Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cokta zorlamiyorum aslinda ben gunde bir saatlik zaten normali eger gunde oki saat yaoiyirsan bir gun mola olmaliymis ama tartimi sana verebilirim zira su aralar cok canimi sıkıyor

evet canım bundan sonra tartılmayacağım.. tuzu salatama vs hiç atmıyorum, ama yemeğe attığım fazla mı acaba, aslında çok değil, ama azaltabilirim..
omega 3 almıyorum canım ya, bi alamadım türkiyedeyken.. en kısa zamanda onu dahil edeyim beslenmeme..belki de onun etkisidir..
su tavsiyene de uyacağım..

canım 1 saat yürüyüş ağır idman değil ki, sen de yürüyorsun dimi hergün 1 saat?
yani sence hergün yürümeli ama daha az mı yürümeliyim?

ben yetişemiyorum. heran burada mısınız sizler? sayfalara yetişmek çok zor harikasınız vallaa..

dün ki menüm,
iki yumurta 5 zeytin dereotu maydonoz lor peynir

türk kahvesi 5 kayısı

yoğurtlu kereviz

yeşil çay muz

tavuk dönerin sadece içi ve büyük bir ayran

biberiye çayı

2.5 lt su

mekik 50 tane
ip atlama
twist

Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam

Aynen canim cagla izindeydi dondu . Bu arafa bu hafta Şule ve Tuğba da donuyirdu hani nerdeler :26:

Hakkaten nerdelerrr

Ohhh bombastikkk ne güzelmişşş süper kısa sürde daha da iyi olcak inşş..
Aynen belli dozda iyi de bazen fazla oluyor şiddetli kavgalar falan ohooo...
Tamma ablacımm dikkat ediyorum merak etmee

dilekcim bunlar acıklar sanırım.

Son düzenleme:
Kizlar kefirim geldi peki ilik sutlemi mayaliyim sutu yeni aldim marketten bir lt sutten yapsam mi yoksa taze tazemi mayalasam
Canim kefirin miktarina gore mayalaniyor soguk yada oda sicakliginda blue yazmıştı bi iki sayfa o ce bulabilirsin . Ben bir senedir yapmıyorum

Biz firsat buldukca buradayiz seni cok az goruyoruz ama

Yasemin cok tesekkur ederim basliyorum kefirimi mayalamaya haydi bismillah

Nazarım değdi kendi kendime yahu, bütün gün oturdm dediğim gnden beri oturup yazamadım rahat rahat.. ama cuma gün duruşma falan yok inş burda olurum da hem listeyi de yapacaaağğğııımmm... İnş kendimi de 62 lerde yazarımm yehuu... olmasa da 63 ü sıfırlayacam inş.. kararlıyımmmm

diyetarkadasim.com da baktım şimdiye kadar yediklerim 750 kal civarı olmuş 1200 ü geçmem üstüne spor yaparım oh miss... öğlen de etli patates yemeği pilav vardı ama ben patatesten yedim biracucukkk.. cacık ve salata yedm bir dee... sabah da klasik peynir zeyti domates çavdar ekmeği..

sabah 5 kayısı çok fazla olmuş, 3 tane yeterli bence..kahvaltı gayet sağlam çünkü..
muzun da zamanlaması yanlış olmuş, sabah dışında yenen muz yağa dönüyor malesef..
bir de yazdıkarınızı öğün olarak yazarsanız dha anlaşılır olur, ara öğün hangisi vs pek anlaşılmıyor
spor güzel maşallah..

dilek doktorcum kopyalamış tekrar yazmadım afiyet olsun canım:)

rica ederim efenim.
ben cok severim kefiri helede ona ananas katarsam bayılırım heralde.

Gelinin pogcasini yaptim gonderdim mutfagi topluyorum sonrada sohbete calisicam gittigim toplantida yardimcalardan biriyim bir ay boyunca sohbeti ben yapicam konumda sabir gecen hafta musibete sabri anlatmistim bu haftada ofkeye sabri isliyecez calismam kitap karistirmam lazim

İyiymisssssssss

Merak ettim ben de bakim su siteye

Dilekk sana zahmet olmazsa su sabri bide bana anlatsan ya ben cok sabirsiz biriyim ya

Dilekkk sen bana kusmusun

Sirinem kusermiyim sen hastalandinda ilgimi beklersin ablandan:)canim cok bakamiyorum siteye yazip cikiyorum ikigundur yogunluktan tel gorunmuyu kim var bacim ahiretligim kusermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…