• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum :16:
Dualarimiz seninle canim hayirli sonuclarla gelin inşallah . Sehitlerimizede tekrar allah rahmet eylesin
Günaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmiş :1: birazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay

ara yok

öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim :1: )

ara 7 8 tane fıstık

akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran

ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..

içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran

spor tabiki yok bütün gün yat yat yat:31:
Hastalik bitti bugun dr gidilecek korkulacak birsey cikmayacak bak gör
canım evet ben de ıspanak yedim :9: kara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...

senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallah:nazar: ben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..

o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))

canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış :20::20:

maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel :46:

canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..

bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa :9::9::9:

Hizli baslamak zorundaydim yoksa nasil telafi etcem o ucgunu :18:
Ayrica ispanakcilar kim bakim bende ispanak yedim gizdede oglen yemis etti bes kişi ispanak gunu secelim dunu :1:
günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
eşine acil şifalar diliyorum canım..Allah yardımcınız olsun..

HERKEZE GÜNAYDIN. ÖNCELİKLE 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümÜMÜZÜ KUTLARIM. sizden ricam şahıtlerımız için 1 er fatiha okumanız. benim içinde dua edınız bu gun eşımı tekrar hastaneye yatıcaz kolaylıkla gecırmemız ıcın. hepınız Allaha emanet olun cook optuyorum :16:
canım rabbim şifa versin yardımcınız olsun
-
canım senin de kahvaltı gayet sağlam, ama sonra bir de elma var, olmasa daha iyiymiş..

bacılaarr siz karatayın kahvaltısını ara öğünlü diyetlern de ara öğününü mü alıyorsunuz yoksa :9::9::9:

günaydııınn, ben de Çanakkale Zaferimizi kutlarım, şehitlerimize de Allah'tan rahmet dilerim.. okudum ben..Allah bizleri de şehit makamına layık görsün.
:9: :9: canım aynen öyle benim biraz karatayla karma oluyo

Bugun cakma karatay yaptim :1:
2 yumurta
1 avuc ici kadar tuzsuz peynir
1 kucuk domates
(Kuruyemis yiyemedim cunku evde brnden baska cig yiyen olmadigindan isyerindeki cekmecemde duruyor:1:)

günaydın hanımlar...
Mintika uyannnnn :1:
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah :8:
wayyyy.bu hafta gümbür gümbür geliyoruz.

sanada günaydın canım.bende kaçırdım eşinle ilgili meseleyi ama Allah şifa versin.bize bu vatanı emanet bırakan şehitlerimizede selam olsun.

hanımlar şimdi Şehitleri Anma töreni için gimek zorundayım gelince menümü yazacağım.. öpüyorum
:16:

İyi akşamlar canlarrr akşam dayımlar vardı cimcimelerle vakit nasıl geçti anlamadım onları yolcu ettim hemen bakayım dedim

:46::46: afiyetolsun Gülaşhcımmm şu akşamki ekmeği hokus pokusla yok edemezmiyiz acaba diyorum:91::100:

Dileğimmm nettin sütlaç lavaşşş bide iki dilim ekmek hemde akşam öğünündeee hayırdır canımcımmm bu hafta seni geçerim bak dikkat etmezsen ona göre hani sen bana koçluk yapacaktın :110::110: sprorda mikemmelsin hakkını yemeyeyim

bayılıyorum böyle demene:54:

bisküvi mecburen olmuş canım menün süperrr:46::46: ikimizde ıspanak yemişiz ben yumurtalı yaptım
:56:

Alemsin Dilek aman düşüreyim filan deme annemin bir lafı var işi yaparsan hiç bitmez yapmazsan iş miş olmaz der hep işi seven işi bulur Dileğimm yaşlanmaktan değil o:29:
du bakalım daha genceciksinn:54:

oruçlu oruçlu iyi dayanmışsın yine Çağlacımm oruçluyken yürümeseydin keşke hemde 1 saat :46:

anlamazmıyız anlıyoruz Mervişimmmm bu mütivasyon süper iyi geldi demekki sana :21::21:

hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm eee kıskanacak tabikiii kıskanmazsa garip olur dimii yaza daha da kıskanacak bence :21::21:
hemmannnn menülerini toparlarsan tabiki:54:

ablacım en kısa zamanda göreceğine şüphem yok yeterki giden kilolar sonsuza dek gitsinnn:54:

maşallah Bluecumm:nazar::nazar: hayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin:53: afiyet olsun canımm

ayyy banu teyzesinin yerine de öp onu yerimm yerimm hemde tatlı niyetine:56:

