3 Yıllık Emeğim..Nefes Alamıyorum

Hiç aramadım yazmadım kendi yazdı yazdı her msjinda artık bitsin diyordu, ben tamam deyince kafam karışık diyor. Çok yoruldum
Ikinizinde molaya ihtiyaci var belliki öncelikle ona aileni kesinlikle karistirma de bana en ufak birsey soylemesinler tepemi attirmasinlar yaz karar ne olursa ikimizin ortak karari olacak de ve bir sure sessizlige cekil oyle sert e kararli yazki ona bosansanda umurumda degili hissettir blöfün kralini yap ....eger evliliğe devam edersen her kavgada en azindan boyle sinsi bosanma blöfleri yaparken iki hatta 3 defa düsunsun

O kadar doğru bir söz ki, şu an herkesten nefret ediyorum. 4 gün önce gelip yanımda ağlayanlar fitnelerini yaymaya başlamışlar bile.
Avukat bakıyorum ablacim, o adamı mahkemede bile görmek istemiyorum.
İş aramaya başladım bile , inşaallah bulabilirim ablacım

Maalesef beni üzen de bu , öfkemi dindiremiyorum Keşke yüzüme söyleseydi böyle arkamdan kalleslik yapmasaydi
Bir tanidigim var alman kendisi karisi sabah kahvaltida onu ekmek almaya gonderiyor ve adam gelince ne evde kadin ne de cocuklar arıyor acan yok tek bir mesaj benden haber bekle megersem kadin 3 ay onceden kendine ev tutmus esyalari dizmis sinsice planini yapmis ve adami parmaginda oynamis ekmege yollayip cocuklarla evi terk etmis ...biz dedik kosma pesinden o pisman olsun dinlemedi 1 hafta yalvar yakar tanıdıklarını yalvardi sonunda buldu yalvardi ...ve barıştılar ve sonuc kadin adami kullandi adam okadar korktuki her dedigine eyvallah ...kadin kirasina kadar herseyi kocasina ödetip kendi parasini yastik alti yapmis. Ve bosaniyorlar kadin zengin adam zügürt bir şekilde...

Molayı geçtim artık, yolu bahtı açık olsun ama gönül isterdi ki böyle olmasın Gel bitsin dedim gelmiyor

Hayatın sillesini yemiş o da Allah'ım ne insanlar var ya . Böyle hikayeleri duydukça halime şükrediyorum. Ben kararimdan caymadim gerisini o düşünsün

Asla guvenemem bir kere yıkıldı o kale mertçe yüzüme söylemedi, Belki kurtarmak için cabalayabilirdim ama hak etmedi

Açık konuşmak gerekirse istisnalar vardır elbette lakin ben akrabaya, akrabalık bağına inanmam, beni benim kadar düşünecek akraba olduğuna inanmıyorum, herkesle ilişkilerimi minimum seviyede tutuyorum, diliyle veya eylemleriyle zehirlemeye kalkan olursa da canına okuyup hayatımdan çıkarıyorum, zor günde ağzı sadece laf yapmaya yarayan yanında olmayan akraba olsa ne olur olmasa ne olur, söyledikleri sözleri dikkate bile alma, bir söz daha var pek severim, kaliteli insan işiyle, kalitesiz insan kişiyle uğraşırmış
Sen işine gücüne bak, onlar dilleriyle yanmaya devam etsinler.
Canı gönülden diliyorum umarım en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursun ve yaşadığın her şeyi geride bırakırsın.

kimseye bisey anlatma gel buraya yaz yakinlarindan daha iyi insallah iyi olursun o adamada yuz verme pisman olacak olan o sen degilsin
Insallah bir yolunu bulursun psikolog icin
Kendimi buraya atıyorum zaten çünkü kimseye güvenmiyorum, bugün iyi olanlar yarın kuyumu kazıyor o yüzden tek güvendiğim yer burası

Kalitesiz insan çevremde çok abla, eşlerini işe yollayıp dedikodu peşine düşüyorlar akşama kadar. Kimseye zararı olmayan, kendi halinde olan beni bile malzeme yaptılar. Ne kadar yazık.

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim abla, inanıyorum ki sizin desteğiniz ile toparlanacagim

Toparlanacaksın buna kesinlikle inan.
İnsanlar ne acılar ne darbeler yiyor da toparlanıyor, sen de iyi olacaksın, buna inan kendine güven yeter.
Söz gümüşse sükut altın demişler, marifet çok konuşup boş konuşmak değildir, onlar boş konuşan kategorisinde sözlerine kıymet verip sorularını cevaplamaya bile değmez

Ayrıca bu yaşadıklarını keşkelerle acabalarla kendi kendini yiyip bitireceğin bir olay gibi görmene sebep olmalarına izin verme, her yaşanmışlık bir tecrübedir, iyi de olsa tecrübe kötü de olsa tecrübe, tecrübeler insanı yıkmaz pişirir.
Etrafındaki boş kalabalığın farkına varmana yardımı olur, senin şer sandığında da bir hayır vardır bilemezsin.
Emeklerin için de asla ahlayıp vahlama, sen yapman gerekeni yaptın kıymet bilinmedi, için de vicdanın da rahat olsun.

