Bu lafın üzerine geriye dönme 6yillik evliyim kavganın herturlusunu yaşadık birbirimize neler söylemedik ama eşim birkere git bu evden demedi bana kizginken bile hep gidersen daha mi iyi olcak dedi git deseydi zaten durmazdimCümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
Benimde çok yeni canım 14 Ocak da anlaşmalı olarak müracat ettik aynı gün boşanma oldu hala şokundayim ama alışıyorum galiba herşeyin hayırlısı sizin içinde hayırlısı neyse o olsun ins AllahSes kaydı olarak var acaba o da işe yarar mı,
Keşke ben de takmasam. Belki şu an yeni olduğu için hazmedemiyorum
Bunların sıfatı erkek, adam gibi dikilip karşıma diyemiyor kaypak
İnanın kafamdan türlü türlü şeyler geçiyor aklıma mukayyet olamıyorum onu öldürmeyi bile düşündüm . Allah'ım deliriyorum
Kayıt olduğunu söylediniz mi?Arkadaşımın avukatı,ben evde olmadığım için evi terk etmişim gibi gösterebileceğini ve kendisini haklı cikarabilecegini söyledi. Allah'ın cezası
Sinsi plancı ve cesaretsiz biri için üzülmeyin hele ki ona karşı dik durun hiç belli etmeyin üzüldüğünüzü.Evlenmeden önce öyle kuruntulari yoktu ama bitirelim diyordu bitince ariyordu özledim diyordu salak ben de inanıyordum
Biter mi dersinizşu an öyle bir haldeyim ki zaman durmuş gibi. Ailem hep arkamda ama ben kendimi çok yalnız hissediyorum
Evet kiskancligi vardi o yüzden herseye karisirdi paranoyak gibiydi yine de idare ettim sevdigimden dolayı ama degmezmis
Çok ani oldu hem de. Herşey bu kadar güzel giderken beynimden vurulmusa döndüm. O yüzden hazmedemiyorum
Beni yalnız dışarı cikarmazdi hep beraber çıkardık. Bu kadar büyük rol yapması beni çileden çıkardı. Sadece diyorum neden ? Belki de haklısınız beni gözünden çıkarmış. Ağlayıp sizlamalarim boşuna
Gerçekten çok yeniBenimde çok yeni canım 14 Ocak da anlaşmalı olarak müracat ettik aynı gün boşanma oldu hala şokundayim ama alışıyorum galiba herşeyin hayırlısı sizin içinde hayırlısı neyse o olsun ins Allah
Hayır söylemedim hiç konuşmadık kiKayıt olduğunu söylediniz mi?
Aramiyor ki , arasa da acmam zaten böyle bir kaypakla mulaki olamam lakin gidip eşyalarımı almam gerekiyor ve anahtarim yok o pislige ulasmak durumundayım. Ailesi gitme diyor acele etme. Neyine acele etmeyimSinsi plancı ve cesaretsiz biri için üzülmeyin hele ki ona karşı dik durun hiç belli etmeyin üzüldüğünüzü.
aramayın iletişim kurmayın o aradığında cvp bile vermeyin.
hakliziniz insan üzülüyor tabiki emek verdiği yuva sandığı ve eş sandigi bı anda yok oluyor. Allah yardımcın olsun
Allah kurtarmış canım şimdi üzülüyorsun ama yakın zamanda iyi ki diyeceksinKafasında kurgular yapıp kendisine sadakatsiz olduğumu düşünüyordu. Evden onsuz bile çıkmayan ben sadakatsiz biri olmuştum ona göre
İlk zamanlar öyle oluyor ama zamanla alışıyorsun önce kendine değer vermekle başla kaçan kovalanır sakın kovalayıp kendini küçük düşürme emin ol dahada uzaklaşacak kendini bı halt zannedecek sessiz kal kaçan sen ol nelerine güveniyorlar acaba anlamıyorumGerçekten çok yeniAlışmak zor sanırım insanin nefesi kesiliyor boğazı düğümleniyor
Hayır söylemedim hiç konuşmadık ki
Aramiyor ki , arasa da acmam zaten böyle bir kaypakla mulaki olamam lakin gidip eşyalarımı almam gerekiyor ve anahtarim yok o pislige ulasmak durumundayım. Ailesi gitme diyor acele etme. Neyine acele etmeyim
İçimde hâlâ ona karşı sevgi var ne yapsam nefret edemiyorum sanki ondan sonrasi olmayacak gibi. Sanki dugumlenmis gibiyimAllah kurtarmış canım şimdi üzülüyorsun ama yakın zamanda iyi ki diyeceksin
3 gün geçti hiç aramadı yazmadı. Kafasından neler geçiyor bilmiyorum ama içimdeki yangını söndüremiyorumİlk zamanlar öyle oluyor ama zamanla alışıyorsun önce kendine değer vermekle başla kaçan kovalanır sakın kovalayıp kendini küçük düşürme emin ol dahada uzaklaşacak kendini bı halt zannedecek sessiz kal kaçan sen ol nelerine güveniyorlar acaba anlamıyorum
Canım çok üzülüyorum.inan bu günler geçecek.sen dua et sabır ol.elbet arayacak.gorustigun komşun varmı uzaktan gözlem yapacak evine giren çıkan varmı diye.3 gün geçti hiç aramadı yazmadı. Kafasından neler geçiyor bilmiyorum ama içimdeki yangını söndüremiyorum
Sonrası olacak hem de çok da güzel olacak İnan sabırlı ve güçlü ol arkadaşımİçimde hâlâ ona karşı sevgi var ne yapsam nefret edemiyorum sanki ondan sonrasi olmayacak gibi. Sanki dugumlenmis gibiyim
Bazen Allah bizi o insanlardan kurtarıyor biz onu ayrılık zannediyoruz bol bol dua et canım rabbim hayırlı bir kapı açsın ins Allah kapanan kapı şükrumuz olsun hepimizin3 gün geçti hiç aramadı yazmadı. Kafasından neler geçiyor bilmiyorum ama içimdeki yangını söndüremiyorum
Buna da değineyim keske ailemin haberi olmasaydı ama önce babamla kendi ailesini aramış kararını onlara bildirmiş. Babam bana bişey anlatmadı ta ki eşim kendi beni arayıp boşanmak istediğini söyleyene dek. Saygisizliga bakar mısınız, ve babami aradığı gecenin sabahı biz konuştuk gayet keyifliydi, akşamı arayıp ayrılalım dedi.Aynı durumda olsam ne arar ne sorarım. Sen bilirsin der telefonu kenara koyarım. Iyi bir dersi haketmiş boşanmak istemiyorsanız güçlü duracaksınız sürünecek kapıda o vakte kadar ailenize bir şey demeyin bence .
