Of of eksikler çok
Kahvaltı yapma imkanın olmuyo mu canımherkes kahvaltı fotografı atıyor bizim öğle yemeği saati geldi de geçiyor bile
Valla çok iyi olurduımmmhhhh çok açma kız kapıyı kokuyu duyan geleceuuuk
gelsem ne iyi olurdu bebeler de oynardı ehuhehe
Canım çok az yiyosunKahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, Domates (Pul biberli), 1 dilim peynir
Akşam: 200 gram göğüs tavuk (1 tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı soslu), 1 büyük ayran (Keten tohumlu)
Not: Çok sıkıldığım için az yağ ile böyle bir akşam yemeği hazırladım. 2 gündür akşamları sadece 1 dilim peynir ve 1 dilim kepek ekmeği tüketiyordum.
Gün içinde içtiklerim:
3 L su
2 Türk Kahvesi
2 Form Çayı
Canım ayrılırsan nolacagini biliyosunÇok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı içinsahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok
Valla mesafe şart canımSağol canım 3çocuk var bende eşimin ailesi çok iç içe mesele haftaya ameliyat olcan olana kadar gelirler olursun yine gelirler bu düğün cenaze için de geçerli tamam iyi hoş da artık bana göre değil galiba zamanla değişiyo insan bilmiyorum
Önceden takmazdım şimdi yapamıyorum çocuklarıma evime eşime ayırdığım zamandan gidiyo
Oğlum sünnet oldu ilgilenemiyorumdiye ağlıyo artık eskisi kadar ilgilenemiyorum sıkılıyo oyun istiyo ben yanına gidince bi gülüyo anlatamam
Ortası mesafe canımaman sakin ha.
neyin kaldi sunun surasinda
boyle ic ice olsan da dert. benim gibi kimsen olmayinca da dert. ortasi yok mu bunun yaw
Oha bir de öyle mi yapıyorlarBizimkiler cins bak hastaya geldin kalk yardım et demi yok ama ondan da zırlanıyo insan
Bize öyle öğretmedi annem illa yardım ederim ben
İşten de bıkmam da hani çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum ya o yüzden böyle kötü oluyorum yoksa seven sayan geliyo yani
Canım hem patates hem çorba hem muzGünaydın hatunlar;
Çok yakında fit hatunlar diye başlıycam inşallah
Dün ki menümsahgull
Sabah kahvesi 09.30
Kahvaltı 12.20
Karışık sebze sote ( kapya biber, domates, yeşil biber, ıspanak ve mısır vardı)
Akşam 18.45
Mercimek çorbası, patates salatası ve muz
Su 2.5 lt
Spor yok yine maalesef ama öldüm dün canım çıktı resmen nası yatağa girdiğimi bilemedim..
Çalışan kadın olmak çok zor
Ketojenik diyet mi yapiyodun canimSabah kahvaltımı paylaşayım;
1 Yumurta
Bol salatalık (hiç kalori yok akşama kadar 1000 tane yesen bişey olmaz)
Zeytin (Tane hesabı yapmıyorum)
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Şeri Domates (bu 1 tane)
2 Büyük şekersiz çay
Saat 10:00 gibi Sade kahve içtim
Bİraz önce 2 avuç fındık yedim
Alışana kadar en azından 1 hurma at ağzınaKızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım
Evet canım sarkmalar kacinilmazçevremdekilerde çok kızıyorlar ama söz bu akşamdan itibaren gideceğim yoksa sarkmalar başlayacak kg verdiğimde şimdi 20 kg verdim 20 kg daha vermem lazım 2. 20 kg yu vücudum affetmez farkındayım ..
Sağol tatlimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun kaptanim
canım ben kahvaltı 7 buçukta yapıyorum onun için dedim evden 8de çıkıyorumKahvaltı yapma imkanın olmuyo mu canım
Teneffüs aralarında falan
bende kurufasülye var yine yemek olunca kafa rahat oluyor bugün bende ev işi yaparım birazAkşam ne yapsam ya
Ay hayalimdeki çocuk ne güzelGeçmiş bitmedi yaw 2 bebeyle nasıl olacak bilmiyorum tünaydın bari diyeyim
Şimdi az iş yapayım oğlan uyaninca evi süpüreceğiz çok seviyor ev işini 2 gündür süpürge diye ağlıyor
Anladım canım kahvaltı yapamiyosun gibi anladimcanım ben kahvaltı 7 buçukta yapıyorum onun için dedim evden 8de çıkıyorum
Ben az yağlı patlıcan kavurcamAkşam ne yapsam ya
Dünden et var biraz onu eşime koyarımAy hayalimdeki çocuk ne güzel
Anladım canım kahvaltı yapamiyosun gibi anladim
Aslında ben de erken yapmak istiyorum olmuyor
Ben az yağlı patlıcan kavurcam
Salata yoğurt yiycem
Eşime pilav makarna vs yaparım yanina
Afiyet olsun
Ahh bayılırım 63 ü göreyim ozaman yapıcambende kurufasülye var yine yemek olunca kafa rahat oluyor bugün bende ev işi yaparım biraz
Hadi hayırlısı diyelim o zamanDünden et var biraz onu eşime koyarım
Ayriyeten kabak biber yaparım tost makinasında yoğurtlu
Salata yaparım mercimekli
Yeter
Spora başladı benimki bugun bakalım nolcak
1 avuç kaptanım çok mu olmuşAfiyet olsun
Kurumeyveler daha kalorili çok gibi geldi bana
Beni de sisiriyo mübarek yaAhh bayılırım 63 ü göreyim ozaman yapıcam
Fasulye nohut bulgur beni şişiriyo ya nezaman yesem artı çıkıyorum o yüzden ödül olarak düşündüm
Yani şimdi tek olsa belki çok değil ama leblebide var yanındaHadi hayırlısı diyelim o zaman
Oh misss
1 avuç kaptanım çok mu olmuş
Beni de sisiriyo mübarek ya
Eşim de istiyor şişiyorum deyince o senin problemin diyo uyuzz
Tamam kaptanımYani şimdi tek olsa belki çok değil ama leblebide var yanında
Bide kurumeyveler normal meyveden daha kalorili ya ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?