- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
evet canım ya öz ablam.bir zamanlar onunla 7.takımdaydık önce ben sonrada o hamile olarak ayrıldık şimdi kızı 7-8 aylık dün bana sordu.bende bi sorayım dedim.söylerim gelsin yavaş yavaş muhabbete girsin zaten insan hemen adapte olamıyor.
+ mi bana arti deme :18: yok yok cikmazsin sen artigünaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim
ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm
Canim geline derken erkek kardesimin hanimini gerci eltim istese ona yaparim neolacak elimizemi yapicak dimi siz ne eddiniz kayivaldenler tamamiylami gittiler
Hayırlı gunlerrrrr:))))))
Nasılsınız canlarıımmmmm oyyyyy kuzu sarmalarımm.....:))
Bn iyiyim şükür
Ewimi temizleyyio öle gireyim dedım
Şimdi hazırlanıyorum kızımla kv gıtce
Hava doguk dıye gıdemedım
Gıdeyım ordada bi ortalıgı toplayayım
Hayır dua alAyım :)))
Kaptan gune süper vaslamıssın
:)))
Menümü paylasayım
Sabah
Beyaz lahana salatası
Lor peynir
Has yunurts
2 cay
Zeytınn 3 dene
2 salatalık
Ekmk hiç yemedim...
Ara
Yesişlcay içtim
Ögle
Haslanmış 1 patates
Yogurt bir kase
Ara
Biberiye cayı
Alsam
2 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
Su:2 lt gectı
Spor: 1 saat zumba ve mezdeke karısık)) dumtıs dumtıss hobaa )))))))))))))))))))))))))
Gel hanımey hanımey
Sormısrn hiç halımey
Gögsüme wura wura
Çürüttün sol yanımeyy leee
Le le le le le le le hanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lilililililiililili
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Resimmi gözükmüyo yoksa geçmiştemi bulamadnGunaydin guzellik menu super helede spor mithis git bacim sevabtir dun resmini paylasmissin ben goremedim ama
Eda esinin rahatsizligindan dolayi biraz iizin gosteriyorum kendisi hazir olduğunda iki hafta deneme suresinden sonra uygun olursa listeye alinacaktir
Fakat gorkem icin ayni kanaata varamiycam en son cuma saat birde ugramis daha da ses yok oysa ki vermesi gereken kilo burdaki herkesten daha cokken :geldigin cok hskli bir sebebi yoksa takima alinmayacaktir. Zira bizim enerjisi yuksek hedefi olan kisilere ihtiyacimiz var simdiden katilim yoksa sonra hic olmaz kimse kusura bakmasin yanlis mi düşünüyorum :26:
guzel
ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:
hmm ozaman ilk yedege ablamı yaz canım.yani mezun olan veya ayrılan olursa ablam gelmek istiyor.
günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim
ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm
dünki menüm:
sabah: peynir+ 5-6 zeytin+ domates salatalık + 1 yumurta omlet+ 1 ufak muz
5,5 saat sonra: salata + 3-4 kaşık yoğurt
6 saat sonra: 1 kaseden az erişteli çorba ( ev eriştesi olduğu için karatay izin veriyor) + 1 tabak kıymalı ve kara bulgurlu ıspanak + salata + yoğurt
spor: 1,5 saat yürüyüş (1 saati yüksek tempolu- bu bir saatte 5 km yürüdüm, kalan yarım saati gezinti şeklinde)
sıvı: 2,5 lt su + 2 yeşil çay + 1 fincan biberiye çayı + 1 şekersiz türk kahvesi
kaptancım katılıyorum esneklik gösterdikçe suistimal edilmesin.. burada insanlar canla başla uğraşıyor kilo vermek için.. forumda bir çok konu başlığı var, diyet grupları dışındakilere sürekli katılım göstermek zorunda değiller mesela, oralara katılabilirler..ama burada yarışmaya katılacak olanların kurallara uyması gerek.. uymazsak da sonuçlarına katlanacağız..yapcak bişey yok.. ben yine ağa moduna girdim ama bu böyle:) ben kuralları fazla esnetmeyi sevmem, çünkü bunun kurallara uyanlara haksızlık olduğunu düşünürüm..
2 dilim ekmek ve lavaş gibi okudum ben.. canım ara öğünlü beslenmeyi seviyorsan elbette öyle beslenirsin, ama o zaman ana öğünlerinin daha az olması gerekir. karatayda ana öğünler baya sağlam ama 6-7 saat bişey yemiyoruz mesela.. hatta nerdeyse öğlen bile yemiyoruz sadece yoğurt ve salata yiyoruz mesela..
aa ne güzel en azından listeye dahil olmasa da gelip paylaşım yapsa olmazmıki?
