kalk bacım bi kahve yap da içek fal bakarukKahve isteyen
evde sevdigim seyler olunca ben de cok zorlaniyorum. en iyisi dagitmak ve mumkun oldugunca yapmamakGünaydın diyetimin ilk günü bakalım nasıl geçecek. Hafta sonu gelen misafirler için hazırladığımız bir sürü salata meze çeşidi ve tatlılar var evde hala. Onları görmezden gelip tatlıları da komşuya ikram etmeyi düşünüyorum. Ben kahvaltıyı erken yapıyorum size göre eşim ve büyük kızımla beraber 8 de yaptım. Sanırım liste akşam toplu halde yazılıyor. Süt yapar diye yediğim ıvır zıvırı kesicem. YouTube da emziren anne diyeti görmüştüm onu inceleyecem biraz. Kızım okula başladı bu sene beslenmesi için kek börek hamur işi yapmam gerekiyor o da sıkıntı oldu hiç yapmazdım eskiden komşulara dağıtmazsam ben yiyorum. Eskiden iş yerine götürürdüm. Buzluğa koydum geçen haftaki keki umarım iyi çıkar da yenisini yapmam. Küçük kızım uyanmadan biraz kitap okumak istiyorum. Günlük gibi bir yer oldu burasısevgiler....
Canım inan çok zor değilHala yeme alışkanlığımı degıstiremedıgım ıcın 0menulerımı yazmaya utanıyorumdün misafırlıge gıdecektım butun kıyafetlerim olmadı bana sadece 1 takım var olan ve cok mutsuzummm☹ agladım resmen bu duruma düştüğüm ıcın o yuzden bastan baslamak ıstıyorum
ne güzel demişsin harfi harfi katılıyorum aslında ben şunu farkettim ben diyetteyken yani sağlıklı besleniyorken evde iş de azalıyor akşam mutfaktan daha erken çıkılıyor mutfak çabuk toparlanıyor var mı benim gibi olanBu akşam diyetini bozmaya niyetlenen arkadaşlar olursa diye şunu yazmak istedim... Ben böyle şeyler aklıma geldiğinde diyorumki eğer yersem kendime ihanet edeceğim yarın kalktığımda keşke yemeseydim diyeceğim ne zaman ertesi gün keşke demeyeceksem o günü bekleyecegim geçen sene bugün diyete baslasaydim şuanda istediğim kg da olacaktim ki biz ailecek doymak için değil keyif için yemek yerdik şimdi artık evde akşam pisirdiklerimle eşimde kg verdi kızımda sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirecek belki..
Bu akşam kiyma karabiber yumurta tuz karıştırdım yuvarladim zeytinyagli ekşili köfte yaptım terbiyesinde de yogurt ve yumurta sarısı yaptım en son nane ekledim herkes istediği kadar yedi yanında da salata o kadar... gayet tok ve hafifiz.. 6.15 te bitirdik yemek işini ben hariç acılan olursa çerez yer meyva yer ..
Düğüne anam da davetli bizde adettir cuma toplancaz zaten düğün evinde cumRtesi izmire kınaya pazar gelin alma ve akşam burdaki düğünBen senin yerinde olsam toplar cocukları anama giderim haftasonu
Artı varsa telafi et cnm
Harikasın cnm
Yaptığın sporu dakikasıyla ekleLusi i etiketle kendisi spor bakanımız olur puanlayıp hafta dolunca spor derecelerini seçiyor
hayırlı olsun zaten ilk gün önemli sakın aman şunuda yiyiveriyim deme ilk gün güzel geçerse hep öyle devam ederGünaydın diyetimin ilk günü bakalım nasıl geçecek. Hafta sonu gelen misafirler için hazırladığımız bir sürü salata meze çeşidi ve tatlılar var evde hala. Onları görmezden gelip tatlıları da komşuya ikram etmeyi düşünüyorum. Ben kahvaltıyı erken yapıyorum size göre eşim ve büyük kızımla beraber 8 de yaptım. Sanırım liste akşam toplu halde yazılıyor. Süt yapar diye yediğim ıvır zıvırı kesicem. YouTube da emziren anne diyeti görmüştüm onu inceleyecem biraz. Kızım okula başladı bu sene beslenmesi için kek börek hamur işi yapmam gerekiyor o da sıkıntı oldu hiç yapmazdım eskiden komşulara dağıtmazsam ben yiyorum. Eskiden iş yerine götürürdüm. Buzluğa koydum geçen haftaki keki umarım iyi çıkar da yenisini yapmam. Küçük kızım uyanmadan biraz kitap okumak istiyorum. Günlük gibi bir yer oldu burasısevgiler....
Beslenmeye bende yapıyorum küçük tepsi yapıyorum keki kızlar yiyo zaten pişesiye birer dilim büyüğün arkadaşına da ogün ben koyuyorum beslenme bitiyo kalorsa görümcenin çocuklara veriyorum iyi oluyo börek falan dolaba atıyorum iyi oluyoGünaydın diyetimin ilk günü bakalım nasıl geçecek. Hafta sonu gelen misafirler için hazırladığımız bir sürü salata meze çeşidi ve tatlılar var evde hala. Onları görmezden gelip tatlıları da komşuya ikram etmeyi düşünüyorum. Ben kahvaltıyı erken yapıyorum size göre eşim ve büyük kızımla beraber 8 de yaptım. Sanırım liste akşam toplu halde yazılıyor. Süt yapar diye yediğim ıvır zıvırı kesicem. YouTube da emziren anne diyeti görmüştüm onu inceleyecem biraz. Kızım okula başladı bu sene beslenmesi için kek börek hamur işi yapmam gerekiyor o da sıkıntı oldu hiç yapmazdım eskiden komşulara dağıtmazsam ben yiyorum. Eskiden iş yerine götürürdüm. Buzluğa koydum geçen haftaki keki umarım iyi çıkar da yenisini yapmam. Küçük kızım uyanmadan biraz kitap okumak istiyorum. Günlük gibi bir yer oldu burasısevgiler....
