Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bi zararı olcağını hiiiç sanmıyorum Hiloşum yakıverirsin sen onuuuu
gözde blue başınız saolsun.
sağol doktorum teşekkür ederimm

Biliyorum canım ya hayırlı su hafta donuna kadar brklımm bakayım:)

Canım bn ilk de kullandım
Suan daha böle bişi yok
Ama beklemk istemıyorum dıyınce doltorlar werıyo canım
Mervem sağol canım benim ..

kızlar okadr bunalmıştım kiiiii , bu halimde cumartesi günü Bursa'ya gezmeye gidiyorum Halam aradı, ablam moralimin bozuk olduğunu söylemiş, Bursa'ya gezi var Gözde geliyomusun hadi sende coş biz gidiyoruz dedi. şöyle bi sorun var Cumartesi sabah ezanında çıkılıp cumartesi gece 1 de gelinecekmş. pazar günü sınavım var ve oturduğum yere biraz uzak. sabah 7de kalkıp saat 10da olan ygs sınavıma giricem. battı balık yan gider. yoksa bu ruh halim toparlanmayacak benim..

Mevlam bi yandan ağlatırken bi yandan da yüzümüzü güldürüyo. Bin şükür. güvenemedim kendime çok gitmek isteyip bi yandanda herkese sordum çevremde gidiyim mi diye. herkes git kafa dağıt bunalım takılıyosun dediler. ve yolcudur Abbas bağlasan durmaz....

Slm canlarrr geçmişe dalmadann hemen bir slm vereyim dedim dün erkenden annemin kontrolleri vardı oraya gittik tahlillerini verdik geldiğimde sitede bakım vardı yatana kadar baktım hiç açılmadı bugünde tahlil sonuçlarını alıp gösterdik çok şükür herşey yolunda maşallah siz ne ara bu kadar konuştunuz

Gozdecim eger ainava cok calistiysan riske aa sinav sonrasi gidersin de batti balik dedigine gire pwk calusmadin galiba o zaman git

Hosgeldin canim sukur hersey yolundaymis

Gozdecim eger ainava cok calistiysan riske aa sinav sonrasi gidersin de batti balik dedigine gire pwk calusmadin galiba o zaman git

kaptanım 2 yıllık geçiş hakkımı kullanıcam. bi defa kitap yüzü açmadım o bakımdan battı vallahi. ama moralmde düzeldi biraz sabahki kasvetli havam yok şuan aklıma geldide hüzün doldum şmdide neyse.
gitsem sanırım iyi olcak hiç yoktan uzun yolculuk yapmayı seven bennn yol görürümm

Kuzum bi test yapsana ben catlamistim coktan uc gun gecmis kiz kac gunde bir regl oluyorsun

Ayrica gulsah sende yap bi test ben ilk gebeligimde regl olacagima o kadar emindim ki karin kasik agrisi siskinlik hepsi regli isaret ediyordu ama degilmis
yok canım ya test yapmam zamanında çok yaptım en büyük fobim artık olcak gibiyim zaten bugun bakalım
Kixlar bacim acayip durumda ya sanki için de sular saga sola gidiyor bana agir geliyor ben hep dusuk tansiyonluyumdur biraz yukselince boyle oluyor nasil dusurecegim
hibisküs canım tansiyonu düşürüyormuş
başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Canm sinav baya skintiya duser ama sen bilirsn madem iyi gelcek diyosunn )

Bence de erimis gitmistr yaa bende :))

Hayirlisi olsun canim senin icin . Git gez gel
yok canım ya test yapmam zamanında çok yaptım en büyük fobim artık olcak gibiyim zaten bugun bakalım

hibisküs canım tansiyonu düşürüyormuş

başın sağolsun canım mekanı cennet olsun

Ben eve test almıyor artik ilk aylarda ev eczane gibiydi hatta uc dort tane ovulssyon cubugum var onlar bile paketinde acmiyorum cok iyi anlıyorum seni
Cayi alamadim daha servisle gidip geliyirum kapimin onunde inip binince bi yere bakamiyirum hafta sonu inşallah

Oh çok şükür her ley yolundaysa ne güzelll
Hep böyle güzel haberlerle gelin canımmm ablacımmm

Hilal bir tiptan bisi olmaz aslinda sinirini bilmek guzel sutlu tatli yerine sayalim iki haftada bir ama bi ta yok

Hilal bir tiptan bisi olmaz aslinda sinirini bilmek guzel sutlu tatli yerine sayalim iki haftada bir ama bi ta yok

