Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani sen katılamazsın ki yarışmaya kurallar gereği?Bende yazacam bakalım,iddalıyım nen ona göre...Savunun kendinizi,uçan tekmeniz şiir başında..
Başvuru bitiş tarihini:1closedeyes: rica etsem
Nasıl yani sen katılamazsın ki yarışmaya kurallar gereği?
Niye katılamayım ayol..Verir yönetim bir numarada bana,girerim oylamaya..Kategori uygun olursa bal gibi katılırım...jeyyar
BENDE YAZDIMMM BİR ŞiiR AMA GÖNDEREMEYECEĞİM SANIRIM.
ÇÜNKÜ İÇİME ÇOK SİNMEDİ...
boşver eğleniyoruz burda ben yarışma manyağı oldum 5 dakikada yazıp yolladım müsvette bile yapmıyorum aklıma ilk gelen neyse onu yazıyorum hiçbir yarışmadada iddialı değilim maksat eğlence olsun kasma kendini yolla gitsin sevgiler
boşver eğleniyoruz burda ben yarışma manyağı oldum 5 dakikada yazıp yolladım müsvette bile yapmıyorum aklıma ilk gelen neyse onu yazıyorum hiçbir yarışmadada iddialı değilim maksat eğlence olsun kasma kendini yolla gitsin sevgiler
Aynen o dediğinden, maksat eğlence olsun. İddiasızım ve bütün yarışmalara katılacağımjeyyar
Berşule Benim şiirimide Jüriye Sun Lütfen. Istedğiniz Kriterlere Uymasada Renk Katar Yarişmaya
Katılıyorum...
Çünkü şiir ısmarlama yazılmaz ki.. İçten gelmeli...
Zor bir yarışmaya benziyor...CADIARZU
Aha şu anda bitti..jeyyar Maalesef sizinkini dahil edemiyoruz, bir başka bahara sırnaşık şey
Şaka şaka... Pazar yada pazartesiye kadar olabilir..Ben kesin tarihi yazarım iftardan sonra..yerimseniben