Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Başıma ağrılar giriyor bazen, dün görüşmem vardı ağzıma 1 lokma atmadım. Geç uyandığım için geç kahvaltı yapıyorum bir de akşam yiyorum. Yazdığım şekilde besleniyorum, yürüyüşlere ara verdim fakat tekrar başlamak istiyorum. Hala kilo vermeye devam ediyorum.

Yok kaptanım herife kızıp yemem zaten adam ömürlük rejim yapıyor 67 kilo üzerine ciktimi kendini keser o derece çoğu zaman 65 olur zaten haftada 4 gün spor sen düşün halimi yanında top gibiyim

Sadece sinirden teli falan aklıma gelmedi onu demek istedim

Ama emzirme yıkıyor beni çok zorlaniyorum kız sömürüyor resmen

Son düzenleme:
Her gün buraya ne yediğini saatiyle birlikte yaz ki daha çok motive ol..
Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun

Şimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüş

Geçmiş olsun cnm .hic mi komşun yok sana yardımcı olsun

Bian önce iyileş inşallah canım
Afiyet olsun canım güzel
Şimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüş
Harika

Eşin yapamıyo mu bişey bi çorba yapaydı
Afiyet olsun

Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, Domates (Pul biberli), 1 dilim peynir
Akşam: 200 gram göğüs tavuk (1 tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı soslu), 1 büyük ayran (Keten tohumlu)

Not: Çok sıkıldığım için az yağ ile böyle bir akşam yemeği hazırladım. 2 gündür akşamları sadece 1 dilim peynir ve 1 dilim kepek ekmeği tüketiyordum.

Gün içinde içtiklerim:
️ 3 L su
️ 2 Türk Kahvesi
️ 2 Form Çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…