• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

sizin tartıları cumadan cumaya vereceğim size ben alacağım ilk günler bende tartılıyordum her gün her öğünden sonra hatta ama sinirlerim altüst oldu o yüzden tartılmıyorum bende susuz spor yapamam ama bir gün deneyeceğim bakalım ne kadar su kaybetmişim iki katını da içeceğim spor konusunda ise her gün yapabileceğimiz şekilde spor yapmalıymışız fazla zorlamadan dediğin doğru bende okumuştum kasların dinlenmesi için spora birer gün ara verilmeliymişş fakat bu ağır idmanlar için geçerli sanırım çokmu zorluyosunuz siz kendinizi bakayım:100:

Cokta zorlamiyorum aslinda ben gunde bir saatlik zaten normali eger gunde oki saat yaoiyirsan bir gun mola olmaliymis ama tartimi sana verebilirim zira su aralar cok canimi sıkıyor

her gün tartılmak motivasyonunu düşürüyor canımm tartılma bence tuz tüketimin nasıl bluecumm acaba tuz şişlikmi yapıyor omega 3 de alıyorsun bildiğim kadarıyla kaçamak yok spor yapıyorsun menüler süper inan bende şaşırdım

birde dün şunu okudumm canım hemen paylaşayım

Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız

ben spor yaparken karışım suyumdan içiyordum içmeden birde böyle deneyeceğim bakalım

evet canım bundan sonra tartılmayacağım.. tuzu salatama vs hiç atmıyorum, ama yemeğe attığım fazla mı acaba, aslında çok değil, ama azaltabilirim..
omega 3 almıyorum canım ya, bi alamadım türkiyedeyken.. en kısa zamanda onu dahil edeyim beslenmeme..belki de onun etkisidir..
su tavsiyene de uyacağım..

sizin tartıları cumadan cumaya vereceğim size ben alacağım ilk günler bende tartılıyordum her gün her öğünden sonra hatta ama sinirlerim altüst oldu o yüzden tartılmıyorum bende susuz spor yapamam ama bir gün deneyeceğim bakalım ne kadar su kaybetmişim iki katını da içeceğim spor konusunda ise her gün yapabileceğimiz şekilde spor yapmalıymışız fazla zorlamadan dediğin doğru bende okumuştum kasların dinlenmesi için spora birer gün ara verilmeliymişş fakat bu ağır idmanlar için geçerli sanırım çokmu zorluyosunuz siz kendinizi bakayım:100:

canım 1 saat yürüyüş ağır idman değil ki, sen de yürüyorsun dimi hergün 1 saat?
yani sence hergün yürümeli ama daha az mı yürümeliyim?

ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..

dün ki menüm,
iki yumurta 5 zeytin dereotu maydonoz lor peynir

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

tavuk dönerin sadece içi ve büyük bir ayran

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist

Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam

Aynen canim cagla izindeydi dondu . Bu arafa bu hafta Şule ve Tuğba da donuyirdu hani nerdeler :26:

Hakkaten nerdelerrr :15:

Günaydınn tatlımmm şükür bomba gibiyimmm kuzenimnlede her akşam görüşüyorum belli saatlerde arayabiliyoruz çok iyi geliytor sesi bıcır bıcır kısa zamanda çıkacak inş kıskanılmak iyidir belli dozu aşmadığı sürece tabiii sporr yaparken dikkat et yine de zorlama kendini canımcım:54:

Ohhh bombastikkk :21::1: ne güzelmişşş süper kısa sürde daha da iyi olcak inşş..:nazar:
Aynen belli dozda iyi de bazen fazla oluyor şiddetli kavgalar falan ohooo...:30:
Tamma ablacımm dikkat ediyorum merak etmee :16::16::16:

dilekcim bunlar acıklar sanırım.
canım mayanın büyüklüğüne göre, el ayasından küçükse 2 bardak soğuk/oda ısısında farketmez, süt yeterli olur..
kullanacağın metaryeller metal olmayacak, tahta kaşık, plastik kap, cam kavanoz kullanabilirsin..

