- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
inşallah kaptanım bende 60ı görürüm inşallahAllahım lütfenn 64 ü görmek istiyorummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah kaptanım bende 60ı görürüm inşallahAllahım lütfenn 64 ü görmek istiyorummmmm
cok teşekkur ederımOzaman menü güzel afiyet olsun yarasın ufaklığada
Başıma ağrılar giriyor bazen, dün görüşmem vardı ağzıma 1 lokma atmadım. Geç uyandığım için geç kahvaltı yapıyorum bir de akşam yiyorum. Yazdığım şekilde besleniyorum, yürüyüşlere ara verdim fakat tekrar başlamak istiyorum. Hala kilo vermeye devam ediyorum.Canım sayfanın başındaki kuralları oku, kabul ediyorsansahgull ü etiketleyip kabul ettim diyosun.. Ve 2 haftalık deneme sürecin başlıyor, sonrasında listeye giriyosun..
Bu kadar kısa sürede o kiloyu verebilmen büyük başarı..
Özellikle G geceninkralicesi ve biz ketojenik deneyimine şahit olmak isteriz..
Yine mi kaptanımAkşama eşim bol soğanlı bişey yap dedi aşeriyo sanki bu arada diyete başladı bu sefer kararlı gibi bakalım![]()
Sabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugunHer gün buraya ne yediğini saatiyle birlikte yaz ki daha çok motive ol..
Şimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüşSabah 12.30 kahvaltıda bir haşlanmış yumurta 2 adet salatalık bir kibrit kutusu kadar peynir bir yeşil çay içtim ara olarak 15 20 de bir muz 235 gram bir bardak şekersiz yeşil çay içtim 6 buçukta bir lavaş ekmeği birde bitki çayı içtim su fazla tüketmedim bugun
Geçmiş olsun cnm .hic mi komşun yok sana yardımcı olsunmenum dogru duzgun bisey yapip yiyemedim
sabah
1 tam tahilli kahvalti biskuvisi(200 kalori)
yarim muz
ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut
ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz
aksam
bisey yemedim ne yiyecek ne yapacak halim var.
su 2 lt
Bian önce iyileş inşallah canımmenum dogru duzgun bisey yapip yiyemedim
sabah
yarim muz
ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut
ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz
aksam
su 2 lt
Afiyet olsun canım güzel
HarikaŞimdi bir bardak şekersiz türk kahvesi içiyorum birde bir saat hızlı tempoda yürüyüş![]()
Eşin yapamıyo mu bişey bi çorba yapaydımenum dogru duzgun bisey yapip yiyemedim
sabah
yarim muz
ogle
1 haslanmis yumurta
yulaf kepegi 1 yk
1 kase sut
ara
yarim.muz
1 mandalina
1 ceviz
aksam
su 2 lt
Afiyet olsun
malesef yok kimse.Geçmiş olsun cnm .hic mi komşun yok sana yardımcı olsun
sordu ne istiyosun diye. ama ona gebe kalmaktansa ac kalirim dedim. zorlayinca tb ekmegiyle zeytin peynir fln yedim tartismamak icin.Eşin yapamıyo mu bişey bi çorba yapaydı
Afiyet olsun
Şimdilik geçti tekrarlarsa alayım canımsleepy angel canım trukid den ürün aldım egzama için doğal kremleri de var bi dene istersen