Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu akşam diyetini bozmaya niyetlenen arkadaşlar olursa diye şunu yazmak istedim... Ben böyle şeyler aklıma geldiğinde diyorumki eğer yersem kendime ihanet edeceğim yarın kalktığımda keşke yemeseydim diyeceğim ne zaman ertesi gün keşke demeyeceksem o günü bekleyecegim geçen sene bugün diyete baslasaydim şuanda istediğim kg da olacaktim ki biz ailecek doymak için değil keyif için yemek yerdik şimdi artık evde akşam pisirdiklerimle eşimde kg verdi kızımda sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirecek belki..

Bu akşam kiyma karabiber yumurta tuz karıştırdım yuvarladim zeytinyagli ekşili köfte yaptım terbiyesinde de yogurt ve yumurta sarısı yaptım en son nane ekledim herkes istediği kadar yedi yanında da salata o kadar... gayet tok ve hafifiz.. 6.15 te bitirdik yemek işini ben hariç acılan olursa çerez yer meyva yer ..

İf ile birlikte mi yapıyosun?
instada bi kadın var yapıyo ama o bayaadır yapıyo 90 lı kilolardan 59 u gördü geçen

Vay harika
İlk menünün cezası olmaz
Ama sonra sopalarım söylemesi benden
Aman su adamlara sinirlenip sinirlenip yemeyin
Tam tersi zayıflayın onlar düşünsün
Boşver burda atışmayan kimse yok herüfle
Harikasın canım
Aradığım üye valla
Bu arada diğer menüleride yorumla canım vur bu şişkoların yüzüne yüzüne
Vay pisiciğim sensiz tadımız tuzumuz yok
Menü harika

herkese iyi akşamlar bugunku menum
sabah
1kupa sutlu turk kahvesı
1avuc kuru üzüm.kuru kayısı.ve tuzsuz yer fıstıgı
oglen
2tane yumurta 7tane zeytin1parca peynır2bardak cay
aksam
1tabak sebze yemeği
1saat sonra
2mandalina.kucuk bır salkım sıyah üzüm
1litre su
sonradan devam etcem
yatmadan bır kahve daha icerım

Menümm

Kahvaltı 11:15 falandı

Akşam 17:30

3 yk et yemeğinden susuz
Salata
2 ince dlm tb ekmeği
1 buyuk bardak tuzsuz ayran

2 lit su ( 1 litresi yeşilçaylı limonlu)

30 dk yuruyus

Emziriyorsun demi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…