Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ay en canim gelsin. Bak bi gozdeyi kac hafta beklettik duzene girsin diye oda bos yer acilana kadar duzenini oturtur

günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim

ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm
+ mi bana arti deme :18: yok yok cikmazsin sen arti
Canim geline derken erkek kardesimin hanimini gerci eltim istese ona yaparim neolacak elimizemi yapicak dimi siz ne eddiniz kayivaldenler tamamiylami gittiler

benim yapisiyo valla hamur elime

Çanakkale şehitlerimizi anıyoruz
Ruhlarına birer fatiha okuyalım
;((
Onlar bizim atalarımız dedelerimiz
Dogrulugun cesaretin fedakarlıgın
Zorlugun sewginin saygının
İMANIN simgesiler
Ne yapsak ne etsek onlara layık olmak için hepsi az gelir
Ama bnm ilk önce bir anne olarak ecdadımıza yakısır bir evlat yetiştirmek
Bir vatandas olarak onları hiç unutmamaktır.........
Çanakkale içinde vurdularr beni

Ölmeden mezara koydular bni offf
Gencliğim eywah.......

Asıl bizim dememiz gerekıyo
Offff gencliğim eywah!!!!!!!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nedendir bilmem böle manevi degerleri büyük olan yerlerde oturan insanlar hiç oranın kıymetini bilmemz hor kullanır .....
Ticarete dönüştürürler ellerine gecen her fırsatta ticaret.....
Bakımsız ........ Ve daha aklıma gelipte o maneviyatı yüksek yerlerin gıybeti olmaması için susmak zorunda kaldıgım birsürü sey...
Umreye gitigimde okadar cok seye sahit oldum ki
Saskınlık.....hiçbirsey yapamamak
Sadece dedıgım sen sahit ol ya rab...
Canakkale demişken aranızda oralı olan varmı bilmiyorum ama varsada kırılmasın....
Sabah ezanına karsı namaz kılmak için bi yerde durduk
Herkes abdeset almak zorunda yoldan geldik haliyle....
Bi kadın durmus bayan wc ye
Bir erkek dırms erkk wc ye
İçeri girmek parayla
Tmm heryerde war bu diceksinizde
Ne bilim orası canakkale ole olmamalı
Asıl sorun parada degildi kadının tawrı paranız yoksa kesinlkle giremmessiniz umrumda bile degil
Bideöle sıkısık eskı bi caminin sonradan dısarı ek yapılmş wc si diyeyim
Cok garibime gitti...
Her yıl özellikle bu zamanlarda ziyaretci akınına ugrayan bi yer
Ben ve bi çok kişi kınadı acıkcası
İş wc parası degil yanlış anlasılmasın
Sonra ikindiye dogru tekrar namaz kılıncak
Yemekler yenildi....
Müzede gezdik işte bililer
2 3 tane 50 55 yaslarında amca diyim ziyaretcilere bakıp güldüker yani biZlere
Anlam veremedık hiçbirimiz
Ama nasıl bi dalga gecme edası anlatamm yani...
Amcanın birisi bana dedıkı cok begendiysen
satayım sana o yeri dedi
Büyük sehitlğin karsısındaki orman
Canakkale abidesinin orası işte
Ablalarla allahım ne güsel yerler acaba zamanında burda ne can oazarları vardı diye konusurken amca öle dedi
Cok snirlendim...
Dedım amca neyi satıyosun sen
Hala dalga gecerek surdan bikaç parca yer veririz
Yani bni anlamanız için orda olmanız gerejıyo cok sinirlendim
Yaklastım amcaya....
Dedım amca kusura bakma buralar sadece senin degil buralar hepimizin
Zaten bizim olanı bize satamassın....
Rabbimde sizi emanetkar koymus buraya ama ....... İşte dedım
Amca öle kaldı kızlar amca dedifime bakmayın tas catlasa 55 yaslarındalar....
Yani cok üzülüyorum işin özü .....
Kıymet bilmez insanlar.....
((((

dilekcim biz 3 eltiyiz.kvdem birinde kpderim diğerinde.2 haftadır yoklar.kpderim burdakinde kvdem avcılarda.kpder arada uğruyor.kvdem karşıya geçmiş kardesine geziyor.nisan başındada trabzona gececekler.cok ters zamanda bendeydiler.ben gercekten psikolojik olarak cok kötüydüm.şu 1 hafta izin bana ilaç gibi geldi.evimin düzenini kendime göre ayarladım eşimle başbaşa çay içebildim.bu benim için birlüx haline gelmişti.keşke ben toparladıktan sonra gelselerdi.

