Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 3 yıllık saç dökülmesi hikayem:(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Bir ara hafta da bir zeytin yağı masajı yapıyordum saç diplerime inanılmaz faydası oldu banyodan sonra seçim en fazla 5 adet dokuluyordu sonra erindim devam etmedim yeniden başlayacağım hafta da bir 3 ay boyunca kullansak varya süper olur Defne sabunu ve zeytinyag masajı gerisi hikaye. Faydasını gördüğünüzde bana da dua edin ;-*

Ha bir de bunları yaparken doktora gidin çinko tahlilinizi öğrenin cinkonuz dusukse bunlar pek fayda etmez ne olursa olsun kullanmaya başlarken hep Allah im senin izniyle senin niyetine bu ilaç sadece vesile diye dua edin. Sifayi ilaçta arayan şifa bulamaz siz Allah dan isteyip ilacı öyle kullanin

Öncelikle merhaba kızlar ben aranıza bugün katıldım ve hemen derdimi sizinle paylaşmak istedim 10 aydır dökülen saçlarımın durdurak bilmeyen dökülme hikayesi aniden başladı vardiyalı çalışmam ve üstüne eklenen stresle birlikte şuan saclarımın 4 te 2 sini kaybettim diyebilirim bütün tahlillerim normal çıktı dr genetik dökülme diyo ama peşini bırakmıyorum kadın hastalıklarına gittim herhangi problem çıkmadı son olarak hormonlarıma baktırcam bu sorunun kökünü bulursam sağlıklı bi şekilde atlatacağıma inanıyorum allahtan ümit kesilmez

Arkadaslar ben 2 yil boyunca alopesi totalis ile mucadele ettim. Bir suru doktor kapidan cevirdi, denemedigim yontem kalmadi ve artik umidimi de yitirmistim. Ama dogru doktoru buldum Hatice Erdem. Artik saclarim var bir tek o inandirdi beni. Cok acili bir donemdi ama allaha sukur gecti. Tek sebebim stresti. Tedavi olmak icin butun saclarinizin butun tuylerinizin gitmesini beklemeyin. Onlem alin. Doktorum saclari yavas uzayan birinin bile yilda 1 defa bu uygulamalari yaptirmasi gerek dedi.

Selam hanımlar;
Bir yıldır hafif saçımın onunde acıklık görüyordum bende cok önemsememiştim çünkü seyrek ve ince telli saçlarım son bi iki aydır bayabi ilgimi cekti baya acıldı ve cild druna gittim saçıma baktı ve erkektipi kelleşme dedi 5 ayrı şampuan işaretledi 1.5 da bir değişerek kullan die ve minoxil yazdı. 5 şampuan vermesi ilginç geldi güvenmedin tahlilde yaotırmadı.bi yılda 22 kılo verdım hipotroidşm var ilac kullanıyorum bu ara sıkıntılıyım hiç birini sormadan erkek tipi kellik dedi.Baska rahatsızlıgımdan dolayı dahiliyeye gitmiştim b12 ve kan sayımı yaptı ilac kullanmana gerek yok ama biraz dusuk dedi.
Daha sonra endokrıne gıttım erkeklik hormonu vs baktırdım onlar perşembe çıkıcak. Sonuçlar iyi çıkarsa baska bir cildiyete gidicem inş.
Kendimce bi yol izlemeye koyuldum suan 1.b12 demir çinko ve d vitamini kullanıyorum.
2. Daha zengin besleniyorum
3.ısırgan suyuna basladım. Kaynatıp son durulumada onu dokuyorum saçıma saçlarımı daha gür gosterdi hemen
4. İyi bir şampuana baslıycam
Ben erkek tipi dökülme deilse şayet diye basladım bakalım ısırganda minoxilde bulunan bir madde varmış arkadasıb teyzesi kel denilcek sevyeye geldiğinde ısırganı kaynatıp içine tarak koymus gun içinde gidip gelip taramış ve saçları çıkmıs tabi ne tip bi kellikti bilmiyorum bende kaynatıp gün içinde pamukla uyguylıycam sacım uzun taramam dokebılır. Birde ısırgana azcık lavanta atıyorum faydası varmış
Sol kasımda dokuldu 3 4 gundur sanıyorum sacımı stres etmemden onada krwm basladım
Cozummu olur bilmiyorum ama inanıyorum ve piskolojim düzeliyor.uzun yazdım biliyorum ama 30. Sayfaya kadar okuyup roller ve filitreli dus baslıgı alıyımmı diye düşğnmüştüm uzun yıllar olmus faydasını gördünüzmü deilse almayım hepimize rabbimden şifa diliyorum

