• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar,herkese kolay gelsin😊 Deniz Seki'nin Heycanlı Magazinde bahsettiği yosun tabletlerinin markasını bilen varmı acaba? Çok faydasını görmüş,ama reklam olmasın diye ismini vermedi tabii 😊 belki bileniniz vardır diye bi danışmak istedim.. Şimdiden teşekkür ederim 😉 bu arada Heycanlı linki burada
http://m.youtube.com/watch?v=JstKJwa3y3I#

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

:1::1::1:
Ay ne gıcık bu erkekleerrrr..:1::1::1::1:

Hoşgeldin Gözdecimmm :16: okudum olanlarıı..tıpta isimsiz vaka mı oldn annem sen :29::1: neyse canm kötü bir şey de değil demekki ama sen gene de bi doktora daha gitbence de ya, belli olmuyor bazen...Tabi Allah korusun daa.. iğneyi neye göre verdiler ki anlamadılar madem, ben de o kısmı anlamadım yahu :31:

birde bizim burdaki devlet hastanesnde doktorlar iğne vermeyi pek seviyolar :1: serum iğne havada uçuşuyo o yüzdende sorgulamadım pek neye dayanarak veriyosunz diye çünkü 10taneden 3 tanesini yaptırsam şükür :1:

Sakın ihmal etmee ama Gözdeeee :20: Anladım canm, bir sebebi yok belki de sıkıntıdan şişmiş işte rahat bırakın :1:
İnş geçer bi an önce de kafan da rahatlar canm..:31:

geçmezse başka doktora gidicem canım benim aslında böyle tanımlanamaması benimde canımı sıkıyo ama kanser ve benzeri bişey olmadığını bildiğim için içim rahat çok şükür. sadece boynumda yımırtaynan geziyorm sanki :1: inşallah geçer Hiloşum sağol ilgin için seviyorum seni :54: :16:

Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.
Ya Musa bizim çocuğumuz demiş çift.

Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.

Allah'tan umut kesilmez. O herşeyi gören ve en iyi bilendir.

Kul sabırla dua ıle Rabbıne teslım olursa,merhamelılerın merhametlısı kulunu mahsun bırakmaz...

Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim
Altinoluk portal yada nil tv yi yardimci kaynk olarak kullanabilirsin.ha bide tabiki bediuzzaman hz nin risaleleri var super ya

Çok azı savunur ne yazıkki.. şimdi ki gençlik tam bir fiyasko ya, öyle üzülüyorum ki.. :50: pek çok duygu artık sadece dilde, hatta dillerine bile almazlar, anlamazlar anlamaya çalışmazlar.. bu vatanın kıymetini bilen mi var ki :31:

hacettepe kampusunde bugunun onemınden sehıtlerımıze saygıdan yemekte hosaf ve tahın cıkıyor sadece ve şimdıkı genclık bunu protesto yapıyolar kahramanlarımız gunlerce sekersız hosaf tahın kuru ekmek yemısken ve vatanı kurtarırken sımdıkıler bır gun bıle yemeye tahammullerı yok sımdıkı genclık bu ıste Rabbım sonumu hayr etsın

vallahi ben düzene girene kadar 1 ay geçmiştiydi :1:

