefendi derdim onda da vitamin var. ama bence ikiside sls içeriyor

Ayni siteden almisiz pericim rolleri walla benim nerdeyse her an elim kafamda sabah aksam farketmio uygulamam :)En kisa zamanda bunu bize mujdeliycene kalpten inaniyorum dokilmen durdu simdi sira saclarinin cikmasinda peri:) bence emin olmadan zaten sakin yapma bende hazir suyu yapmiycam bir daha tazesini yapicam emin olamadim cinku hazir sudan. Aynen peri kimseden ses soluk yok kizlar ne durumdasiniz? Hatirlarsan baska bir forumda gamzecan vardi o gundem beri ses soluk yok bir daha cvp yazmadi onuda cok merak ediyorum. Tr- lelli zaten tamamen kayboldu o napti acaba

canım öncelikle seninle yazışmak inanki hoşuma gidiyor bilesin:)))) ben daha önce badem yağlı ampul kullandım ama o zaman zaten saçım çok dökülüyordu uzun süre kullanamadım açıkcası. ben saça sürülen şeylerin gözenekleri tıkadığına inandım bu süreçte. kaldıkı zaten bizim saçlalrımız yağlı. çok ürün kullanmak süreci kısaltmıyor bence hatta zararı bile oluyor gözenekleri tıkadığı için bence. taze ısırgan zamanı benim bilidiğim mayıs ağustos arası bu dönemde bulmakk zor sanırım. ama bulabilsek keşke en güzeli o olurdu. ısırgan suyunun prospektüsünde hiç saça sürülür demeiş. sadec içmek için tarif verilmiş. o yüzden saçıöa sürmeye cesaret edemiyorum ben. hazır yapılan tonikleri kullanmayada aynı sebepten cesaretim yok açıkçası artık fazlada bişey kullanmayı istemiyorum canım saçıma. inşallah rollerin şifa olacağını düşünüyorum. saw palmetto ve melek otu gibi bitkiler. 5 alfa redüktazı yani testerona etki eden enzimi bloke ediyor. dolayı ile erkek bebeklerin feminen olmasına sebep oluyor canım. (tabiri caizse içi erkek dışı kadın gbi bişey).o yğzden kullandığın ürünlere bitkisel de olsa dikkat etmen gerekiyor. bu arada diyelimki bu ürünleri hamile kaldığını bilmeden keullandın . hamile olduğunu öğrendiğin an bırakman gerekiyor. yani 5 haftalık hamile sin dedikleri an bıraktığında bişey olmaz jkabaca. ama benden sana abla tavsiyesi. hormon dengende değişiklik yapabilecek şeylerden uzak dur. nihayetinde bunkar senin hamileliğine de etki edebilir??????????????????????* tabi bu sadece beim düşüncem altını çizmek isterim. bşz zaten tedavimizi bulduk. roller ısırgan çam terebentin. b,tkisel bir şampuan bul kendine başka şaylere çok takılma bence. seni seviyorum nazım.

Bende bir abla olarak gordugum icin tavsiyelerini dinliyorum seni dinlemektende cok mutlu oluyorum:)) dediklerini dinliycen senin soylediklerin benim icin onemli cunku seni cok seviyorum gercekten nerde yasiyordun keske tanisip gorusmemiz mumkun olsaydi ben antalyada yasiyorum seni gormeyi gercekten cok isterdim iyki varsin... Bu arada suan sadece dustayken dokuluo saclarim dier zamanlarda normal eskisine gore gayet iyi umarim dier aylar gibi bir surec degilde artik sacbdikulmemin normale donuceginin baslangicidir bu dus basligimida senin aldigin yerden alip kullanmaya basladim dier getirttigim farkli markayi kullanmiorum:) sacli gunler bizi bekliyor Allahin izniyle insallah cok seviyorum seni perim..

