- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
çok güzeller ama reçel yiyen yokki bu grupta..
ben en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama şu an canım inanılmaz tereyağlı ekmek üzerine böğürtlen ya da vişne reçeli istedi(
hiç yemicez mı biz yaa
Saka bi yana evet dozunu bildikten sinra dorun degil ben gecen sene hafta ucgun dondyrma yedim ve zayifladim ama cikolatali degil sade dondurma bir iki tipu gecmeden kilo vermek zor bi syrec herseyi kati kuralla yasaklamamak ama olayida abartmamak gerek ayari tutturcan dilege kahvaltidaki bali kes desek dilwk uc gun sonra baska birseyi fazlasiyla yer yada izin jullanmak istiyorum der oysa o ayarini bilerek diyetine devam ediyor bunun gibi dusunn
Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste
Yorumu alintinin icine yazmisim ya
Bu arada tugbanin diyetisyene gidecegini okumamışim simdi gordum alintida inşallah kilo almadan dinen bi izinlimiz olacak
Cok sevindim banucugum. Ay bir lt suya iki limon siktim ictim duzeldi gibi biraz cok hoplamaktan olur mu ki :26:
Aslında geçöen sene hep parfe yapardımm dondurmadan daha güzel oluyordu onu karataya uyarlayabilirmiyim acaba:44: bikaç deneme yapsam diyorum dondurma canım çekerse onu yerim
ohhh düzelmene sevindimm şirinemmm yok hoplamaktan olacağını sanmam
ayrıca saat başı hoplarsak metabolizma sürekli çalışıyormuş
Zıplaaaa:122: :122: zıplaaaaaa :122: :122: zıplamayann tontişşşşşş
Yeter ki iste aplammm senin elinden kurtulur mu imm miss ben daha sezonu acmadim mayista inşallah kilolar gidibce
hepimiz iyi haberlerle gelelim inş Hilalimmm sağol tatlımm
maşallahh sanırım benimde geçtii
bayıldımmmmmmm ellerine sağlık Gülşahımmminsan reçelliklere reçelmi koyacaksın şimdi sen
çok güzeller ama reçel yiyen yokki bu grupta..
ben en son ne zaman yediğimi bile hatırlamıyorum ama şu an canım inanılmaz tereyağlı ekmek üzerine böğürtlen ya da vişne reçeli istedi(
hiç yemicez mı biz yaa
Saka bi yana evet dozunu bildikten sinra dorun degil ben gecen sene hafta ucgun dondyrma yedim ve zayifladim ama cikolatali degil sade dondurma bir iki tipu gecmeden kilo vermek zor bi syrec herseyi kati kuralla yasaklamamak ama olayida abartmamak gerek ayari tutturcan dilege kahvaltidaki bali kes desek dilwk uc gun sonra baska birseyi fazlasiyla yer yada izin jullanmak istiyorum der oysa o ayarini bilerek diyetine devam ediyor bunun gibi dusunn
Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste
Bu arada tugbanin diyetisyene gidecegini okumamışim simdi gordum alintida inşallah kilo almadan dinen bi izinlimiz olacak
Cok sevindim banucugum. Ay bir lt suya iki limon siktim ictim duzeldi gibi biraz cok hoplamaktan olur mu ki :26:
kızlarrrrr bu haftaki cicilerim
bunlarr cici bici reçelliklerim
Eki Görüntüle 1030319 Eki Görüntüle 1030320
buda kelebekli çerçevem
Eki Görüntüle 1030322 Eki Görüntüle 1030321
nasıllll
Bencede git Gözdecim bi değişiklik olur sınava çalışabildiysen sorun yok zaten allah zihin açıklığı versin biraz yorulacaksın ama değişiklik iyidir
bu arada başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun inş
