- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
hoşgelmişsiniz hanımlar kedi ben, 2 bebem var 30 ve 6 aylık. Ankaradayım.
hep birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah.
diyetin yanında bol bol spor eggzersiz yapıyorsunuz ve beni etiketleyinLusi
spor yapmayanı egzersiz yapmayanı yakarım yıkarım fururum
Afiyet olsun canımSabah kahvaltımı paylaşayım;
1 Yumurta
Bol salatalık (hiç kalori yok akşama kadar 1000 tane yesen bişey olmaz)
Zeytin (Tane hesabı yapmıyorum)
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Şeri Domates (bu 1 tane)
2 Büyük şekersiz çay
Saat 10:00 gibi Sade kahve içtim
Bİraz önce 2 avuç fındık yedim
Cuma | C.tesi | Pazar | P.tesi | Salı | Ç.ba | P.be | Toplam | ||
| 90 | ||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
| 60 | ||||||||
@ervanazlim | |||||||||
@Canpare | |||||||||
@murya07 | |||||||||
@pretty_rose | |||||||||
@olvidos | |||||||||
| 60 | ||||||||
| |||||||||
G
geceninkralicesi
| |||||||||
| |||||||||
E
Elifkaydas
| |||||||||
D
darklove
| |||||||||
K
KuzeyEge
| |||||||||
| |||||||||
Çabuk gel kapıyı açtım bekliyomkalk bacım bi kahve yap da içek fal bakaruk
Bu spor meselesi beni öldürecek en kötü tarafım bu hala spor aklıma gelince bahanem bitmiyor ki tam sopalığım çünkü yaşadığım sitede spor salonu, kapalı yüzme havuzu ... vss var akşam 9 a kadar da açık..akşam evden çıkıp 3 dk yürümem lazım ve her ay sosyal tesisler için para veriyorum daha kapısından girmedim
Kızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazımBen misafir ağırladığımda ne yaptığımı söyliyeyim.. yaptığım ikramları masaya koydum herkes istediğinden istediği kadar alıp yerine oturdu bende kendi tabağıma yaptığım ve yiyebileceğim şeylerle doldurdum ve yedim.. gözümüz malesef hep görecek bu ürünleri ama sen tüm ürünlerin tadını zaten biliyorsun geçici bir haz için kendine ihanet etme.. Emzirmen senin en büyük şansın ciddi kg verdiriyor bol yeşillik bol su bol proteğin hem kg verirsin hemde sütün acayip artar
Afiyet olsun canım
Salatalık kalorisiz evet ama çok yersen miden genişler küçülmez
ımmmhhhh çok açma kız kapıyı kokuyu duyan geleceuuukÇabuk gel kapıyı açtım bekliyom
Kahve yeni aldı eşim mardinden dibek süper bi tadı var şiddetle tavsiye ederim iştahı kapatiyo
Bu çok normal senin vücudun hala fabrika şeklinde süt üretiminde ve enerji olarak kullanmak için yakıt istiyor ... senin kg vermen bizden daha kolay.. aklına ne yesem diye geldiğinde atıştırmalık olarak ceviz, fındık gibi şeyler ye mesela, sütün içine biraz kahve yada tarçın atıp içebilirsin, meyva yiyiorsan 1 muzu 2 atıştırmalık öğün gibi düşünebilirsin lifli olduğundan seni mutlu da ederKızımı uyutup yatağına bırakırken ne yesem diye düşünmeye başlıyorum aç olmadığım halde bu alışkanlığı kırmam lazım
Bende hıc mutlu degılım kiiiCanım inan çok zor değil
Bi süre sonra kilo verdikçe mutlu oluyorsun önüne dünyaları serseler görmüyosun
Bende çok verdim geri aldım hep çünkü tutmadım boğazımı ama son 1,5 senedir akıllandım
Bi ara 76 kiloya çıktım kuran okutucam evde giydiğim hiç bişey olmuyor yarım saat kalmıs millet gelicek oturdum ağladım o günden sonra vericem ve daha almıycam diye söz verdim
Gerçektende rabbimden bir hastalık vs gelmediği sürece artık almak istemiyorum
Sıkıldım bıraktım izne çıktım ama ilk defa 4 kilo eksi döndüm normalde tam tersi olurdu
Yani tabi herkes zayıf olcak diye bi kaide yok ama ben kiloluyken mutlu değilim mutlu olan vermesin
Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2539034
Günaydın hatunlar
Afiyet olsun kaptanım
Güzel uygulamaymiskizlar oglani okul gezisine goturuyorum telefon yasak
vay efendim yazmadi diye giybetimi yapmayin gizli gizli yaziyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?