Bugün döktüğün gözyaşlarının, insanların bire bin katarak konuşmalarının hiç bir önemli kalmadığı günler gelecek, işte o günler geldiğinde yanında kimler vardı kimler yoktu onu hatırla ve kimseye hak etmediği vicdanı duyma.

Senden başka hiçbir şeyin, hiç kimsenin değerli olduğunu da unutma, bu da benden sana abla tavsiyesi

Bana nedense bu adam yine pişman olacak, vazgeçecek gibi geliyor. Her ne olursa da olsun lütfen iş ara ve hiç kimse için işini bırakma. Her zaman kendine bakabilecek durumda ol, görüyorsun kimseye güven olmuyor.
Şu an acı çekmen çok normal. Boşanmak travmatik bir durum ki senin kendini hazırlama fırsatın da olmamış. Kendine hoşgörü göster dersler vs yapılması gerekenlerden önce psikolojin geliyor. Zamanla acın azalacak. Açık havada yürüyüşe her gün kendini zorla çık bir süre sonra iyi geldiğini fark edeceksin. Mutlaka kendini oyala.

İnternette online terapi veren psikologlar var, siteler de var ayrıca onlara da göz atabilirsin. Psikiyatriste gitmek istersen de başka bir sağlık sorununu bahane edip ailenden gizle bence.

Başkalarının ne dediğini sallama. Konuşur konuşurlar sonra kapılarını kapattığında mutlu mesut hayatlarına devam ederler, kimsenin umrunda değilsin bunu unutma. Onlar da senin umrunda olmasın.

Sen tam durumu kabullenmeye başlamışken eşin olacak kaypak kardeşinden falan ulaşıp kafanı karıştırıp seni ümitlendirdi. Bu adamdan hiç bi cacık olmaz bunu kabullenmekle başla ve bir daha barışma brklentin olmasın. Ne yaparsa yapsın onu affetmeye kalkma. Bi daha şans verirsen ümitlenirsin bu sefer kendine kızmaya bailayacaksın. Senin duyguların oyuncak değil. Gitsin az ötede oynasın.

Ailene gelince önyargılı ve alıngan olma. Şuan yanlış anlamaya çok müsaitsin. Ama eğer seni üzerlerse, başına kakarlarsa, rahat edemezsen, sana eski hayatını mumla aratırlarsa, git başka yerde iş bul kendine ev aç orada yaşa. O zamana kadar da para biriktir. Çok şanslısın bi çocuğun yok. Çocuğuma kim bakacak yetebilecekmiyim vs derdin yok. Alacağın en az asgari ücret olur. O para da tek başına bi kadına fazlasıyla yeter. Hatta biraz kısarsın arabanı falan alırsın zamanla, gezer tozarsın oh misss. Ailem izin vermez diye düşünüyorsun haklı olarak, ama o zaman da onlar seni rahat ettirecek. Hem yanımızda dur hem seni ezelim üzelim diye bi dünya yok. Zamanla alışırlar da hiç bişeycik olmaz. Kendini düşün şu saatten sonra.

12 gün geçti, hâlâ kendime gelemedim Telefon numaramı değiştirdim. Kafamı dağıtacak etkinlikler yapmaya çalışıyorum ama olmuyor Gerçekten Psikolojik desteğe ihtiyacım var sanırım
Daha erken. Bunlar normal. Bir psikolojik destek almalisin.

Bu yaziya kulak ver bak sukredecek cok seyin var ben gibi cocuklarla geri de donebilirdin ana baba evine.. asil ozaman gorurdun eziyet neymis suan ayaga kalk is ara kendi hayatina sahip cik
Kendine inan bunu basaracaksin
Kimseye el acmadan gebe olmadan ozgur bir hayatin olacak
Ailen seni kisitlarsa calisirken sen cozum cok basit hemen 1 yatak alip kiraya cikmak zamanla evini duzersin
Ben oyle yaptim once ise girdim sonra esyali eve ciktim kiraya sadece giysilerimiz vardi
sonra bos bi eve kiraya zamanla esyalrimi aldim simdi cok sukur 2-3 eksik kaldi herseyimizi Allah geri verdi
Kendine inan beni dusun sende yapabilirsin ben cocuklarla yaptiysam sen dunyalari devirirsin tek basina

Hiç aramadım yazmadım kendi yazdı yazdı her msjinda artık bitsin diyordu, ben tamam deyince kafam karışık diyor. Çok yoruldum

Adam sana blöf çekiyor yola getirmek için...
Barışırsanız , her kafası attığında ayrılalım tehdidini alışkanlık yapar.
Boyle guven vermeyen bi adamla devam edip cocuk yapma bence

Siz de diyeceksiniz ki benim kafam net. Yolla gitsin düzenbazı. Böyle biriyle asla devam etme. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan asla geri dönme.