:17: tşkler cnmm:42:

bende aktardan alıyorum canımcım ama alırken dikkat et bir parçasını diline değdir ekşimtrak değilse alma canım

bıkacağını hiç sanmıyorum Gülşahcımm ben resmen bağımlı oldumm günlük mayalamanı tavsiye ederim herşeyin tazesi mantığından yola çıkarsak taze taze daha faydalı olur bence bitanemm hem ılıtmana gerk yokki ben ılıtmadan mayalıyorum mutfak dolabında bekletiyorum süper oluyor Bluecuğum öyle tarif etmişti seçim senin cnm:7:

yapıldı şükürrr aslına yabancı dizilerim olmasa kaytarırım da dizileri izlerken sıkılmıyorumm:32::32:

Şulemmmm nerelerdesin bu arada sen bakalım bugün hiç uğramadınnn

Helincim sen de işleri bitiremedin sanırımmm özlendiniz ona göree
:26:

Günaydınnnn Banuş ablacımmm... valla Zafere mevsim de biçimim de pek farketmiyor kafa yapısı kıskanç :1::1::1: ama tabi ben yaza daha fit ve gösterişli olcam o ayrı iyce kudurcak yazık :1::1: olsn olsn iyidir o da daha büyük hevesle sarılsın işine evlencez eninde sonunda yaniii..

Menüm de dün sıkıntı yoktu bugn de olmucak inş, dün pek giremedm yazamadım, bugn yazarımm :54: Bugn spor da yapacağımmm :52::8:

Sen nasılsn ablacımm?? Menülern de maşallah yahu her daim süperr :nazar::nazar:

gunaydın dıyedaslarım 3mil leslie mı yaptım.şimdide pogaca yapıcam gelıne mısafır gelıcekmıs rıca ettı bende sevaptır yapıverıyım dedım

Eda esinin rahatsizligindan dolayi biraz iizin gosteriyorum kendisi hazir olduğunda iki hafta deneme suresinden sonra uygun olursa listeye alinacaktir

Fakat gorkem icin ayni kanaata varamiycam en son cuma saat birde ugramis daha da ses yok oysa ki vermesi gereken kilo burdaki herkesten daha cokken ::19: geldigin cok hskli bir sebebi yoksa takima alinmayacaktir. Zira bizim enerjisi yuksek hedefi olan kisilere ihtiyacimiz var simdiden katilim yoksa sonra hic olmaz kimse kusura bakmasin yanlis mi düşünüyorum :26:

Eda esinin rahatsizligindan dolayi biraz iizin gosteriyorum kendisi hazir olduğunda iki hafta deneme suresinden sonra uygun olursa listeye alinacaktir

Fakat gorkem icin ayni kanaata varamiycam en son cuma saat birde ugramis daha da ses yok oysa ki vermesi gereken kilo burdaki herkesten daha cokken ::19: geldigin cok hskli bir sebebi yoksa takima alinmayacaktir. Zira bizim enerjisi yuksek hedefi olan kisilere ihtiyacimiz var simdiden katilim yoksa sonra hic olmaz kimse kusura bakmasin yanlis mi düşünüyorum :26:

Bence de haklisn kaptan yani pat diye ortadan laybolmaca.. Yokk olmazzz.. Bu arAda cagla da eski uyerinzdendi di mi hic tanismadk da ondan soraym dedmm ;))

menümm

kahvaltı: 1 haş yum. 1 dlm ekmek, 6 tane çeri dom. 5 zeytin,roka,maydanoz.1 kupa biberiye çayı
ara:1 elma
öğlen: 1 bardak kefir,1 tabak pazıkavurma
ara:1 kupa hibisküs,1 elma
akşam: 1 kase çorba, 1 tabak patlıcan yemeği,yoğurt,salata,1 dlm tb ekmek

su: yaklaşık 2 lt
spor yok
guzel
İyi akşamlar canlarrr akşam dayımlar vardı cimcimelerle vakit nasıl geçti anlamadım onları yolcu ettim hemen bakayım dedim

