Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar bol ekşınlı hayatım var yeminlen
Çok bunaldım valla
Ben çekiyom galiba yaaa
Geçmiş olsuna mübareğe gelenleri geçtim yolu düşen de geliyo misafir severim de bu kadar üst üste değil bunaldım
Bu haftasonu çok yakın akrabamızın düğünü var gelenim bitmez bak haber vermediler ama yatıya gelen olcak habersiz gelcekler biliyorum huylarını delirmek üzereyim evdeki işten

Hedefler aynı inşallah veiririzz birlikte birlikten kuvvet doğar

Çok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı için sahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok

Allah yardımcın olsun canım

Allah yardımcın olsun canım
Sağol canım 3çocuk var bende eşimin ailesi çok iç içe mesele haftaya ameliyat olcan olana kadar gelirler olursun yine gelirler bu düğün cenaze için de geçerli tamam iyi hoş da artık bana göre değil galiba zamanla değişiyo insan bilmiyorum
Önceden takmazdım şimdi yapamıyorum çocuklarıma evime eşime ayırdığım zamandan gidiyo
Oğlum sünnet oldu ilgilenemiyorumdiye ağlıyo artık eskisi kadar ilgilenemiyorum sıkılıyo oyun istiyo ben yanına gidince bi gülüyo anlatamam

aman sakin ha.
neyin kaldi sunun surasinda
boyle ic ice olsan da dert. benim gibi kimsen olmayinca da dert. ortasi yok mu bunun yaw

aman sakin ha.
neyin kaldi sunun surasinda
boyle ic ice olsan da dert. benim gibi kimsen olmayinca da dert. ortasi yok mu bunun yaw
Bizimkiler cins bak hastaya geldin kalk yardım et demi yok ama ondan da zırlanıyo insan
Bize öyle öğretmedi annem illa yardım ederim ben
İşten de bıkmam da hani çocuklarla yeterince ilgilenemiyorum ya o yüzden böyle kötü oluyorum yoksa seven sayan geliyo yani

Yaaa arkamdan neler kaynatmışsınız zalımlar
Geçmiş olsun, Allah askerlik günlerini, düğünlerini sizlere göstermeyi nasip etsin

Çorap hiç düşünemedim nasıl olur ki ya Lusi sleepy angel siz giydiniz mi
Hamileyken aldım bence komik oldum adam beğendi sever fantezülü şeyleri de karı yorgun
sleepy angel uykucunun favorisidir bu hahahahha
Bak sen
Boşuna değil 3 tane çocuk sleepy angel
Heeeeheeehhhhe
ı ve i harflerini dikkatli kullanmalıyız ın örneği ehuheheh
Allah seni napmaya yaaa
Eski telefonlarda korkulu rüyamdır o
Ablama düğünün ertesi gün çok sıkılmıyorsun demi yazmıştım da eski telefonlar ı yı hep i yapıyodu ya bi dönem ı veya i asla kullanmadım hayatımın travması o kelime 5yaşında halam örtüyü silktinmi dedi insanların içinde bağırmışım tabi si(l)ktim gedim diyetabi l yi duyan olmamış hala sorar halam silkiyonmu bişey diye
O mesajı okudum ve sen diyene kadar anlamadım yavrum sendeki göz göz değil korkuyorum

Ben senin yerinde olsam toplar cocukları anama giderim haftasonu
Artı varsa telafi et cnm
Bir saat spor yapıldı bir gün tamamdır sıra ikinci güne cumaya kadar tartılmayacağım bakalım kaç kilo gidecek şimdi uyuyorum malum sabah iş var herkeze iyi geceler ❤

Harikasın cnm
Yaptığın sporu dakikasıyla ekle Lusi i etiketle kendisi spor bakanımız olur puanlayıp hafta dolunca spor derecelerini seçiyor

Dogru soyledin bacim ben yazarken fark etmedim anam işte kedidir gözler fildır fildır Maşallah

Sanada kolaylıklar diliyorum cnm

Günaydın diyetimin ilk günü bakalım nasıl geçecek. Hafta sonu gelen misafirler için hazırladığımız bir sürü salata meze çeşidi ve tatlılar var evde hala. Onları görmezden gelip tatlıları da komşuya ikram etmeyi düşünüyorum. Ben kahvaltıyı erken yapıyorum size göre eşim ve büyük kızımla beraber 8 de yaptım. Sanırım liste akşam toplu halde yazılıyor. Süt yapar diye yediğim ıvır zıvırı kesicem. YouTube da emziren anne diyeti görmüştüm onu inceleyecem biraz. Kızım okula başladı bu sene beslenmesi için kek börek hamur işi yapmam gerekiyor o da sıkıntı oldu hiç yapmazdım eskiden komşulara dağıtmazsam ben yiyorum. Eskiden iş yerine götürürdüm. Buzluğa koydum geçen haftaki keki umarım iyi çıkar da yenisini yapmam. Küçük kızım uyanmadan biraz kitap okumak istiyorum. Günlük gibi bir yer oldu burası sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…