Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu spor meselesi beni öldürecek en kötü tarafım bu hala spor aklıma gelince bahanem bitmiyor ki tam sopalığım çünkü yaşadığım sitede spor salonu, kapalı yüzme havuzu ... vss var akşam 9 a kadar da açık..akşam evden çıkıp 3 dk yürümem lazım ve her ay sosyal tesisler için para veriyorum daha kapısından girmedim
[/QUOTE]
Allah seni napmasın
Öyle imkan olsa varya ahhhahhh

Afiyet olsun canım
Salatalık kalorisiz evet ama çok yersen miden genişler küçülmez

iyi bunları dediğin iyi oldu sık sık aleyhine kullanırım
ben karışmam canım o minnoş totoyu kaldırır mı gidersin yoksa çekici mi çağırırsın ben bilmem o spor yapılacak sonra da beni etiketleyeceksin Lusi
buranın spor bakanı benim burda kanun benüm

Kızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım

Afiyet olsun canım
Salatalık kalorisiz evet ama çok yersen miden genişler küçülmez

1000 tane abarttım tabi ama ben evde acıktığımda küçük salatalıklardan yıkayıp kabuğuyla yiyiorum sürekli ben çok detay düşünmüyorum düşündüğümde sıkılıyorum ketojenik diyet yaptığım için yediklerimde sınır sadece doymak..

Çabuk gel kapıyı açtım bekliyom

Kahve yeni aldı eşim mardinden dibek süper bi tadı var şiddetle tavsiye ederim iştahı kapatiyo
ımmmhhhh çok açma kız kapıyı kokuyu duyan geleceuuuk
gelsem ne iyi olurdu bebeler de oynardı ehuhehe

Kızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım
Bu çok normal senin vücudun hala fabrika şeklinde süt üretiminde ve enerji olarak kullanmak için yakıt istiyor ... senin kg vermen bizden daha kolay.. aklına ne yesem diye geldiğinde atıştırmalık olarak ceviz, fındık gibi şeyler ye mesela, sütün içine biraz kahve yada tarçın atıp içebilirsin, meyva yiyiorsan 1 muzu 2 atıştırmalık öğün gibi düşünebilirsin lifli olduğundan seni mutlu da eder

[/QUOTE]
Allah seni napmasın
Öyle imkan olsa varya ahhhahhh
[/QUOTE]

çevremdekilerde çok kızıyorlar ama söz bu akşamdan itibaren gideceğim yoksa sarkmalar başlayacak kg verdiğimde şimdi 20 kg verdim 20 kg daha vermem lazım 2. 20 kg yu vücudum affetmez farkındayım ..

Kahvaltı yapıyım bebelere de kahvaltı yaptırayım geliyorum
Alıntıları cvpliycam
Koca kişisiyle limoni olunca iyi oluyor yavv
Kendime dikkatli bir kahvaltı tabağı yapabiliyorum ne güzel

Bende hıc mutlu degılım kiii ama nasılsa yerken aklıma gelmıyor nefsimle savasacagımmmm yoksa 90 a gıdıyo Rum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…