Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar bende bugün tahlil sonuçlarımı gösterdim doktora saçımda bir çeşit alerji olan bakteri varmış bu dökülmeye neden oluyormuş hayatımda ne kadar çok sevdiğim şey varsa yasakladı en çok da çikolataya üzüldüm boyalı besinler buna sebep oluyormuş ileri safhası egzama hastalığıymış kullanmam için eczanede yapılan ilaçlardan verdi 1 ay kullanıcam sonra tekrar gidicem eğer iyi gelmezse başka şeyler verecekmiş çok üüzlüyorum önceden saçlarıma güç yetmezdi şimdi kedi kuyruğu gibi kaldı

Kaşinti döküntü var miydi doktor kan tahlili sonuclarina bakarak nasil anladiki yoksa sac diplerini bir aletle inceledikten snra mi karar verdi :) merak etme bi nedeni var dokulmenin careside varmis bak saclarina kavusursun en kisa zamanda :)

haklısın canım bu çok dramatik bir görüntü. zaten uygulama kişinin kendi değil dr tarafından yapılıyor belliki hastane tipi roller uygulamaları. bende sadece belirgin kızarıklık oluyor oda en fazla 1 saat içinde geçiyor.

peri benim dökülen saçlarımın kökleri bembeyaz bariz belli.ölmeyen saçlarımmı dökülüyor

canım kastım beyazlık değildi. hani kaşını alırsın kaşın dibi bombedir. bu halen büyüyen kıl anlamına gelir. ama saçın dibinde o bombelik olmaz eğer ölen saç dökülüyorsa. bence senin o gördüğün beyazlık eğer çekince elinde kalıyorsa dandruf denen şey. bence dermatologa görünmelsin .
yani sende ki olağan bişey değil.
selamlar

ayy kızlar ben bu dermarollari araştırıp videoları izlerken bayılcak gibi oldum.
iğneye hiç dayanamam acımıyor yazmış kullanan arkadaşlar ama ben çok korktum...

cnm benim saç diplerimden jilet tarzı birşeyle örnek aldılar mantar vs. var mı diye öyle çıktı ortaya buna da seviniyorum açıkçası en azından nedeni ortaya çıkıyor streste çok fazla var hayatımda şu anda birazda o etkiliyor beni ama moralimi bozmak istemiyorum kendimi buna şartlarsam daha kötüye gidecek biliyorum

peri benim dökülen saçlarımın kökleri bembeyaz bariz belli.ölmeyen saçlarımmı dökülüyor

canım kastım beyazlık değildi. saç dibindeki bombelik öenmli. mesela kaşını alırsın kıl dibi bombedir ya. bu da öyle. yani kılın dibinde bombelik yoksa ölmüş kıldır. eğer kıl dibinde bayzlık var ve çekince ele gliyorsa o zaman bence o dandruf denen şeydir ve işte o kılın hava almasını engeller. bence dermatologa görünmelisin sevgiler

Sakın moralini bozma sevdiklerin yanında olduğunu düşün onlar oldugu icin sukret cok rahatlatiyor:)
Peki hangi doktora gittin:) bak ben senelerdir doktora gidiyoum çaresiz bir dökulmem var yani nedeni bulunamayan
Ne güzelki Rabbim senin yüzünü guldurmus:) biz burda bir neden bulsalar da tedavi olsak diye dua ediyoruz :) o yzden sna sevindim :) saclarin duzeldigindede haberini bekliyor olucagiz :))

sevgili naz, emin ol seninle aynı duygualrı paylaşıyoru(birbirimize iyi gelme konusunda). 3 yıl önce dökülmem başladığında mevsimsel diye aldırmadım başta . bir süre sonra durdu. sonra yeniden başladı sonra yeniden durdu. ama durdu dediğimde de sadece azalıyordu. ilk zamanlar 200 teli rahat buluyordu canım. şöyleki; eşime saçım dökülüyor dediğimde sen abartıyorsun diyordu. birgün saçıma elini atıp toplamasını istedim. sinirden küplere bindi(ban değil saçıma) elini her attığında rahat 10-20 tel geldi ha bitti habitecek bitmedi özetle. ben başlarda tel saydım sonra bıraktım(bence sende sayma zaten sinirlerin bozuluyor). adet dönemine yakın daha doğrusu ovulasyon sonrası saç dökülmem daha da artıyordu(sbebini aratırdım bu dönemde progesteron hormonu fazla salınıyor oda saç dökülmesine sebep olabiliyormuş). zaman içerisinde azalma ve artma şeklinde devam etti özetle. takiii
herşeyi bırakıp son uygulamalara başlayıncaya kadar. ben sitede kantaron tb saç dökülmesine iyi geldiğini duymuştum. onu bile başlamıştım inanki. saç dökülmeme değil ama en azından stresime iyi geldi.( ev halkı sesimi daha ksık volümde dinliyor bu sayede:))) bence seninde dökülmen duracak merak etme(benim hiç ümidim kalmamıştı. eski yazılanalrı hatırlarsın) sadece biraz sabır ve inanç. onu asla kaybetme. Rabbim derdi verdi emin ol dermanı da verecek. inan yeterki. seviglerimle

