Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

geçmiş olsun.
nasıl bir duygudur herkeslerden iyi bilirim.
erkek tipi saç dökülmesi benimde.tepe bölgem tamamen açık.
tesettürlüyüm buna şükrediyorum,açık olsaydım napardım diye.
minoksil kullanmaya başladım ,nedense çok güveniyorum inş şifa olurda,
annem geçen gün bi çıksın saçların ilk kuaför paran benden dedi.
içim acıdı resmen.ben kuaföre en son ne zman gittim hatırlamıyorum bile.
açıkta olsan kapalıda acaip bir özgüven sorunu oluşturdu tabiii bende,çok kötü bir duygu.
saç fiberinden bahsetmişsiniz ya ben topik almıştım ama memnun kalmadım hiç ,bulaşık gibi sanki çok belli oluyor kafada.
yardımcı olursanız sevinirim...

birde şu kaynağa kafam takıldı,sadece tepe bölgesine nasıl uygulanıyor ben hiç anlamamda bu işlerden

canm şampuanın markası ne

peki o şampuanın içine kırdıkların saç derisini yağlandırmıyor mu peri benim saçlarım sabah yıkıyım akşama yağlanır o derecede çok yağlılar çünkü?

peki o şampuanın içine kırdıkların saç derisini yağlandırmıyor mu peri benim saçlarım sabah yıkıyım akşama yağlanır o derecede çok yağlılar çünkü?

canım benim saçlarımda inanılmaz yağlı eskiden 2 gün belki idare ediyordu artık aynı günün akşamına yağlanıyor. zaten dökülmeyide yağlanma artırıyor bence. koyduğum ampüller yağlı değil. yağlanmayı artımadı yani. zaten bundan daha yağlı nasıl olur saç onuda bilmiyorum:)))) ben saçlarıma önce sabun kullanıyorum hataydan defne sabunu getirttim. sonrasında hızlıca şampuan yapıp çıkıyorum. bu sayede saçım oldukça kabarık görünüyor ve rahat bırakabiliyorum. iki günde bir yıkamaya alıştırmak için arada bir yıkadığımın ertesi günü fiber döküyorum(bazı yerlerde görmüşsündür bebe pudrası öneriyorlar bu da onun gibi). o yağını alıyor ya da kapatıyor. en azından o gün yağlı görünmüyor..umarım yardımcı olabilmişimdir. hayırlısı ile saç dökülmemiz de durur da bizde özlediğimiz mutlu hayatımıza yeniden döneriz....

canm şampuanın markası ne

naturway sarımsaklı şampuan canım. ben az bir kısmını başka bir şişeye koyup üstüne birer ampül bemix, bepanthene, evigen kırıyorum. böylece taze kullanmış oluyorum. bu arada öncesinde defne sabunu da kullanmaya başladım daha da bir kabardı saçlarımm. sanki defne sabunu dökülmeyide azaltacak gibi. hele bir iki hafta olsun net sonucu haber veririm inşallah.

birde şu kaynağa kafam takıldı,sadece tepe bölgesine nasıl uygulanıyor ben hiç anlamamda bu işlerden

canım bir protez firması ile görüştüm. petek gibi bişey düşün peteğin tellerine saç yerleştiriyorlar boşluklardan da kendi saçlarını çıkarıyorlar. bana anlatılan . gelsin bir uygulasınlar. ben ayrıntılı bilgiyi veririm zaten... öpüyorum..

kesinlikle haklısın. istediğin gibi gezip dolaşmamak berbat bir his. sen en azından tesettürlüymüşsün. bu da bir avantaj. RAbbim dert verirse derman da verir. inşallah hepimiz dermnını da buluruz. ben hiç başıma gelmez derdim. ama geldi halen içimde bir ümid eskiye döneceğim diye.. saç fiberine gelince bende topik kullandım. saçta dipte çöküntü yaptığı için kullanamadım. fixplant diye bir marka kullanıyorum şimdi. dibe çökmüyor. ama fazla kullanırsan saçta tozlu bir görüntü oluşturyor. benim için hiç yoktan iyi. en azından derim göründü kaygısı taşımıyorum. diğer markalardan da kullandıklarım(daha doğrusu denedim) ama hiç memnun kalmadım. sadece topikten daha kısa sürede bitiyor..

