En son seni evlatlikdan reddiyorum diyerek bir daha konuşmadikAranızda ki yaşanılanlara bağlı bence
Niye böyle bir şey dedi?En son seni evlatlikdan reddiyorum diyerek bir daha konuşmadik
Ben olsam söylerdim.Annemle ile babamın boşandığı 15 yıl oldu fakat o zamandan beri bir baba kız ilişkimiz pek de güzel olmadı 3 yıl önce de bir mesele hakkında tartiştik ve o günden beri hiç konuşmadık şu anda hamileyim sizce torunun oluyor diye söylemeliyimmi , yoksa gerek yok mu , beni gözden çıkaran torununu önemsermi bilemedim hanımlar fikirleriniz nelerdir
banane derse ne diyeceksiniz?Annemle ile babamın boşandığı 15 yıl oldu fakat o zamandan beri bir baba kız ilişkimiz pek de güzel olmadı 3 yıl önce de bir mesele hakkında tartiştik ve o günden beri hiç konuşmadık şu anda hamileyim sizce torunun oluyor diye söylemeliyimmi , yoksa gerek yok mu , beni gözden çıkaran torununu önemsermi bilemedim hanımlar fikirleriniz nelerdir
e yani bu sözün üstüne ne mana arayıp söyleyeceksiniz?En son seni evlatlikdan reddiyorum diyerek bir daha konuşmadik
Annenizi dövmediyse aldatmadıysa size karşı şiddet uygulamadıysa sadece lafla atıştıysanız ve küstüyseniz söyleyinAnnemle ile babamın boşandığı 15 yıl oldu fakat o zamandan beri bir baba kız ilişkimiz pek de güzel olmadı 3 yıl önce de bir mesele hakkında tartiştik ve o günden beri hiç konuşmadık şu anda hamileyim sizce torunun oluyor diye söylemeliyimmi , yoksa gerek yok mu , beni gözden çıkaran torununu önemsermi bilemedim hanımlar fikirleriniz nelerdir
En son seni evlatlikdan reddiyorum diyerek bir daha konuşmadik
Annemle ile babamın boşandığı 15 yıl oldu fakat o zamandan beri bir baba kız ilişkimiz pek de güzel olmadı 3 yıl önce de bir mesele hakkında tartiştik ve o günden beri hiç konuşmadık şu anda hamileyim sizce torunun oluyor diye söylemeliyimmi , yoksa gerek yok mu , beni gözden çıkaran torununu önemsermi bilemedim hanımlar fikirleriniz nelerdir
Söylemeyin bence haketmiyor çünkü.En son seni evlatlikdan reddiyorum diyerek bir daha konuşmadik
Annemle ile babamın boşandığı 15 yıl oldu fakat o zamandan beri bir baba kız ilişkimiz pek de güzel olmadı 3 yıl önce de bir mesele hakkında tartiştik ve o günden beri hiç konuşmadık şu anda hamileyim sizce torunun oluyor diye söylemeliyimmi , yoksa gerek yok mu , beni gözden çıkaran torununu önemsermi bilemedim hanımlar fikirleriniz nelerdir