sabah 5 kayısı çok fazla olmuş, 3 tane yeterli bence..kahvaltı gayet sağlam çünkü..
muzun da zamanlaması yanlış olmuş, sabah dışında yenen muz yağa dönüyor malesef..
bir de yazdıkarınızı öğün olarak yazarsanız dha anlaşılır olur, ara öğün hangisi vs pek anlaşılmıyor
spor güzel maşallah..
dilek doktorcum kopyalamış tekrar yazmadım afiyet olsun canım:)
Sirinem kusermiyim sen hastalandinda ilgimi beklersin ablandan:)canim cok bakamiyorum siteye yazip cikiyorum ikigundur yogunluktan tel gorunmuyu kim var bacim ahiretligim kusermiyim
Gulsahim bence yeniden suz ve temrar mayala belki isik filan gordu olmemislerdir inşallah metal degmediyse olmezde zatenblucumm ve banucumm acill yardım çağrısıııı
dün söylemiştim ya şişedeki günlük sütten alıp ılıtıp kefir mayaladım biraz önce çıkardım aynen duruyo süt mayalanmamış nıyeki ya süttenmi yoksa mayalarımı öldü ama neden ölsünki daha pazar günü mayalaşmıstım gayette güzel tutmuştu napayım şimdi dökeyim mi sütü uffffffffffffff :26:
Herkes ispanak yemisyeni baskülüm geldi.hemen eşimde denedim
benim kefir iğne ucu kadar.bu akşam deneyim bakalım.bu hafta yürüyorum sabah öğle akşam.tartıda artı yapmasın benişaka bir yana önümüzdeki 2 gün ödeme cok dikkat etmem lazım.
aklıma gelmişken dünkü menüm
sabah:el içi kadar yarım yağlı peynir
1dilim ekmek yarım domates
ara:yok
öğle:yogurtlu semiz otu
ara:greyfurt
akşam:
bi kaç çatal erişte (öğlen yemege yetişemiyorum cok acıkıyorum sonrada tutamıyorum kendimi)
bende ıspanak yedim..
öğle arası gittiğimde tartı yeni gelmişti cok su içtim sabahtan moralim bozulmasın dedim yarın ac karna tartılacam.Gulsahim bence yeniden suz ve temrar mayala belki isik filan gordu olmemislerdir inşallah metal degmediyse olmezde zaten
Herkes ispanak yemisyasemin tartinda fark ciktimi kiz kendinde niye denemedin de kocanda denediniz
öğle arası gittiğimde tartı yeni gelmişti cok su içtim sabahtan moralim bozulmasın dedim yarın ac karna tartılacam.benim ki tartıya ne zaman cıksa 72 zaten
blucumm ve banucumm acill yardım çağrısıııı
dün söylemiştim ya şişedeki günlük sütten alıp ılıtıp kefir mayaladım biraz önce çıkardım aynen duruyo süt mayalanmamış nıyeki ya süttenmi yoksa mayalarımı öldü ama neden ölsünki daha pazar günü mayalaşmıstım gayette güzel tutmuştu napayım şimdi dökeyim mi sütü uffffffffffffff :26:
yeni baskülüm geldi.hemen eşimde denedim
benim kefir iğne ucu kadar.bu akşam deneyim bakalım.bu hafta yürüyorum sabah öğle akşam.tartıda artı yapmasın benişaka bir yana önümüzdeki 2 gün ödeme cok dikkat etmem lazım.
aklıma gelmişken dünkü menüm
sabah:el içi kadar yarım yağlı peynir
1dilim ekmek yarım domates
ara:yok
öğle:yogurtlu semiz otu
ara:greyfurt
akşam:
bi kaç çatal erişte (öğlen yemege yetişemiyorum cok acıkıyorum sonrada tutamıyorum kendimi)
bende ıspanak yedim..
Ne güzel hic kilo almiyor desene
blucumm ve banucumm acill yardım çağrısıııı
Dualarimiz seninle canim hayirli sonuclarla gelin inşallah . Sehitlerimizede tekrar allah rahmet eylesin
Hastalik bitti bugun dr gidilecek korkulacak birsey cikmayacak bak gör
Ay en canim gelsin. Bak bi gozdeyi kac hafta beklettik duzene girsin diyeoda bos yer acilana kadar duzenini oturtur
saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.güle güle kullan doktorum, hedef kilonu görmek nasip olsun yeni tartında
menün de güzel ama gün içinde az olmuş o yüzden acıkmışsındır..