Günün güzel olsun Mune abla Senin yazdıkların bana güç veriyor. Aradan günler geçti ve ben yavaş yavaş alışıyorum galiba. Etrafımda ahlayıp vahlayanlar azaldı. Kısmen kendi kabuguma çekildim.
Henüz dedikodular bitmiş değil ama onlara da alıştım sanki
Yaşadıklarım kolay değil ama evet insanlar neler yaşıyor. Ben de atlatacagim
Şu aşamada artık duygularimla hareket etmek istemiyorum, ama Allah'a havale ettim yani, insan ettiğini bulur. Sabırla bekliyorum ne olacak

İyi ki varsın güzel yürekli

Yani, ailemle geçirdiğim zor günlerde bana hep destek olan omuzunda ağladığım adam bunları bana yaptı. Pişman olacağını sanmıyorum ama inşaallah pişman olur da kapıma gelir. Ona geri donecegimden degil , Rabbimden öyle diliyorum. O pişmanlığını göreyim. İş başvuruları yaptım, kendi çalıştığım kurum ancak yaza baslayabilecegimi soyledi. Bir hastaneye basvurdum cagiracaklarini sanmıyorum ama her yere bakıyorum.
Aileme yük olmak istemiyorum gerçekten.
Dün bayağı bir yürüdüm, bi parka gidip ağladım. Bizim ilk buluşma yerimiz , yani kafamı nereye cevirsem onun hatırası. Tek istediğim bu şehirden de uzaklaşmak. Elimden gelse ülke degistirecegim.

İnternette online terapi veren psikologlar var, siteler de var ayrıca onlara da göz atabilirsin. Psikiyatriste gitmek istersen de başka bir sağlık sorununu bahane edip ailenden gizle bence.
Çok şey izledim, dinledim. Yavaş yavaş rahatliyorum. Belki kafamdan tamamen atacağım günler de gelir

Gerçekten dediğiniz gibi kimsenin umurunda değilim. Herkes çok mutlu, kendi işinde gücünde. İlk gün ağlayıp sizlayanlar hani nerde .
İnsana insan lazım. Benim cevremdekiler Sadece merak ve dedikodu için konuşuyormuş benimle. Teselli etmeleri bu yuzdenmis.
İş bulursam rahatlayacagim, şu an çok pasifim. Neredeyse kendime özgüvenim kalmadı. İnsanlardan korkuyorum, kimseyle konusmaya cesaret edemiyorum inanın.

Çok sevindim gerçekten adınıza, kaç yıl evli kaldınız. Zor olmuştur tabii ki sizin için. Ben bu halimle bile kafayı yemek uzereyken siz kimbilir neler yaşadınız
Toparlanmaniz ne kadar zaman aldı. Allah'ım Ben de atlatayim nolur

Böyle diyen adam için nefes alamamak şöyle dursun... Derin bir nefes alırdım

Bazen diyorum ki ben neler çekmişim, beni 4 duvar arasına kapatan bir adama hizmet etmişim.
Etkinlik yok, program yok.. O işine gitmis, arkadaşlarıyla vakit geçirmiş ben evde oturmusum. Markete bile göndermeyen bir adamdan bahsediyorum.
Herşeye rağmen kabullendim , Yuvam yıkılmasın dedim Değmezmiş.

Adam sana blöf çekiyor yola getirmek için...
Barışırsanız , her kafası attığında ayrılalım tehdidini alışkanlık yapar.
Boyle guven vermeyen bi adamla devam edip cocuk yapma bence

İnanın yüzünü görmek istemiyorum bile, sesine tahammül edemiyorum.
Ama geçen yillarima acıyorum işte.

Siz de diyeceksiniz ki benim kafam net. Yolla gitsin düzenbazı. Böyle biriyle asla devam etme. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan asla geri dönme.

Çok düzenbaz, çok hain, çok kaypak
Aklıma geldikçe deliriyorum

Sen de iyi ki varsın ablacım, zamanla herkes konuşmayı da bırakacak.
Sen güçlü olup dik durdukça bir şey demeye de sormaya da çekinmeye başlayacaklar.

Zaman her şeyin ilacıdır derler, doğrudur da, insan acısı yaşadıkları tazeyken anlamıyor ama vakit geçtikçe daha az acı çekiyorsun, ölüm dışındaki tüm kederlerde geçip gidiyor, arkana dönüp baktığında bunları ben mi yaşamışım diyorsun.

Bugünleri atlat, iş hayatına gir bak göreceksin su gibi akıp geçen zamanla birlikte yaşadıkların da akıp gidecek, bambaşka bir KavLen olacaksın.

İnsan ettiğini buluyor ablacım, ama anlıyor ama anlamıyor lakin mutlaka bir şekilde yaşattıklarının karşılığını buluyor.

Tüm yaraların iyileşecek, nasip olmuşsa bir gün çoook farklı bir topik açacaksın mutluluklarını paylaşıp bugünleri gülerek anacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…