- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
sizin tartıları cumadan cumaya vereceğim size ben alacağım ilk günler bende tartılıyordum her gün her öğünden sonra hatta ama sinirlerim altüst oldu o yüzden tartılmıyorum bende susuz spor yapamam ama bir gün deneyeceğim bakalım ne kadar su kaybetmişim iki katını da içeceğim spor konusunda ise her gün yapabileceğimiz şekilde spor yapmalıymışız fazla zorlamadan dediğin doğru bende okumuştum kasların dinlenmesi için spora birer gün ara verilmeliymişş fakat bu ağır idmanlar için geçerli sanırım çokmu zorluyosunuz siz kendinizi bakayım:100:
Ayferim şirinem ben müsade istiyorumm canımmm görüşürüz akşama inş
her gün tartılmak motivasyonunu düşürüyor canımm tartılma bence tuz tüketimin nasıl bluecumm acaba tuz şişlikmi yapıyor omega 3 de alıyorsun bildiğim kadarıyla kaçamak yok spor yapıyorsun menüler süper inan bende şaşırdım
birde dün şunu okudumm canım hemen paylaşayım
Spor öncesinde ve sonrasında tartılın. Aradaki kayıp sıvı kaybıdır ve onun 2 katı kadar su için. Böylece metabolizmanızı çalıştırırsınız
ben spor yaparken karışım suyumdan içiyordum içmeden birde böyle deneyeceğim bakalım
sizin tartıları cumadan cumaya vereceğim size ben alacağım ilk günler bende tartılıyordum her gün her öğünden sonra hatta ama sinirlerim altüst oldu o yüzden tartılmıyorum bende susuz spor yapamam ama bir gün deneyeceğim bakalım ne kadar su kaybetmişim iki katını da içeceğim spor konusunda ise her gün yapabileceğimiz şekilde spor yapmalıymışız fazla zorlamadan dediğin doğru bende okumuştum kasların dinlenmesi için spora birer gün ara verilmeliymişş fakat bu ağır idmanlar için geçerli sanırım çokmu zorluyosunuz siz kendinizi bakayım:100:
Aynen canim cagla izindeydi dondu . Bu arafa bu hafta Şule ve Tuğba da donuyirdu hani nerdeler :26:
Günaydınn tatlımmm şükür bomba gibiyimmm kuzenimnlede her akşam görüşüyorum belli saatlerde arayabiliyoruz çok iyi geliytor sesi bıcır bıcır kısa zamanda çıkacak inş kıskanılmak iyidir belli dozu aşmadığı sürece tabiii sporr yaparken dikkat et yine de zorlama kendini canımcım
canım mayanın büyüklüğüne göre, el ayasından küçükse 2 bardak soğuk/oda ısısında farketmez, süt yeterli olur..
kullanacağın metaryeller metal olmayacak, tahta kaşık, plastik kap, cam kavanoz kullanabilirsin..
mayayı cam kavanoza koy, sütü ekle, ben genelde metal kapağı kapatmıyorum, kavanozun ağzını streç filmle kaplıyorum bi kaç delik deliyorum. sonra büyükçe bir havluyla sarıyorum her tarafını, 24 saat bekletiyorum.. 24 saat sonra plastik süzgeç kullanarak yine plastik bir kaba süzüyorum.. maya süzgeçin üzerinde kalıyor üzerinde de tortular oluşuyor yoğurt parçaçıkları gibi, onların arınması için suya tutuyorum sonra tekrar temiz bir kavanoza koyup tekrar süt ekliyorum böyle sürekli mayalıyorum.. maya zamanla büyüyecek, avucunu dolduracak kadar olduğunda 1 ltyi mayalar rahatlıkla..
kefir çok katı bir şekilde mayalanmaya başlayınca anlıyorum ki maya artık süt için fazla büyük hale gelmiş.. o zaman mayayı ayırıp buzlukta (süt içerisinde) saklayabilirsin veya birine verebilirsin..
kefir mayalarını içeceğin miktardaki cam kavanoza koyup üzerini peçeteyle kapayıp mutfak dolaplarından birinde bekletmen yeterli Yasemincim ben öyle yapıyorum karanlıkta mayalanması gerekiyor oda sıcaklığında canım ohhh kefircilerrr çoğaldııben 24 saat bekletiyorum plastik süzgeçten süzüp içiyorum klorsuz su ile yıkayıp tekrar mayalıyorumm ekşi seversen daha mayalama süresini uzatabilirsin canımm dikkat etmen tek konu metalle temas etmemesi
Canim kefirin miktarina gore mayalaniyor soguk yada oda sicakliginda blue yazmıştı bi iki sayfa o ce bulabilirsin . Ben bir senedir yapmıyorumKizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam
ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..
dün ki menüm,
iki yumurta 5 zeytin dereotu maydonoz lor peynir
türk kahvesi 5 kayısı
yoğurtlu kereviz
yeşil çay muz
tavuk dönerin sadece içi ve büyük bir ayran
biberiye çayı
2.5 lt su
mekik 50 tane
ip atlama
twist
ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..
dün ki menüm,
türk kahvesi 5 kayısı
yoğurtlu kereviz
yeşil çay muz
biberiye çayı
2.5 lt su
mekik 50 tane
ip atlama
twist
Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam
İyiymisssssssssben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..
dün ki menüm,
türk kahvesi 5 kayısı
yoğurtlu kereviz
yeşil çay muz
biberiye çayı
2.5 lt su
mekik 50 tane
ip atlama
twist
Nazarım değdi kendi kendime yahu, bütün gün oturdm dediğim gnden beri oturup yazamadım rahat rahat.. ama cuma gün duruşma falan yok inş burda olurum da hem listeyi de yapacaaağğğııımmm... İnş kendimi de 62 lerde yazarımm yehuu... olmasa da 63 ü sıfırlayacam inş.. kararlıyımmmm
diyetarkadasim.com da baktım şimdiye kadar yediklerim 750 kal civarı olmuş 1200 ü geçmem üstüne spor yaparım oh miss... öğlen de etli patates yemeği pilav vardı ama ben patatesten yedim biracucukkk.. cacık ve salata yedm bir dee... sabah da klasik peynir zeyti domates çavdar ekmeği..
Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim
Dilekk sana zahmet olmazsa su sabri bide bana anlatsan yaben cok sabirsiz biriyim ya
Dilekkk sen bana kusmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?