Gunaydin guzellik menu super helede spor mithis git bacim sevabtir dun resmini paylasmissin ben goremedim ama

Gunaydin guzellik menu super helede spor mithis git bacim sevabtir dun resmini paylasmissin ben goremedim ama
Resimmi gözükmüyo yoksa geçmiştemi bulamadn
Sen nasılsın yaptınmı pogacayı))

kaptancım katılıyorum esneklik gösterdikçe suistimal edilmesin.. burada insanlar canla başla uğraşıyor kilo vermek için.. forumda bir çok konu başlığı var, diyet grupları dışındakilere sürekli katılım göstermek zorunda değiller mesela, oralara katılabilirler..ama burada yarışmaya katılacak olanların kurallara uyması gerek.. uymazsak da sonuçlarına katlanacağız..yapcak bişey yok.. ben yine ağa moduna girdim ama bu böyle:) ben kuralları fazla esnetmeyi sevmem, çünkü bunun kurallara uyanlara haksızlık olduğunu düşünürüm..

guzel
ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:

2 dilim ekmek ve lavaş gibi okudum ben.. canım ara öğünlü beslenmeyi seviyorsan elbette öyle beslenirsin, ama o zaman ana öğünlerinin daha az olması gerekir. karatayda ana öğünler baya sağlam ama 6-7 saat bişey yemiyoruz mesela.. hatta nerdeyse öğlen bile yemiyoruz sadece yoğurt ve salata yiyoruz mesela..

hmm ozaman ilk yedege ablamı yaz canım.yani mezun olan veya ayrılan olursa ablam gelmek istiyor.

aa ne güzel en azından listeye dahil olmasa da gelip paylaşım yapsa olmazmıki?

günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim

ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm

belki de regl olmazsın bu ay, nerden biliyorsun:)

dünki menüm:

sabah: peynir+ 5-6 zeytin+ domates salatalık + 1 yumurta omlet+ 1 ufak muz

5,5 saat sonra: salata + 3-4 kaşık yoğurt

6 saat sonra: 1 kaseden az erişteli çorba ( ev eriştesi olduğu için karatay izin veriyor) + 1 tabak kıymalı ve kara bulgurlu ıspanak + salata + yoğurt

spor: 1,5 saat yürüyüş (1 saati yüksek tempolu- bu bir saatte 5 km yürüdüm, kalan yarım saati gezinti şeklinde)

sıvı: 2,5 lt su + 2 yeşil çay + 1 fincan biberiye çayı + 1 şekersiz türk kahvesi

bluecum söyliycem gelsin.bu arada kefir mayası aldımda dün sana zaahmet olmassa nasıl yapılıyor özet gecermisin.süt sıcakmı ılık mı olacak cam şişede olur sanırım karanlıktamı olacak:26:

superrrr valla

Keske olmasa hemde 9 ay boyunca

Ee bendw dilegin menüyü 2 dilim ekmek ve lavas diye okudum :26:

bluecum söyliycem gelsin.bu arada kefir mayası aldımda dün sana zaahmet olmassa nasıl yapılıyor özet gecermisin.süt sıcakmı ılık mı olacak cam şişede olur sanırım karanlıktamı olacak:26:

canım mayanın büyüklüğüne göre, el ayasından küçükse 2 bardak soğuk/oda ısısında farketmez, süt yeterli olur..
kullanacağın metaryeller metal olmayacak, tahta kaşık, plastik kap, cam kavanoz kullanabilirsin..

mayayı cam kavanoza koy, sütü ekle, ben genelde metal kapağı kapatmıyorum, kavanozun ağzını streç filmle kaplıyorum bi kaç delik deliyorum. sonra büyükçe bir havluyla sarıyorum her tarafını, 24 saat bekletiyorum.. 24 saat sonra plastik süzgeç kullanarak yine plastik bir kaba süzüyorum.. maya süzgeçin üzerinde kalıyor üzerinde de tortular oluşuyor yoğurt parçaçıkları gibi, onların arınması için suya tutuyorum sonra tekrar temiz bir kavanoza koyup tekrar süt ekliyorum böyle sürekli mayalıyorum.. maya zamanla büyüyecek, avucunu dolduracak kadar olduğunda 1 ltyi mayalar rahatlıkla..

kefir çok katı bir şekilde mayalanmaya başlayınca anlıyorum ki maya artık süt için fazla büyük hale gelmiş.. o zaman mayayı ayırıp buzlukta (süt içerisinde) saklayabilirsin veya birine verebilirsin..

bu sabah tartıldım 57,5 geldim, ne zaman spor yapsam böyle fazla çıkıyorum.. görüyorsunuz herşeye uyuyorum hiç bi kaçamak yapmıyorum ama işte her gün tartılmamak gerek hata bu.. bugün yürüyüş yok, çarşamba yürüyeceğim perşembe yine yok, cumaya fazla çıkmayayım boş yere..
acaba ıspanaktaki bulgur mu su tutuyor, kendime bakıyorum bacaklarım falan incelmiş karnım dümdüz, ama kilo bi türlü 56 nın altına inmiyor ya..