İnşaallah geçecek canım ama ne zaman,inan çok daraliyorum tüm duvarlar üstüme geliyorCanım çok üzülüyorum.inan bu günler geçecek.sen dua et sabır ol.elbet arayacak.gorustigun komşun varmı uzaktan gözlem yapacak evine giren çıkan varmı diye.
Çok teşekkür ediyorum canım, içime attım ailem de üzülüyor. Ayakta durmak zorundayım desteğin için çok teşekkür ederimSonrası olacak hem de çok da güzel olacak İnan sabırlı ve güçlü ol arkadaşım
Bazen diyorum ki İyi ki bitti beni çok kisitliyordu, ama sonra hatıralarımizi anımsıyorum zoruma gidiyor neden diyorumBazen Allah bizi o insanlardan kurtarıyor biz onu ayrılık zannediyoruz bol bol dua et canım rabbim hayırlı bir kapı açsın ins Allah kapanan kapı şükrumuz olsun hepimizin
Üzülme feraha çıkacaksın inşallah.Buna da değineyim keske ailemin haberi olmasaydı ama önce babamla kendi ailesini aramış kararını onlara bildirmiş. Babam bana bişey anlatmadı ta ki eşim kendi beni arayıp boşanmak istediğini söyleyene dek. Saygisizliga bakar mısınız, ve babami aradığı gecenin sabahı biz konuştuk gayet keyifliydi, akşamı arayıp ayrılalım dedi.
İnşaallah geçecek canım ama ne zaman,inan çok daraliyorum tüm duvarlar üstüme geliyor
Çok teşekkür ediyorum canım, içime attım ailem de üzülüyor. Ayakta durmak zorundayım desteğin için çok teşekkür ederim
Bazen diyorum ki İyi ki bitti beni çok kisitliyordu, ama sonra hatıralarımizi anımsıyorum zoruma gidiyor neden diyorum
İnanki sende kendimi gördüm bende bazen diyorum iyiki bitti çok şey yaşadım sonra son 1 haftayı düşünüyorum çok güzeldi 8 seneye bedeldi sonra diyorum sevseydi ayrılmak istemezdi demekki buda onun bir oyunuydu yüreğim buz kesiyor ne olursa olsun insanın ailesi gibi kimse olamaz herkes terketsede anne baba evladini terkedemiyor yine onların gölgesi altında yaşıyoruz hamdolsun iyiki varlarBuna da değineyim keske ailemin haberi olmasaydı ama önce babamla kendi ailesini aramış kararını onlara bildirmiş. Babam bana bişey anlatmadı ta ki eşim kendi beni arayıp boşanmak istediğini söyleyene dek. Saygisizliga bakar mısınız, ve babami aradığı gecenin sabahı biz konuştuk gayet keyifliydi, akşamı arayıp ayrılalım dedi.
İnşaallah geçecek canım ama ne zaman,inan çok daraliyorum tüm duvarlar üstüme geliyor
Çok teşekkür ediyorum canım, içime attım ailem de üzülüyor. Ayakta durmak zorundayım desteğin için çok teşekkür ederim
Bazen diyorum ki İyi ki bitti beni çok kisitliyordu, ama sonra hatıralarımizi anımsıyorum zoruma gidiyor neden diyorum
İyi kiİnanki sende kendimi gördüm bende bazen diyorum iyiki bitti çok şey yaşadım sonra son 1 haftayı düşünüyorum çok güzeldi 8 seneye bedeldi sonra diyorum sevseydi ayrılmak istemezdi demekki buda onun bir oyunuydu yüreğim buz kesiyor ne olursa olsun insanın ailesi gibi kimse olamaz herkes terketsede anne baba evladini terkedemiyor yine onların gölgesi altında yaşıyoruz hamdolsun iyiki varlar
Bence numaraydi ben kendimi böyle inandirdim yüreğim soğudu ona karşı ama Allah var Allah yar elbet hesabı sorulur er yada geç yarına bırakır rabbim kimsenin yanına bırakmaz canımİyi kiAllah onları başımızdan eksik etmesin. İnsanlar çok kaypak, çok zalim İnşaallah bunları atlatacağız canım ama bugün ama yarın Zaten beynimizi kurcalayan da bu ; sevseydi yapmazdı. Ama sevmeseydi o güzel günleri, anları yasatmazdi
Keşke ben de kendimi inandirsam o kadar istiyorum ki yüreğim soğusun canımBence numaraydi ben kendimi böyle inandirdim yüreğim soğudu ona karşı ama Allah var Allah yar elbet hesabı sorulur er yada geç yarına bırakır rabbim kimsenin yanına bırakmaz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?