Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kolay gelsin canim benim ohh mis sporda yapilacak

Eki Görüntüle 1026389

Haydi bakalım hepinize benden hibisküsss hep yeşilçay olmaz dimiii afiyetolsunnn
vazgeçilmezim artık bayılıyorum hemen demliyip içeyim, bu arada hoşgeldin cnm
maşallah merviş çok tatlısın:)

kızlar ben de size yaptığım çarpı işi yastıkları göstercem ne zamandır, fotoları yükledim bakın güzel mi?

Eki Görüntüle 1026525
ellerine sağlık canım çok güzell sabır işi
Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.

geçmiş olsun canım

biraz önce çıktım 1lt lik günlük sütten aldım ılıtıp tekrar kefir mayaladım bakayım deniycem tutarsa
haftada 1 kere yoğurt için aldığım sütten yaparım 1 kerede günlük sütten yeter zaten haftasonu araveririm bıkmayayım demi

Allh kBul etsin cnm

Harika bimenu olmus alkisssss

eyvah ya kötü olmuş:)
baktırdın mı b12'ye hiç? çok farkediyor aslında hakkaten..
baktırmadım ya saglık ocagından bakarlarmıkı
ewet ya bı ısırıktı nerdeyse acıkmıstım fuarı dolasırken bastırsın dıyee
Allah kabul etsin canim . Sukur bu sene uzaadan bitirdim bende borclarimi
walla benım bıtmıcek herhalde 30gundu
Caglacim b12 cok onemli biliyorsun unutkanlik disinda halsizlik sivilce gibi yaralara bile neden oluyor git bi olctur kimisine igne kimine ilacla tedavi basliyorlar
baktırmam lazım yaa buara ıyıce leyla oldum
werdımde almasaydım keske neyse hayırlısı 500gr tekrar gıtmıs gozukuo ınsallah werırım yınee
bende cok sewıorum kıtap fuarını cennet gıbı :))
Allh kBul etsin cnm

amın ınsallah saolasınn

Kızlar bnm tontişim nasıl ama uyyyyyy anası yesinn onu:))
Isırayım sunu poposundannn )

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallh cok tatli.bak teyzesi benimki bu gece napti.gece 4 te uyandi bi heyecanla anne baba pepe beni kizdirdi balonu patlAtti diye bi de onu kendi soylem tarziyla soyluyo tekrar uyumasi sabah10 da tabi oldu

Kiz erigim naptin cnm nasil gecti bugun cissss yok dimi.bende var anlayayim.okulda yemk icin yanima yogurt salata hazirladim.kizimla acele cikarken kapida unuttum.okula geldigimde farkettim tabi.ogle yemeginde okulda 2 kucuk dikdortgen seklinde yulafli biskuvi yedim.

Gulsahcim saglik ocaginda bakarlar diye biliyorum ama yasemin daha iyi bilir tabi

Ahsen ben acayip gribim ve malesef diyet hak getire ama bugun son kendimle oyle anlastim topla kendini yarina dinc kalk dedim inşallah dinler beni

2 biskuviden birsey olmaz karatayin bozulmasi disinda ben bu yuzden bulasmıyorum biskuvilere cunku iki ne ki bi bakiyorum paket bitmiş anca yemin edecem ki ikiden fazla yemiycem diye öyle durabileyim bu bile irade ornegidir canim

KızlAr 1 saat yüksek tempoda 5 km yürüyüş yaptım, sonra da oğlumla eşim yanıma parka geldiler onlarla da yarım saat hafif tempo yürüdük eve geldim canım çıktı :)) ama değdi, yemekte ıspanak var sonra da markete gideceğim inş.

maşallah canım süpersin

Ates ablacim cok az yiyorsun bu boyle olmaz bak iki haftada cok az yrdin gidende cok azdi yani olay az degil saglikli yemekte metani bozacaksin direnmeye geciyor oda koruyor bu ates zaten ac birakiyor beni bende yavas calisiyimda idare ediyim diyor

canım haklısınız
cumartesi akşamı çok fazla çiğ köfte yediğim için dün ceza verdim kendime.
bu hafta yoğurdu hep ekleyeceğim..
artık 69 u görmeyi çoookkkk istiyoruuummm...

bencedee hem konuları tekrar etmiş olursun hemde vakit geçer. .

Aynen fıstık yaa.. yarın doktora bi git de yaz bakim sonuçlarını ne olmuş ne bitmiş boğazındaa

Yok yok Banuş ablacım önemli bi mesele yok nişanlımın tipik kıskançlık krizleri, işteki kararsızlığı, benm iş değişcek olmam napcaz netcez tıs tıs tısss...

tabii toparlıyorum menülerimi hemmann

İyi aksamlar kızlar
Nasılsınız iimisiniz
Bn iyiyim bıgun camlarımı sildimm öle rahatki içim sanki cigerlerım böle içimi temizlemişim
Ohhhhhh dedım yanii
Kızımı doyurdum
Allhım sana şükürler olsun
Böle rahat rahat yasıyoruz
Herseyımız war
Yha birsürü şeyler:))()) bni anlıyosunuz biliyorum
O yusden uzatmıyorumm
Kızlar ayın 22 23 adet tarıhım herhangı bir belirtım yok
İnş şiş cıkmam
Daha cumaya 4 gun war ama
Menumu gece yada yarın paylasıcam muhakkak....
Elbiseler işe yaradı bakıp bakıp su içiyorum spor yapıyorun
Bilseydım daha önce yapardım
20 tane resım bak bak sur)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aaay cok sukur ben bugun cok acıktım ya ellerim titredi son dakıkalarda:) yuruyus yaptım 4te 1 saat geldim ewe kalkamadım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…