- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
ooo kızlarr iyi kaynatmışsınızzzz
Senin tatlı dilin güleryüzün yeter bitanemmm
geçmiş olsun Ahsenim iyice iyileşene dek dikkat et artık
sen bi iyileşş takalım kemerleri mezdeke yapalım elbette gidecekkk iddiayı kaybetmek yok
ben müsade isteyeyim sporu duş yemek akaşam görüşürüz kızlar
vazgeçilmezim artık bayılıyorum hemen demliyip içeyim, bu arada hoşgeldin cnmEki Görüntüle 1026389
Haydi bakalım hepinize benden hibisküsss hep yeşilçay olmaz dimiii afiyetolsunnn
ellerine sağlık canım çok güzell sabır işimaşallah merviş çok tatlısın:)
kızlar ben de size yaptığım çarpı işi yastıkları göstercem ne zamandır, fotoları yükledim bakın güzel mi?
Eki Görüntüle 1026525
Su bikacgun benim sporum olmayabilr.hafta sonu marketten cikarken dustm ayak bilegimi incttm.
hoşgeldin bebişimmm sana devrediyorummmm fokurdamaya devammm
Kızamazsn ki sn banaaa
Ya sorma benm de canm sıkılıyo biraz biraz, kafa karışıklıkları belirsizlikler yaza kadar da böyle alşmam lazmmoturup kpss çalışim boş vakitlermde bari napimm
kızlaaar hepınıze guzel bı hafta dılıorummm
dunku menumu yazayımm dun cok guzeldı ya bayadır sıkılmıstım ewde kıtap fuarı wardı oraya gıttık kendıme gelıstırme kıtapları aldım ders kıtapları aldım ordan yemege gıttık ozlemısım walla gezmeyı
sabah
2 dılım kepek ekmek
peynır domates
3 zeytın
cay
bal
ara
ceyrek sımıt
2- yudum ayran
aksam
5 ızgara kofte
salata
2 bardak ayran
spor olmadı malesef ama kıtap fuarında 2 saat dolasmısız
su:2lt
sekersız turk kahvesı
bıtkı cayıda ıcemedımm
bugunde orucluyum kızlar esım gunduzcuyken tutayım dedım borclarımı gercı bu hafta tutarım dıodum yarın eltıme gıtcekmısız hayırlısı bakalım:)
Menüm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
sucuklu yumurta
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
2 dilim peynir
2 yeşil biber 1 salatalık
1 fincan mistik çay
2 kaymaklı kayısı
ÖĞLE
1 Bardak kefir
AKŞAM
1 kase sebze çorbası
4 ad ızgara köfte
3 kaşık bulgur pil
salata
SPOR
40 dk koşu bandında yürüyüş 10 dk twist 20 squat
3 saat alışveriş
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan şekersiz türk kahvesi+1 kuru kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
baktırmadım ya saglık ocagından bakarlarmıkıeyvah ya kötü olmuş:)
baktırdın mı b12'ye hiç? çok farkediyor aslında hakkaten..
ewet ya bı ısırıktı nerdeyse acıkmıstım fuarı dolasırken bastırsın dıyeetüh ya kötü olmuş, fakirin digital baskülü var bende, fena değil doktorcum, ilk aldığımda baya iyiydi ama biz buraya taşınırken kolileri hep onda tarttıko nedenle arada sapıtıyor ben de tam güvenemiyorum ama tefalde iyi sanırım.. 30 tl ye mi ne almıştım ben, çok pahalısına gerek yok bence.. enişte de ses etmesin sanki ne masrafımız var başka
gözde aynı ben... sanki ben yazdım bu cümleleri
ben de ramazandan sonra ve buraya geldikten sonra aynen öyle yaptım, neyse ikimiz de eskisine dönüp fıstık olcaz
çağlacım maşallah güzel bir enerji toplamışsın öyle hissettim mutluluğun daim olsun..
menün de gayet güzel simit baya az çünkü:)
walla benım bıtmıcek herhalde 30gunduAllah kabul etsin canim . Sukur bu sene uzaadan bitirdim bende borclarimi
baktırmam lazım yaa buara ıyıce leyla oldumCaglacim b12 cok onemli biliyorsun unutkanlik disinda halsizlik sivilce gibi yaralara bile neden oluyor git bi olctur kimisine igne kimine ilacla tedavi basliyorlar
werdımde almasaydım keske neyse hayırlısı 500gr tekrar gıtmıs gozukuo ınsallah werırım yıneeİyi vermisin on kilo maasalah.
