- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
Afiyet olsun canim.menun guzel haftasonuda kacamaksiz guzel gectiyse sevgili rakiben düşünsünBen günü bitirdim kızlar. Dışarıda yemek isyemeyince öğün gecikti biraz. Ama leptin de coştuhemen Özetliyorum,
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Ara (15.00 gibi)
1 bardak filtre kahve
Akşam (19.15)
3 tavuk kanat ızgara
120 gr kadar kremalı tavuk göğüs
1 çorba kasesi çoban salata
Maalesef su şimdilik hala 1 lt de, ama yatana kadar içerim biraz dahaLusi
firin tezgah altinda. ustunde de elektrikli ocak var. mercimegin suyu tasinca nasil gittiyse firinin ustundeki deliklerden icine gitmis.Geçmiş olsun canim inşallah çalışır fırının. Su nasil kacti canim firina
geçmiş olsun inşallah firina zarar vermemistirfirin tezgah altinda. ustunde de elektrikli ocak var. mercimegin suyu tasinca nasil gittiyse firinin ustundeki deliklerden icine gitmis.
sagol canim pek umudum yok ama 3 ay fln olmustur firin yeni dahageçmiş olsun inşallah firina zarar vermemistir
garantisi yokmusagol canim pek umudum yok ama 3 ay fln olmustur firin yeni daha
garantiler genelde su zararini karsilamiyorgarantisi yokmu
inşallah düzelir kuruyunca sikma caninigarantiler genelde su zararini karsilamiyor
Ay hafta sonu çok süper geçti, sevgili rakibem Cuma’ya görüşürüüüzAfiyet olsun canim.menun guzel haftasonuda kacamaksiz guzel gectiyse sevgili rakiben düşünsünherderdedeva
Oh ohh yandann sporlar geliyooooSabah domates salatalik 1 dilim.milfoy yedim
Ara 1 sade kahve
Aksam 4 adet köfte salata 1 bardak ayran
Ebru karadumanla 2. Gunu tamamladımLusi
GünaydıııııııııııııııınGünaydın kızlar. Yorucu bir haftasonundan sonra dinlenmek için işe gidiyorum
Hafta sonum kaçamaksız ama azıcık kalori aşımlı geçti. Sporla açığı kapattığımı düşünüyorum.
Kontrol tartısı sabit, ama sabah regl ağrılarıyla uyandım, %90 ihtimal bugün olacak.
Bende geçen hafta ketozise girdiğim için fazla gitti canım, bu hafta o kadar gideceğini sanmıyorum. Sende rahat ol. Az yiyen kazansınOh ohh yandann sporlar geliyooooAfiyet olsun tatlım
GünaydıııııııııııııııınRakibem bu hafta pek spora gidemeyeceğim içini refah tut emi Bugün yarın perşembe doluyum, geriye ne kaldı ki
Hadiii bakalııım cumaya ne kaldıı dermişimBende geçen hafta ketozise girdiğim için fazla gitti canım, bu hafta o kadar gideceğini sanmıyorum. Sende rahat ol. Az yiyen kazansın
guzel menu canim ama revani yiyecektiysen 7 hurmayi yemeseydin keske :)herkese slm
Benim oruçlar daha bitmedi alışmışkende ara vermek istemiyorum
menüm
sahur 1 dlm ekmek 1 kase yogurt
iftar fırında tavuk salata biraz karnıbahar 1 brdk ayran
7 hurma 2 çatal revani bitki çayı
çeyrek elma su 1 litre
Du daha tartılmadım birazdan bi tartılam da umut var mı yok mu söylerim sanagunaydin kizlar
gerci gun daha bana aymadi ama kizin hastaligi benim hastaligim derken sabahi bekleyen hastaya dondum.
butun gece su ictim durdum bugun kontrol tartisindan umutlu degilim.
amaLusi i gecme konusunda hala iddialiyim.