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 120 | 230 | 120 | 160 | 120 | ||||
| |||||||||
| 45 | ||||||||
| |||||||||
@Hepfitim | 60 | 150 | 60 | ||||||
@ervanazlim | 40 | ||||||||
@Canpare | 50 | ||||||||
@murya07 | 120 | 120 | |||||||
| 60 | 60 | |||||||
@olvidos | 120 | ||||||||
| 120 | 60 | 60 | 60 | |||||
| 60 | ||||||||
Herkeze gunaydinlarAma sen hicbir zaman azminden kararından vazgeçme
hoşbuldum kendı adıma bence senın canın kımseden degerlı degıl kendınden ödün verme öncelık sensın yaparsın yaparsın 1kere yapmadınmı yaptıkların güme gıderYeni birsürü arkadaş gelmiş hoşgelmişler
Nicklerini bilemedim etiketleyemedim
İnşallah herkes istediği bedene kiloya kavuşur
ne güzel demişsin harfi harfi katılıyorum aslında ben şunu farkettim ben diyetteyken yani sağlıklı besleniyorken evde iş de azalıyor akşam mutfaktan daha erken çıkılıyor mutfak çabuk toparlanıyor var mı benim gibi olan
Ben misafir ağırladığımda ne yaptığımı söyliyeyim.. yaptığım ikramları masaya koydum herkes istediğinden istediği kadar alıp yerine oturdu bende kendi tabağıma yaptığım ve yiyebileceğim şeylerle doldurdum ve yedim.. gözümüz malesef hep görecek bu ürünleri ama sen tüm ürünlerin tadını zaten biliyorsun geçici bir haz için kendine ihanet etme.. Emzirmen senin en büyük şansın ciddi kg verdiriyor bol yeşillik bol su bol proteğin hem kg verirsin hemde sütün acayip artarGünaydın diyetimin ilk günü bakalım nasıl geçecek. Hafta sonu gelen misafirler için hazırladığımız bir sürü salata meze çeşidi ve tatlılar var evde hala. Onları görmezden gelip tatlıları da komşuya ikram etmeyi düşünüyorum. Ben kahvaltıyı erken yapıyorum size göre eşim ve büyük kızımla beraber 8 de yaptım. Sanırım liste akşam toplu halde yazılıyor. Süt yapar diye yediğim ıvır zıvırı kesicem. YouTube da emziren anne diyeti görmüştüm onu inceleyecem biraz. Kızım okula başladı bu sene beslenmesi için kek börek hamur işi yapmam gerekiyor o da sıkıntı oldu hiç yapmazdım eskiden komşulara dağıtmazsam ben yiyorum. Eskiden iş yerine götürürdüm. Buzluğa koydum geçen haftaki keki umarım iyi çıkar da yenisini yapmam. Küçük kızım uyanmadan biraz kitap okumak istiyorum. Günlük gibi bir yer oldu burasısevgiler....
bu hafta takimin yildizi olacagim
hastalik falan olmazsa hedefim buyuk
Merhaba iyi geceler ben elif Kaydaş 19 yaşındayım 68 kiloyum boyum 1.60 10 kilo vermek istiyorum yardımcı olurmusunuz
Merhaba 42 yaşındayım boyum 1.53 cm 64.5 kiloyum. 4 aylık olmak üzere bir kızım var sadece anne sütü ile besliyorum. O yüzden hedefim şimdilik 60 kg olmak. Gruba katılmak istiyorum.Kabul ediyorumsahgull
selamlar ... yeni geldim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum burda biri anlatırsa sevinirim..
110 kg ile 16.Temmuz da diyete başladım bu sabah 89,5 kg gördüm.. Spor yapma anlamında çok fazla imkanım var yaşadığım yerde ama çok üşeniyorum benim en büyük sorunum bu aslında .. gerçi bu zamana kadar yüzdüm de, yürüdüm de ama yeterli değil henüz daha sarkmalar başlamadı fakat spor yapmazsam oda olacak ve bunu istemiyorum ..
ketojenik diyet yapıyorum 2 aydır içinde şeker ve un olan hiçbirşey yemiyorum mesela patates havuç ...yada meyva gibi yediklerinizi paylaşıyorsunuz anladığım kadarıyla zamanla bende paylaşırım sizle ..
günaydınlar ben 73kiloyum 15 aylık kızım var emziriyorum 60 olmak icin burdayım inşallah hedef kıloma ulaşırım
Seni hatırladım hamişken burdaydın dimi canımhoşbuldum kendı adıma bence senın canın kımseden degerlı degıl kendınden ödün verme öncelık sensın yaparsın yaparsın 1kere yapmadınmı yaptıkların güme gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?