Slm Helincim tüh kaçırmışım seniii iyiyiz canım sen nasılsınn işler bittimii özledik uğra tabiii
geldimkiiii
dondurma sezonunu açtın demek afiyetolsunn allahım benimde en zayıf noktam dondurmayaz da geliyor irademe kuvvet napıciz bakalımm
geçmiş olsun cnm limonlu su iç o düşürür
Başın sağolsun bluecum allah sabır versin mekanı cennet olsun dedeciğinin inş
ateş ablacım hiçbirimiz diyetisyen değiliz belki bana göre doğru gelen sana göre yanlıştır hepimiz paylaşarak öğreniyoruz senin yorumlarınıda bekliyoruz ablacımm
ablacımm ne olur kendine güzel menüler hazırla hemen hemen hiçbirşey yemiyorsun metabolizman kıtlık moduna girecek
Tekrar başınsağolsun bitanemm mekanı cennet olsun kalanlara allah sabır versinn bir cana kıymak nasıl bu kadar kolay olur anlayamıyorumm
afiyetolsun cnm dondurmada fazla değill yürümüşsündee
Bitanem ben domates salatalık kışın tüketmem geçen hafta başladım biber ve salatalık tüketmeye biz egeli olarak şanslıyız ben her güne farklı salata yaparım artık karnabahar brokoli ve lahana mevsimi bitti ıspanak salatası kereviz salatası pancar salatası turp havuç ve mor lahana yapıyordum şimdi turp otu. deniz börülcesi salatası semizotu salatsı bol yapıyorum tam ot mevsimi burda kataraydaki mantık zaten herşeyi mevsiminde tüketmek mevsiminde değilse yemeyin diyor Canan abla artık yerli domatesler salatalıklar biberler çıkmaya başladı okan beylerin kastetiği sera sebzeleri yani mevsimsiz yemeyin diyorlar
ben kışın kahvaltıda turp yüyordum menülkerimde görebilirsin sende orada hangi sebzenin mevsimiyse ona göre kullanmaya çalış canım
omega 3 alıyorum fakat antioksidan almıyorum cnm omega 3 ten önce yıllardır antioksidan kullanmıştım sen ikisinide kullanabilirsinn
birde fazla beynini veremiyorum diye şarttlandırma canımcımm aksi etki yapıyor sen sağlıklı beslen hiç düşünme gerisi geliyor zaten
iyi haberlerle gelirsin inş şekercim
maşallah maşallah enerjin tavan bugün Mervişimmm daim olsun cnmmm
fotoları bekleriz ellerine sağlık afişyetolsun cnm kefiri cacık olarakta dene harika oluyor
benim bütün ayarlar çorba olmuş resmim yok olmuş birde şifremi kabul etmedi yeni şifre istedimmm
Şulecik iyileşemedi sanırımmm tartılma yarına kadar sabret
Allah kabul etsin canımm allah zihin açıklığı versin ama oruç tutarken sahura kalkabilirsen hem daha sevap hem daha sağlıklı canımcım
görüşürüz Dilekcimm
Hilalcim laptop yeni geldi 1 hafta oldu geleli eskisinin yerine yenisini verdiler garanti kapsamında olduğu için hiçbirsistede hata vermiyor kk da donuyoranlamadım gitti:44:
afiyetolsun cnmm yaramasın inş bird e omega 3 al deneyeklim bakalım bence büyük ihtimalle ondan
ooooo ne güzell bir iltifat böyleemeklerinin sonucunu almak harika bir duygu Yasemincim
Hayır olsun inş Ayferimmm ben bebişe yorumladımmmAllah büyük
bu arada kızlar bugün bir dileğinizi sevgiyle hayal etmeliymişsiniz Yasemin Boran dün yazmışş her ne olmasını istiyorsanız gece 12 ye kadar hayal edin diyor paylaşayım dedim
tamam parmak sallamak yokk
yatarkende içebilirsin
Sağol şirinem korkarak gittik ama çok şükür sevinerek döndük
hepimiz iyi haberlerle gelelim inş Hilalimmm sağol tatlımm
maşallahh sanırım benimde geçtii