Kimse yok mu ? Lavanta ısırgan yada biberiye suyunu kullanan oldumu ? Durulama suyu olarak lavanta ve ısırgan suyu kullandım dün bugunde gidip gelip pamukla sürüyorum ama lavantayla kartırmasamıydım bilemedim

Benim durumum daha kötü. 10 yıldır sac dokulmesi yaşıyorum şimdide on disimi düşüp kırdım ben kendinle ne yapicam hem sacsiz hem dissiz kalicam

Merhaba dermaroller için iyi veya kötü diyen olmuş yalnız fark ettiğim şey şu dermaroller yaptıktan sonra duşa girilmiş şampuandan fayda alınacağı düşünülmüş. Ben de uygulamadım ama yarın başlayacağım inşallah tavsiyem şu nasıl ki mezoterapide bemiks evigen bepanthen ampuller iğneyle deri altına enjekte ediliyorsa biz de onu yapacağız. Yani dermarollerla delik açıp bu üçünü karıştırıp saç derimize sürücez. Bu şekilde etkisi artacak. Denemediğim için saçımı yolacak mı bilmiyorum fakat benim yanlarım seyrek kısa kısa tüyler var kulağıma kadar böyle. En azından o bölgede saçkarm kısa ve seyrek olduğundan yolmaz diye düşünüyorum. Bi süre uygulayacağım bunu ve deneyimimi başka başlık açarak aktarıcam şimdilik benimle başlamak isteyen olur diye yazıyorum inşallah faydası olur

Kızlar ben kullandıgınız ürünlerden bir sonuc alan yok mu? Yada saç ektirme operasyonlarından falan.???
Bilgi paylasimi yapsak..

Saç dökülmesi için cildiyeye mi nereye gidiyoruz ? Sigara da çok saç dokuyor sanırım benim de şimdi deli gibi saclarim dökülüyor , bi ara cildiyeye gittim zoretinin verdi sivilcelerim için 6 ay boyunca kullandım ve saç dökülmem neredeyse durmuştu tabi zoretinin yanında balık yağı hapı ve b vitamini hapı kullanmıştım. Daha önce de dahiliyeye gittiğimde b vitaminine çok ihtiyacın var diyip bana hap vermişti hatırlıyorum o zaman da saç dökülmesi azalmıştı. Sivilcelerim için kullandığım hapı bıraktığımdan beri şuan daha beter dökülmeye başladı cildiye doktoruna mı gitsem yine? Aynı anda birkaç bölümden mi randevu alsam yoksa ?

Geçmiş olsun şuan ki saçlarınız durumu nedir ? Hormon sonucunuz nasıl çıktı

Wilhelmina gecmis olsun soylediginize gore vitamin eksikliginizden kaynaklaniyor sac dökülmeniz. Bence doktora gidip kan testi yaptırın :) umarım geçer

