Sağol varol gaptan nohut ıslatayım en iyisiEki Görüntüle 2539248
Ben mercimek koymuyorum
Salatalık rendeliyorum ve yarmayla nohut
Bide çok sulandırmıyorum koyu cacık kıvamı yapıyoruö
Mantı yerim diye yemek de yapmamışın zalımın gızı 3 kaşıkla nasıl dursun ben bir başlasam saldırmasyon olurumAma ekmek yemediydimyarın yaparım kaptanım zaten yanım böğrüm ağrıyordu
Merhaba canım nik çok tanıdık geldi şöyle dönen hıplayan bi bebek vardı profilinde sanki dimi o da japon tipliydi anime mi seviyorsun o geldi aklımaiyi akşamlar kızlar
bugunkü menum
sabah
1kupa bardak cay
1dılım peynır
3tane hurma
öglen
1tabak dunden kalma sebze yemeyı
2bardak cay
akşam
1tabak etlı nohut
yarım pide kıymalı
1kupa turk kahvesı
1.5 litre su
2saat yürüyüş
Evet yaa çalışınca çok yoruluyorsunGünaydın hatunlar;
Çok yakında fit hatunlar diye başlıycam inşallah
Dün ki menümsahgull
Sabah kahvesi 09.30
Kahvaltı 12.20
Karışık sebze sote ( kapya biber, domates, yeşil biber, ıspanak ve mısır vardı)
Akşam 18.45
Mercimek çorbası, patates salatası ve muz
Su 2.5 lt
Spor yok yine maalesef ama öldüm dün canım çıktı resmen nası yatağa girdiğimi bilemedim..
Çalışan kadın olmak çok zor
tamam canım etiketlerimMerhaba canım nik çok tanıdık geldi şöyle dönen hıplayan bi bebek vardı profilinde sanki dimi o da japon tipliydi anime mi seviyorsun o geldi aklıma
Bir de spor yaptıkça beni etiketle puanlayayım gözden kaçmasın
20-27 Eylül Spor Çizelgesi
Cuma C.tesi Pazar P.tesi Salı Ç.ba P.be Toplam Lusi 90 sahgull @Uykucu melek Sismaniye @Hepfitim 60 ervanazlim @Canpare @murya07 @pretty_rose @olvidos @Canim cocuklarim 60 @Zeytinlerimm @geceninkralicesi @asfarovski E Elifkaydas @darklove @KuzeyEge Kaydasay77
Bende iki gündür spor yapıyorum bir saat @kedilovic Çabuk gel kapıyı açtım bekliyom
Kahve yeni aldı eşim mardinden dibek süper bi tadı var şiddetle tavsiye ederim iştahı kapatiyo
Kız o kadar şey yazdım onlara da cevap versenetamam canım etiketlerim
TamamE Elifkaydas
Bacım böyle olmaz menülerle birlikte yaz sporunu yanına beni etiketle tabloya ben işlerim
Hepinize iyi gecelerr❤
Ekmek yememen demek mantı yiyebilceksin anlamına gelmiyorAma ekmek yemediydimyarın yaparım kaptanım zaten yanım böğrüm ağrıyordu
Yarmayla yapıcaksan onuda ıslaSağol varol gaptan nohut ıslatayım en iyisi
Pide dışında güzeliyi akşamlar kızlar
bugunkü menum
sabah
1kupa bardak cay
1dılım peynır
3tane hurma
öglen
1tabak dunden kalma sebze yemeyı
2bardak cay
akşam
1tabak etlı nohut
yarım pide kıymalı
1kupa turk kahvesı
1.5 litre su
2saat yürüyüş
Afiyet olsun gayet güzelSabah 7 buçukta kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 1 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay 5 adet zeytin öğlen 2 buçukta biraz üzüm 2 bardak kefir akşam 17 10 da etli nohutlu sulu yemek bir kase bol bol su yatmadan önce de bir bardak yeşil çay kizlar
Teşekkür ederim kaptanım❤Ekmek yememen demek mantı yiyebilceksin anlamına gelmiyor
Aynen cnm mutlaka etiketle
Yarmayla yapıcaksan onuda ısla
Pide dışında güzel
Suyuda 2 yapsan harika
Afiyet olsun gayet güzel
Bol yoğurtlu sumaklı naneli yedimMantı yerim diye yemek de yapmamışın zalımın gızı 3 kaşıkla nasıl dursun ben bir başlasam saldırmasyon olurum
SüpersinBol yoğurtlu sumaklı naneli yedimayrıca dolu dolu 3 kaşık bi daldırdım kaşığı baktım az gelmiş 40 tane yok onu döktüm tekrar daldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?