Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evde sevdigim seyler olunca ben de cok zorlaniyorum. en iyisi dagitmak ve mumkun oldugunca yapmamak
buzlukta kek gayet iyi oluyor. hatta bence daha lezzetli.

Hala yeme alışkanlığımı degıstiremedıgım ıcın 0menulerımı yazmaya utanıyorum dün misafırlıge gıdecektım butun kıyafetlerim olmadı bana sadece 1 takım var olan ve cok mutsuzummm agladım resmen bu duruma düştüğüm ıcın o yuzden bastan baslamak ıstıyorum

Canım inan çok zor değil
Bi süre sonra kilo verdikçe mutlu oluyorsun önüne dünyaları serseler görmüyosun
Bende çok verdim geri aldım hep çünkü tutmadım boğazımı ama son 1,5 senedir akıllandım
Bi ara 76 kiloya çıktım kuran okutucam evde giydiğim hiç bişey olmuyor yarım saat kalmıs millet gelicek oturdum ağladım o günden sonra vericem ve daha almıycam diye söz verdim
Gerçektende rabbimden bir hastalık vs gelmediği sürece artık almak istemiyorum
Sıkıldım bıraktım izne çıktım ama ilk defa 4 kilo eksi döndüm normalde tam tersi olurdu
Yani tabi herkes zayıf olcak diye bi kaide yok ama ben kiloluyken mutlu değilim mutlu olan vermesin

Günaydın hatunlar;

Çok yakında fit hatunlar diye başlıycam inşallah

Dün ki menüm sahgull

Sabah kahvesi 09.30
Kahvaltı 12.20
Karışık sebze sote ( kapya biber, domates, yeşil biber, ıspanak ve mısır vardı)

Akşam 18.45
Mercimek çorbası, patates salatası ve muz

Su 2.5 lt
Spor yok yine maalesef ama öldüm dün canım çıktı resmen nası yatağa girdiğimi bilemedim..
Çalışan kadın olmak çok zor

ne güzel demişsin harfi harfi katılıyorum aslında ben şunu farkettim ben diyetteyken yani sağlıklı besleniyorken evde iş de azalıyor akşam mutfaktan daha erken çıkılıyor mutfak çabuk toparlanıyor var mı benim gibi olan

Artık yatayım
Düğüne anam da davetli bizde adettir cuma toplancaz zaten düğün evinde cumRtesi izmire kınaya pazar gelin alma ve akşam burdaki düğün
Artıyı twlafi için uğraşcam cumaya kadar

hayırlı olsun zaten ilk gün önemli sakın aman şunuda yiyiveriyim deme ilk gün güzel geçerse hep öyle devam eder

Beslenmeye bende yapıyorum küçük tepsi yapıyorum keki kızlar yiyo zaten pişesiye birer dilim büyüğün arkadaşına da ogün ben koyuyorum beslenme bitiyo kalorsa görümcenin çocuklara veriyorum iyi oluyo börek falan dolaba atıyorum iyi oluyo
Bazen yapamıyorum bi yer var kadın kendi yapıyo günlük ev ürünleri ordan alıyorum

herkes kendini kontrol etsin hanımlar bu geçen haftaki spor çizelgesi bu arada, şuan listede olmayanları yeni gelenleri ekleyeceğim birazdan

CumaC.tesiPazarP.tesiSalıÇ.baP.beToplam
Lusi 120230120160120
sahgull
sleepy angel 45
Sismaniye
@Hepfitim6015060
@ervanazlim40
@Canpare50
@murya07120120
pretty_rose 6060
@olvidos 120
Canim cocuklarim 120606060
Zeytinlerimm 60

@pretty_rose canım p.tesi, salı, çarşamba sporların için etiket yapmışsın gözümden mi kaçtı bilmiyorum şimdi etiketle ekleyim dereceleri açuklayacauummm
@Canim cocuklarim her gün spor yapıyorum demişsin canım etiketle onları da ekleyeyim

Yeni birsürü arkadaş gelmiş hoşgelmişler
Nicklerini bilemedim etiketleyemedim
İnşallah herkes istediği bedene kiloya kavuşur
hoşbuldum kendı adıma bence senın canın kımseden degerlı degıl kendınden ödün verme öncelık sensın yaparsın yaparsın 1kere yapmadınmı yaptıkların güme gıder

Hayatımızda olumlu gelişmeler çok oluyor size katılıyorum mesela ben şekeri tamamen kesmeden önce akşamları yemekten sonra uykum çok çabuk gelirdi saat 22:00 gibi koltukta uyuya kalmak üzereyken yatağa zor giderdim ve bahanem hep işte yorulduğumdu şimdide aynı işi yapıyorum fakat gece 24.00 olduğunda gece yatmaya gitmem lazım diye üzülüyorum açlık hep var ama farklı bir enerjide yaşıyoruz belkide iş azalmıyor biz daha enerjiğiz

Ben misafir ağırladığımda ne yaptığımı söyliyeyim.. yaptığım ikramları masaya koydum herkes istediğinden istediği kadar alıp yerine oturdu bende kendi tabağıma yaptığım ve yiyebileceğim şeylerle doldurdum ve yedim.. gözümüz malesef hep görecek bu ürünleri ama sen tüm ürünlerin tadını zaten biliyorsun geçici bir haz için kendine ihanet etme.. Emzirmen senin en büyük şansın ciddi kg verdiriyor bol yeşillik bol su bol proteğin hem kg verirsin hemde sütün acayip artar

bu hafta takimin yildizi olacagim
hastalik falan olmazsa hedefim buyuk

hani verdiğin sözler hani ellerin nerde
iyileş gari

Merhaba iyi geceler ben elif Kaydaş 19 yaşındayım 68 kiloyum boyum 1.60 10 kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba 42 yaşındayım boyum 1.53 cm 64.5 kiloyum. 4 aylık olmak üzere bir kızım var sadece anne sütü ile besliyorum. O yüzden hedefim şimdilik 60 kg olmak. Gruba katılmak istiyorum.Kabul ediyorum sahgull
günaydınlar ben 73kiloyum 15 aylık kızım var emziriyorum 60 olmak icin burdayım inşallah hedef kıloma ulaşırım

hoşgelmişsiniz hanımlar kedi ben, 2 bebem var 30 ve 6 aylık. Ankaradayım.
hep birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah.
diyetin yanında bol bol spor eggzersiz yapıyorsunuz ve beni etiketleyin Lusi
spor yapmayanı egzersiz yapmayanı yakarım yıkarım fururum

hoşgelmişsiniz hanımlar kedi ben, 2 bebem var 30 ve 6 aylık. Ankaradayım.
hep birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah.
diyetin yanında bol bol spor eggzersiz yapıyorsunuz ve beni etiketleyin Lusi
spor yapmayanı egzersiz yapmayanı yakarım yıkarım fururum
[/QUOTE]

Bu spor meselesi beni öldürecek en kötü tarafım bu hala spor aklıma gelince bahanem bitmiyor ki tam sopalığım çünkü yaşadığım sitede spor salonu, kapalı yüzme havuzu ... vss var akşam 9 a kadar da açık..akşam evden çıkıp 3 dk yürümem lazım ve her ay sosyal tesisler için para veriyorum daha kapısından girmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…