- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
Ooo başladıysa zıporlar Cuma’ya bombastik gelirsin artık afiyet olsun tatlımIyi aksamlar kizlar site bakımdaydı bir ara siz ne ara konustunuzben bugün ebru karaduman a başladım 3 set yapıyoruz 8 hareket var.
Sabah 1 yumurta ile peynirli omlet domates cay 1 dilimcik ekmek
Ara 1 fincan yeşilçay
Aksam 1 tabak patlıcan oturtma ama tost mak kızartmıştım yazdan .1 dilim.ekmek domates marul 1 bardak ayran
30 dk sürdü ebru karadumanLusi
Tam istikrar rakibem hey maşallah afiyetler olsunIyi akşamlar kızlar, ben günü bitirdim.
Sabah (08.30 da çocukla atıştırdırdım)
1 küçük yumurta ve 25 gr peynirle omlet
Saat 11 de normal kahvaltımı yaptım
50 gr sucuk 1 yumurta ile omlet
Biraz marul, roka, maydonoz
40 gr kadar eski kaşar
7 tane zeytin.
Akşam (19.30)
300 gr balık
1 kase salata.
Maalesef anca 1 lt su.Lusi
Haftasonları su icmeyi unutuyorum resmen. Şişeyi yanımda tutamıyorum, çocuk alıp döküyor diye.
Ene noldu guzum geçmiş olsuncocuklardan kaptim sifayi.
kaldi egzersizler
menum fena degil ama gecistirmelik oldu bugun
Hahahha tatlı kaçıktır onlar huysuz değildir yaaaSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz
Benim oğlan ömür törpüsü yeerabbülamin anam bile pes etti üç günde anam ne huysuz çocuklar doğurmuşun böylesini görmedim diyor
Ay hadi inşallah geçsin bacım sende bir şöyle ooohh çekersinÜzül bacım en çok bana üzül
Yarın kulak damlasının son günü küçük çaplı parti yapacauum
sagol canim iki gun uykusuzluk ustune cocuklardan kaptim biseyler. sen de nezle ben diyim grip oyle degisik bi hallerdeyimOoo başladıysa zıporlar Cuma’ya bombastik gelirsin artık afiyet olsun tatlım
Tam istikrar rakibem hey maşallah afiyetler olsun ❤
Ene noldu guzum geçmiş olsun
Hahahha tatlı kaçıktır onlar huysuz değildir yaaa
Ay hadi inşallah geçsin bacım sende bir şöyle ooohh çekersin
Çok Geçmiş olsun tatlım bol bol C vitamini almayı ihmal etmesagol canim iki gun uykusuzluk ustune cocuklardan kaptim biseyler. sen de nezle ben diyim grip oyle degisik bi hallerdeyim
sagol canimÇok Geçmiş olsun tatlım bol bol C vitamini almayı ihmal etme
Portakalsız hayat biraz bayatsagol canim
benim hayatim c vitamini zaten
Yok canım, şimdilik bir sorun yok şükür. Yediğim marullar, maydonozlar şimdilik iş görüyorÇok sağlıklı menülerin canım zebzesizlik dikkatimi çekiyor aman kediiş senin başka verisyonun işte diyorum ehuhehe kabız olmuyorsan ne mutlu o bağırsaklara muaaşalllahh
Geçmiş olsun canım hepinizecocuklardan kaptim sifayi.
kaldi egzersizler
menum fena degil ama gecistirmelik oldu bugun
ssagol ca?Geçmiş olsun canım hepinize
1 gunden bisey olmaz ama o fistik ezmesi basa bela. dun ben de aldim oglanin biseylerine katarim kilo alsin diye. o yemedi ben yedim aksam yemegi yerine 1 kasik ezmeyle 2 wasaGünaydın kızlar. Dün gece çocuk uyuduktan sonra 'uykusuz da kalsam, yorgun da düşsem dizi film izleyeceğim' şeklinde cesurca bir karar verdim. Bu kararı vermişken de yanıma şekersiz fıstık ezmesi kavanozumu aldım. Neredeyse 2 kaşık fıstık ezmesi yemiş ve hemen ardından daha video açılmadan bayılmış bulundum
Beslenmeme uygun, ama günlük kalorimi baya aştım. Dün su da içmedim yeterince
Haftada 1 gün olur değil mi bu kadar?
1 öğünden birşeycik olmaz ama keşke uyumaya yakın olmasaydı rakibem yarın birazcık daha yürürsünGünaydın kızlar. Dün gece çocuk uyuduktan sonra 'uykusuz da kalsam, yorgun da düşsem dizi film izleyeceğim' şeklinde cesurca bir karar verdim. Bu kararı vermişken de yanıma şekersiz fıstık ezmesi kavanozumu aldım. Neredeyse 2 kaşık fıstık ezmesi yemiş ve hemen ardından daha video açılmadan bayılmış bulundum
Beslenmeme uygun, ama günlük kalorimi baya aştım. Dün su da içmedim yeterince
Haftada 1 gün olur değil mi bu kadar?
Tünaydıııııın kediciiiimm
Afiyet olsun tatlım, herkes pazar gezmesindeKızlar bugün gezmeler tozmalar var, yazamadım buraya. Sabah 20 dk hiit kardiyo, peşinden 30 dakika yürüyüşümü yaptım.
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Suyu yine unutuyorum ah ah. Hemen 1 lt ye tamamlayım bari, akşama kadar 2 yaparım belki
Geçmiş olsun canim inşallah çalışır fırının. Su nasil kacti canim firinaoff ne menum menu
ne spor yapabiliyorum
en azindan cocuklarin okul tatili onlari getir gotur yapmayacagim.
bi de kolay olsun diye firinda tavuk yapayim dedim. su kacmis firina mercimek corbasi tasinca. sigortalar atti. firin sizlere omur
daha da yeniydi 1 hafta fln kurutacagim insallah calisir tekrar