Canim benimki guzeldi dun ji bugun kinin kapagini acamadimaksam yemekten once esime actiririm artik ya dilek gaz getir beni sen le biz cekisince hersey güzel oluyor
Tebrik ederim gulsahcim
valla canım ne diyim ki biraz zorla dene belkı alışırsın tadına ama ne kadar doğru bılemıyorum, ben severek içiyorum
Cok halisin hilalim ama bekle viraz kesin banuda kilo vermistir ceza listesini toptan hazirlarsiniz. Ama kilo verdim diyede cosma o kadat odulun bitti ona gore
sağol cnm ben daha fazla beklıyodum ama durum malum bunada şükür
canım valla al sana gazz
küçük kelebek seni fena solladı bence yakalamalısın
Bu kadar kilo alan olursa verenlere yazık oldu ki şu anki paylaşanların ortalaması 0,12 gibi bir durum.. cidden motivasyon düşer.. ben çok etkileniyorum bu durumlardan söliyim, yazık oldu verdiğim kilolara
Canim haklisin hepimiz birbirimizden sorumluyuz ama haksizsin biz bir takimiz bu hafta ben verememisimdir ama haftayada sen veremuezsin ozaman bendemi boyle dusunuyum
Selam bayanlarhayırlı cumalar...
Kilo veren herkesi tebrik ederim.
Sevgili ayfer kaptanlıgın hayırlı olsun.
Erigim ben bidaha bu hilalin dilini dusmem:))aletimde gelmis havada karada haftaya kilomu veririm ama seni bilemem sen ben kadar iradeli degilsin:)
İyi de motivasyon düşer dedim sadece, hepimiz kilo verelim istiyoruz herkes aynı şeyi istiyo zaten sıkıntı yok ki Dilekcim; ama evet ben aldığım zaman verenlerin kilolarını eksilemiş oluyorum mesela çok kötü bir durum yanii.. yoksa tabi ki de takımızzz, ama hepimiz kilo alırsak nası bi zayıflama takımı olcaz kii
Günaydın Edaa
Günaydın.
kızlarr size sözzz yarın Bursa'ya gidersem Mevlam kısmet ederse, orada kaçamak yapmıcam hamur işleri yemiycem dikkatli olucam.. söözzzzzzzzzz
kızlarr size sözzz yarın Bursa'ya gidersem Mevlam kısmet ederse, orada kaçamak yapmıcam hamur işleri yemiycem dikkatli olucam.. söözzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?