Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ooo başladıysa zıporlar Cuma’ya bombastik gelirsin artık afiyet olsun tatlım
Tam istikrar rakibem hey maşallah afiyetler olsun
cocuklardan kaptim sifayi.
kaldi egzersizler
menum fena degil ama gecistirmelik oldu bugun
Ene noldu guzum geçmiş olsun
Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz
Benim oğlan ömür törpüsü yeerabbülamin anam bile pes etti üç günde anam ne huysuz çocuklar doğurmuşun böylesini görmedim diyor
Hahahha tatlı kaçıktır onlar huysuz değildir yaaa
Üzül bacım en çok bana üzül
Yarın kulak damlasının son günü küçük çaplı parti yapacauum
Ay hadi inşallah geçsin bacım sende bir şöyle ooohh çekersin

21.12.2019 Menü

Kızlar sabah 10da kalkıp annemi bir ikna etme çabalarından sonra hamama gitme kararı aldık, toku tokuna girmeyelim dedik langur lungur aç açına gittik Çıkmakta bilmedik tabi eve bir geldim geberiyorum açlıktan, kahvaltım birazcık geç oldu tabi buna da kahvaltı denirse artık
Sabah (13:00)
Bir dilim mücver (fırında)
1 dilim tam buğday ekmeği
Izgara köfte 4 adet
1 kase yoğurt

Ara (15:00)
1 sade Türk kahvesi

Akşam (19:00)
Kardeşimle avmye gittik tutturdu ben fast food yiyeceğim, valla dedim ablacım benim hamburgere verecek param yok ama gel sana İskender ısmarlayayım sana dedim kardeşim İskenderini hüpletirken bende bir kase mercimek çorbası söyledim yanına da kocaman salata günü kapattım.

Uyku tutmadı bacılar oturdum yeşil çay içiyorum şimdi de

sagol canim iki gun uykusuzluk ustune cocuklardan kaptim biseyler. sen de nezle ben diyim grip oyle degisik bi hallerdeyim

Çok sağlıklı menülerin canım zebzesizlik dikkatimi çekiyor aman kediiş senin başka verisyonun işte diyorum ehuhehe kabız olmuyorsan ne mutlu o bağırsaklara muaaşalllahh
Yok canım, şimdilik bir sorun yok şükür. Yediğim marullar, maydonozlar şimdilik iş görüyor

Günaydın kızlar. Dün gece çocuk uyuduktan sonra 'uykusuz da kalsam, yorgun da düşsem dizi film izleyeceğim' şeklinde cesurca bir karar verdim. Bu kararı vermişken de yanıma şekersiz fıstık ezmesi kavanozumu aldım. Neredeyse 2 kaşık fıstık ezmesi yemiş ve hemen ardından daha video açılmadan bayılmış bulundum
Beslenmeme uygun, ama günlük kalorimi baya aştım. Dün su da içmedim yeterince
Haftada 1 gün olur değil mi bu kadar?

Geçmiş olsun canım hepinize
ssagol ca?
1 gunden bisey olmaz ama o fistik ezmesi basa bela. dun ben de aldim oglanin biseylerine katarim kilo alsin diye. o yemedi ben yedim aksam yemegi yerine 1 kasik ezmeyle 2 wasa

1 öğünden birşeycik olmaz ama keşke uyumaya yakın olmasaydı rakibem yarın birazcık daha yürürsün
Hellööö mellöööö günaydın hanımlar

Eki Görüntüle 2567675
Tünaydıııııın kediciiiimm

22.12.2019 Menü

Sabah (10:00)

2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir

Ara (12:00)
1 sade Türk kahvesi

Ara (13:30)
Şimdi bir filtre kahve söyledim, yanına da 1 incir 1 ceviz

Akşam (19:00)
1 adet ızgara levrek
Salata

su: 2 litre
Lusi
bugün bizim koronun yemeği var akşama bol oynamalı bir akşam geçecek

Kızlar bugün gezmeler tozmalar var, yazamadım buraya. Sabah 20 dk hiit kardiyo, peşinden 30 dakika yürüyüşümü yaptım.
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Suyu yine unutuyorum ah ah. Hemen 1 lt ye tamamlayım bari, akşama kadar 2 yaparım belki

Afiyet olsun tatlım, herkes pazar gezmesinde

Ben günü bitirdim kızlar. Dışarıda yemek isyemeyince öğün gecikti biraz. Ama leptin de coştu hemen Özetliyorum,
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Ara (15.00 gibi)
1 bardak filtre kahve
Akşam (19.15)
3 tavuk kanat ızgara
120 gr kadar kremalı tavuk göğüs
1 çorba kasesi çoban salata
Maalesef su şimdilik hala 1 lt de, ama yatana kadar içerim biraz daha Lusi

off ne menum menu
ne spor yapabiliyorum
en azindan cocuklarin okul tatili onlari getir gotur yapmayacagim.
bi de kolay olsun diye firinda tavuk yapayim dedim. su kacmis firina mercimek corbasi tasinca. sigortalar atti. firin sizlere omur
daha da yeniydi 1 hafta fln kurutacagim insallah calisir tekrar

Geçmiş olsun canim inşallah çalışır fırının. Su nasil kacti canim firina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…