çok ilginçmiş canım ya merak ettim gerçekten.peki peruk gibi istediğin zamn çıkarıp takabilcekmisin.eline gelince nolur bizi unutma gerçekten ilginççç

bir araştırıyım bu markayıda...

ben şampuan priorin kullanıorum caba sarımsaklı şampuana mı gecsem hem en azından içeriği bitkisel zaten sac derim pul pul şuan sanırım bırde seboraik dermatitvar en azından saç derim kimyasal madde görmemiş olur ve rahatlar en azından bide dediğin ampulleri denıyım şampuanımın içine. ya şuan benim saç fıberı kullanmama gerek yok tepedeki orta çizgim 1 2 cm açıldı goze batmıo ama alısveris merkezlerinde derimin hafiften parladıgını görebılıorum fotoğraf koymayı bılsem sacımın gorunumunu atıtcaktı ama nasıl eklenıo bılmıorum buraya? benım her yerden esıt dokuldugu için ve gunde nerdeyse 150 tel cıvarı belkı gecıodur bırazda bana böyle gıderse saç fıberı bıle paklamaz ancak peruk malesef cumartesı istanbula gıdıorum doktora herkesın gittiği saç hastalıklarında en ıyı doktor kendisi umarım iyi bişeyler söyler:S bu arada senınde yenı cıkan sacların dokuluo mu kısa kısa olanlar bıde bazıları ince oluo farkedebılıomusun ?

çok ilginçmiş canım ya merak ettim gerçekten.peki peruk gibi istediğin zamn çıkarıp takabilcekmisin.eline gelince nolur bizi unutma gerçekten ilginççç

bir araştırıyım bu markayıda...

tepelik perukarın kullanımıda gayet iyi vıdeoda ızlemıstım sadece tepe bolgene takıosun ıstedıgın zaman cıkartıosun bı arastır ıstersen

Canım geçmiş olsun ve geçer umarım kurtuluruz..
benim tam 1 yıl olucak ağustosta hayatımda hiç böyle bir dökülmeyle karşılaşmamıştım birden bire başladı tutam tutam döküldü bi anda aynı dediğin gibi saçlarım azıcık kaldı
saç dibim gözükmüyo fakat ciddi bir dökülme söz konusu
hormon testi kantesti e guatr yaptırdım folat değerim be b12 düşük çıktı 3 ay ilaç kullandım yok yine dökülüyo dökülüyo onunla alakalı değilmiş dökülme doktor stresten diyo ki en stresli dönemlerimde bile dökülme sorunu yaşamadım ben..
stresimde yok ayrıca anlamadım gitti:44:
şuan otacı naturway kullanıyorum aylardır bitkisel şampuan ama yine dökülüyo inan farkı yok
sadece yumurtalık kist felan baktırmadım o da dökülme yapıyomuş reglim düzenli olduğu için önemsemedim

Bende çok mutsuzum upuzun gür saçlıları görünce yüzüm düşüyo saçlarımı savurup gezmek istiyorum fön çekemiyorum düzleştiremiyorum boyayamıyorum dahada çok dökülür korkusuyla kel kalcam diye ödüm kopuyo
mezoterapi hep aklımın bir köşesinde son çare diplerim gözükürse ona gidicem

Aynen ya ben bile ne stresli donemler yasadim o donemlerde hic bisey olmamisti Allah gercekten yasadigimiz olayin sifasini versin upuzun saclarimi kaybettim ben omuzlarimin altinda kestirdim doktora gidicem geldikten sonra omuzlarimda kestircem ben mezoterapide yaptirdim 5 defa gittim seanslara fayda olmiycak diede biraktim seni cok iyi anliorum benimde eylulde tam bir sene oldu sen doktora falan gittinmi peki gunde kaybettigin sac teli ne kadari buluyor cok korkuorum sacsiz kalmaktan

Aynen ya ben bile ne stresli donemler yasadim o donemlerde hic bisey olmamisti Allah gercekten yasadigimiz olayin sifasini versin upuzun saclarimi kaybettim ben omuzlarimin altinda kestirdim doktora gidicem geldikten sonra omuzlarimda kestircem ben mezoterapide yaptirdim 5 defa gittim seanslara fayda olmiycak diede biraktim seni cok iyi anliorum benimde eylulde tam bir sene oldu sen doktora falan gittinmi peki gunde kaybettigin sac teli ne kadari buluyor cok korkuorum sacsiz kalmaktan

Ya prdon bu arada doktora gittim demissin doktora gittinmi die soruorum pek iyi degilim kafam dalgin biraz toplayamiorum kendimi. Senin gunde kac tele kadar dokuluo benim her elime attigimda rahat 10 tel sacim gelio elime benimde suan diplerim acilmadi gorunmuo ama bir iki cm orta tepe cizgim acildi cok farkedilmio ama boule giderse sac kalmaz kafamda eylulde tam 1 sene olucak dokulmem ((

Tr lelli ya buarada diger forumlara goz atarken senin yazilarinada rastladim tiroid nodulun varmis bende sac dokulmem icin guatr filmi cektirince ogrenmistim tiroid nodulleim oldugunu ama doktor dokulme yapmaz diodu acaba bu noduller mi dokuo ki saclarimizi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…