Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben günü bitirdim kızlar. Dışarıda yemek isyemeyince öğün gecikti biraz. Ama leptin de coştu :KK45: hemen Özetliyorum,
Sabah (10.30)
2 yumurtalı 60 gr sucuklu yumurta
1-2 yaprak marul
6 zeytin
80 gr kadar da peynir yedim.
Ara (15.00 gibi)
1 bardak filtre kahve
Akşam (19.15)
3 tavuk kanat ızgara
120 gr kadar kremalı tavuk göğüs
1 çorba kasesi çoban salata
Maalesef su şimdilik hala 1 lt de, ama yatana kadar içerim biraz daha Lusi Lusi
Afiyet olsun canim.menun guzel haftasonuda kacamaksiz guzel gectiyse sevgili rakiben düşünsün herderdedeva herderdedeva

Günaydın kızlar. Yorucu bir haftasonundan sonra dinlenmek için işe gidiyorum :rolleyes:
Hafta sonum kaçamaksız ama azıcık kalori aşımlı geçti. Sporla açığı kapattığımı düşünüyorum.
Kontrol tartısı sabit, ama sabah regl ağrılarıyla uyandım, %90 ihtimal bugün olacak.

Sabah domates salatalik 1 dilim.milfoy yedim
Ara 1 sade kahve
Aksam 4 adet köfte salata 1 bardak ayran
Ebru karadumanla 2. Gunu tamamladım Lusi Lusi
Oh ohh yandann sporlar geliyoooo :KK49: Afiyet olsun tatlım :KK36:
Günaydın kızlar. Yorucu bir haftasonundan sonra dinlenmek için işe gidiyorum :rolleyes:
Hafta sonum kaçamaksız ama azıcık kalori aşımlı geçti. Sporla açığı kapattığımı düşünüyorum.
Kontrol tartısı sabit, ama sabah regl ağrılarıyla uyandım, %90 ihtimal bugün olacak.
Günaydıııııııııııııııın :KK36: Rakibem bu hafta pek spora gidemeyeceğim içini refah tut emi :KK70: Bugün yarın perşembe doluyum, geriye ne kaldı ki :KK53:

Oh ohh yandann sporlar geliyoooo :KK49: Afiyet olsun tatlım :KK36:

Günaydıııııııııııııııın :KK36: Rakibem bu hafta pek spora gidemeyeceğim içini refah tut emi :KK70: Bugün yarın perşembe doluyum, geriye ne kaldı ki :KK53:
Bende geçen hafta ketozise girdiğim için fazla gitti canım, bu hafta o kadar gideceğini sanmıyorum. Sende rahat ol. Az yiyen kazansın :halay:

gunaydin kizlar
gerci gun daha bana aymadi ama kizin hastaligi benim hastaligim derken sabahi bekleyen hastaya dondum.
butun gece su ictim durdum bugun kontrol tartisindan umutlu degilim.
ama Lusi Lusi i gecme konusunda hala iddialiyim. :deli:

herkese slm
Benim oruçlar daha bitmedi alışmışkende ara vermek istemiyorum
menüm
sahur 1 dlm ekmek 1 kase yogurt
iftar fırında tavuk salata biraz karnıbahar 1 brdk ayran
7 hurma 2 çatal revani bitki çayı
çeyrek elma su 1 litre
guzel menu canim ama revani yiyecektiysen 7 hurmayi yemeseydin keske :)

gunaydin kizlar
gerci gun daha bana aymadi ama kizin hastaligi benim hastaligim derken sabahi bekleyen hastaya dondum.
butun gece su ictim durdum bugun kontrol tartisindan umutlu degilim.
ama Lusi Lusi i gecme konusunda hala iddialiyim. :deli:
Du daha tartılmadım birazdan bi tartılam da umut var mı yok mu söylerim sana :KK70:

X