Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Canim benimki guzeldi dun ji bugun kinin kapagini acamadim aksam yemekten once esime actiririm artik ya dilek gaz getir beni sen le biz cekisince hersey güzel oluyor

Tebrik ederim gulsahcim

sağol cnm ben daha fazla beklıyodum ama durum malum bunada şükür

canım valla al sana gazz

küçük kelebek seni fena solladı bence yakalamalısın

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 353. ETAP SONUC LİSTELERİ
14 - 20 MART

*** 3. Takım 353. Etap ***

sekerkiz67 74 / 72 / 2,0 / %0,9 ) 351.etapta bildirimde bulunmadan izne ayrılan üye geri döndü kilosu 3'e bölündü
sahgull: ( 68,3 / 67,9 / 0,4 / % 0,59 )
Sweetdimple: ( 71,6 / / / % )
kelebekolacam: ( 79,2 / / / % )
Sevilay80: ( 68,8/ 69, 1 / -0, 3 / %-0, 44 )
erigim: ( 63,9 / 64,4 / -0,5 / %-0,78 )
mrv5534: ( 62,6 / / /% )
ayulduzz: ( 71,5 / 72 / -0, 5 / % -0, 70 )
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
bluebootle: ( 56,8/ / /% )
gzde199 57,9 / 59 / -1, 1 / % -1, 90 ) gzde93 isimli üyenin nicki gzde199 olarak değişti
atessn : ( 72,6/ / /% )
cglaa16 : ( 66,7 / / / % ) 344. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. Takim Ortalaması :%

Son düzenleme:
Cok halisin hilalim ama bekle viraz kesin banuda kilo vermistir ceza listesini toptan hazirlarsiniz. Ama kilo verdim diyede cosma o kadat odulun bitti ona gore

Cok halisin hilalim ama bekle viraz kesin banuda kilo vermistir ceza listesini toptan hazirlarsiniz. Ama kilo verdim diyede cosma o kadat odulun bitti ona gore

Hıhhhh 3 haftadır kilo veriyom bu hafta azıtmam umarm
Bence de Banuş ablam da kesin vermiştirr..
Yok yok coşmam merak etmeyn, az yavaşlatırım sadece, size ceza ben de kilo vermyom ne bulursam yicem ahhahaha

sağol cnm ben daha fazla beklıyodum ama durum malum bunada şükür

canım valla al sana gazz

küçük kelebek seni fena solladı bence yakalamalısın

Aynrn oyle valla bende siskoydu kiz o ben daha siskoyum simdi
63 u bi kirsam devami kolay gelecek bu haftaya super planlarim sabah zaten apor yapiyorum aksamda temizlik yapcam hem bahara hazirlik hemde enerji

Bu kadar kilo alan olursa verenlere yazık oldu ki şu anki paylaşanların ortalaması 0,12 gibi bir durum.. cidden motivasyon düşer.. ben çok etkileniyorum bu durumlardan söliyim, yazık oldu verdiğim kilolara

Canim haklisin hepimiz birbirimizden sorumluyuz ama haksizsin biz bir takimiz bu hafta ben verememisimdir ama haftayada sen veremuezsin ozaman bendemi boyle dusunuyum

Selam bayanlar hayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.

Erigim ben bidaha bu hilalin dilini dusmem:))aletimde gelmis havada karada haftaya kilomu veririm ama seni bilemem sen ben kadar iradeli degilsin:)

Canim haklisin hepimiz birbirimizden sorumluyuz ama haksizsin biz bir takimiz bu hafta ben verememisimdir ama haftayada sen veremuezsin ozaman bendemi boyle dusunuyum

İyi de motivasyon düşer dedim sadece, hepimiz kilo verelim istiyoruz herkes aynı şeyi istiyo zaten sıkıntı yok ki Dilekcim; ama evet ben aldığım zaman verenlerin kilolarını eksilemiş oluyorum mesela çok kötü bir durum yanii.. yoksa tabi ki de takımızzz, ama hepimiz kilo alırsak nası bi zayıflama takımı olcaz kii

Selam bayanlar hayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.

Günaydın Edaa

Günaydın .

kızlarr size sözzz yarın Bursa'ya gidersem Mevlam kısmet ederse, orada kaçamak yapmıcam hamur işleri yemiycem dikkatli olucam.. söözzzzzzzzzz

Edam baktim simdi msjina cvp attim burdada soylemekte sakinca yok eda geri gwliyor arkadaslar takim listemis full ve eda zaten 6 aydan once yarisamiyor ama o bizim fasulyemiz menu paylasacak bize parmak sallayacak ben seve seve kabul ettim sizinde edeceginizi biliyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…