:46::46: afiyetolsun Gülaşhcımmm şu akşamki ekmeği hokus pokusla yok edemezmiyiz acaba diyorum:91::100:

Dileğimmm nettin sütlaç lavaşşş bide iki dilim ekmek hemde akşam öğünündeee hayırdır canımcımmm bu hafta seni geçerim bak dikkat etmezsen ona göre hani sen bana koçluk yapacaktın :110::110: sprorda mikemmelsin hakkını yemeyeyim

bayılıyorum böyle demene:54:

bisküvi mecburen olmuş canım menün süperrr:46::46: ikimizde ıspanak yemişiz ben yumurtalı yaptım
:56:

Alemsin Dilek aman düşüreyim filan deme annemin bir lafı var işi yaparsan hiç bitmez yapmazsan iş miş olmaz der hep işi seven işi bulur Dileğimm yaşlanmaktan değil o:29:
du bakalım daha genceciksinn:54:

oruçlu oruçlu iyi dayanmışsın yine Çağlacımm oruçluyken yürümeseydin keşke hemde 1 saat :46:

anlamazmıyız anlıyoruz Mervişimmmm bu mütivasyon süper iyi geldi demekki sana :21::21:

hakkınızda hayırlısı olsun bitanemm eee kıskanacak tabikiii kıskanmazsa garip olur dimii yaza daha da kıskanacak bence :21::21:
hemmannnn menülerini toparlarsan tabiki:54:

ablacım en kısa zamanda göreceğine şüphem yok yeterki giden kilolar sonsuza dek gitsinnn:54:

maşallah Bluecumm:nazar::nazar: hayırdır üçümüzde sözleşmiş gibi sendemi ıspanak yedin:53: afiyet olsun canımm

ayyy banu teyzesinin yerine de öp onu yerimm yerimm hemde tatlı niyetine:56:

:17: tşkler cnmm:42:

bende aktardan alıyorum canımcım ama alırken dikkat et bir parçasını diline değdir ekşimtrak değilse alma canım

bıkacağını hiç sanmıyorum Gülşahcımm ben resmen bağımlı oldumm günlük mayalamanı tavsiye ederim herşeyin tazesi mantığından yola çıkarsak taze taze daha faydalı olur bence bitanemm hem ılıtmana gerk yokki ben ılıtmadan mayalıyorum mutfak dolabında bekletiyorum süper oluyor Bluecuğum öyle tarif etmişti seçim senin cnm:7:

yapıldı şükürrr aslına yabancı dizilerim olmasa kaytarırım da dizileri izlerken sıkılmıyorumm:32::32:

Şulemmmm nerelerdesin bu arada sen bakalım bugün hiç uğramadınnn

Helincim sen de işleri bitiremedin sanırımmm özlendiniz ona göree
:26:
yanlıs anlamıssınız benı ben ben lavasın 2 dılım ekmek gr oldugunu soylesım ayrıyetten ıkı dılım ekmek yemedım:)

Menüm

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı

1 yerli muz
1 çay bardağı ceviz
10 zeytin
1 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık 1 turp 1/2 demet dereotu 2 taze soğan
1 fincan mistik çay

ÖĞLE

1 Bardak kefir

AKŞAM
yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt
salata

SPOR
50 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 45 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

Ben dükkanı kapıyorum etrafı derledim topladım perdeleride kapadımmm ve uykuya dalış yapıyorummm:16::16::16:
ablam gene mikemmelsın
Mintika uyannnnn :1:
Banucugum kapatmis ben açayım bir tepindim bir tepindim zumba göbek ohh yandan siril siklam oldum hastaliginda etkisi var galiba bu kadar terlemezdim yoksa bir ltdecsu ictim ee daha ne olsun sabah sabah :8:
hay maasallah bacım sabahın o satınde spor yapma enerjısını nerden buldun brova
rabbım vatan ıcın dını ıcın Allah rıza yolunda sehıt olanların mekanını cennet eylesın ..canım Allah safı ısmının hurmetıne sıfalar nasıp etsın
Günaydın kızlarrr.. takımın kapılarını ben açayım dicektim ama kaptancım benden önce gelmiş :1: birazdan çıkıcaz evden hastaneye gidicem hiç gidesim yok ayaklarım geri kaçıyo. uğramadan menü yazmadan çıkmıyım dedim ..