Deme öyle kaptanımm sen bana güven yaa
Yani cidden ben arada küçük kaçamaklar yapanlara karışmıyorum abartmadıkça sorun olmuyo bende çünkü.. güven sen bana güvenn 1 kg eksim var sanırımm,inşş
Ama tabi ki de dozumu bilirim merak etme, zaten başkası getirmese hiç kaçamak yapmıcaktm da; mesela öğlen çorba kızartma pilav falan vardı ben tabi ki sadece çorba ve salata yedmm

eriğim bebeğin varmıydı senin yok yeni evliydin galiba??
bebek istiyorsun değil mi??

kızlarrrrr bu haftaki cicilerim

bunlarr cici bici reçelliklerim

buda kelebekli çerçevem

nasıllll

Bencede git Gözdecim bi değişiklik olur sınava çalışabildiysen sorun yok zaten allah zihin açıklığı versin biraz yorulacaksın ama değişiklik iyidir
bu arada başın sağolsun bitanemm mekanı cennet olsun inş

selam kizlar..gelmiusken bir selam vereyim dedim..nasilsiniz

blue basiniz sag olsun canim

arada ugrarim yine,öptüm

Slm Helincim tüh kaçırmışım seniii iyiyiz canım sen nasılsınn işler bittimii özledik uğra tabiii

Dilekkkkk
Banuuuuuuuuu
Ahsennnn nerdesinizzz

geldimkiiii

dondurma sezonunu açtın demek afiyetolsunn allahım benimde en zayıf noktam dondurma yaz da geliyor irademe kuvvet napıciz bakalımm

Kixlar bacim acayip durumda ya sanki için de sular saga sola gidiyor bana agir geliyor ben hep dusuk tansiyonluyumdur biraz yukselince boyle oluyor nasil dusurecegim

geçmiş olsun cnm limonlu su iç o düşürür

Başın sağolsun bluecum allah sabır versin mekanı cennet olsun dedeciğinin inş

ateş ablacım hiçbirimiz diyetisyen değiliz belki bana göre doğru gelen sana göre yanlıştır hepimiz paylaşarak öğreniyoruz senin yorumlarınıda bekliyoruz ablacımm

Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm (
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates

Bir elma

Yogurtlu Kereviz

Turk kahvesi
Bir kere biter

Dürüm(

Soda

2lt su
Spor yok

ablacımm ne olur kendine güzel menüler hazırla hemen hemen hiçbirşey yemiyorsun metabolizman kıtlık moduna girecek

Tekrar başınsağolsun bitanemm mekanı cennet olsun kalanlara allah sabır versinn bir cana kıymak nasıl bu kadar kolay olur anlayamıyorumm

afiyetolsun cnm dondurmada fazla değill yürümüşsündee

Bitanem ben domates salatalık kışın tüketmem geçen hafta başladım biber ve salatalık tüketmeye biz egeli olarak şanslıyız ben her güne farklı salata yaparım artık karnabahar brokoli ve lahana mevsimi bitti ıspanak salatası kereviz salatası pancar salatası turp havuç ve mor lahana yapıyordum şimdi turp otu. deniz börülcesi salatası semizotu salatsı bol yapıyorum tam ot mevsimi burda kataraydaki mantık zaten herşeyi mevsiminde tüketmek mevsiminde değilse yemeyin diyor Canan abla artık yerli domatesler salatalıklar biberler çıkmaya başladı okan beylerin kastetiği sera sebzeleri yani mevsimsiz yemeyin diyorlar
ben kışın kahvaltıda turp yüyordum menülkerimde görebilirsin sende orada hangi sebzenin mevsimiyse ona göre kullanmaya çalış canım

omega 3 alıyorum fakat antioksidan almıyorum cnm omega 3 ten önce yıllardır antioksidan kullanmıştım sen ikisinide kullanabilirsinn

birde fazla beynini veremiyorum diye şarttlandırma canımcımm aksi etki yapıyor sen sağlıklı beslen hiç düşünme gerisi geliyor zaten

bugun dıkyetısyen randevum var kaptan hayırlısı bakalım:)

iyi haberlerle gelirsin inş şekercim

Bugun bi costum
Haydeee kızalrrrr

Şimdi şevval sam cıktı işte gidiyorumu soluyo
Rock yapmıs
Arkadasıımmm o karadenızzzzzz sarkısı
Onu kazım koyuncu söledi pndan baskasınaaa yakısmaazzz

maşallah maşallah enerjin tavan bugün Mervişimmm daim olsun cnmmm

fotoları bekleriz ellerine sağlık afişyetolsun cnm kefiri cacık olarakta dene harika oluyor

