günaydın,
BerŞule'cim fotoları yolladım
umarım uygundur,
ben yalnızca yemek bölümünü çektim hepsi sığmadı
sevgiler
Merhaba arkadaşım:)
Foton adreste,sorun yok,şansı boool olsun:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın,
BerŞule'cim fotoları yolladım
umarım uygundur,
ben yalnızca yemek bölümünü çektim hepsi sığmadı
sevgiler
yaaa ben bir kac tane gönderdim bilemedim tek olmasi gerktigini kafamçokkarıştı l seklinde benim salon daa ondan
bida mi göndersem yoksa sen icinden secermisn benneyaptımki
yada geldimi ki acana resimler onu da bilmiyorumki benneyaptımki :uhm:cevap alabilirsem bersule a.s.
Yarışma yarışma diye beynimde hücre bırakmadınız..
Buyurun yarışma işte..:1closedeyes:
Bekliyorum katılımlarınızı,istediğim sayıda aday olmazsa iki ay bu yarışmayı süründürürüm bilesiniz..jeyyar
Salon,oturma odası herbirşey olur işte..Yollayın fotoları yoksa tam iki ay bu yarışma devam eder deluuuuanlılar..
cok güzel benimde düskün oldugun bir sey bu ev dekorasyon oturma odasini degistirdim eksik mobilyalar var solan masasi yemek masi gelecek cok sade güzelde oldu oturma odasi oturma odasini ceksem gelecek olan eksik mobilyalarin da rsmini katolagtan koysam olurmuCADIARZU bersule
Berşule, güzellik yarışması ne oldu bu arada?
oh kuşum oh ne zor şeymiş fotoğraf çekmek öğleden son ra biri beni görecek olsa bu kadın kafayı sıyırmış derdi bir türlü büyük ölçü çekmek için vakıf olamadım yarım yarım oldu :çok üzgünüm:
30 40 poz çektim olmadı olmadı olmadı :çok üzgünüm:
ya koltuklar çıkıyor ya masa hepsi birden olmuyor
yarım kalıyor tam dekor çıkmıyor ne yapsamki berşu sözde vermiştim buraya :çok üzgünüm:
Büyük boyutta çekmek için uğraşma..Biz onları aynı karakterde küçülteceğiz,hepsi aynı boy olacak zaten..
Sen iki adet çektiğin fotolardan yolla adrese ben bakayım..
Ya da özelden yolla bana tamam mı hasbiş'im:)
canım bende yolladım,gelmiştir umarım.
fıstık bende 2 resim yolladım gelip gelmediğini teyit edersen sevinirim a.s.