sabah: 2 dilim kepek ekmek 1 yumurta biraz peynir 4 zeytin çay

ara yok

öğlen : 1 tabak ıspanak 1 kase yoğurt 1 kaşık erişte ( zorlana zorlana yedirdi sağolsun yngecim :1: )

ara 7 8 tane fıstık

akşam: 1 kaşık pilav ve çiğköfte dürüm ( bol acı yaptırmış abim sağolsun) 1 ufak ayran

ara : çay keyfi yapıldı 4 tane çubuk kraker 5 6 tane fıstık daha..

içtiklerim: 2 lt su 1 böğürtlen 1 yeşil 3 normal çay ( kupada hepsi) + 1 ayran

spor tabiki yok bütün gün yat yat yat:31:
ıyı menu bence
canım evet ben de ıspanak yedim :9: kara bulgur koydum içine, çok değil tabi, sadece kıvam versin diye, yumurta koymadım...

senin menülere yoruma gerek yok bacım ya maşallah:nazar: ben organik muz buldum burda, sabahları 1 yumurta ve 1 muz yiyorum yenebiliyormuş diye, hatta istersen kayısı da yenebiliyormuş muz 1 yumurtanın yerine yendiği için..ama ben muzu yersem kayısıyı yiyemiyorum. hergün 1 yumurta ve kayısı veya muz yiyorum..

o kaptan çok hızlı başlamışız güne maşallah sana:) gitsin kilolar:))

canım kahvaltın gayet sağlam, üzerine bir de elma yemişsin ve insülin tavan yapmaya devam etmiş, sonra tabi tekrar acıkmışsın ve çorba salata yemişsin.. sonra sütlaç gelmiş üzerine de hem lavaş hem ekmek.. hiç olmamış :20::20:

maşallah canım biskuviler zorunlu olmuş diye okudum maşallah gayet güzel :46:

ben ara ogunlu beslenmetı sevıyorum aksamda lavas yedım ekmek yemedınkı yesıl fasulye yanında cok canım cektıde:18:

Bence de haklisn kaptan yani pat diye ortadan laybolmaca.. Yokk olmazzz.. Bu arAda cagla da eski uyerinzdendi di mi hic tanismadk da ondan soraym dedmm ;))

Aynen canim cagla izindeydi dondu . Bu arafa bu hafta Şule ve Tuğba da donuyirdu hani nerdeler :26:

günaydın kızlarr kahvaltımı yaptım geldim

ya ben hala regli olamadım olsamda kurtulsam yoksa cuma + çıkarımm

Ablan :26: oz ablan mi ? Gelsin basimizin uatunde yeri var listeye girebe kadar yine bizimle devam etsin olmaz mi
evet canım ya öz ablam.bir zamanlar onunla 7.takımdaydık önce ben sonrada o hamile olarak ayrıldık şimdi kızı 7-8 aylık dün bana sordu.bende bi sorayım dedim.söylerim gelsin yavaş yavaş muhabbete girsin zaten insan hemen adapte olamıyor.

Hayırlı gunlerrrrr:))))))
Nasılsınız canlarıımmmmm oyyyyy kuzu sarmalarımm.....:))
Bn iyiyim şükür
Ewimi temizleyyio öle gireyim dedım
Şimdi hazırlanıyorum kızımla kv gıtce
Hava doguk dıye gıdemedım
Gıdeyım ordada bi ortalıgı toplayayım
Hayır dua alAyım :)))
Kaptan gune süper vaslamıssın
:)))
Menümü paylasayım
Sabah
Beyaz lahana salatası
Lor peynir
Has yunurts
2 cay
Zeytınn 3 dene
2 salatalık
Ekmk hiç yemedim...
Ara
Yesişlcay içtim
Ögle
Haslanmış 1 patates
Yogurt bir kase
Ara
Biberiye cayı
Alsam
2 tane köfte
Bol salata
1 bardak ayran
Su:2 lt gectı
Spor: 1 saat zumba ve mezdeke karısık;))) dumtıs dumtıss hobaa;))))))))))))))))))))))))))
Gel hanımey hanımey
Sormısrn hiç halımey
Gögsüme wura wura
Çürüttün sol yanımeyy leee
Le le le le le le le hanmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Lilililililiililili

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X