canım yazmayı unutmuşum siparişim halen gelmedi. ama çok şükür artık daha rahat dışarı çıkabiliyorum. şimdilerde gelse bile roller kullanacağım için biraz kullanmayı ertlemeyi düşünüyorum. geldiğinde nasıl bişey olduğuna dairt ayrıntılı bilgi veririm canım.
tekrar sevgiler

sen moralini yüksek tut. inşallah arkası çorap söküğü gibi gelecek. elbet şifa bulacaksın. lütfen inancını yitirme.

çokkk sevindimmm

ayy kızlar ben bu dermarollari araştırıp videoları izlerken bayılcak gibi oldum.
iğneye hiç dayanamam acımıyor yazmış kullanan arkadaşlar ama ben çok korktum...

acımıyor derken arkadaşın kasteddiği dayanılmaz değil. nasıl ağda yaparken bir miktar canım yanıyorsa yada lazer yaptırıken buda öyle bişey. eğer sonuç alacaksam (ki buna inanıyorum) emin ol kanasa gıkım çıkmaz. saçlarımı geri istiyorum çünkü:)))))

işte böyle cesur yürekler lazım

şüko ve periyi tebrik ediyorum

bana inanıp en azından deniyor olmalarına bile minnettarım sipariş veren diğer kızlar başlamalarını bekliyorum

görüntülere bakınca biraz cesaret gerektiriyor ama başka hiç bi şeyden elle tutulur bi sonuç alamayınca umudumun tükendiği noktada beni dünyanın en mutlu kadını yaptı

dün bi sayayım kaç tel dökülüyor dedim 30-40 tel olmadı kızlar bu benim için mucize ben günde 500 falan saymış biriyim

başlamak üzere olan kızlar da periyle şüko da en kısa zaman da belki benden daha kısa bi sürede başaracaklar

hoşçakalın

Canım ben başlığı ısmarladım, o gelmeden roller başlamak istemiyorum .Bu arada kendim uygulamaya yapmaya çok korkuyorum annem var olan saçları dökeceksin diyip korkutuyor zaten offfff .
Geçmiş olsun canım saç egzaması mıymış anlamadım

1 haftadır priorini ben de kullanıyorum canım ,sanki benim de biraz azaldı gibi ...ya da bana öyle geliyor.

Son düzenleme:

annenin endişelerini anlıyorum

ama roller ilaç olmadığı için bi sorun yok ilaç olsaydı bu kadar rahat öneremezdim

roller çalışmayan yada ölü neyse kök hücrelerimizi harekete geçiriyor kan dolaşımını hızlandırıyor ...

saçların ne durumda bilmiyorum arkaya doğru yatırıp hep aynı yöne özenli bi şekilde yaparsan zaten yolma da olmaz

ayrıca kimse benim gibi gelişi güzelde kullanmıyordur ben hiç özenmedim çok sabırsızımdır

ben yolmadıysam sen de yolmazsın rollerı kullanırken saçlarını, benim saçlarım kıvırcık üstelik

daha rahat olmaya çalış

Size güveniyorum kızlar .
Duş başlığım cuma ya da cumartesi elimde olacakmış .Geldiği gibi rollerimla birlikte kullanacağım .
Feci korkum vardı ama sizler rahatlattınız beni ,çok sağolun iyi ki varsınız .

Kızlar dökülme roller sayesinde durdu diyelim ,yeni saç çıkartmak için ne yapmak lazım :44: benim kedi tüğü kadar kaldı ,çok üzülüyorum çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…