Yazdigin siirle beraber nickinide yazman gerekiyor.ya arkadaslar yardim lütfen.ben yollayamiyorum,nicimizle göndermeyecekmiyiz?ben bir yerde yanlis yapiyorum heralde CADIARZU
Yazdigin siirle beraber nickinide yazman gerekiyor.
Emaille göndereceksin, kendi email adresinden.
Sorun nerde yasiyorsun anlamadim ben :uhm:
Ben de yolladım,çalakalem yazılmış bir şiir, hiç iddiası yok.önemli olan katılmaktı.
Çalakalem öyle mi?:1closedeyes:
''acemi bir elden çıkma'' anlamında yane
Arkadaşlar bu yarışmaya benim itirazım var.Neden derseniz ''Akrostiş'' İlkleme demektir yani tam şiir sayılmaz neden şiir tadında bir şiir yarışması yapmıyorsunuz açıklama yaparsanız sevinirim,saygılar.
Akrostiş
Akrostiş / İlkleme, bir şiirde dizelerin ilk harflerinin yukarıdan aşağıya doğru sıralandığında anlamlı bir sözcük meydana getirmesidir.
Divan edebiyatında akrostişe muvaşşah ya da istihrac denir.
Eski Yunan ve Latin edebiyatında akrostiş "üç dize" anlamına gelir.
Tabi sadece fikir beyanında bulundum ama kategorize etmek ne derece doğru bilemiyorum tüm üyeler içinden geldiği gibi şiir yazssa sanki daha şık olur kanısındayım takdir sizindir yinede...
Arkadaşlar bu yarışmaya benim itirazım var.Neden derseniz ''Akrostiş'' İlkleme demektir yani tam şiir sayılmaz neden şiir tadında bir şiir yarışması yapmıyorsunuz açıklama yaparsanız sevinirim,saygılar.
Akrostiş
Akrostiş / İlkleme, bir şiirde dizelerin ilk harflerinin yukarıdan aşağıya doğru sıralandığında anlamlı bir sözcük meydana getirmesidir.
Divan edebiyatında akrostişe muvaşşah ya da istihrac denir.
Eski Yunan ve Latin edebiyatında akrostiş "üç dize" anlamına gelir.
Şu ana kadar adrese 9 adet akrostiş geşmiştir..
ahhh ahhhh başına geçsem yine yakıp yıkıcam da ortalığı tatlicadiarzu
neyse artıkın ben heryere maydanoz olmayayım bari, oy vermekle yetineyim ben :Roflol:
yarışmaya katılanlara başarılar
ya- za - maaaazzz
ya- za- maaazzz
iboş şiir yazamaaaaazzzz!!laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?