ben geldim canocanlarr. doktor yine çözemedi ne olduğunu :1: mekik dokudum hastanede :31: başka bi doktor daha katıldı sonra.. sanırım şeymiş tükürük bezlerim hava almış ve o şişlik o yüzdende olabilirmiş. yakın vakitte geçmezse tekrar gel dediler ve zaten bu ilki kadar şişik değildi ve burnumun arkasındada varmış geçen sefer olduğunda şimdi o şişlk yokmuş korkmuyodum iğneden korktum sadeece boğazıma upuzun kameralı çubuk soktular ıykk :1: orada da doktora rezil oldum zaten adam iğneyi daha damara sokmadan ben acı hissettm krize girdi :1: neyse işte şuan için bişey yokmuş meğersem ama yinede başka doktorada git dediler çünkü ilk gittiğimdeki bayanın tayini çıkmış ve o olsaydı daha kolay çözüm bulncaktı. öyle böyle bikaç ilaç verdiler vede iğne, şişlk çabk insin diye. ama iğneler 10 tane nasıl olcak bilmiyoruum :43: iğneler bittiğinde geçmezse hastaneye gel dediler tekrar ama o iğneler bitermi bilmem :36:
Ihmal etme canim baska dr mutlaka gorun bitanem
benim eşimin de göbek çıkmıştı buraya geldikten sonra kilosu da 72 falandı
sonra benimle beraber karataya başladı, ama meyveyi çok sever, meyve yemeye devam etti hem de geceleri bile, bi de oturunca bir falan değil 3-5 portakal yer genelde :9:
ona rağmen sadece ekmeği bırakarak ve çay şekerini azaltarak adam 66ya düştü ya, göbek falan kalmadı incecik oldu.. ben anca 3,5 kilo verebildim zar zor..
ama benim beslenme şeklim çok çok değişmedi tabi, onun da etkisi var, ben zaten ekmek yemiyordum zaten çayıma şeker atmıyordum, yine de iyi gitti:)
Benimki cok zayifti asiri ama simdi kilo aldi cok mutlu gibegim oldu ilk defa diye :1:
saolasın canım.bugünde öğle arası lahana sardım.:52::52::52:hızlı hatunum vesselam.ben sarmasından yemiycem lahana attım içine onları yemeyi düşünüyorum nasılsa tadı sinmiştir.
erkekler bu konuda şanslı.

bugün öyle bir savaş olsa kim aşkla şevkle vatanı savunur diye düşünüyorum bazen.
Bizimkiler birbiriyle bu kadar iyi savasiyorsa belki allah gostermesin oyle bir duruma dusubce de tek yurek olmayi ogrenirler
Hz. Musa A.s Hergün halkın içine karışıp halkın dertlerini dinler ve Rabbine dua edermiş. Birgün yine Halkın içinde gezerken bir çift yaklaşmış ve Ya Musa; Bizim çocuğumuz olmuyor bize derman demişler, Musa A.s o gece Rabbinde dua etmiş. ve " Onların asla çocuğu olmayacak asla döl tutmayacaklar" cevabını almıs. Aradan yıllar geçmiş ve Hz. Musa a.s yine halkın içinde gezerken bu çifte rastlamış çiftin yanında birde çocuk varmış.

Hz.Musa; Rabbim bu çift için asla çocuğu olmayacak demiştin bunun hikmeti nedir diyince Allah Cc. Ben onlar için, kesinlikle cocukları olmayacak dediğim halde onlar benden umudu kesmediler bu yüzden şimdi çocukları var" buyurdu.

Kul sabırla dua ıle Rabbıne teslım olursa,merhamelılerın merhametlısı kulunu mahsun bırakmaz...
Aynen aldim bunu kulagima kupe yaptim :38::38:
hacettepe kampusunde bugunun onemınden sehıtlerımıze saygıdan yemekte hosaf ve tahın cıkıyor sadece ve şimdıkı genclık bunu protesto yapıyolar kahramanlarımız gunlerce sekersız hosaf tahın kuru ekmek yemısken ve vatanı kurtarırken sımdıkıler bır gun bıle yemeye tahammullerı yok sımdıkı genclık bu ıste Rabbım sonumu hayr etsın