belki de regl olmazsın bu ay, nerden biliyorsun:)
bluecum söyliycem gelsin.bu arada kefir mayası aldımda dün sana zaahmet olmassa nasıl yapılıyor özet gecermisin.süt sıcakmı ılık mı olacak cam şişede olur sanırım karanlıktamı olacak:26:
Kizlar bugun sali oglen kahvalti var ben ne yiycem ya
dünki menüm:
sabah: peynir+ 5-6 zeytin+ domates salatalık + 1 yumurta omlet+ 1 ufak muz
5,5 saat sonra: salata + 3-4 kaşık yoğurt
6 saat sonra: 1 kaseden az erişteli çorba ( ev eriştesi olduğu için karatay izin veriyor) + 1 tabak kıymalı ve kara bulgurlu ıspanak + salata + yoğurt
spor: 1,5 saat yürüyüş (1 saati yüksek tempolu- bu bir saatte 5 km yürüdüm, kalan yarım saati gezinti şeklinde)
sıvı: 2,5 lt su + 2 yeşil çay + 1 fincan biberiye çayı + 1 şekersiz türk kahvesi
bluecum söyliycem gelsin.bu arada kefir mayası aldımda dün sana zaahmet olmassa nasıl yapılıyor özet gecermisin.süt sıcakmı ılık mı olacak cam şişede olur sanırım karanlıktamı olacak:26:
Hayırlı gunlerrrrr:))))))
Nasılsınız canlarıımmmmm oyyyyy kuzu sarmalarımm.....:))
Bn iyiyim şükür
Ewimi temizleyyio öle gireyim dedım
Şimdi hazırlanıyorum kızımla kv gıtce
Hava doguk dıye gıdemedım
Gıdeyım ordada bi ortalıgı toplayayım
Hayır dua alAyım :)))
Kaptan gune süper vaslamıssın
:)))
Menümü paylasayım
Sabah
Beyaz lahana salatası
Lor peynir
Has yunurts
2 cay
Zeytınn 3 dene
2 salatalık
Ekmk hiç yemedim...
Ara
Yesişlcay içtim
Ögle
Haslanmış 1 patates
Yogurt bir kase
Ara
Biberiye cayı
Alsam
2 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
Su:2 lt gectı
Spor: 1 saat zumba ve mezdeke karısık)) dumtıs dumtıss hobaa )))))))))))))))))))))))))
Gel hanımey hanımey
Sormısrn hiç halımey
Gögsüme wura wura
Çürüttün sol yanımeyy leee
Le le le le le le le hanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lilililililiililili
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım ya öz ablam.bir zamanlar onunla 7.takımdaydık önce ben sonrada o hamile olarak ayrıldık şimdi kızı 7-8 aylık dün bana sordu.bende bi sorayım dedim.söylerim gelsin yavaş yavaş muhabbete girsin zaten insan hemen adapte olamıyor.
guzel
ablam gene mikemmelsın
hay maasallah bacım sabahın o satınde spor yapma enerjısını nerden buldun brova
rabbım vatan ıcın dını ıcın Allah rıza yolunda sehıt olanların mekanını cennet eylesın ..canım Allah safı ısmının hurmetıne sıfalar nasıp etsın
ıyı menu bence
ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:
gunaydın dıyedaslarım 3mil leslie mı yaptım.şimdide pogaca yapıcam gelıne mısafır gelıcekmıs rıca ettı bende sevaptır yapıverıyım dedım
Günaydınnnn Banuş ablacımmm... valla Zafere mevsim de biçimim de pek farketmiyor kafa yapısı kıskançama tabi ben yaza daha fit ve gösterişli olcam o ayrı iyce kudurcak yazık olsn olsn iyidir o da daha büyük hevesle sarılsın işine evlencez eninde sonunda yaniii..
Menüm de dün sıkıntı yoktu bugn de olmucak inş, dün pek giremedm yazamadım, bugn yazarımmBugn spor da yapacağımmm
Sen nasılsn ablacımm?? Menülern de maşallah yahu her daim süperr
Bugun cakma karatay yaptim
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz peynir
1 kucuk domates
(Kuruyemis yiyemedim cunku evde brnden baska cig yiyen olmadigindan isyerindeki cekmecemde duruyor)
canım evet ben de ıspanak yedimkara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...
senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallahben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..
o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))
canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış
maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel
canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..
bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa
günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
eşine acil şifalar diliyorum canım..Allah yardımcınız olsun..
Günaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmişbirazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..
sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay
ara yok
öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim)
ara 7 8 tane fıstık
akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran
ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..
içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran
spor tabiki yok bütün gün yat yat yat
HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum
Mintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah
bu sabah tartıldım 57,5 geldim, ne zaman spor yapsam böyle fazla çıkıyorum.. görüyorsunuz herşeye uyuyorum hiç bi kaçamak yapmıyorum ama işte her gün tartılmamak gerek hata bu.. bugün yürüyüş yok, çarşamba yürüyeceğim perşembe yine yok, cumaya fazla çıkmayayım boş yere..
acaba ıspanaktaki bulgur mu su tutuyor, kendime bakıyorum bacaklarım falan incelmiş karnım dümdüz, ama kilo bi türlü 56 nın altına inmiyor ya..
her gün tartılmak motivasyonunu düşürüyor canımm tartılma bence tuz tüketimin nasıl bluecumm acaba tuz şişlikmi yapıyor omega 3 de alıyorsun bildiğim kadarıyla kaçamak yok spor yapıyorsun menüler süper inan bende şaşırdım
birde dün şunu okudumm canım hemen paylaşayım
Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız
ben spor yaparken karışım suyumdan içiyordum içmeden birde böyle deneyeceğim bakalım
Blue bende ayni hergun tartilinca tarti sevmiyor bizi bu sabah sok sok 66, 2 gordum inkami yok uc gunde dunyayi yesem bunu alamam ki dunyayisa temedim sadece dikkatsiz yedim saat aralarini filan uymadim .
Banucugum ben spor yaparken 1 lt su tuketiyorum cunku cok sysuyorum sporun sonunu beklersem su icmek icin duser kalirim vvalla ve blue gibi sporun ertesi gunu cok çıkıyorum galiba buda kaslarin laktik asit salgisindan kaynaklaniyor yorgunluk sialik yapiyor. Atlarin laktok asit salgilayamadigini bu yuzden de yorulma hissetmediklerini ama yok yuklenilirse catlayarak olduklerini okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?