Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun
Çok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı içinsahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok
Eki Görüntüle 2539034
Günaydın hatunlar
Acaba nedir nedirSelam kızlar ben pek iyi değildim bugün ama toparlandım ☺ Nasıl gidiyor kaçamak Yok inşallah beni sorarsanız kaçamak yapmadım ama akşama güzel bişey var ekmek yemedim hiç belki yarım porsiyon kadar yerim diye onun dışın da yemek yapmadım da
evet canımSeni hatırladım hamişken burdaydın dimi canım
Afiyet olsun
Selam kızlar ben pek iyi değildim bugün ama toparlandım ☺ Nasıl gidiyor kaçamak Yok inşallah beni sorarsanız kaçamak yapmadım ama akşama güzel bişey var ekmek yemedim hiç belki yarım porsiyon kadar yerim diye onun dışın da yemek yapmadım da
sahgull gaptaaann dövmezsen bir şey isteyeceuum senden on bin milyoncuk kere sordum ama kaydetmemişim şu yoğurtlu detoks şeysinin tarifini versene
Afiyet olsunSabah
Biraz kaymak yiyip çıktım
Öğle
2 parca fırınlanmış tavuk tadımlık değişik bir ekmek yemekhanede yedim
Biraz şekersiz fıstık ezmesi ve şekersiz bitter
Akşam kıymalı lahana
Yoğurt çiğ fındık taze incir
Hergun keto yapayım diye başlıyorum eve gelince meyveleri görünce bitiyor
MAntı cıssssssSabah
2 haşlanmış yumurta
4 zeytin
Öğlen
Yeşil mercimek yoğurtlu
Akşam
3 yemek kaşığı mantı sossuz
Salata
Tatsız tuzsuz turşum
sahgull
Ama ekmek yemediydimMAntı cıssssss
45 dk spor cezan var beni etiketle yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?