Merve sen baya eskiye gitmisdin benimde msj sayimi 700 lere indirmis eskiye cekmis valla bi umut begen butonu beklerken daha kotusu pldu hepten gecmise gittik biraz daha gecmise gitseydide vben eski kiloma donseydim ne vardi

benim bütün ayarlar çorba olmuş resmim yok olmuş birde şifremi kabul etmedi yeni şifre istedimmm

Şule yok hani bu cuma listeye girecekti bi sorun mu oldu acaba

Yarin ki tartidan beklenti ne kizlar ben bugun tartilmadim korkudan ::18:

Şulecik iyileşemedi sanırımmm tartılma yarına kadar sabret

Gunaydin hanimmlar bugun ders calismaya basladim yine orucluyum yatarken yedim 2gibi aciktim yaa

Allah kabul etsin canımm allah zihin açıklığı versin ama oruç tutarken sahura kalkabilirsen hem daha sevap hem daha sağlıklı canımcım

Aksam gorusuruz hanimlar evleri tioluyum sohbete gudicem ams aksam byrlardayim İnsallah

görüşürüz Dilekcimm

Hilalcim laptop yeni geldi 1 hafta oldu geleli eskisinin yerine yenisini verdiler garanti kapsamında olduğu için hiçbirsistede hata vermiyor kk da donuyor anlamadım gitti:44:

afiyetolsun cnmm yaramasın inş bird e omega 3 al deneyeklim bakalım bence büyük ihtimalle ondan
bugün bi hastam sizi izinli sanıyordum yasemin hanım burdamı diye sordum burda dediler kapıyı bi actım başka biri.şaşırdım dedi.sizi tanıyamadım ne kadar değişmişsiniz dedi.ayyy bi moral oldu.

ooooo ne güzell bir iltifat böyle emeklerinin sonucunu almak harika bir duygu Yasemincim

Hayır olsun inş Ayferimmm ben bebişe yorumladımmm Allah büyük

bu arada kızlar bugün bir dileğinizi sevgiyle hayal etmeliymişsiniz Yasemin Boran dün yazmışş her ne olmasını istiyorsanız gece 12 ye kadar hayal edin diyor paylaşayım dedim

tamam parmak sallamak yokk

yatarkende içebilirsin

Hosgeldin canim sukur hersey yolundaymis

Sağol şirinem korkarak gittik ama çok şükür sevinerek döndük

Oh çok şükür her ley yolundaysa ne güzelll
Hep böyle güzel haberlerle gelin canımmm ablacımmm

hepimiz iyi haberlerle gelelim inş Hilalimmm sağol tatlımm

Bu arada mesajım 60 'ı geçt daha da saymayacam

maşallahh sanırım benimde geçtii

bayıldımmmmmmm ellerine sağlık Gülşahımmm insan reçelliklere reçelmi koyacaksın şimdi sen

Saka bi yana evet dozunu bildikten sinra dorun degil ben gecen sene hafta ucgun dondyrma yedim ve zayifladim ama cikolatali degil sade dondurma bir iki tipu gecmeden kilo vermek zor bi syrec herseyi kati kuralla yasaklamamak ama olayida abartmamak gerek ayari tutturcan dilege kahvaltidaki bali kes desek dilwk uc gun sonra baska birseyi fazlasiyla yer yada izin jullanmak istiyorum der oysa o ayarini bilerek diyetine devam ediyor bunun gibi dusunn
eriğim bebeğin varmıydı senin yok yeni evliydin galiba??
bebek istiyorsun değil mi??
Yok ablacim gecen yil rabbim verdi ama geri aldı emanetini simdide deniyoruz iste
Yorumu alintinin icine yazmisim ya

Bu arada tugbanin diyetisyene gidecegini okumamışim simdi gordum alintida inşallah kilo almadan dinen bi izinlimiz olacak
Cok sevindim banucugum. Ay bir lt suya iki limon siktim ictim duzeldi gibi biraz cok hoplamaktan olur mu ki :26:

ablacım hedeflerimize ulaştıktan sonra nefsimizi köreltecek kadar istersek yiyebilriz elbette tabiki abartmadan istersen yiyebilirsin şimdi ama bir dilim reçelli ekmek için 1 en az 45 dk yürümeyi kabule diyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…