Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşinizin planlı bir şekilde gönderdiğini düşünüp kaç kere sordugunuza göre bir şeylerin yolunda gitmediğini siz de anlamışsınız. Yani varmış bir şeyler. Ya anlaşamıyordunuz ya kavga ediyordunuz ya soğuktunuz birbirinizeKaç kere dedim bak sen beni bilerek gönderiyorsun değil mi dedim.
Kesinlikle öyle bir şey Yok rahat ol inşallah evine döneceksin dedi.
O kadar güzel rol yaptı ki. İnandım
Konuyu okurken sizinle aynı şeyi düşündüm çünkü KavLen 'le tıpatıp benzeyen bir aileye gönderme hikayesi yaşadı arkadaşlarımdan biri, arkadaşım evine dönmesine yakın eşini aradı şu gün dönüyorum terminalden alırsın diye, eşi gelme ben seni istemiyorum boşanmak istiyorum dedi, arkadaşım şok, 1-2 gün sonra zaten mesele anlaşıldı meğer adam yanında çalışan kadınla birlikteymiş, arkadaşımı da ailesinin yanına planlı göndermiş.Biri var sanki hayatında
Evet bunu sonraki yorumlarda anlatmıştım, 3 ay önce yine annemlere geldigimde benden ayrilmayi dusunmus ama bana söylememiş. Beni almaya geldiğinde söyledi. Sonra beni sevdiği için vazgecemedigini söyledi. O yüzden ısrarla bu soruyu sormuştum.Eşinizin planlı bir şekilde gönderdiğini düşünüp kaç kere sordugunuza göre bir şeylerin yolunda gitmediğini siz de anlamışsınız. Yani varmış bir şeyler. Ya anlaşamıyordunuz ya kavga ediyordunuz ya soğuktunuz birbirinize
Ah Mune abla kokusu illa ki çıkacak. Sabırla bekliyorum sonu ne olacak diyeKonuyu okurken sizinle aynı şeyi düşündüm çünkü KavLen 'le tıpatıp benzeyen bir aileye gönderme hikayesi yaşadı arkadaşlarımdan biri, arkadaşım evine dönmesine yakın eşini aradı şu gün dönüyorum terminalden alırsın diye, eşi gelme ben seni istemiyorum boşanmak istiyorum dedi, arkadaşım şok, 1-2 gün sonra zaten mesele anlaşıldı meğer adam yanında çalışan kadınla birlikteymiş, arkadaşımı da ailesinin yanına planlı göndermiş.
Sonu ne olursa olsun, umarım ve dilerim ki senin için en hayırlısı neyse o olsun ablacım.h Mune abla kokusu illa ki çıkacak. Sabırla bekliyorum sonu ne olacak diye
Ve beni aramadan ailesini ve babamı aramış, bittiğini söylemiş.Her ne yasanmış olursa olsun, böyle adice bir terk ediş olmaz, olmamalı.
Kusura bakmayın ama karakter yokmuş eşinizde. Ileride iyi ki bitmiş dersiniz, mantıklı davranmaya çalışın. Duygusal düşünmeyin
Çok teşekkür ediyorum Mune abla,iyi ki varsınSonu ne olursa olsun, umarım ve dilerim ki senin için en hayırlısı neyse o olsun ablacım.
Bizler hep buradayız üzülme lütfen, yalnız çok özür dilerim eşin olacak kişi gerçekten tek celsede boşamalık karakter yoksunu biriymiş.Çok teşekkür ediyorum Mune abla,iyi ki varsın
Benim icimin yandığı noktalardan biri o abla, bak önce ailesini ve babamı aramış olmuyor falan demiş. Babam bana bişey belli etmedi. Ve babamı aradığı gecenin sabahı biz konuştuk görüntülü. Gayet keyfi yerindeydi. İzin alayım geleceğim dedi. Çok güzel sohbet ettik, yüzü gülüyordu. Aynı gün öğleden sonra aradı ve yapamıyorum dedi. Sana karşı birşey hissetmiyorum dedi Ben aileme söyledikten sonra babam dedi dün akşam beni de aradı ben sana birşey söyleyemedimBizler hep buradayız üzülme lütfen, yalnız çok özür dilerim eşin olacak kişi gerçekten tek celsede boşamalık karakter yoksunu biriymiş.
İnsan önce karısıyla konuşur, belli ki uzlaşı yollarını baştan kapamak istemiş, bu işin sonu artık az çok belli gibi ama benden sana tavsiye ablacım, asla ama asla yıkılma, üzülsen de üzüntünü karşı tarafa belli etme, boşanma haberiyle mahvolmuş bir kadın profili çizme, için kan ağlasa da eğlen gül, hayata sıfırdan başlamanın sana ne kadar iyi geleceğinden dem vur, biliyorum çok zor ama inan ki böyle eşler bunu hak ediyor, o hayatına kaldığı yerden devam edecek çünkü, senin üzgün olduğun kulağına giderse de vah vah tüh tüh'den başka bir şey demez, sen daha çok üzüldüğünle kalırsın.
İnşaallah çoook mutlu olursun.