bayıldımmmmmmm ellerine sağlık Gülşahımmminsan reçelliklere reçelmi koyacaksın şimdi sen
güzel menü bebişiimmmmMenüm:
Sabah:
1 kaşarlı tost
Çay
Öğlen:
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata
ardından 1-2 top arası çikolatalı dondurma
1 orta Türk kahvesi
1 kase greyfurtlu yoğurt
Akşam:
1 kase yeşil mercimek
3-4 fırından peynirli kaşarlı mantar
Su:2 lt+
ayy bi reçel krizi çıkardım sanırsamm
yani illa reçel koncak diye bişey yok farklı şekilde de değerlendirilebilir
beğenmenize sevindim
eriğim öyle dışarıya açılamadım ama facede falan gören arkadaşlarım istiyor onlara yapıp arkadaş fiyatından satıyorum
Selam kızlar size menümü sunmaktan keyf alırıımm
sabah: 1 dilim kepek ekmek biraz peynir 1 domates... yumurtada haşlayp götrdm iş yerne ama yemeyi unuttm+ çay
ara 11 de 1 yeşil elma 10da 1 şekersiz nescafe
öğlen: 2 dilim ekmek 1 tabak yeşil mercimek + 1 kase yoğurt
ara: yapmadım
akşam: 6 tane hamsi (dünkinden ) + 1 ufak boy kabak + 2 y k yoğurt + 1 kk peynir bol pul ve karabiber
ara: 1 türk kahvesi 1 kare bitter çiko
spor: 40 dk tempolu yürüyüş
su: 2 lt
Ayy kelebek diyo bana yaaa...süperrr maşallahh
Valla benm de en zayıf halkam dondurmaaa..haftasnu yerm diyordum erken oldu biraz ama napimm :26:
haftasonu açmıştım sezonu
Evet laptop muhabbetini hatırlıyorumm ama kk da donması ilginçç :44:
İnşallahh Banuş ablacım hepimiz iyi haberlerle gelelm haklısn
Aynen kaptanım ben de onu diyorum, her şeyi kısınca bi yerde mutlaka patlak veriyo insanız sonuçta yaniiibi de cidden herkesin bünyesi farklı, ve ayrıca daha şu an fazlalık kısmını veridğim için daha rahat gidiyo; ama 62 den özellikle 60 dan sonra bayaa zorlayacak biliyorumm
afiyetolsun Hilalcimmm dondurma krizim geldiiiiMenüm:
Sabah:
1 kaşarlı tost
Çay
Öğlen:
1 kase şehriye çorbası
1 kase salata
ardından 1-2 top arası çikolatalı dondurma
1 orta Türk kahvesi
1 kase greyfurtlu yoğurt
Akşam:
1 kase yeşil mercimek
3-4 fırından peynirli kaşarlı mantar
Su:2 lt+
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 - 20 MART
*** 3. Takım 353. Etap ***
sahgull: (68,3/ / / % )
Sweetdimple: (71.6 / / / % )
kelebekolacam: (79,2/ / /% )
Sevilay80: (68,8/ / / % )
erigim: (63,9/ / /% )
mrv5534: (62,6/ / /% )
ayulduzz: (71,5/ / / % )
kelebek.hill: (63,8/ / /% )
bluebootle: (56,8/ / /% )
gzde93: (57.9/ / /% )
atessn : (72,6/ / /% )
cglaa16 : (66,7 / / / % ) 344, etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9 a bölündü
3. Takim Ortalaması :%
Şuleyi ekleyecekmiyiz bilemedim şirinemm yanlışım varsa düzeltirsin iyi gecelerr
yarın tartı hepimizin yüzünü güldürsün inş kızlarrr
Amin insallah bi heyecan yaptim simdi sabah kac cikicam acabaaa
güzel menü bebişiimmmm
bende kahve yerine yeşil çay içtim akşamı kapadııımmm
hakikaten çok güzeller Şhgülcüm ellerine sağlıkk ben olsam bitki çaylarımı koyardımm
yumurtayı unutman şanssızlık olmuş Gözdecim hamsi ve yoğurt iyi cesaret doğrususüper menü canım :46
:
reklamları engelleyen bir eklenti kurdum şükür sorun bitti
kk da çok reklam var ondan sanırım
afiyetolsun Hilalcimmm dondurma krizim geldiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?