Umudumuzu kesmeyelim bizim cocuklarimiz belki bilincli buyur bilibcsiz buyuyenlere oncu olur rabbim tekrar yasatmasin o gunleri belki dusman karsisibda tek yurek olmayi becerirler savas farklidir irzin topragin namusun ailen bayragin bu kavramlar icin hic savasmadilar ki . Simdi dusunun bir kere hangi anne cocugu icin bedenini koymaz ortaya yada hangi erkek namusu ailesi icin eli kolu bagli durur yok yok benim aklim almiyor boylesini .
Evet gencler sorumsuz ama onlari biz boyle yaptik dayattik sevdirmek yerine dayattik canakkale sehitlerini anlatmak yerine tarih kitaplarini ezberlettik siranin sonuna ses gitmeyen mikrofonlarla sigukta toren yaptik saklimizca tarihimizi yasattik .
Hala bir cogumuz kpss de tarihi yapamaz neden aslinda gecmisimiz dedeni bilmek aslinda ama ezberci buyuduk taki lisedeki tarih hocam dersime girene kadar bende oyleydim . Unide tarih zorunlu ama hoca derse girmiyor sinavdan once sorumlu oldugun yeri soyluyor . Butun armutlar curukse agaci ilaclamak gerekir ben mi yanlıs düşünüyorum . Aptal bir nesil yetisiyor tv karsisinda pc oyunların da kaybolmus bir nesil

birde bizim burdaki devlet hastanesnde doktorlar iğne vermeyi pek seviyolar :1: serum iğne havada uçuşuyo o yüzdende sorgulamadım pek neye dayanarak veriyosunz diye çünkü 10taneden 3 tanesini yaptırsam şükür :1:

geçmezse başka doktora gidicem canım benim aslında böyle tanımlanamaması benimde canımı sıkıyo ama kanser ve benzeri bişey olmadığını bildiğim için içim rahat çok şükür. sadece boynumda yımırtaynan geziyorm sanki :1: inşallah geçer Hiloşum sağol ilgin için seviyorum seni :54: :16:

Anladm gozdecimmm niye ilgilenmeym kiz merak ettm..
Allah korusun dedign gibi kotu bi sey olmadindan eminlerse sorun yok..

Ne kadr guzel bir hikaye.. Tesekkur ederiz paylasimin icn supersn. Allah sabredene veriyor cidden yaa unutmasak bir dee..

Oyle haklisn ki dilekcim.. Simdi bara yoga hydi ayaklan. Tamam gerektiginde kesnlikle hakkimizi savunalm ama bu kadri sadece topluga uymak nedenini bilmeden hem de.. Asil degerlerimizi unutarak..

Gulsahim bence yeniden suz ve temrar mayala belki isik filan gordu olmemislerdir inşallah metal degmediyse olmezde zaten

Herkes ispanak yemis :37: yasemin tartinda fark ciktimi kiz kendinde niye denemedin de kocanda denediniz

alla alla neden öyle oldu ki anlamadım, sütten mi acaba :26: canım sütü süz, tencereye koy, kaynama sıcaklığına gelince yarım limon sık azcık da tuz ekle, süz ve beklet, peynir olarak tüket.. boşa gitmez böylece..
tekrar mayala sonra, daha az süt koy, sütü azcık ılıtarak koy, yada başka sütle dene, mayalarsa süttenmiş demekki deriz..

güle güle kullan doktorum, hedef kilonu görmek nasip olsun yeni tartında :16:
menün de güzel ama gün içinde az olmuş o yüzden acıkmışsındır..
dün anlaşılan ıspanak günüymüş :9:

atma canım yarına olur.
ben şöyle yapıyorum özel bir mayalama falan yok.
bir kavanozda duruyor o aldığım maya.
süt alıyorum üzerine bir kupa kadar koyuyorum(normal sek günlük süt)
oda sıcaklığında mutfakta tezgahın üzerinde duruyor.
ertesi sabah süzüyorum ve içiyorum ertesi gün içemezsem bir sonraki gün biraz daha koyu kıvamda oluyor üçüncü güne kalırsa ekşi yogurt tadında oluyor dördüncü güne kalırsa daha da koyu ve ekşi oluyor. hepsi de içilebilir hiç bir zararı yok.

bir gün sonra daha tatlımsı içmeyi seviyorsanız ertesi gün süzüp geriye kalan kısmına yeniden süt ekliyorum süzdüğüm kısmını içiyorum bu kadar
eğer uzn süre içmeyeceksem yıkayıp deepfrize koyuyorum bir hafta içmeyeceksem tezgahta değilde dolapta bekletiyorum.

