- 13 Temmuz 2016
- 1.280
- 2.306
o zaman haftaya birincilik bekle bizi1 kisinin takima etkisi iste arkadaslar. luteb yarim kilo vereyd ya da hic listede olmayaydi. 1. olmustuk :)
hepinizi tebrik ederim gecen hafta 3.duk bu hafta sanirim 2. olacagiz.
o zaman haftaya ne???
Spor yap gülüm spor vakit bulursano zaman haftaya birincilik bekle bizi
Oo yeeaa ellerine sağlık bacım
inşallah en kısa zamandaSpor yap gülüm spor vakit bulursan
Sen epey eridin ama canım maaşallahın var bu ara oruçlar biraz yavaşlattı metabolizmanı belki sahurda yumurta yesen faydası olur, yumurta zaten negatif kalorili verdiğinden fazlasını harcatıyor dip not olarak söyleyim dediminşallah en kısa zamanda
sahura kalktıgımda odadan cikinca kizim uyaniyo uykusu çok hafifSen epey eridin ama canım maaşallahın var bu ara oruçlar biraz yavaşlattı metabolizmanı belki sahurda yumurta yesen faydası olur, yumurta zaten negatif kalorili verdiğinden fazlasını harcatıyor dip not olarak söyleyim dedim
Ocak ayında 63 leri görmek dilegiyle
1. Lik icin Çay cok.kuru kaldi kiz yanına kuruyemiste benden olsunnnHeyyyyööö ikinci olmuşuk haftaya derece yapalım herkese benden çay
Afiyet olsun tatlim.kereviz salatasi ben her sekilde gaz yapiyor turp gb su da mi bekletmek.lazim.kiBen günü bitirdim kızlar.
Sabah (09.00)
70 gr sucuk ve 2 yumurtalı omlet
1 buçuk avuç kadar (sanırım 70 gr falandır) fıstık ve badem.
Öğlen (14.30)
1 küçük salatalık
25 gr kadar peynir
Akşam (18.30)
150 gr tavuk pirzola
1 kase yoğurtlu kereviz salatası
2 lt suLusi
Sütlü filtre kahvee yanınadaa hurma sandviç1. Lik icin Çay cok.kuru kaldi kiz yanına kuruyemiste benden olsunnn
Gece gece canim.istedi ama uyku gözümden akiyor is cok yogundu gec bile ciktik simdi misafirleri geçirdim yogurt yapmak gerekti süt mayaladım.yatacagim.Sütlü filtre kahvee yanınadaa hurma sandviç
obur gunler toparlarsan biseycik olmaz yarin protein ve sebze ye karb almaKızlar misafirlerim iki gün kalacak ben buralarda olamıyorum bu ara. Menumu yazıyorum saatler biraz karışık olabilir.sabahtan beri yediklerini yazayım
Sabah bir yumurta iki kaşık peynir salatası bir minik dilim börek
Ara
İki parça kome (memleketten geldi)
Aksam
İki kepçe mercimek çorbası
Etli güveç bir tabak
İki kaşık pilav
Bugün biraz cozutmus olabilirim. Of ya memleketten helva bile getirmişler mis gibi dolapta duruyor. Napicam bilmem moral verin nolur. Zor tutuyorum kendimi.
Bende normalde haşlanmış kerevizle yapardım yoğurtlama, ilk defa çiğden yiyorum. Haşlanmışı dokunmuyor bana, inşallah bu da dokunmaz. Gaz için bildiğim tek yöntem de kimyonAfiyet olsun tatlim.kereviz salatasi ben her sekilde gaz yapiyor turp gb su da mi bekletmek.lazim.ki