gunaydin yavrumHellöööö mellööö takım günaydın
Hafta sonu coşmayın edebinizle yeyin için vay anama gittik börek açmış vay halamın gızı helva dökmüş olmasın
Valla de zalımın gızııı ben iki bebeden fırsat bulup evdeki hamama gidemiyom hayalimdeki hayatTünaydııın kızlaaarr
Anamı kalkar kalkmaz kandırdım, hamama gidiyoruz
Bravo iradene kuzum, şu spor olayını da çözersen çok çok iyi olacak senin içinIyi geceler millet sabah ne yazdiysam onu yedimönümden ne lokma tatlıları.ne.yas pastalar geçtiyse de yemedim.sabah baskulde ne göreceğiz bakalim. Spor yok yorgunluktan bayilacammm.
Mercimek salatası kek elmalı kueabiye
Oooo bacım maşallaaahjilyan yapmadan rahat edemedim yine
bugun de beginner 2 videosunu sectim.
2 kiloluk dambillarla yaptim guzel terletti
Ah bu çocuklarBenim ortanca demin telefonumu açık yakalamış olan interneti bitirmiş zalımın evladı 3gb vardı yarın eve gidene kadar giremezsem bilin ki yediğimden değildaha sık görelim seni bacım buralarda
Kuzum ellerine sağlık teşekkürlerEki Görüntüle 2567267
aylik sonuclar geldi haniim
herderdedeva ve SekerMandalinasi yuzde 3 ve uzeri aldiniz basarilarinizin devamini dilerim.
@Canim cocuklarim ve @Luteb03 malesef sari kart aldiniz. haftalik , aylik birincilik ya da bilanco 4 ve uzeri ile bunu sildirebilirsiniz :)
hande_buse @Dildev Lusi ve ben bizlere de tebrikler
Gelsiiiin yeni hedefleeeeer
Haftayaaa birincilik garantiiiiiHeyyyyööö ikinci olmuşuk haftaya derece yapalım herkese benden çay
AmiiiinnnnOcak ayında 63 leri görmek dilegiyle
İncirler bende sütü de birisi versin1. Lik icin Çay cok.kuru kaldi kiz yanına kuruyemiste benden olsunnn
Afiyetler olsun tatlııımdunku menumu yazmayi unutmusum
sabah
1 dlm tb ekmegine 4 dlm sucuk 2dllm kasar ile tost
sutlu kahve
ara
ceyrek ayva
peynirli bi tatli 175 cl
16.00 1 lahmacun yesillik ayran
filtre kahve (sekersizz)
19.00 yarim ayva
cay
spor yine yok sayılır.
su 1 lt
Kızın 3 te kalkıp 7 uyuduğunu , gece boyu kaka aldığımı kızın ishal pişik olduğunu saymaz isek çok iyiyimgunaydin yavrum
iyi uyudun mu
Yav bu nasıl alıntı hamamda fış fış terlerken yazdın zaar zalım hamamcı gızıBravo iradene kuzum, şu spor olayını da çözersen çok çok iyi olacak senin için
Ay arabadan tam inerken anam hadi kız diye diye yazdırmadı affola yaYav bu nasıl alıntı hamamda fış fış terlerken yazdın zaar zalım hamamcı gızı
Vayyy hamamcılar vayAy arabadan tam inerken anam hadi kız diye diye yazdırmadı affola ya
Afiyet olsun canim.aynı.problem bende de var h.sonu olunca su içmiyorum unutuyordu.Iyi akşamlar kızlar, ben günü bitirdim.
Sabah (08.30 da çocukla atıştırdırdım)
1 küçük yumurta ve 25 gr peynirle omlet
Saat 11 de normal kahvaltımı yaptım
50 gr sucuk 1 yumurta ile omlet
Biraz marul, roka, maydonoz
40 gr kadar eski kaşar
7 tane zeytin.
Akşam (19.30)
300 gr balık
1 kase salata.
Maalesef anca 1 lt su.Lusi
Haftasonları su icmeyi unutuyorum resmen. Şişeyi yanımda tutamıyorum, çocuk alıp döküyor diye.
Benim kızın yanında asla birşey yiyip içemezsin, anında alır elinden. Gözümün önünde olmayınca da dediğin gibi aklıma bile gelmiyor. Çünkü gün içinde o kadar çok sıvı tüketiyorum ki, çayı kahvesi..Afiyet olsun canim.aynı.problem bende de var h.sonu olunca su içmiyorum unutuyordu.
Geçmiş olsun canim.c vitamin i al bol bolcocuklardan kaptim sifayi.
kaldi egzersizler
menum fena degil ama gecistirmelik oldu bugun
gecmis olsun yaSelam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor haftasonunuz
Benim oğlan ömür törpüsü yeerabbülamin anam bile pes etti üç günde anam ne huysuz çocuklar doğurmuşun böylesini görmedim diyor
Üzül bacım en çok bana üzülgecmis olsun ya
sana ayri oglana ayri aciyorum.
feraha ciksin bi an once
Çok sağlıklı menülerin canım zebzesizlik dikkatimi çekiyor aman kediiş senin başka verisyonun işte diyorum ehuhehe kabız olmuyorsan ne mutlu o bağırsaklara muaaşalllahhIyi akşamlar kızlar, ben günü bitirdim.
Sabah (08.30 da çocukla atıştırdırdım)
1 küçük yumurta ve 25 gr peynirle omlet
Saat 11 de normal kahvaltımı yaptım
50 gr sucuk 1 yumurta ile omlet
Biraz marul, roka, maydonoz
40 gr kadar eski kaşar
7 tane zeytin.
Akşam (19.30)
300 gr balık
1 kase salata.
Maalesef anca 1 lt su.Lusi
Haftasonları su icmeyi unutuyorum resmen. Şişeyi yanımda tutamıyorum, çocuk alıp döküyor diye.