yaaa bende çok üzüldüm ama kesin sütten çünkü önceki süper tutmustu neyse bende ikiye böldüm bakayım bu gecede bekleticem yarısını , kalanıda poğaça yapıcam eşim sabahları işe götürüyor napalım artık ama kefirden vazgeçmek yokkkkk çok sevdimmm:9:

1 saat yürüdüm geldim sırtım su içinde kaldı maşallah ya hava ne kadar güzell insanın içini açıyorrr:21:

alıntılarım hepsı gıttı neyse :(
bızım genclerımız anca fec kahramanlıgı yapar ben cok sıkıldım artık herkesın her konuda bır fıkrı olup fec uzerınden destan yazmalarına.gecen berkının vefatındada ıyıce mıllet olurak ıgrenclestık bı taraf vefatını fırsat bılıp ıyıce kudurdu yaktı yıktı dıger tarafta yok efendım ekmek almayaa gıtmemıste ne ıse varmısta fec carsaf carsaf paylasımlar yazık cok yaz nerde kaldı bızım ınsanlıgımız kendı kardesımde aynı paylasımlarda bulunca uyardım canım bak evladın var boyle buyuk sozler soyleme yarın oglun nasıl arkasalıklar kuracak nasıl tercıhlerde bulunacak bellımı Allahın gucune gıder olen ne olursa olsun cocuktu ya bızım ınsanlıgımıza dusen hem ona hem dıger polıslerımıze burak cana rahmet dılemek ve dua etmek ..Rabbım evladlarımızı kendı yolundan ayırmasın ıylerle karsılastırsın

bızım genclerımız anca fec kahramanlıgı yapar ben cok sıkıldım artık herkesın her konuda bır fıkrı olup fec uzerınden destan yazmalarına.gecen berkının vefatındada ıyıce mıllet olurak ıgrenclestık bı taraf vefatını fırsat bılıp ıyıce kudurdu yaktı yıktı dıger tarafta yok efendım ekmek almayaa gıtmemıste ne ıse varmısta fec carsaf carsaf paylasımlar yazık cok yaz nerde kaldı bızım ınsanlıgımız kendı kardesımde aynı paylasımlarda bulunca uyardım canım bak evladın var boyle buyuk sozler soyleme yarın oglun nasıl arkasalıklar kuracak nasıl tercıhlerde bulunacak bellımı Allahın gucune gıder olen ne olursa olsun cocuktu ya bızım ınsanlıgımıza dusen hem ona hem dıger polıslerımıze burak cana rahmet dılemek ve dua etmek ..Rabbım evladlarımızı kendı yolundan ayırmasın ıylerle karsılastırsın

Amin Dilek amin.. yani çok fazla girmek istemiyorum bu konulara o yüzden yazmadım pek o günlerde de ama milletimiz ne durması gerkeen yeri biliyor, ne yapacağını düzgün yapıyor.. bazen sonuna kadar haklı olduğu bir konuda haksız duruma düşebiliyor. Birileri çıkıp gazetede yok benm kardeşim yoktu, artık var Berkin falan diye lafta milliyetçilik yapıyor, çok acı bir olay gencecik çocuk öldü; ama ilk ölen ya da tek ölen çocuk o değil; ölen polisler de askerler de bizim evlatlarımız bu vatanın biricik evlatları değiller miydi? Biz hangi şehit için böyle yollara düştük, miliyetçilik yapcaksak o zaman neredeydik?? Bu tamamen fırsatçılık malesef, polis belki orantısız güç kullandı ama bunun hıncını polisten orda burda çıkararak çare bulunmaz; sandıkta gösterirsin gücünü, ne istediğini biliyorsan atarsın oyunu bu kadar. Ne çirkefliğe ne çirkinliğe lüzum yok yani bence. Ddiğin gibi facede maşallah herkes bi agresif eleman herkeis her konuyu çok iyi biliyor. Ben de acıyorum millet olarak halimize mesela adaleti bile düzgün uygulayamıyoruz, adliyeden avukatlar yaka paça atılabiliyor bu ülkede; ama bunda tek bir kişi ya da kişiler suçlu değil. Bu oyu veren millet şimdi polise güç veren iktidarı sorgulayamaz bence. Ne söyleyecekse herkes sandıkta söylesin, herkes ağırlığını korusun yeter bence. Uzun oldu ama yazmışken yazdım gitti. Saygılar. :)

