• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canım sayfanın başındaki kuralları oku, kabul ediyorsan sahgull sahgull ü etiketleyip kabul ettim diyosun.. Ve 2 haftalık deneme sürecin başlıyor, sonrasında listeye giriyosun..

Bu kadar kısa sürede o kiloyu verebilmen büyük başarı..
Özellikle G geceninkralicesi ve biz ketojenik deneyimine şahit olmak isteriz..
Başıma ağrılar giriyor bazen, dün görüşmem vardı ağzıma 1 lokma atmadım. Geç uyandığım için geç kahvaltı yapıyorum bir de akşam yiyorum. Yazdığım şekilde besleniyorum, yürüyüşlere ara verdim fakat tekrar başlamak istiyorum. Hala kilo vermeye devam ediyorum.

Screenshot_20190923-211930_Gallery.jpg
l

Yok kaptanım herife kızıp yemem zaten adam ömürlük rejim yapıyor 67 kilo üzerine ciktimi kendini keser o derece çoğu zaman 65 olur zaten haftada 4 gün spor sen düşün halimi yanında top gibiyim

Sadece sinirden teli falan aklıma gelmedi onu demek istedim

Ama emzirme yıkıyor beni çok zorlaniyorum kız sömürüyor resmen

Son düzenleme:
Her gün buraya ne yediğini saatiyle birlikte yaz ki daha çok motive ol..
Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun

Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun
Şimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüş 😍

menum dogru duzgun bisey yapip yiyemedim

sabah
1 tam tahilli kahvalti biskuvisi(200 kalori)

yarim muz

ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut

ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz

aksam
bisey yemedim ne yiyecek ne yapacak halim var.

su 2 lt
Geçmiş olsun cnm .hic mi komşun yok sana yardımcı olsun

sabah

yarim muz

ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut

ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz

aksam

su 2 lt
Bian önce iyileş inşallah canım
Sabah 11 kavurmalı 2 adet yumurta 3 kaşık salata 1 dilim tb ekmegi

Ara kahve 1 hurmayla ceviz

16 00 akşam yemegi karisik ızgara her birinden az yedim yanında yoğurtlu semizotu

22 00 bitki çayı su 3 litre sahgull sahgull spor yarim saat yaptim Lusi Lusi
Afiyet olsun canım güzel
Şimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüş 😍
Harika

sabah

yarim muz

ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut

ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz

aksam

su 2 lt
Eşin yapamıyo mu bişey bi çorba yapaydı
Sabah 11 kavurmalı 2 adet yumurta 3 kaşık salata 1 dilim tb ekmegi

Ara kahve 1 hurmayla ceviz

16 00 akşam yemegi karisik ızgara her birinden az yedim yanında yoğurtlu semizotu

22 00 bitki çayı su 3 litre sahgull sahgull spor yarim saat yaptim Lusi Lusi
Afiyet olsun

Kahvaltı: 1 dilim kepek ekmeği, Domates (Pul biberli), 1 dilim peynir
Akşam: 200 gram göğüs tavuk (1 tatlı kaşığı salça, nane, kekik, pul biber ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı soslu), 1 büyük ayran (Keten tohumlu)

Not: Çok sıkıldığım için az yağ ile böyle bir akşam yemeği hazırladım. 2 gündür akşamları sadece 1 dilim peynir ve 1 dilim kepek ekmeği tüketiyordum.

Gün içinde içtiklerim:
⭐️ 3 L su
⭐️ 2 Türk Kahvesi
⭐️ 2 Form Çayı

Back