dün anlaşılan ıspanak günüymüş
erkekler bu konuda şanslı.benim eşimin de göbek çıkmıştı buraya geldikten sonra kilosu da 72 falandı
sonra benimle beraber karataya başladı, ama meyveyi çok sever, meyve yemeye devam etti hem de geceleri bile, bi de oturunca bir falan değil 3-5 portakal yer genelde
ona rağmen sadece ekmeği bırakarak ve çay şekerini azaltarak adam 66ya düştü ya, göbek falan kalmadı incecik oldu.. ben anca 3,5 kilo verebildim zar zor..
ama benim beslenme şeklim çok çok değişmedi tabi, onun da etkisi var, ben zaten ekmek yemiyordum zaten çayıma şeker atmıyordum, yine de iyi gitti:)
bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.bugün çanakkale zaferini anma töreninde çok duygulandım..250bin insan bizler için vatanları için hayatlarını feda etmiş, sadece Çanakkalede bu sayı, bir de kalanları düşününce..
ama tabi insan eninde sonunda ölecek, onlar şehit olarak gittiler ne mutlu onlara, bir de gündemin karışıklığını düşündüm, gençliğin halini, nerde o vatanseverlik nerde şimdiki gençlik dedim canım sıkıldı hala moralim bozuk biraz..
benim eşimin de göbek çıkmıştı buraya geldikten sonra kilosu da 72 falandı
sonra benimle beraber karataya başladı, ama meyveyi çok sever, meyve yemeye devam etti hem de geceleri bile, bi de oturunca bir falan değil 3-5 portakal yer genelde
ona rağmen sadece ekmeği bırakarak ve çay şekerini azaltarak adam 66ya düştü ya, göbek falan kalmadı incecik oldu.. ben anca 3,5 kilo verebildim zar zor..
ama benim beslenme şeklim çok çok değişmedi tabi, onun da etkisi var, ben zaten ekmek yemiyordum zaten çayıma şeker atmıyordum, yine de iyi gitti:)
vallahi ben düzene girene kadar 1 ay geçmiştiydi
ben geldim canocanlarr. doktor yine çözemedi ne olduğunumekik dokudum hastanede başka bi doktor daha katıldı sonra.. sanırım şeymiş tükürük bezlerim hava almış ve o şişlik o yüzdende olabilirmiş. yakın vakitte geçmezse tekrar gel dediler ve zaten bu ilki kadar şişik değildi ve burnumun arkasındada varmış geçen sefer olduğunda şimdi o şişlk yokmuş korkmuyodum iğneden korktum sadeece boğazıma upuzun kameralı çubuk soktular ıykk orada da doktora rezil oldum zaten adam iğneyi daha damara sokmadan ben acı hissettm krize girdi neyse işte şuan için bişey yokmuş meğersem ama yinede başka doktorada git dediler çünkü ilk gittiğimdeki bayanın tayini çıkmış ve o olsaydı daha kolay çözüm bulncaktı. öyle böyle bikaç ilaç verdiler vede iğne, şişlk çabk insin diye. ama iğneler 10 tane nasıl olcak bilmiyoruum iğneler bittiğinde geçmezse hastaneye gel dediler tekrar ama o iğneler bitermi bilmem
saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.hızlı hatunum vesselam.ben sarmasından yemiycem lahana attım içine onları yemeyi düşünüyorum nasılsa tadı sinmiştir.
erkekler bu konuda şanslı.
bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.
bende ananas alıyım bende cok severım ne zamandır yemıyorumdarica ederim efenim.
ben cok severim kefiri helede ona ananas katarsam bayılırım heralde.
benım 2 bıttıSucunuz geldiiiii benim henuz 1.5 ltbitti
Dilekk sana zahmet olmazsa su sabri bide bana anlatsan yaben cok sabirsiz biriyim ya
Bana da anlatın hakkaten yaa
Ay ne gıcık bu erkekleerrrr..
Hoşgeldin Gözdecimmmokudum olanlarıı..tıpta isimsiz vaka mı oldn annem sen neyse canm kötü bir şey de değil demekki ama sen gene de bi doktora daha gitbence de ya, belli olmuyor bazen...Tabi Allah korusun daa.. iğneyi neye göre verdiler ki anlamadılar madem, ben de o kısmı anlamadım yahu
bende ananas alıyım bende cok severım ne zamandır yemıyorumda
benım 2 bıttı
bu cuma pıjama partısı yapalım sabrı konusalım olmazmı
hoşbuldum Hiloşummmvallahi patoloji testi yapılmıştı geçen sefer o kağıtlarımıda götürdüm. korkulcak bişey yok dedi 2. doktor sadece tükürük bezleri şişebiliyo bazen böyle dedi. yinede mikrp kapmasın ve ağrı oluşmasın diye veriyorum falan dedi tabi ben iğneyi duyunca kendimden geçtim iğneleride almadım daha haplarda soğuk algınlığı için ama ben ilaç içmekten hiç hoşlanmam bilmiyorum sonum ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?