kız bak beni tahrik etme yakarım burayı, vallaha bak romayı da yakarım, neronu da yakarım, kadınlar klübünü de yakarım, yaparım bilirsin çok kenan doğulu havalarında gördüm kendimi canımmmmmmm :Roflol:
hiç boşuna ısrar etmiyiniz nikret, katılmıyciiim yarışmaya, zira çok bedbaht hissediyorum kendimi, ( ne alakaysa :Roflol:) :dance:
Vayy öyle böyle sallamadın ha!!!:1ninca:
Hadi israr ediyoz,yaz yaz yaz...jeyyar
ibolya önümüzü açtın çok tşk :Roflol: berşule abla bak gençler diyo katılsın diyo :Roflol:
yok valllaha olmaz önce sen buyir sırnaşık şey
hem ben artıkın emekliliğimi istiyorum, bi kere katıldım yeter, gençlerimize bırakıyom artıkın yerimi, haydi gençler bu ülkeye çağğğğğğğğğğ atlatınnn :Roflol:
Yanlız Berşule'm biraz daha dikkat lütfen neden dersen bu benim en hassas olduğum konulardan sadece bir tanesidir..
''ŞİİR'' bir eğlence kategorisi olamaz eğlenmek adına başka dallar,başka kulvarlar seçiniz olurmu tatlım,saygılarımla...
Yanlız Berşule'm biraz daha dikkat lütfen neden dersen bu benim en hassas olduğum konulardan sadece bir tanesidir..
''ŞİİR'' bir eğlence kategorisi olamaz eğlenmek adına başka dallar,başka kulvarlar seçiniz olurmu tatlım,saygılarımla...
SonYaprak elbette ki şiir tadında şiir yarışmaları da yapacağız..İlk mektup yarışmamız bizlerde duygu seli yaptığından,şiir kategorisinin daha eğlenceli olmasını istedik..
Şiir,hikaye,anı,foto vs.vs. yarışmalarımızın sonu yok ki?
şulecim hem msnimden hemde verdiğin linke girerek yasdım şiirimi yollanmadı....anlayamadım ya msnimde ingilizce kelimeler olcak dio adres yollanan...verdiğin linkte yollamıo ufffffffff..............
Ne güzel yarışmalar yaparak vaktimizi değerlendiriyorduk. Nolur tartışmayın artık! Hadi bakalım konuyu değiştiriyoruz...
En son başvuru ne zaman Şulecim? Heyecan başlasın artık!!!a.sa.s
O kadar keyifli ki birbirimizden bu kadar uzak olduğumuz halde kalplerimizin hep beraber olması..! Şeniz
Sevgi kelebeği laliş Şeniz
benlen uğraşmayın yoksa yarışmaya katılırım heeeeeeeee :Roflol:
Bende cüvcüve katılıyorum sen her zaman sevgi yüklüsün laalecim...a.s.Sevgi kelebeği laliş Şeniz
Sevgi kelebeği laliş Şeniz
Bende cüvcüve katılıyorum sen her zaman sevgi yüklüsün laalecim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?