- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 33
Hedefler aynı inşallah veiririzz birlikte birlikten kuvvet doğarKaç gündür hiç dikkat edemedim az yemeye çalışıyorum ama diyete uygun şeyler olmuyo çoğunlukla
Bana sıkı bi detoks lazım o derece şişim tartılmıyorum ödemi atayım öyle şimdi artı görürsem modum düşcek
Allah yardımcın olsun canımÇok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı içinsahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok
Sağol canım 3çocuk var bende eşimin ailesi çok iç içe mesele haftaya ameliyat olcan olana kadar gelirler olursun yine gelirler bu düğün cenaze için de geçerli tamam iyi hoş da artık bana göre değil galiba zamanla değişiyo insan bilmiyorumAllah yardımcın olsun canım
aman sakin ha.Çok fazla geçmiş yapamadım yarından itibaren düzenli menü paylaşıcam
Anlayışı içinsahgull kaptanıma ve tüm arkadaşlara teşekkürler
Kimseyi etkilemek istemiyorum düşünücem cumaya kadar tekrar adapte olamazsam tamamen ayrılcam
Kilo vermeyi çok istiyorum ama ailelerle aynı şehirde olmak beni öldürüyo kalabalık geniş aileyi çok severim ama artık yoruldum evi işi çocukları düşünmeden kendime ayıracağım 1saat bile yeter aslında ama o bile yok
Sağol canım 3çocuk var bende eşimin ailesi çok iç içe mesele haftaya ameliyat olcan olana kadar gelirler olursun yine gelirler bu düğün cenaze için de geçerli tamam iyi hoş da artık bana göre değil galiba zamanla değişiyo insan bilmiyorum
Önceden takmazdım şimdi yapamıyorum çocuklarıma evime eşime ayırdığım zamandan gidiyo
Oğlum sünnet oldu ilgilenemiyorumdiye ağlıyo artık eskisi kadar ilgilenemiyorum sıkılıyo oyun istiyo ben yanına gidince bi gülüyo anlatamam
Bizimkiler cins bak hastaya geldin kalk yardım et demi yok ama ondan da zırlanıyo insanaman sakin ha.
neyin kaldi sunun surasinda
boyle ic ice olsan da dert. benim gibi kimsen olmayinca da dert. ortasi yok mu bunun yaw
Geçmiş olsun, Allah askerlik günlerini, düğünlerini sizlere göstermeyi nasip etsin
Hamileyken aldım bence komik oldum adam beğendi sever fantezülü şeyleri de karı yorgun
Bak sen
Heeeeheeehhhhe
Allah seni napmaya yaaaı ve i harflerini dikkatli kullanmalıyız ın örneği ehuheheh
Ben senin yerinde olsam toplar cocukları anama giderim haftasonuSelam kızlar bol ekşınlı hayatım var yeminlen
Çok bunaldım valla
Ben çekiyom galiba yaaa
Geçmiş olsuna mübareğe gelenleri geçtim yolu düşen de geliyo misafir severim de bu kadar üst üste değil bunaldım
Bu haftasonu çok yakın akrabamızın düğünü var gelenim bitmez bak haber vermediler ama yatıya gelen olcak habersiz gelcekler biliyorum huylarını delirmek üzereyim evdeki işten
Artı varsa telafi et cnmKaç gündür hiç dikkat edemedim az yemeye çalışıyorum ama diyete uygun şeyler olmuyo çoğunlukla
Bana sıkı bi detoks lazım o derece şişim tartılmıyorum ödemi atayım öyle şimdi artı görürsem modum düşcek
Bir saat spor yapıldı bir gün tamamdır sıra ikinci güne cumaya kadar tartılmayacağım bakalım kaç kilo gidecek şimdi uyuyorum malum sabah iş var herkeze iyi geceler ❤
Dogru soyledin bacim ben yazarken fark etmedim anam işte kedidir gözler fildır fildır MaşallahYaaa arkamdan neler kaynatmışsınız zalımlar
Hamileyken aldım bence komik oldum adam beğendi sever fantezülü şeyleri de karı yorgun
Bak sen
Heeeeheeehhhhe
Allah seni napmaya yaaa
Eski telefonlarda korkulu rüyamdır o
Ablama düğünün ertesi gün çok sıkılmıyorsun demi yazmıştım da eski telefonlar ı yı hep i yapıyodu ya bi dönem ı veya i asla kullanmadım hayatımın travması o kelime 5yaşında halam örtüyü silktinmi dedi insanların içinde bağırmışım tabi si(l)ktim gedim diyetabi l yi duyan olmamış hala sorar halam silkiyonmu bişey diye
O mesajı okudum ve sen diyene kadar anlamadım yavrum sendeki göz göz değil korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?