Günaydınnnnnnn 3. mıntıkanın güzelleriiii birazdan annemi gezmeye götüreceğim sıkılmış ben haftasonu arkadaşımla geziyorum hafta içi annemi gezdiriyorum vakit oldukça gitmeden hemen bakayım dedim nasılızz bebişlerrrr

Kizlar bugun sali oglen kahvalti var ben ne yiycem ya

çekmecende yokmu bişeyler şirinemm yoğurtla birlikte kuruyemiş yesen diyorumm keşke evden getirseydin cnm eğer yoksa mecbur ekmeksiz kahvaltı yapacaksın :26:

süpersin ağam maşallahhhh

kefir mayalarını içeceğin miktardaki cam kavanoza koyup üzerini peçeteyle kapayıp mutfak dolaplarından birinde bekletmen yeterli Yasemincim ben öyle yapıyorum karanlıkta mayalanması gerekiyor oda sıcaklığında canım ohhh kefircilerrr çoğaldıı ben 24 saat bekletiyorum plastik süzgeçten süzüp içiyorum klorsuz su ile yıkayıp tekrar mayalıyorumm ekşi seversen daha mayalama süresini uzatabilirsin canımm dikkat etmen tek konu metalle temas etmemesi

Seni böyle eski neşene kavuşmuş olarak görmek süper Mervişimmm menü süper hareket süperrr 10 point bizimlesinn

ne güzelllll hep birlikte kaynaşana dek listeye girer canımmm

özürdilerimmm Dilekcim ben niye 2 dilim ekmek okudumki:44::44::44: affet yanlış okumuşum

gunaydın dıyedaslarım 3mil leslie mı yaptım.şimdide pogaca yapıcam gelıne mısafır gelıcekmıs rıca ettı bende sevaptır yapıverıyım dedım

Allah bana da senin gibi bir görümce nasip etsin

Günaydınn tatlımmm şükür bomba gibiyimmm kuzenimnlede her akşam görüşüyorum belli saatlerde arayabiliyoruz çok iyi geliytor sesi bıcır bıcır kısa zamanda çıkacak inş kıskanılmak iyidir belli dozu aşmadığı sürece tabiii sporr yaparken dikkat et yine de zorlama kendini canımcım

Bugun cakma karatay yaptim
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz peynir
1 kucuk domates
(Kuruyemis yiyemedim cunku evde brnden baska cig yiyen olmadigindan isyerindeki cekmecemde duruyor)

çakma karatay demek

bluecum yumurta bende kabarma yaptığı için muz yediğim zamanlarda yumurta yemiyorum aslında iki muz yiyebilirim ama g i si yüksek olduğu için biraz tırsıyorum açıkçası kayısıyıda sadece günde 1 tane kahvenin yanında tüketiyorum eskisi gibi her kahvaltıda yemiyorum sadece pazar günleri kayısı kaymak günü yapıyorum kendime

Günaydın Gözdecimmmm sakın korkma hemen 2 sn sürmeden bitecekkk ah yengen ahhhh sabote ediyor diyetiniii

Günaydınnn canımmm allah yardımcınız olsun dualarımız seninle cnm

Mintika uyannnnn
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah

iyi yapmışsın şirinem de hastalanırsın diye korkuyorum biraz daha dinlenseydin canımcımm:26: canım ben kahvaltıdan hemen sonra kahvemi içiyorum 1 kayısımı yiyorum dişlerimi fırçalıyorum ağzıma kilit vuruyorum hibisküsü sabah içiyorum kahvaltıda öğleden sonra anneme eşlik etmek için şekersiz çayımı içiyorum kefiri kahvaltıdan en az 4 saat sonra içiyorum sıvılar şekersiz olmak kaydıyla leptini bozmuyor bitanemm
gece yatarkende mistik çay içiyorum cnm

her gün tartılmak motivasyonunu düşürüyor canımm tartılma bence tuz tüketimin nasıl bluecumm acaba tuz şişlikmi yapıyor omega 3 de alıyorsun bildiğim kadarıyla kaçamak yok spor yapıyorsun menüler süper inan bende şaşırdım

birde dün şunu okudumm canım hemen paylaşayım

Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız

ben spor yaparken karışım suyumdan içiyordum içmeden birde böyle deneyeceğim bakalım

Blue bende ayni hergun tartilinca tarti sevmiyor bizi bu sabah sok sok 66, 2 gordum inkami yok uc gunde dunyayi yesem bunu alamam ki dunyayisa temedim sadece dikkatsiz yedim saat aralarini filan uymadim .

Banucugum ben spor yaparken 1 lt su tuketiyorum cunku cok sysuyorum sporun sonunu beklersem su icmek icin duser kalirim vvalla ve blue gibi sporun ertesi gunu cok çıkıyorum galiba buda kaslarin laktik asit salgisindan kaynaklaniyor yorgunluk sialik yapiyor. Atlarin laktok asit salgilayamadigini bu yuzden de yorulma hissetmediklerini ama yok yuklenilirse catlayarak olduklerini okumustum

sizin tartıları cumadan cumaya vereceğim size ben alacağım ilk günler bende tartılıyordum her gün her öğünden sonra hatta ama sinirlerim altüst oldu o yüzden tartılmıyorum bende susuz spor yapamam ama bir gün deneyeceğim bakalım ne kadar su kaybetmişim iki katını da içeceğim spor konusunda ise her gün yapabileceğimiz şekilde spor yapmalıymışız fazla zorlamadan dediğin doğru bende okumuştum kasların dinlenmesi için spora birer gün ara verilmeliymişş fakat bu ağır idmanlar için geçerli sanırım çokmu zorluyosunuz siz kendinizi bakayım:100:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…