arkadaşlar hepinize merhaba bende saç dökülmesinden muzdarip biri olarak dikkatimi çekti konu okudum benimde saçlarım geçen sene çok dökülüyordu Allah'a şükür şimdi iyi ısırgan suyundan bahsetmişsiniz 2 sene önce bizim bahçemizde ısırgan vardı bende bahçeden toplayıp taze ısırganı bekletmeden suyunu çıkarıp az birşey de içme suyu ilave edip saçımı yıkadıktan sonra en son ısırgan suyuyla duruluyordum ve dökülmesinde çok etkili internette okumuştum ısırgan otunun içindeki bir madde dht hormonunu (saç dökülmesini artıran hormon) bloke edip dökülmesini önlüyormuş yalnız aktarlarda satılan kuru ısırgan aynı etkiyi göstermiyor mevsiminde belki pazardan bulabilirsiniz ama ısırgan naylon poşette bozuluyor yani biraz zahmetli ama gerçekten faydalı tavsiye ederim
ayrıca eğer saçların stresten dökülüyorsa kendini mutsuz hissediyorsan bence bir psikoloğa gitmelisin eğer psikoloğa gidemeyeceksen bence bir antidepresana başlamalısın en azından bazı şeyleri kafana daha az takarsın sanırım asıl sorun mutsuzluk sevgiyle kalın

Mrhb rapisa hoşgeldin:) ne guzel saclarin sagligina kavusmus sonunda sen bu dokilme surecinzarfinda birsey kulladinmi peki yoksa sadece isirganimi kullandin? Tazesini bu mevsimde bulamiycamiza gore nasil duruluycaz ki isirganla kuruda etki etmiyo hazir isirgan sularinada pek guvenemiorum acikcasi

Selam kızlar,
Ben de kaşıntı olmuyor, 0,5 lik roller kullanıyorum,saçlarım ince telli olduğundan bana iyi geliyor 0,5 lik roller...
Dökülmesi azaldı gibi saçlarımın...Bu arada priorinde içiyorum...

Son düzenleme:
Bn spor yapıyorum o yuzden terlide oldugum icin Dus aldıktan snra roller uygulyp teresanin sac topiginden sıkıyorum yanlışım varsa uyarın bni :) yarn cam terebentin ve sampuanimda geliyor VİRÜS
roller bugn cnmi yaktı hatta nokta seklinde kanama odaklarida gozukuyor :) dökülmemde degisiklik yokk ama Rabbiminde izniyle duzelicek ins. :)
Mutluluk ve sevgiyle kalın ..

naz beni mahçup ediyorsun dönüp dönüp okuma artık ama aslında o mesajdan sonra sende acayip bir pozitiflik oluştu bu da bence çok iyi artık seni kıpır kıpır görmek güzel
bu arada ben tedavim sırasında alternatif tıptan da yararlandım ve bir prof evde bir bitkiden ilaç yapmak için püf noktanın en az 2 hafta bekletmek olduğunu söyledi yani diyelim ısırgan suyu yapmak istiyorsunuz ama bunun ilaç etkisi göstermesini istiyorsanız onu en az 2 hafta bekleteceksiniz eğer 1-2 gün bekletiyorsanız bu sadece çay oluyormuş
doğadan bitki çayları her markette bol bol var ısırgan alıp bir avuç ısırganı yarım litre suya koyup cam kavanozda dolap içi karanlık bir yerde 2 hafta bekletin sabah akşam çalkalayın sonra kullanın çok şeyler denenmiş ama çoğu yanlış denenmiş tecrübeler hep yanlış
tentür olayı bence hiç piyasada satılanları almayın kendiniz yapın tentür yapmak için iyi bir elma sirkesi ve kullanmak istediğiniz bitki yeterli kuru yada yaş bence fark etmiyor hep ölçü aynı yarım litre sirke bir dolu avuç bitki en az 2 hafta dinlenme işte size ev yapımı tentür hem tertemiz hem içinde zararlı hiçbi şey yok hem de dışarda satılanlar gibi acaba demeden kullanılır süper bi ilaç
rollerdan hemen sonra saç diplerinize sürdüğünüz şey canınızı yakıyorsa daha çabuk sonuç alıyorsunuz bu sarımsaklı bir şey olabilir örneğin ağbim rollerı 1,5 aydır kullanıyor benden özendi sadece tam arka tepesi açıktı şimdi açık mı hayır haftada 2 gece bir baş sarımsak diş değil 1 baş sürülebilir hale getirmek için z.yağ bir yumurtanın sarısı 1 kaşık baldan krem kıvamında macun hazırladık rondoda güzelce çektik her şey göz kararı rollerdan sonra sürdük ama adamı hoplatıyor yaklaşık 1 saat deli gibi yanıyor urfa biberi gibi diyor ağbim ama saç çıktımı çıktı bazı şeylere katlanmak gerek doğru yapmak gerek sabır gerek ve düzenli sürekli olmak gerek
bu dert çözümsüz değil doğal yollarla çıkmıyorsa ki bence bu imkansız dr ziya şaylan var sonsuz güvenilir bi adam kök hücre tedavisiyle saçlarınızı geri getiriyor bi kaç seansta olay bitiyor sizden kan alıyorlar bunu ayrıştırıp yıkıyorlar gene size enjekte ediyorlar kafanızda bi çok yere sık sık uyguluyorlar istanbulda tabi girip sitesini inceleyin sadece bi kenarda dursun sizin buna hiç ihtiyacınız olmayacak zaten

