• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun

Marketçi olunca gramı gramına söylüyosun demek yediklerini :KK70:

Çok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı için sahgull sahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok

Saçmalama sen sleepy angel sleepy angel sin - Firdevs Yöreoğlu :KK70:

offf kokusu buralara geldi :super:

Yemeğin yanına karabugdaydan biseyler yapıyım diyorum
Hem sağlıklı hem doyurucu hem lezzetli olur

Selam kızlar ben pek iyi değildim bugün ama toparlandım ☺️ Nasıl gidiyor kaçamak Yok inşallah beni sorarsanız kaçamak yapmadım ama akşama güzel bişey var ekmek yemedim hiç belki yarım porsiyon kadar yerim diye onun dışın da yemek yapmadım da 😔

Selam kızlar ben pek iyi değildim bugün ama toparlandım ☺ Nasıl gidiyor kaçamak Yok inşallah beni sorarsanız kaçamak yapmadım ama akşama güzel bişey var ekmek yemedim hiç belki yarım porsiyon kadar yerim diye onun dışın da yemek yapmadım da 😔
Acaba nedir nedir :-)

Aciktimmm
20190924_183708.jpg

Sabah
Biraz kaymak yiyip çıktım
Öğle
2 parca fırınlanmış tavuk tadımlık değişik bir ekmek yemekhanede yedim
Biraz şekersiz fıstık ezmesi ve şekersiz bitter
Akşam kıymalı lahana
Yoğurt çiğ fındık taze incir

Hergun keto yapayım diye başlıyorum eve gelince meyveleri görünce bitiyor

Sabah