Senin vermen gereken kilon az diye gevseklik yapiuon bence hadi hizlan birazdan ilk mezunumuz sen ol canim
Olsun bacim zararin neresinden donersen kardir
Surekli mayalar ve ev halkina da icirebilirsem buzlugada koymaya gerek yok dimu
Bacim kefirin faydalari cokmus arastirdim ama zayiflamakla ilgili bi faydasi varmi
bende cok sewıorum kıtap fuarını cennet gıbı :))
kefir aç karnına içilirse zayıflama etkisi var canım fakat tok karnına içmemek lazımmış kilo almak isteyenker tok karnına içiyormuş bitanemm
afiyetolsun canımmm
allah kabul etsin Çağlacımm kıskandım şimdi Çağlacım bayılırım kitap fuarlarına iyi yapmışsınız canım
hayırdır Hilalimm önemli bişey yoktur inş canını sıkacak çalış tabiii boş vakitlerini değerlendirki güzel bi puan al canımcım
Tedavine en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın inş Gülşahımm
canına bişey olmasın bitanem baskül nedirki dijitallerde pek fak olmuyor genelde bi bakarsın fark varmı tatlım
Afferim enişteme gözüme girdi şimdi allah razı olsunnn dikkat et şirinemmmm çabucak iyileş
haydi bakalımmm gitsin kilocuklarr
yeme bitanemmm düğünğ düşünnn
benimde arada gidiyor deliriyorum o zaman işte
kefir bende de bağımlılık yaptı bluecumm her gün mutlaka içiyorumm
bende açık süt alıyorum kaynattıktan sonra buzdolabında 5-6 gün bişey olmuyor
bu grupta erken gelmeyen bi ben varımmmm galiba
lokum yedik yaniiiafiyetolsun bitanemmm
lokum erimiştirrr bravıı dileğimmm
geçmiş olsun Gözdecimmm korkma korkma bişeycik olmazz sinek ısırığı gibi
afiyetolsun kaz yumurtasını küçükken yerdik bayılırım tadına hem de çok büyük oluyo
dayanır gülşahım kaynat dolapta bişey olmuyor ben her gün mayalıyorum
harika bir menü yine kermesi atlatmışsın bluecumm yediklerinide aynı gün yakmışsın zaten hiç üzülme
zayıflamışsın demelerine bayılıyorummmm ne güzel bir duyguuuu
tam karataycı oldun Ahsenimmmm süper menüüü
kapadım gözümü görmedim ben bişeyyy eski menüne eklediklerinide gördümmmm bu hafta toparlayacağına eminim canımcım
limon tarçına birde zencefil at dene gülşahım daha güzel oluyor
canımsınnnnn
Allh kBul etsin cnm
Kızlar bnm tontişim nasıl ama uyyyyyy anası yesinn onu:))
Isırayım sunu poposundannn)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu hibokus u aktardan bulabilir miyim ?
KızlAr 1 saat yüksek tempoda 5 km yürüyüş yaptım, sonra da oğlumla eşim yanıma parka geldiler onlarla da yarım saat hafif tempo yürüdük eve geldim canım çıktı :)) ama değdi, yemekte ıspanak var sonra da markete gideceğim inş.
ablacımm çok az yemiyormusunn normal yeme düzenine geçince tekrar geri almandan korkuyorum akşamları yoğurt veya salata mutlaka eklemelisin menüne ablacım ayrıca yoğurdun göbek yağlarını eritici etkisi var menülerimizden eksik etmeyelim derim
Ates ablacim cok az yiyorsun bu boyle olmaz bak iki haftada cok az yrdin gidende cok azdi yani olay az degil saglikli yemekte metani bozacaksin direnmeye geciyor oda koruyor bu ates zaten ac birakiyor beni bende yavas calisiyimda idare ediyim diyor
bencedee hem konuları tekrar etmiş olursun hemde vakit geçer. .
kefir aç karnına içilirse zayıflama etkisi var canım fakat tok karnına içmemek lazımmış kilo almak isteyenker tok karnına içiyormuş bitanemm
afiyetolsun canımmm
allah kabul etsin Çağlacımm kıskandım şimdi Çağlacım bayılırım kitap fuarlarına iyi yapmışsınız canım
hayırdır Hilalimm önemli bişey yoktur inş canını sıkacak çalış tabiii boş vakitlerini değerlendirki güzel bi puan al canımcım
Tedavine en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsın inş Gülşahımm
canına bişey olmasın bitanem baskül nedirki dijitallerde pek fak olmuyor genelde bi bakarsın fark varmı tatlım
Afferim enişteme gözüme girdi şimdi allah razı olsunnn dikkat et şirinemmmm çabucak iyileş
haydi bakalımmm gitsin kilocuklarr
yeme bitanemmm düğünğ düşünnn
benimde arada gidiyor deliriyorum o zaman işte
kefir bende de bağımlılık yaptı bluecumm her gün mutlaka içiyorumm
bende açık süt alıyorum kaynattıktan sonra buzdolabında 5-6 gün bişey olmuyor
bu grupta erken gelmeyen bi ben varımmmm galiba
lokum yedik yaniiiafiyetolsun bitanemmm
lokum erimiştirrr bravıı dileğimmm
geçmiş olsun Gözdecimmm korkma korkma bişeycik olmazz sinek ısırığı gibi
afiyetolsun kaz yumurtasını küçükken yerdik bayılırım tadına hem de çok büyük oluyo
dayanır gülşahım kaynat dolapta bişey olmuyor ben her gün mayalıyorum
harika bir menü yine kermesi atlatmışsın bluecumm yediklerinide aynı gün yakmışsın zaten hiç üzülme
zayıflamışsın demelerine bayılıyorummmm ne güzel bir duyguuuu
tam karataycı oldun Ahsenimmmm süper menüüü
kapadım gözümü görmedim ben bişeyyy eski menüne eklediklerinide gördümmmm bu hafta toparlayacağına eminim canımcım
limon tarçına birde zencefil at dene gülşahım daha güzel oluyor
canımsınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?