• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgelmişsiniz hanımlar kedi ben, 2 bebem var 30 ve 6 aylık. Ankaradayım.
hep birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah.
diyetin yanında bol bol spor eggzersiz yapıyorsunuz ve beni etiketleyin Lusi Lusi :KK200:
spor yapmayanı egzersiz yapmayanı yakarım yıkarım fururum :KK62:

Bu spor meselesi beni öldürecek en kötü tarafım bu hala spor aklıma gelince bahanem bitmiyor ki tam sopalığım çünkü yaşadığım sitede spor salonu, kapalı yüzme havuzu ... vss var akşam 9 a kadar da açık..akşam evden çıkıp 3 dk yürümem lazım ve her ay sosyal tesisler için para veriyorum daha kapısından girmedim
[/QUOTE]
Allah seni napmasın
Öyle imkan olsa varya ahhhahhh

Sabah kahvaltımı paylaşayım;

1 Yumurta
Bol salatalık (hiç kalori yok akşama kadar 1000 tane yesen bişey olmaz)
Zeytin (Tane hesabı yapmıyorum)
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Şeri Domates (bu 1 tane)
2 Büyük şekersiz çay

Saat 10:00 gibi Sade kahve içtim

Bİraz önce 2 avuç fındık yedim
Afiyet olsun canım
Salatalık kalorisiz evet ama çok yersen miden genişler küçülmez

Bu spor meselesi beni öldürecek en kötü tarafım bu hala spor aklıma gelince bahanem bitmiyor ki tam sopalığım çünkü yaşadığım sitede spor salonu, kapalı yüzme havuzu ... vss var akşam 9 a kadar da açık..akşam evden çıkıp 3 dk yürümem lazım ve her ay sosyal tesisler için para veriyorum daha kapısından girmedim

iyi bunları dediğin iyi oldu sık sık aleyhine kullanırım :deli:
ben karışmam canım o minnoş totoyu kaldırır mı gidersin yoksa çekici mi çağırırsın ben bilmem o spor yapılacak sonra da beni etiketleyeceksin Lusi Lusi :KK62::KK53:
buranın spor bakanı benim burda kanun benüm :cool:

Ben misafir ağırladığımda ne yaptığımı söyliyeyim.. yaptığım ikramları masaya koydum herkes istediğinden istediği kadar alıp yerine oturdu bende kendi tabağıma yaptığım ve yiyebileceğim şeylerle doldurdum ve yedim.. gözümüz malesef hep görecek bu ürünleri ama sen tüm ürünlerin tadını zaten biliyorsun geçici bir haz için kendine ihanet etme.. Emzirmen senin en büyük şansın ciddi kg verdiriyor bol yeşillik bol su bol proteğin hem kg verirsin hemde sütün acayip artar
Kızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım

Afiyet olsun canım
Salatalık kalorisiz evet ama çok yersen miden genişler küçülmez

1000 tane abarttım tabi :sus:ama ben evde acıktığımda küçük salatalıklardan yıkayıp kabuğuyla yiyiorum sürekli ben çok detay düşünmüyorum düşündüğümde sıkılıyorum ketojenik diyet yaptığım için yediklerimde sınır sadece doymak..

Çabuk gel kapıyı açtım bekliyom

Kahve yeni aldı eşim mardinden dibek süper bi tadı var şiddetle tavsiye ederim iştahı kapatiyo
ımmmhhhh çok açma kız kapıyı kokuyu duyan geleceuuuk :-)
gelsem ne iyi olurdu bebeler de oynardı ehuhehe

Kızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım
Bu çok normal senin vücudun hala fabrika şeklinde süt üretiminde ve enerji olarak kullanmak için yakıt istiyor ... senin kg vermen bizden daha kolay.. aklına ne yesem diye geldiğinde atıştırmalık olarak ceviz, fındık gibi şeyler ye mesela, sütün içine biraz kahve yada tarçın atıp içebilirsin, meyva yiyiorsan 1 muzu 2 atıştırmalık öğün gibi düşünebilirsin lifli olduğundan seni mutlu da eder

[/QUOTE]
Allah seni napmasın
Öyle imkan olsa varya ahhhahhh
[/QUOTE]

çevremdekilerde çok kızıyorlar ama söz bu akşamdan itibaren gideceğim yoksa sarkmalar başlayacak kg verdiğimde şimdi 20 kg verdim 20 kg daha vermem lazım 2. 20 kg yu vücudum affetmez farkındayım ..

20190924_102901.jpg

Günaydın hatunlar

Kahvaltı yapıyım bebelere de kahvaltı yaptırayım geliyorum
Alıntıları cvpliycam
Koca kişisiyle limoni olunca iyi oluyor yavv
Kendime dikkatli bir kahvaltı tabağı yapabiliyorum ne güzel 😍😍😍

Canım inan çok zor değil
Bi süre sonra kilo verdikçe mutlu oluyorsun önüne dünyaları serseler görmüyosun
Bende çok verdim geri aldım hep çünkü tutmadım boğazımı ama son 1,5 senedir akıllandım
Bi ara 76 kiloya çıktım kuran okutucam evde giydiğim hiç bişey olmuyor yarım saat kalmıs millet gelicek oturdum ağladım o günden sonra vericem ve daha almıycam diye söz verdim
Gerçektende rabbimden bir hastalık vs gelmediği sürece artık almak istemiyorum
Sıkıldım bıraktım izne çıktım ama ilk defa 4 kilo eksi döndüm normalde tam tersi olurdu
Yani tabi herkes zayıf olcak diye bi kaide yok ama ben kiloluyken mutlu değilim mutlu olan vermesin
Bende hıc mutlu degılım kiii😞 ama nasılsa yerken aklıma gelmıyor nefsimle savasacagımmmm yoksa 90 a gıdıyo Rum

Back