Canim cok haklisin sonuna kadar ama ne diyorum umudumuzu yitirirsek olmaz dedigim gibi belki bizim evlatlarimiz dogru yolu bulacak ve bosvermis genclkk degisecek (once bi evlat yapmaliyim o ayri tabi ) boyle bakmazsam cok karariyor icim sıkılıyor . 51 yasindaki insan ddemeye dilimin varmadigi mahlukat 10 yasinda cocuga tecavuz edip öldürüyor Rabbim buyuk islah etsin nereye gidiyoruz yeminle haberlerden korkar oldum

Amin Dilek amin.. yani çok fazla girmek istemiyorum bu konulara o yüzden yazmadım pek o günlerde de ama milletimiz ne durması gerkeen yeri biliyor, ne yapacağını düzgün yapıyor.. bazen sonuna kadar haklı olduğu bir konuda haksız duruma düşebiliyor. Birileri çıkıp gazetede yok benm kardeşim yoktu, artık var Berkin falan diye lafta milliyetçilik yapıyor, çok acı bir olay gencecik çocuk öldü; ama ilk ölen ya da tek ölen çocuk o değil; ölen polisler de askerler de bizim evlatlarımız bu vatanın biricik evlatları değiller miydi? Biz hangi şehit için böyle yollara düştük, miliyetçilik yapcaksak o zaman neredeydik?? Bu tamamen fırsatçılık malesef, polis belki orantısız güç kullandı ama bunun hıncını polisten orda burda çıkararak çare bulunmaz; sandıkta gösterirsin gücünü, ne istediğini biliyorsan atarsın oyunu bu kadar. Ne çirkefliğe ne çirkinliğe lüzum yok yani bence. Ddiğin gibi facede maşallah herkes bi agresif eleman herkeis her konuyu çok iyi biliyor. Ben de acıyorum millet olarak halimize mesela adaleti bile düzgün uygulayamıyoruz, adliyeden avukatlar yaka paça atılabiliyor bu ülkede; ama bunda tek bir kişi ya da kişiler suçlu değil. Bu oyu veren millet şimdi polise güç veren iktidarı sorgulayamaz bence. Ne söyleyecekse herkes sandıkta söylesin, herkes ağırlığını korusun yeter bence. Uzun oldu ama yazmışken yazdım gitti. Saygılar. :)

Sirf o olaylara uzak kalmak icin face i kapattim herkes birbirine dusmus kendi bileklerimizi kesiyotuz da haberi yok kimsenin cok yazik

Saygilar bacim cok dogrusun kraldan cok kralcilar taraf olmanin suyunu cikarmis milletiz .Aynen oyle arkadasim madem demokrasiden yanayiz sesizce 30 marti bekleyin Rabbimde millet icinde kim hayirliysa onlari basimiza getirsin

Sirf o olaylara uzak kalmak icin face i kapattim herkes birbirine dusmus kendi bileklerimizi kesiyotuz da haberi yok kimsenin cok yazik

Canim cok haklisin sonuna kadar ama ne diyorum umudumuzu yitirirsek olmaz dedigim gibi belki bizim evlatlarimiz dogru yolu bulacak ve bosvermis genclkk degisecek (once bi evlat yapmaliyim o ayri tabi ) boyle bakmazsam cok karariyor icim sıkılıyor . 51 yasindaki insan ddemeye dilimin varmadigi mahlukat 10 yasinda cocuga tecavuz edip öldürüyor Rabbim buyuk islah etsin nereye gidiyoruz yeminle haberlerden korkar oldum

insallah canim ya bizler bilincimizi cocuklarimiza asiliyabiliriz,bebe yapirsin sen sende o potansiyel var:)Allahim kiyamet alemeti midir bunlar ya:(

Back
X