O uyurken parmaklarına acı oje sürün.Parmak emen bıkaç tanıdığım bu sayede bıraktıAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Kına sürün parmaklarinaAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bununla ilgili parmak emen birinin yorumunu yazacağım okadar güzel biseydiki parmak emmek okuldan gelince kapının arkasına geçer görmesinler kizmasinlar diye gizlice emerdim derdiAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Benimde yeğenim 4.50 yaşında ve hala bataniyesi var onu emiyor annesi erken sütten kesmek zorunda kaldı. Hamile olduğu için .Anne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
7 yaşını dolduran kizima asla biraktiramadim neler denedik neler yaptik olmadi ödül verdik olmadi aci oje parmak bantlari oyuncak cezasi...artik sadece gece uzun emip dis yapisi bozulmasin diye parmağını bantiliyoruz ama gunduz her gozden kaybolduğunda emiyorAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Surekli eline oyuncak veriyorm dis kasiyici veya kavrayabildigi renkli ilgisini cekecek silikon veya bez oyuncaklar eli yerine onlari sokuyor agzina sesli ışıklı oyuncaklarda ilgisini cekiyo onuda tavsiye ederimAnne karnında başlayan bir durum ve psikolojik olarak yeterli bilgiye sahibim yani neden emiyor noktasını geçtik. Sadece alışkanlık ama çocuk küçük de olsa alışkanlıklar her zaman zor bırakılıyor. Ben yaşadım şu yöntemi uyguladım dediğiniz bir tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?