Özür dilerim ama adam denmeyi hak etmiyor, zamanla daha da iyi olacaksın yeter ki kendini bırakma, geçmişi, emeklerini düşünüp kendini mutsuzluğun içine çekme, herkes yaptığının karşılığını bulur illa ki, şuraya yazıyorum bu kadar planlı ve duygusuz biri geçmişe takılı kalmadan yaşamaya devam edecektir, sen de devam et, kimseye sana üzülme fırsatını verme, çok daha iyilerine layıksın ve değerlisin, ne kadar değerli olduğunu da asla unutma olur muŞimdi ben buna adam mı derim
İlk günün şokunu atlattım şükür. İnşaallah yavaş yavaş mantığımla hareket etmeye çalışıyorum
Yorumun çok iyi geldi ablacım günler sonra İlk defa yüzüm biraz güldü. Çok teşekkür ediyorum, senin gibi güzel yürekli insanların varlığı içimi çok rahatlatıyor. O kadar güzel konuştun ki, üzüntümü belli etmeyeceğim kimseye. O güçlü kadın profiline ben de sahip olacağımÖzür dilerim ama adam denmeyi hak etmiyor, zamanla daha da iyi olacaksın yeter ki kendini bırakma, geçmişi, emeklerini düşünüp kendini mutsuzluğun içine çekme, herkes yaptığının karşılığını bulur illa ki, şuraya yazıyorum bu kadar planlı ve duygusuz biri geçmişe takılı kalmadan yaşamaya devam edecektir, sen de devam et, kimseye sana üzülme fırsatını verme, çok daha iyilerine layıksın ve değerlisin, ne kadar değerli olduğunu da asla unutma olur mu
İnanın ilk günkü şoku atlattıktan sonra herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum sizlerin de desteğiyle. İyi ki varsınızRuh hastası bu adam resmen. Hiç normal değil iyi ki çocuğunuz yok lütfen hak ettiğinden fazla üzülmeyin
İnanın ilk günkü şoku atlattıktan sonra herşeyin daha iyi olacağına inanıyorum sizlerin de desteğiyle. İyi ki varsınız
Ben bunu da atlatacagim
O sanıyordu ki ben hep arayıp yalvaracagim. Allah onun pişmanlığını görmeden ölmeyi nasip etmesin banaÇok iyi olacak hem de. Sizi böyle kandıran adamı asıl siz şutlayın ki dünya kaç bucakmış görsün. Kendini nimetten sanıyor herhalde. En kısa zamanda çok mutlu olun inşallah.
İnanın ben de sizin dediğiniz gibi kendime telkinde bulunuyorum, çocuğun yok sevgilinden ayrılmış gibi düşün diyorum. Senin daha uzun süren ilişkilerin vardı diyorum Ailemin yanında dik durmaya çalışıyorum yapamıyorum. Kaynanamın bir lafı vardı, " evine sahip çık. X( oglu ) erkektir o kendi başının çaresine bakar ama sana yazık olur , ortada kalırsın" diyordu.Sen ona ne olacağını boşver önüne bak. Belli ki tek taraflı aşk yaşıyosun artık. Ve adam planlu yapmış sabırlı tiplerden bu. Çocuğun yok gerisi hikaye. Çocuğu olmayan boşanmış kişilere ben sevgilisinden ayrılmış gözüyle bakıyorum. Asıl mevzu çocukla başlıyor. Senin durumunda hiçbirşey yok. Elalem ne dermiş boşvereceksin hayat o kadar uzun değil. Önündeki maçlara ve işine gücüne bakacaksın. Dram yaptığın sürece olan sana olur. Hatta şu an dik bir duruş sergileyip asıl seni istemeyen benim desen ve boşanmaya kararlı oluversen adam senin peşine düşer. Bu iş hep böyle olmuştur.Kadın çok severse erkek önemsemiyor,erkek çok severse kadın önemsemiyor,kısacası kaçan kovalanıyor..
Sizi evi terketmis gösterecek ki haklarinizin bir kısmını kaybedin diye...derhal avukat tutun derim kardeşim....olaya duygusal bakmayın...kaybedersiniz...Cümleten hayırlı geceler. Nereden başlasam bilemiyorum. Biz 3 Yıllık evliyiz. Mükemmel bir evliliğimiz yoktu, her evlilikteki gibi normal tartışmalar. Lakin bundan 6 ay önce boşanmanın eşiğine gelmiştik ve sonra beni sevdiğini söyledi o şekilde devam ettik. ( Vazgeçtik boşanmaktan )
3 gün önce annemlere geldim, farklı şehirlerde oturuyoruz.
Eşim beni çok güzel yolcu etti. Ben de birkaç güne izin alır gelirim sonra eve döneriz dedi.
Ve ben düştüm yola.
Dün aradı artık istemiyorum yurutemiyorum sana karşı içimde sevgi kalmadı dedi.
Ben ne yapacağımı bilmiyorum çok çaresizim. Boşanan arkadaşlar siz neler yaptınız nasıl atlattiniz. Allah için bir şey söyleyin.Nefes alamıyorum
O davranmadan ben mi davranmalıyım Allah onu bildiği gibi yapsınSizi evi terketmis gösterecek ki haklarinizin bir kısmını kaybedin diye...derhal avukat tutun derim kardeşim....olaya duygusal bakmayın...kaybedersiniz...