- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.882
- 408
Ben bıraktıramadım. 11 yaşında dişçiye gittik. Ağzına aparat taktılar. Üst çene dar ve uzun öne doğru olduğu için. Zor bir süreç inşallah bıraktırabilirsiniz.Anne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kendi kızımdan bahs edeyim. 3 yaşındaAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bırakın emsin aklı ermeye başlayınca bırakacak kendisi bende doğar doğmaz emmeye başlamışım 7 yaşına kadar emdim çene diş yapımda hiçbir problem yok ailem çok şey denedi hayal meyal hatırlıyorum ama bırakamadımAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Cnm bnm de oğlum aynı durumdaydı hatta yastık ucu battaniye ucuda emiyordu bnde çok rahatsızdım bu durumdan anasınıfına başladığı zaman bıraktı kendi haline bıraktık anlican okul dönemindede unuttu zaten hiç üstüne gitme inadına yapar yoksa okul dönemi bırakıcağına eminimAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Acı oje, kına vb yöntemlerle korkutarak değilde sorunun kaynağını öğrenip destek olarak bıraktırmayı deneyin.Anne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba benimde kızım emiyordu hatta 6 yaşına kadar devam etti dişler öne gitti em sonu da ortadontiye gittik damağın iç kısmına bi aparat taktı onunla bıraktık çünkü emmesine engel oluyorsu ama sizinli daha küçük bence sıkıntı etmeyin şu anda belki ilgisini başla şeylere verip bırakırAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bu konuda bir fikrim yok, Allah yardımcınız olsun demeye geldim.Anne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Biber sürmüştümAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
merhaba ayni sorun komsumuzun kizinda vardi şahit oldugum sey ilk okul bitmesine ragmen devamli emiyordu ailesi uyarip ilgilenmediginden yani, sonuc olarak disleri bayagi bi carpip hatta damak sorunu cikiyormus sonradan sizi tebrik ediyorum bilincli bir annenin yapacagi seyi yapip cozum ariyorsunuz. Öneri konusu bence acı oje sürun tirnaklarina sonucta elini agzina sokunca aciliktan tiksinip birakabilirAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?