Naz ve peri gelişmeleri okudum ve çok sevindim adınıza heycan yaptım bende..
Sizi gördükçe bende hevesleniyorum..
roller ve ısırgan otuna bende mi başlasam acaba..
kışın genelde evde olacağımdan daha rahat uygularım..
Gelişmelerin takibindeyim bütün arkadaşlara bol şans..

Selam kızlar,
Bende kaşıntı olmuyor, 0,5 lik roller kullanıyorum,saçlarım ince telli olduğundan bana iyi geliyor 0,5 lik roller...
Dökülmesi azaldı gibi saçlarımın...Bu arada priorinde içiyorum...
Çok sevindik şükocum :) hemen hemen herkesin dökülmesi azaldı dimi kızlar
Teresanın saç topiği nasıl birşey milkshakecim :26: Canım sabırla rolleri uygula ,dökülmen 2-3 hafta içinde minimuma gelecektir .

Eğer bahçenizde halen taze ısırganınız varsa ; peri ,ben ,naz ve diğer arkadaşlar satın almak isteriz .
Ben İzmir tarafında hiç bulamadım Bulsam hepinize haber vereceğim kızlar .
Nette bitkisel ürünler satan bir çok yere, bununla ilgili mail attım sizde gözünüze çarpan yerlere mail attın ,ellerinde taze ısırgan var mı yok mu diye .

Canım karıştı normal :) daha önceden ben de kaşıntığını ,ellerimi saçlarımdan alamadığımı yazmıştım .
Bu durum geçecek :) Hele bir yeni saçlarımız çıksın ,o zaman rolleri haftada bir uygularız .Şimdiilik gün aşırı yapmaya devam :)

2 sinide kullanan birisi olarak avalon derim maddi yönden rahatsam ,ben de ondan alacağım fakat son aylarda çok açıldım

Tatlım özenlice uyguluyorsun değil mi ? Hızlı hızlı yapma sakın ,gerek yok .Dikkatli bir şekilde yavaş yavaş yaparsan yolunma olmaz.
Ben bu seferkini gg den almıştım .Markası mtdi .

Son düzenleme:

eğer yanlış anladıysam düzelt lütfen. tenütürü rollerden sonra sürdünüz peki ne zaman saçı yıkadınız? bide abinin tepesi tammı açıktı. çünkü bu kıvamlı şey saçlı olan bölgeye nasıl sürülür? merak ettim aydınlatırsan sevinirim. geçende bir yerde kuru bitkilerde özün daha fazla olduğunu bu yüzden de tentür yapılacaksa kuru bitkinin tercih edilmesi gerktiğini okudum. senin fikr
in nedir bu konuda. sevgiler öptüm

nymanhattancığım ben ısırgan suyunu her seferinide yapmamak için ,1 litrelik pet şişesine göre ayarlayıp yapmıştım fakat 3-4 güne bozuldu .:26: o gün bugundür taze taze yapıp ,uyguluyorum .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…