- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar 2 saat önce dedemi kaybettik, hastaydı ama çok kötü oldum çok üzüldüm Küçükken hep oyunlarımız geldi aklıma, gurbette iyice zor, vasiyeti vardı memlekete defnedilmek istiyordu, sadece babamlar memlekette, muhtemelen alıp oraya götürecekler, kardeşimin üniversite sınavı var haftasonu inşallah o da etkilenmez, kafam kazan gibi amirler izin verdi eve geldim uyuyayım dedim uyuyamıyırum
Dün internette sorun vardı hiç giremedim üzgünüm(
Dünkü menüm
Yumurta
Kor peynir
Domates
Bir elma
Yogurtlu Kereviz
Turk kahvesi
Bir kere biter
Dürüm(
Soda
2lt su
Spor yok
Kixlar bacim acayip durumda ya sanki için de sular saga sola gidiyor bana agir geliyor ben hep dusuk tansiyonluyumdur biraz yukselince boyle oluyor nasil dusurecegim
Hanımlar 2 saat önce dedemi kaybettik, hastaydı ama çok kötü oldum çok üzüldüm Küçükken hep oyunlarımız geldi aklıma, gurbette iyice zor, vasiyeti vardı memlekete defnedilmek istiyordu, sadece babamlar memlekette, muhtemelen alıp oraya götürecekler, kardeşimin üniversite sınavı var haftasonu inşallah o da etkilenmez, kafam kazan gibi amirler izin verdi eve geldim uyuyayım dedim uyuyamıyırum
anlamıyorum ki ama sanırım bu çocuğun cahilliği öldüren 17 yaşındaymış . kanı kaynayan vakti gurur yaptı sanırımAllah yakınlarına sabır versin.
Son günlerde ne kadar cok duyuyoruz okuyoruz böyle seyleri.
Neden acaba neler oluyor insanlara insanliga
bencede yahu bekle bekle niree kadar
He canm he tabiiiSüperim tabii
Haftaya kapışalım bari artk yeter bekle bekle aaa
Sabah ekmek yeseydin bence dürüme gerek kalmazdı, düzenli beslenmiyorsun ateş ablaa
Diğer öğünler doymadığın içn bence akşama yükleniyosun.. dikkat etmemiz lazımm![]()
He canm he tabiiiSüperim tabii
Haftaya kapışalım bari artk yeter bekle bekle aaa
Sabah ekmek yeseydin bence dürüme gerek kalmazdı, düzenli beslenmiyorsun ateş ablaa
Diğer öğünler doymadığın içn bence akşama yükleniyosun.. dikkat etmemiz lazımm![]()
Ates ablacim basta anlasalim yanlis anlama ama hep duzensiz besleniyorsun vermen gereken kilo az ve galiba srn bunu kisa yoldan cozmek istiyorsun bir diger konuda diger arkadaslarinin menulerine yorum yapmalisin en azindan bi fikrin olur beni konusundafa takim kurallarinda bu vardi biliyorsun daha oncede uyarmistim amaburda aktif oldugun surece dogrusunu igreneceksinde oda pek yok nasil yapacağız ablacim bu isi
![]()
Cok haklisin canım yaa
Gercekten bu hafta cok kötüydü sürekli aksama doğru açlık hissi arttı
Cok haklisin artık gitsin istiyorum çabucak ama bu hafta hiç iyi geçmedi.
Bu kuralı biliyorum ama gercekten menülere söylenecek soz yok ben cok şey öğreniyorum yada benim yazabileceğim şey zaten yazılmış oluyor. Ama uyarını dikkate alıyorum bundan sonra yapacagım.
Cok haklisin canım yaa
olsun ateş ablacım senin fikrin yazılmış olsa bile sende söyle, söyleki muhabbete girebil. bu ara da bence az yeyip akşam krize girme. karnını doyur yavaş yavaş ye ve tokluk hissi hissttiğin an kalk sofradan. öyle az yemekle olmuyo karnını çok doyurma sadece krizm geçti bu beni idare eder dediğin an bırak yemeyi. eğer istersen üstüne salata ye . benimde şöyle bi huyum var gözüm doymazsa karnım doymaz. yaparım salatamı bool bol yanınada azıcık yemek koyarım tamamdır bukdar .. öyle öyle gitmişti kilolarım şimdi gözümde karnımda doymuyo. doyuracam ama Hiloşum uçtu gidiyooo peşinden uçabilmm lazım![]()
sağol canım benmm
Düzenli beslenmen lazm ateş ablaaa
Kaptanın dediği gibi daha çok burda takılsan bence daha çok gaza gelirsin, sorumluluk hissin de artar daha güzel olur
Sıkıysa yakalaaa
Canım bu arada sınavda başarılar dilerim unutrsam falan söyliyim şimdiden![]()
Aleyküm selam kaptanımm ve hoşçakal kaptanımselam kizlar..gelmiusken bir selam vereyim dedim..nasilsiniz
blue basiniz sag olsun canim
arada ugrarim yine,öptüm![]()
selam kizlar..gelmiusken bir selam vereyim dedim..nasilsiniz
sağol canım benmm
Aleyküm selam kaptanımm ve hoşçakal kaptanım![]()
Cok haklisin canım yaa
Cok haklisin artık gitsin istiyorum çabucak ama bu hafta hiç iyi geçmedi.
Bu kuralı biliyorum ama gercekten menülere söylenecek soz yok ben cok şey öğreniyorum yada benim yazabileceğim şey zaten yazılmış oluyor. Ama uyarını dikkate alıyorum bundan sonra yapacagım.
selam kizlar..gelmiusken bir selam vereyim dedim..nasilsiniz
Ablacim olsun sende yap menulere yorumunu guzelse tebrik et degilse rezil et bizlerde böyle böyle kaynastik su catlak hilalle ufaklik gozde gelelide cok olmadi ama bak kovuyoruz da gitmiyirlarsaka bi yana burda irtam güzel bende vazgdcmistim taki dilekle şaka olarak inatlasmaya laf soylemeye baslaysna kadar simdi vazgecmek yok diyirum ay vazgecim de dilegin diline mi dusuyum
bak simdi gozde ile hilal oyle bi sekilde gidecekse bu kilolar sende ugras
aynen öylee. ateş abla kendine bi rakip seç. bak biz hiloşla hem inatlaşıyoruz hemde birbirimizi çok sevip ayrılamıyoruz
o pes ederse ben onu ben pes edersem yada umudumu kaybedersem o daha fazla destek verip mutlu ediyo. aslında hepimiz öyleyiz hepimiz destek olyoruz ama kendine bi rakip seç kilo vermeyi stres değilde tatlı bi telaş bi mücadele gibi gör, seni seçtim pikaçuuuuu dee![]()
Biliyorum canım ya hayırlı su hafta donuna kadar brklımm bakayım:)hayırlııs ozaman tatlı bizim istegımıze gore olmuyo boyle seyler bılıyosun :)
Canım bn ilk de kullandımBekleriz canim
Ayy hic belli olmaz o dedigim gibi ben bu belirtilerle hamile kalmistim canim sen klomene basladin mi
Benim arkadasa dr beklemek istemiyorum demis ve ikinci kullanımı