mayayı cam kavanoza koy, sütü ekle, ben genelde metal kapağı kapatmıyorum, kavanozun ağzını streç filmle kaplıyorum bi kaç delik deliyorum. sonra büyükçe bir havluyla sarıyorum her tarafını, 24 saat bekletiyorum.. 24 saat sonra plastik süzgeç kullanarak yine plastik bir kaba süzüyorum.. maya süzgeçin üzerinde kalıyor üzerinde de tortular oluşuyor yoğurt parçaçıkları gibi, onların arınması için suya tutuyorum sonra tekrar temiz bir kavanoza koyup tekrar süt ekliyorum böyle sürekli mayalıyorum.. maya zamanla büyüyecek, avucunu dolduracak kadar olduğunda 1 ltyi mayalar rahatlıkla..

kefir çok katı bir şekilde mayalanmaya başlayınca anlıyorum ki maya artık süt için fazla büyük hale gelmiş.. o zaman mayayı ayırıp buzlukta (süt içerisinde) saklayabilirsin veya birine verebilirsin..

kefir mayalarını içeceğin miktardaki cam kavanoza koyup üzerini peçeteyle kapayıp mutfak dolaplarından birinde bekletmen yeterli Yasemincim ben öyle yapıyorum karanlıkta mayalanması gerekiyor oda sıcaklığında canım ohhh kefircilerrr çoğaldıı:21::21: ben 24 saat bekletiyorum plastik süzgeçten süzüp içiyorum klorsuz su ile yıkayıp tekrar mayalıyorumm ekşi seversen daha mayalama süresini uzatabilirsin canımm dikkat etmen tek konu metalle temas etmemesi

Son düzenleme:
Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam
Canim kefirin miktarina gore mayalaniyor soguk yada oda sicakliginda blue yazmıştı bi iki sayfa o ce bulabilirsin . Ben bir senedir yapmıyorum :(
ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..

dün ki menüm,

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist

Biz firsat buldukca buradayiz seni cok az goruyoruz ama :19:

Yasemin cok tesekkur ederim basliyorum kefirimi mayalamaya haydi bismillah

Nazarım değdi kendi kendime yahu, bütün gün oturdm dediğim gnden beri oturup yazamadım rahat rahat.. ama cuma gün duruşma falan yok inş burda olurum da hem listeyi de yapacaaağğğııımmm... İnş kendimi de 62 lerde yazarımm yehuu... olmasa da 63 ü sıfırlayacam inş.. kararlıyımmmm :52:

diyetarkadasim.com da baktım şimdiye kadar yediklerim 750 kal civarı olmuş 1200 ü geçmem üstüne spor yaparım oh miss... öğlen de etli patates yemeği pilav vardı ama ben patatesten yedim biracucukkk.. cacık ve salata yedm bir dee... sabah da klasik peynir zeyti domates çavdar ekmeği..

dün ki menüm,

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist

sabah 5 kayısı çok fazla olmuş, 3 tane yeterli bence..kahvaltı gayet sağlam çünkü..
muzun da zamanlaması yanlış olmuş, sabah dışında yenen muz yağa dönüyor malesef..
bir de yazdıkarınızı öğün olarak yazarsanız dha anlaşılır olur, ara öğün hangisi vs pek anlaşılmıyor :16:
spor güzel maşallah..

dilek doktorcum kopyalamış tekrar yazmadım afiyet olsun canım:)

rica ederim efenim.
ben cok severim kefiri helede ona ananas katarsam bayılırım heralde.

Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim

dün ki menüm,

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist
İyiymisssssssss

Nazarım değdi kendi kendime yahu, bütün gün oturdm dediğim gnden beri oturup yazamadım rahat rahat.. ama cuma gün duruşma falan yok inş burda olurum da hem listeyi de yapacaaağğğııımmm... İnş kendimi de 62 lerde yazarımm yehuu... olmasa da 63 ü sıfırlayacam inş.. kararlıyımmmm :52:

diyetarkadasim.com da baktım şimdiye kadar yediklerim 750 kal civarı olmuş 1200 ü geçmem üstüne spor yaparım oh miss... öğlen de etli patates yemeği pilav vardı ama ben patatesten yedim biracucukkk.. cacık ve salata yedm bir dee... sabah da klasik peynir zeyti domates çavdar ekmeği..

Merak ettim ben de bakim su siteye

Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim

Dilekk sana zahmet olmazsa su sabri bide bana anlatsan ya :38: ben cok sabirsiz biriyim ya

Dilekkk sen bana kusmusun :19:

Sirinem kusermiyim sen hastalandinda ilgimi beklersin ablandan:)canim cok bakamiyorum siteye yazip cikiyorum ikigundur yogunluktan tel gorunmuyu kim var bacim ahiretligim kusermiyim

Back
X