Canim ne diyelim saglik daha onemli bundan sonra daha istikrarli ilerliyelimCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 - 20 MART
*** 3. Takım 353. Etap ***
sekerkiz6774/ / /% ) 351.etapta bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
sahgull: (68,3/ / / % )
Sweetdimple: (71.6 / / / % )
kelebekolacam: (79,2/ / /% )
Sevilay80: (68,8/ / / % )
erigim: (63,9/64,4/-0,5/%-0,78 )
mrv5534: (62,6/ / /% )
ayulduzz: (71,5/ / / % )
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
bluebootle: (56,8/ / /% )
gzde19957.9/59.0 /-1.1 /%-1,89 ) gzde93 isimli üyenin nicki gzde199 olarak değişti
atessn : (72,6/ / /% )
cglaa16 : (66,7 / / / % ) 344. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
3. Takim Ortalaması :%
Özür dilerim kaptanım ama 1.1 kilo almışımhastalık sağlık üzüntü herşey karıştı birbirine almamam gerekiyodu ama başladığım kiloya geri döndüm. Hepinize söz veriyorum haftaya yine 57leri görücem çok üzgünüm
Hiloşummm bu arada tebrik ediyorum seni cnım benimm
Hepinize hayırlı Cumalarr günaydınn
Kaptan ne eddik bu hafta patlattik geneçok üzgünüm kızlar cezam neyse çekebilirim
banucugum ellerine sağlık liste için giremedim akşam
şule gelirse ekleriz artık çünkü uğramadı bişey demedi :26:
Hiloşşşşş tebrik ederim canım
Bende xezayi hakkettimçok üzgünüm kızlar cezam neyse çekebilirim
banucugum ellerine sağlık liste için giremedim akşam
şule gelirse ekleriz artık çünkü uğramadı bişey demedi :26:
Hiloşşşşş tebrik ederim canım
Blinclendikcede hayat zorlasiuo bacim markette pazarda ne biliyim artik nekadar kurtarabilirsekdoktorcum ya omega 3 kullanımı hakkında ne düşünüyorsun? antioksidanla beraber almak gerekiyormuş öyle diyor karatay..
amma detayı var baktıkça yaa:)) böyle sürekli şu zararlı bu zararlı diye düşünüp psikopat olmak istemiyorum açıkcası.. yok hormonlu, yok doğal değil, napalım çiftliğimiz mi var ama dimi...ben şimdi mesela burada açık süt bulamam bulsam da temizliğine kesinlikle güvenemem..
neyse ben de azami ölçülerde uymaya çalışacağım..
limon getirdim suyum sıktım bugün
Allah muhabbetinizi artirsin canimçok şükür mervecim.koşturmaca yoruyor ama kafam rahat.
eşimin iş meselesiolmadı onun dili almanca ileri ingilizce istediler.bende cok takmadım vardır bir hayır.şuan cocuklara en iyi o bakar.içim rahat en azından.sınavı almanca yaptırmaya çalışıyorlar acelemiz yook.başbaşa kaldık zaten eşim yeni gelmiş gibi olduberaber bol bol haber programı seyrediyoruz
Canim ya basin sagolsun yazikki cok yazik insan hayati nekadar ucuz oldu artik en ufak birseyde millet cinnet geciriyorkızlar npıyosunz ben Gözde. yeni üyelik aldım kaptanım bilgin olsun eskisinin emaili falan herseyini unuttum gremiyorm otomatk giriyodu heryerde. moralim çok bozuk dün akşam çok sevdiğim bi arkdaşımın kardeşini bıçaklayarak öldürmüşlr. kafam kazan gibi moralim yerlerde ağlamaktan zor duruyorum ve konyadalar. elimden gelse çıkıp gidicem gidemiyorum nolduğunu öğrenemiyorum sadece bildiğim bıçaklanıp öldüğü.sizler napıyosun
kızlar ben bugün ve yarın 2 günlük ayran aşı detoksu yapcm.kaç zamandır yapcm diyodum yapmaktan vazgeçiyodum. şu direncim kırılsın çatırrrrrrrrrrrrrrr çatırrrrrrrrrrr çatlasın artık ya
kızlar gunaydın benı eklermısınız 2 kılo vermısım cıkmam gerekıyor
yuksek kilodan 60 lı rakamlara düşen arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmm
bana bi el atınnnnnnnnnnnnnn
takıldım kaldım 69 da 2-3 gr veriyom sonra o 2-3- gr ı alıyom aynı yerde sayıp duruyom ya
haklısın canım vallahi öyle, bi anlık sinir öfke 17 yaşında ki bi cocuğun katil olmasına sebep oldu işteBende xezayi hakkettim
Blinclendikcede hayat zorlasiuo bacim markette pazarda ne biliyim artik nekadar kurtarabilirsek
Allah muhabbetinizi artirsin canim
Canim ya basin sagolsun yazikki cok yazik insan hayati nekadar ucuz oldu artik en ufak birseyde millet cinnet geciriyor
eklyorum canımmm maşallaahhkızlar gunaydın benı eklermısınız 2 kılo vermısım cıkmam gerekıyor
gidişatımixa bakilirsa hicte ic acici degil
Kilo veren arkadaslar basta ben olmak uzere kilo alanlara ceza veriniz lutfen hemde az uz degil aldigi kiloya gore ceza tablosu yapiniz yaz geldi
Hicbirsey bahanemiz olamaz kimse kusura bakmasin
Misal ben hastayim diye uc gun yemek yerine dikkat etseydim boyle olmazdi yaptigim seyin farkindaysam bu bahane olamaz
Bi hafta nota ertesi hafta birincilik ciks biz hep ilk ucte olmaliyiz yaza ne kaldi ki cezaları alalim lutfen ve bu hafta kacamak yapan korksun benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?