Kızlar merhaba ben uzun zamandır giremiyordum topiğe. Evde çocuk iş güç derken yazamadım mesaj atanlara cevap veremedim üzgünüm. Ama bir haberle geri döndüm. Almanya da oturan bir yakınım var ve onun sa saçları inanılmaz seyrek ama benim gibi peruk ya da çıt çıt dalan kullanmıyor tabi. Alman doktor bir reçete yazmış ona iki seneye yakın bir süre hiç durmadan her gün kullanmış şu an saçları fön fırçasına gelir surumda. Öyle inanılmaz bir gürleşme yok tabiki bence o tarz bir şey mümkün de değil. Ancak şunu belirteyim saçlarınız benim gibi inanılmaz seyrekse tepe bölgesi açıksa kedi kuyruğundan da az ise uygulayın isterseniz. Aşağıda yazacağım ilaç formülünü bana Almanyadan kendisi gönderdi 2 aydır kullanıyorum ancak ben bir değişiklik gözlemleyemedim. Doğumumdan sonra saçlarım eskiye oranla daha iyi artık peruk değil ama tepe çıt çıtı kullanıyorum. Benim artık amacım mevcut saçları koruma çıt çıtı takabilecek kadarının kalmasını sağlamak.
Arkadaşlar yalnız söyleyeyim baştan ben 2 aydır kullanıyorum bir değişiklik göremedim kendimde yakınım söyemesine göre onda da 1 sene sonra etkisini göstermiş.
Ancak Türkiye de bu ilacı eczanelerde yaptırmak zor. Ben iş için küçük bir ilde yaşıyorum buradaki eczacılar Türkiyeye minoxil ham halde gelmediği için yapamayız dediler. İlacın içeriğinde trans kadınların saç falan çıkması uzaması için kullandığı bir madde daha var sanıyorum (netten araştırırken böyle bir şeye rastladım).
İnşallah faydası olur. Bildiklerimi paylaşmak istedim. Tekrar söylüyorum %100 kefil değilim ama bir inancım var.

Almanca yazan şekliyleFormül:

Estradiovalerat 20 mg
Minoxidil 4,0
Propylenglycol 10,0
Alk. ısopropyl %70 ad 200,0
yanlarında yazan değerler miktarları ve yüzdeleri gram ve mg cinsinden.

Eğer eczacılarla görüşüp yaptıranlar olursa bana da haber verirseniz sevinirim.

Merhaba verdiğiniz reçete için teşekkür ederim ben fırsat bulursam yaptırırsam size yardım etmeyi çok isterim

Merhabalar, son iletimdeki formülü araştıran deneyen var mı arkadaşlar?
Umarım birilerine faydası dokunur. 3 ay bitti kullanalı dökülme durdu ama etkisi bir sene sonra farkedilirmiş. Beklemedeyim...

Merhabalar, son iletimdeki formülü araştıran deneyen var mı arkadaşlar?
Umarım birilerine faydası dokunur. 3 ay bitti kullanalı dökülme durdu ama etkisi bir sene sonra farkedilirmiş. Beklemedeyim...
Kullanımı nasıl yani bir süre kullanıp bırakılması mı gerekiyor yoksa ömür boyu mu kullanılacak, yan etkisi falan var mı bunları da anlatırsanız daha iyi olur. örneğin minoxil kullananlar ömür boyu kullanıyor bu tarifinizin içinde de minoxildeki madde var yani minoksidil var o yüzden bırakıldığı an dökülme yapar diye düşünerek ben sormadım bile eczaneye. bunlar hakkında biraz bilgi verir misiniz

Tam belli olamasa benim saclarda yeniden dogmaya basladi..ayni sorunu bende yasiyorum. Dr gitmedim ben . gidemedim. Uzun zamandir dokuluyor saclarim ve henuz yeni yeni toplamaya basladi . iki resimde hem on saclar hemde orta cizgideki saclar iste. Mutluyum ve insallah bunun devami gelir. Ben sarimsakli sac bakim yagli bi karisim hazirladim kemdime. Actigim konularda var bu. Umarim seninde saclarin kendine gelir canim. Biliyorum sac dokulmesi asiri derece bozuk bi psikoloji yaratiyor. Bende defalarda agladim. Gecelerce hatta. Dokulen saclarim hic gelmicek sndim. Ama cok sukur ki bu aralar minnak saclarim cikmaya basladi.

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-11-18-02-48.png
    220,7 KB · Görüntüleme: 180
kızlar fixplant ürün videosunu seyrettim kel olan bölgeyi çok sihirli bir şekilde kapatıyor inanılmaz şaşırdım aklıma bir soru takıldı saçlarımı boyuyorum bildiğiniz gibi 15 gün sonra saç dibi sorunu yaşanıyor bu toz keli kapattıgına göre saç dibinide kapatır sanırım yanılıyomuyum bu maksatla kullanan varsa lütfen beni bilgilendirebilir mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…