Eger bilerek gonderdigini dusunduysen birseyler hissetmissin demektir,Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger bilerek gonderdigini dusunduysen birseyler hissetmissin demektir,Kaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
Evet çünkü 3 ay önce annemlere geldigimde benden ayrilmayi dusunmus ama bana söylememişEger bilerek gonderdigini dusunduysen birseyler hissetmissin demektir,
Keşke o an akıl etseydim bu cümleyi beni bu şekilde bıraktığına yanıyorum"Haklısın ya, bence de yürümüyor. Nasıl desem diye düşünüyordum senin öncelik etmen iyi oldu, sevgi olmayınca bu işler yürümüyor." Böyle denir bu adama. Ne denir ki başka.
Hayır, ailesinden numaramı engelleyen, silen olmuş Kimse aramadı ben de kimseyi aramadımAra ara konunuzs bakiyorum bir gelişme var mı KavLen
Hayır, ailesinden numaramı engelleyen, silen olmuş Kimse aramadı ben de kimseyi aramadım
Allah razı olsun bin kere Evet böyle bir onursuzluk yaptı. Kendime yediremiyorum. Ama atlatacagima inanıyorumZaten kimseyi aramayın. Diğer yazdıklarınızı okudum adam önce babanızı arayıp sabahına sizinle hiç birşey olmamış gibi konuşmuş. Akşam ayrılık kararını aciklamis. Böyle birinden kurtuldugunuz için sadece sukredin. Üzülmek yerime kabullenin..Allah bir an önce ferahlık versin size inşallah. Bundan sonra çok mutlu olun..
Allah razı olsun bin kere Evet böyle bir onursuzluk yaptı. Kendime yediremiyorum. Ama atlatacagima inanıyorum
Bol bol dua ediyorum, ağlamak istiyorum aglayamiyorumSize bunu yapan herkese yapar. Düpedüz kraktersizmis. Boşanmanın yolu babanızı aramak değildir. Muhtemelen hayatında biri var keşke Allah karşınıza çıkarsa da donuna kadar alsanız.
Inanan biriyseniz dua etmek belki sizi ferahlatır. Inanmiyorsaniz da size iyi gelen şeyleri yapın bu süreçte. Böyle biri için uzulduğunuz vaktinize yazık.
Bol bol dua ediyorum, ağlamak istiyorum aglayamiyorum
Ailesi X durduk yere böyle bir şey yapmaz dedi ilk aradıklarında. O günden sonra kimse aramadı biliyorum üzülmeye degmez ama kendimi tutamıyorum . Elimden duadan başka bir şey gelmiyor
Allah razı olsun bin kere Evet böyle bir onursuzluk yaptı. Kendime yediremiyorum. Ama atlatacagima inanıyorum
Canım üzülme diyemeyegcgim çünkü kolay bi durum degil ama atlatılmayacak birşey de degil sağlığın yerindeyse ailen seni kabul ediyorsa bide çocuk yok önüne uzun bir hayat var belli ki bgğn olmazsa bu iş yarın boşanacak tı bu oyüzden ne kadar erken okadar iyi rabbim karşına çok daha iyisini çıkarsın inş bundan sonraki duaları nı öyle yap artık onunlada hiç iletişime geçme gözden çıkarmış seni sende hiç o yüzü vemre onaAllah razı olsun bin kere Evet böyle bir onursuzluk yaptı. Kendime yediremiyorum. Ama atlatacagima inanıyorum
Kaypaklik yapti diyemedim canım. Çünkü önce onları aramış artık ne dediyseDurduk yere yapmadı zaten arkamdan iş çevirdiği bariz belli değil mi deseydin keşke. Canım oğullarına haksız sana hakli derler mi tabi ki demezler. Arayıp ne diyecekler yüzleri yok ki. Zaten ararlarsa da açma bir avukata danış hemen. Evden gitmek seni kusurlu gösterir diye biliyorum ama en iyisi sen bir avukata danış canım. Geçecek bu günler yeter ki dik dur.
Çok şükür ki çocuk yok canım oysa ki ne hayallerle topik falan açmıştımCanım üzülme diyemeyegcgim çünkü kolay bi durum degil ama atlatılmayacak birşey de degil sağlığın yerindeyse ailen seni kabul ediyorsa bide çocuk yok önüne uzun bir hayat var belli ki bgğn olmazsa bu iş yarın boşanacak tı bu oyüzden ne kadar erken okadar iyi rabbim karşına çok daha iyisini çıkarsın inş bundan sonraki duaları nı öyle yap artık onunlada hiç iletişime geçme gözden çıkarmış seni sende hiç o yüzü vemre ona
Canım ben cocuklarımla annemgilde kaldım caresizSiz nasıl atlattiniz , zor oldu mu. Mesleğiniz var mı. Elalem ne der kaygısına kapildiniz mi. Çok soru sordum kusura bakmayın, şu an çok üzgünüm uyuyamıyorum
Off ya şimdi ne durumdasınız , çalışıyor musunuz ,ah bu kallesligi yapanlar gün yüzü görmesinCanım ben cocuklarımla annemgilde kaldım caresiz
Meslek yok para yok ailede de yok cocuklarım var
Gerisini sen dusun rezillik
Dua et bu serefsizden cocugun yok
Sen benden cok daha sanslısn yinede buna inan
Bir sure sonra baska biriyle sıfırdan baslayabilirsin nasibinde varsa
Gerçekten öyle mi, ben kendimi çok pasif hissediyorum tekrar ailemin eline bakmak zoruma gidiyor o yüzden çok çalışmam gerekiyorŞimdi dik durup kendinize yeni bir hayat hayal edecek ve o hayatı var etmek için çalışmaya başlayacaksınız. Kimseye hesap vermeyeceksiniz, soranlara hak ettiği gibi cevap verip mümkün oldğnca art niyetli insanlarlq konuşmayıp görüşmeyeceksiniz. Kimse sizden değerli değil, kendinizi düşünerek yaşayın bundan sonra, o zaman daha çok sevileceksiniz emin olun... (Yaptım, oldu. Siz de yapabilirsiniz)